Προς την διαχείριση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 94
    Banned
    αν ειναι ο ιδιος με τον jim7, εμενα με ενοχλει το υφος του....ειναι ειρωνας και ξερολας

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by icecream View Post
    αν ειναι ο ιδιος με τον jim7, εμενα με ενοχλει το υφος του....ειναι ειρωνας και ξερολας
    Δεν πρέπει να είναι το ίδιο άτομο αυτοί οι 2.
    Και οι 2 όμως είναι ασχολίαστοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Καταρχήν αν θέλεις Κύκνε, μπορείς να ρίξεις τους τόνους σου, απευθυνόμενη σε εμένα. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα εδώ, από όσο ξέρω. Εγώ υποστηρίζω, πως το κάθε μέλος εδώ, έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, όπως το θέλει. Αλλιώς θα πρέπει εδώ να ήταν ένα κλειστό club, μερικών μελών, που να υποστήριζαν τα ίδια πράγματα, αλλά θα ήταν αντιδημοκρατικό. Αυτό υποστήριξα, με πολύ λίγα λόγια...
    Εγώ δεν σου είπα ότι είσαι εσύ το πρόβλημα αλλά σκέψου ότι για να ανέβασα τους τόνους μου κάποιος λόγος θα υπάρχει, δεν μου ήρθε στα ξαφνικά κι αναίτια...
    Όχι, δεν έχει κανένα δικαίωμα να λέει ότι θέλει όπως το θέλει, όταν γράφτηκε συμφώνησε σε μερικούς όρους χρήσης...εφόσον δεν τους τηρεί 1ον γράφτηκε λέγοντας ψέματα ότι συμφωνεί και 2ον αυτή η ασέβεια έχει ως συνέπεια το μπανάρισμα το οποίο καλώς του δόθηκε και καλώς θα του ξαναδοθεί αν συνεχίσει έτσι...
    Όπως έξω στην κοινωνία υπάρχουν κάποιοι κανόνες, έτσι υπάρχουν κι εδώ...Και ουδέποτε είπα να υποστηρίζουμε όλοι τα ίδια πράγματα αλλά ένας σεβασμός πρέπει να υπάρχει. Δεν μπορεί ο κάθε πειραγμένος (και δεν αναφέρομαι σ' εσένα μ' αυτόν τον χαρακτηρισμό για να μην παρεξηγηθώ) να καταστρέφει τα θέματα των άλλων μελών σπαμάροντας ασύστολα!

Και λυπάμαι αν δεν σου αρέσει να το ακούς αλλά όντως με απογοήτευσες, σε είχα για πιο συγκροτημένο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    Κύκνε, ενα φόρουμ είναι. Μη δίνεις τόση σημασία και χαλιεσαι βρε...φιλικα
    συμφωνώ με τη maria4 και επαυξάνω λέγοντας ότι είναι ένα ακόμα φόρουμ οπως πολλά άλλα. Η ιδιαιτερότητα του φυσικά είναι ότι προσελκύει κόσμο που ενδιαφερεται για ζητηματα αυτοβελτίωσης και ψυχολογίας. Από αυτή την άποψη για ποιο λόγο να αποκλειστεί οριστικά και αμετακλητα ο Μ87; Ένας ακόμα χρήστης του φόρουμ είναι με τα δικά του κολλήματα και ψυχαναγκαστικές εμμονές. Δεν νομίζω να είναι ο μοναδικός εδώ μέσα. Nαι είναι σπασαρχίδης, όπως είναι γενικά κατά την ταπεινή μου άποψη οι ψυχαναγκαστικοι άνθρωποι. Αλλά από όσο θυμαμαι δεν είναι ο μοναδικός που βγαζει εκτός συζήτησης θεματα που εχουν ανοιχτεί. Ενα από τα τελευταία θεματα το "ανεπιθυμητη ομοφυλοφιλία?" από τις 10 σελίδες που ανοίχτηκαν οι δύο (και αυτές δια της βίας) αφορούσαν πραγματικά το θέμα. Στο παρελθόν από όσο θυμαμαι ο Μ87 έχει προκληθεί κιόλας για να ανοίξει εκ νέου τις συζητήσεις του και να αρχίσει πάλι η..."εμπόλεμη κατάσταση".
    Στον πραγματικό κόσμο και όχι αυτο του διαδικτύου ανθρωποι με ψυχαναγκαστικές εμμονές ή με οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί δεν πρέπει ούτε να αποκλείονται ούτε να περνανε από δικαστήρια. Οποιος τσατίζεται απλά μπορεί να αδιαφορήσει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    συμφωνώ με τη maria4 και επαυξάνω λέγοντας ότι είναι ένα ακόμα φόρουμ οπως πολλά άλλα. Η ιδιαιτερότητα του φυσικά είναι ότι προσελκύει κόσμο που ενδιαφερεται για ζητηματα αυτοβελτίωσης και ψυχολογίας. Από αυτή την άποψη για ποιο λόγο να αποκλειστεί οριστικά και αμετακλητα ο Μ87; Ένας ακόμα χρήστης του φόρουμ είναι με τα δικά του κολλήματα και ψυχαναγκαστικές εμμονές. Δεν νομίζω να είναι ο μοναδικός εδώ μέσα. Nαι είναι σπασαρχίδης, όπως είναι γενικά κατά την ταπεινή μου άποψη οι ψυχαναγκαστικοι άνθρωποι. Αλλά από όσο θυμαμαι δεν είναι ο μοναδικός που βγαζει εκτός συζήτησης θεματα που εχουν ανοιχτεί. Ενα από τα τελευταία θεματα το "ανεπιθυμητη ομοφυλοφιλία?" από τις 10 σελίδες που ανοίχτηκαν οι δύο (και αυτές δια της βίας) αφορούσαν πραγματικά το θέμα. Στο παρελθόν από όσο θυμαμαι ο Μ87 έχει προκληθεί κιόλας για να ανοίξει εκ νέου τις συζητήσεις του και να αρχίσει πάλι η..."εμπόλεμη κατάσταση".
    Στον πραγματικό κόσμο και όχι αυτο του διαδικτύου ανθρωποι με ψυχαναγκαστικές εμμονές ή με οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί δεν πρέπει ούτε να αποκλείονται ούτε να περνανε από δικαστήρια. Οποιος τσατίζεται απλά μπορεί να αδιαφορήσει...
    Εγώ προσωπικά αν τον ξαναδώ σε θέμα που έχω ανοίξει εγώ θα τον ταράξω στις αναφορές αν μου το χαλάσει ξανά...δεν μπορώ ν' αδιαφορήσω όταν προσπαθώ να συζητήσω και δεν μπορώ επειδή λέει τις βλακείες του για να μην πω τίποτα χειρότερο...Και ναι, είναι από τους ελάχιστους που δεν συμμορφώνονται με τα συνεχόμενα μπλοκαρίσματα και θα χαρώ να μην τον ξαναδώ εδώ μέσα γιατί όπως είπα εν μέσω άλλων με τρομοκρατεί...
    Τέλος, δεν είναι καθόλου ένα απλό φόρουμ...φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης είναι που σημαίνει πως όσοι μπαίνουμε εδώ έχουμε προβλήματα και χρειαζόμαστε βοήθεια κι όχι επιπλέον επιβάρυνση κι ο Μ87 μόνο να μας επιβαρύνει και να μας φοβίζει ξέρει...

Αλλά στην τελική δεν είμαι εγώ αυτή που θ' αποφασίσει για την τύχη του...είναι καθαρά θέμα της διαχείρισης...Εγώ απλά εκφράζομαι κι αυτό δεν θα μου το απαγορέψει κανείς...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ε όχι, προσωπικά δεν τον δέχομαι το χαρακτηρισμό "φασίστας" για κάποιον που δεν ξέρει να σέβεται τους κανόνες χρήσης του φόρουμ τους οποίους συμφώνησε ότι αποδέχεται κατά την εγγραφή του, γεγονός που σημαίνει ότι είπε και ψέματα εκτός των άλλων...

Και θα επαναλάβω αυτό που είπαν κι άλλα παιδιά, ότι καταστρέφει θέματα! Μάλιστα όταν μπήκε για πρώτη φορά πήρε με τη σειρά ένα σωρό θέματα (ανάμεσα τους και δικά μου) και πόσταρε στο κάθε ένα το ίδιο ακριβώς κατεβατό που ήταν κι άσχετο με το πρόβλημα που έθιγε το θέμα...κανένας σεβασμός προς τα μέλη...

Κι εσύ εν οίδα ότι ουδέν οίδα με απογοητεύεις μ' αυτό που έγραφες περί φασισμού όταν πριν λίγες μέρες παραπονιόσουν για το ότι αποκάλεσαν εσένα έτσι...κάνεις ότι λάθος έκαναν σ' εσένα κι αυτό δεν σε κάνει καλύτερο, λυπάμαι...Αυτά γιατί συγχίστηκα βραδιάτικα...
    Κύκνε,μπορείς αν σου είναι εύκολο,να δώσεις ένα link με θέμα σου ή κάποιου άλλου,όπου πόσταρε τα δικά του άσχετα,εξ αρχής?
    Ευχαριστώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κύκνε,μπορείς αν σου είναι εύκολο,να δώσεις ένα link με θέμα σου ή κάποιου άλλου,όπου πόσταρε τα δικά του άσχετα,εξ αρχής?
    Ευχαριστώ.
    Έλα whyalwaysme, άργησα γιατί έψαχνα να βρω σε ποια σελίδα ακριβώς είχε ξεκινήσει αλλά δεν μπόρεσα...έχει ανοίξει και πολλά θέματα κι είχε πολλές σελίδες που έψαχνα και μου κάηκε ο εγκέφαλος που έβλεπα τις σαχλαμάρες του κι έψαχνα τόσες σελίδες, θα συνέλθω και θα ξαναψάξω...αύριο όμως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ προσωπικά αν τον ξαναδώ σε θέμα που έχω ανοίξει εγώ θα τον ταράξω στις αναφορές αν μου το χαλάσει ξανά...δεν μπορώ ν' αδιαφορήσω όταν προσπαθώ να συζητήσω και δεν μπορώ επειδή λέει τις βλακείες του για να μην πω τίποτα χειρότερο...Και ναι, είναι από τους ελάχιστους που δεν συμμορφώνονται με τα συνεχόμενα μπλοκαρίσματα και θα χαρώ να μην τον ξαναδώ εδώ μέσα γιατί όπως είπα εν μέσω άλλων με τρομοκρατεί...
    Τέλος, δεν είναι καθόλου ένα απλό φόρουμ...φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης είναι που σημαίνει πως όσοι μπαίνουμε εδώ έχουμε προβλήματα και χρειαζόμαστε βοήθεια κι όχι επιπλέον επιβάρυνση κι ο Μ87 μόνο να μας επιβαρύνει και να μας φοβίζει ξέρει...

Αλλά στην τελική δεν είμαι εγώ αυτή που θ' αποφασίσει για την τύχη του...είναι καθαρά θέμα της διαχείρισης...Εγώ απλά εκφράζομαι κι αυτό δεν θα μου το απαγορέψει κανείς...
    και καλά θα κάνεις να του κανεις αναφορά αν σου μαμήσει το θέμα με το σπαμ που κάνει...
    Δεν θα συμφωνήσω ομως οτι ειναι μονο αυτος που δε τηρεί τους ορους χρησης. Ειναι όμως ο μονος που σπαμαρει συνεχεια.
    Σχεδον κανεις εδω μεσα δεν κραταει τους ορους χρησης. Ουτε καν οι διαχειριστες του.Αν τηρουνταν πχ οι οροι δημοσιευσης τοτε απο το θεμα που αναφερω στο προηγουμενο σχόλιο θα επρεπε να διαγραφουν 10 σελίδες. Και φυσικά ολοι οσοι συμμετειχαν στις 10 αυτες σελιδες παραβιασαν τους ορους χρησης αφου βγηκαν εκτος θεματος.
    Αν εξετασουμε την αυτοβοηθεια οπως αυτή εχει αναπτυχθει στο εξωτερικό και πολύ λίγο στην ελλάδα το φορουμ αυτο δεν εχει να κανει με την αυτοβοηθεια. Απο αυτην την αποψη δεν προσφερει καποια υποστηριξη και ειναι ενα ακομα φορουμ.

Banned
    και καλά θα κάνεις να του κανεις αναφορά αν σου μαμήσει το θέμα με το σπαμ που κάνει...
    Δεν θα συμφωνήσω ομως οτι ειναι μονο αυτος που δε τηρεί τους ορους χρησης. Ειναι όμως ο μονος που σπαμαρει συνεχεια.
    Σχεδον κανεις εδω μεσα δεν κραταει τους ορους χρησης. Ουτε καν οι διαχειριστες του.Αν τηρουνταν πχ οι οροι δημοσιευσης τοτε απο το θεμα που αναφερω στο προηγουμενο σχόλιο θα επρεπε να διαγραφουν 10 σελίδες. Και φυσικά ολοι οσοι συμμετειχαν στις 10 αυτες σελιδες παραβιασαν τους ορους χρησης αφου βγηκαν εκτος θεματος.
    Αν εξετασουμε την αυτοβοηθεια οπως αυτή εχει αναπτυχθει στο εξωτερικό και πολύ λίγο στην ελλάδα το φορουμ αυτο δεν εχει να κανει με την αυτοβοηθεια. Απο αυτην την αποψη δεν προσφερει καποια υποστηριξη και ειναι ενα ακομα φορουμ.
    Κατάλαβα που πήγαινε το "καρφάκι". Πες πραγματικά πως για εμένα λες, να τελειώνουμε. Δεν έχω κάτι εναντίον σου, προς Θεού, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου. Αν θέλετε να διαγραφώ και να φύγω από το φορουμ πείτε το, αν είμαι εγώ το πρόβλημα.

Senior Member
    Δεν κάθισα να το διαβάσω το θέμα που λες οπότε δεν ξέρω αν έπρεπε να διαγραφούν τόσες σελίδες, μπορεί να έχεις και δίκιο...
    Εγώ πάντως θεωρώ ότι η πλειοψηφία σέβεται τους κανόνες...
    Και όχι, επιμένω για μένα δεν είναι απλά ένα φόρουμ γιατί είναι ο χώρος όπου λέω πράγματα που δεν μπορώ να πω αλλού...
    Δεν γράφτηκα για να αυτοβοηθηθώ αλλά για να ζητήσω βοήθεια και γνώμες από άλλους...
    Αυτά από μένα γιατί σήμερα είναι πολύ άσχημη μέρα για να προσπαθώ να εξηγήσω πράγματα...

Super Moderator
    WhyAlwaysMe,

δεν έχω να σχολιάσω πολλά πράγματα επί του θέματος.
    Ο M87 έχει κάνει πολλές παραβιάσεις των όρων χρήσης, όπως και πολλά άλλα μέλη του φόρουμ. Έλαβε κάποιες προειδοποιήσεις, τις αγνόησε και ακολούθησε ένας προσωρινός αποκλεισμός.
    Με την άρση του αποκλεισμού, επέστρεψε.

Όπως και με όλες τις παραβιάσεις, οποιουδήποτε μέλους, η διαχείριση τηρεί μια ήπια στάση όπου δεν στέλνει προειδοποιήσεις για κάθε μία παραβίαση αλλά προσπαθεί να τηρεί "το πνεύμα του νόμου" και όχι "το γράμμα του νόμου".
    Ως εκ τούτου, βλέπουμε τα φαινόμενα που βλέπουμε.

Σε προσωπικό επίπεδο, ενοχλούμαι απεριόριστα από τις αναρτήσεις του Μ87 και φυσικά, διαφωνώ απεριόριστα με την επειχηρηματολογία του.
    Του αναγνωρίζω όμως το δικαίωμα να διαφωνεί πλήρως με την επιστήμη της ψυχολογίας και τους ειδικούς ψυχικής υγείας και να κάνει τον αγώνα του για να αποδείξει ότι όλοι οι ψυχολόγοι είναι απατεώνες.
    Αν κρατά περιορισμένο το spam του, για μένα είναι οκ και μπορώ να συμβιβαστώ και να συνυπάρξω μαζί του.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    WhyAlwaysMe,

δεν έχω να σχολιάσω πολλά πράγματα επί του θέματος.
    Ο M87 έχει κάνει πολλές παραβιάσεις των όρων χρήσης, όπως και πολλά άλλα μέλη του φόρουμ. Έλαβε κάποιες προειδοποιήσεις, τις αγνόησε και ακολούθησε ένας προσωρινός αποκλεισμός.
    Με την άρση του αποκλεισμού, επέστρεψε.

Όπως και με όλες τις παραβιάσεις, οποιουδήποτε μέλους, η διαχείριση τηρεί μια ήπια στάση όπου δεν στέλνει προειδοποιήσεις για κάθε μία παραβίαση αλλά προσπαθεί να τηρεί "το πνεύμα του νόμου" και όχι "το γράμμα του νόμου".
    Ως εκ τούτου, βλέπουμε τα φαινόμενα που βλέπουμε.

Σε προσωπικό επίπεδο, ενοχλούμαι απεριόριστα από τις αναρτήσεις του Μ87 και φυσικά, διαφωνώ απεριόριστα με την επειχηρηματολογία του.
    Του αναγνωρίζω όμως το δικαίωμα να διαφωνεί πλήρως με την επιστήμη της ψυχολογίας και τους ειδικούς ψυχικής υγείας και να κάνει τον αγώνα του για να αποδείξει ότι όλοι οι ψυχολόγοι είναι απατεώνες.
    Αν κρατά περιορισμένο το spam του, για μένα είναι οκ και μπορώ να συμβιβαστώ και να συνυπάρξω μαζί του.
    Aeon ευχαριστώ που διάβασες το θέμα μου.
    Απλώς όπως είδες,είμαστε αρκετοί που ενοχλούμαστε με τα γραπτά του,καθώς κάνουμε ψυχοθεραπεία.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Προς όλα τα υπόλοιπα μέλη:
    Ξεφεύγει η κατάσταση με τον Μ87.
    Επειδή έκανα όντως λάθος στη χρήση ενός όρου(ναι,χρησιμοποίησα κατά λάθος την λέξη ψυχολογία),καθώς διάβαζα ένα άρθρο,ο συγκεκριμένος βρήκε πάτημα και μου γ@@@@σε το θέμα.
    Τι θα γίνει με αυτόν?3 ban και ακόμη δεν έχει βάλει μυαλό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Προς όλα τα υπόλοιπα μέλη:
    Ξεφεύγει η κατάσταση με τον Μ87.
    Επειδή έκανα όντως λάθος στη χρήση ενός όρου(ναι,χρησιμοποίησα κατά λάθος την λέξη ψυχολογία),καθώς διάβαζα ένα άρθρο,ο συγκεκριμένος βρήκε πάτημα και μου γ@@@@σε το θέμα.
    Τι θα γίνει με αυτόν?3 ban και ακόμη δεν έχει βάλει μυαλό.
    Για στειλε link.

Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Για στειλε link.

Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App
    https://www.e-psychology.gr/forum/th...B7%CF%84%CE%B1

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast