Προς την διαχείριση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 94
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Προς όλα τα υπόλοιπα μέλη:
    Ξεφεύγει η κατάσταση με τον Μ87.
    Επειδή έκανα όντως λάθος στη χρήση ενός όρου(ναι,χρησιμοποίησα κατά λάθος την λέξη ψυχολογία),καθώς διάβαζα ένα άρθρο,ο συγκεκριμένος βρήκε πάτημα και μου γ@@@@σε το θέμα.
    Τι θα γίνει με αυτόν?3 ban και ακόμη δεν έχει βάλει μυαλό.
    Κι ούτε πρόκειται να βάλει γι' αυτό και πρέπει να φάει μόνιμο ban, μόνο έτσι θα γλιτώσουμε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί του επιτρέπουν να επιστρέφει εδώ...μας ταράζει όλους! Επίσης δημοκρατία δεν έχουμε; Αν δεν κάνω λάθος η πλειοψηφία θέλει να φύγει...δεν μπορώ άλλο, θα την θέσω την ερώτηση προς τη διαχείριση: γιατί δεν τον διώχνετε επιτέλους τον απροσάρμοστο; Είναι ανεπίδεκτος, δεν συμμορφώνεται με καμία δύναμη και μας σπάει τα νεύρα! Έχουμε αρκετά προβλήματα για να έχουμε κι έναν υστερικό που μόλις ακούει τη λέξη ψυχολογία τον πιάνει αμόκ και μας πρήζει!

Τέλος why, του απάντησα καταλλήλως στο θέμα σου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κι ούτε πρόκειται να βάλει γι' αυτό και πρέπει να φάει μόνιμο ban, μόνο έτσι θα γλιτώσουμε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί του επιτρέπουν να επιστρέφει εδώ...μας ταράζει όλους! Επίσης δημοκρατία δεν έχουμε; Αν δεν κάνω λάθος η πλειοψηφία θέλει να φύγει...δεν μπορώ άλλο, θα την θέσω την ερώτηση προς τη διαχείριση: γιατί δεν τον διώχνετε επιτέλους τον απροσάρμοστο; Είναι ανεπίδεκτος, δεν συμμορφώνεται με καμία δύναμη και μας σπάει τα νεύρα! Έχουμε αρκετά προβλήματα για να έχουμε κι έναν υστερικό που μόλις ακούει τη λέξη ψυχολογία τον πιάνει αμόκ και μας πρήζει!

Τέλος why, του απάντησα καταλλήλως στο θέμα σου...
    Κύκνε,την είδα την απάντηση.
    Κατάλαβες πως όντως έκανα λάθος με τον όρο,και δεν έχω κάτι με την ψυχολογία και την ψυχιατρική.
    Αλλιώς δεν θα έκανα ψυχοθεραπεία.Όμως,ο λεβέντης βρήκε πάτημα και μου διέλυσε το θέμα.

Senior Member
    Κι αφού ταράζεται με τους ψυχολόγους κ τους ψυχιάτρους κτλ γιατί κρέμεται όλη μέρα από ένα forum ψυχολογίας ?.....

Ερώτημα που πρέπει να απαντήσει στον ευατό του ο κύριος ..
    Last edited by turtle; 01-10-2017 at 23:51.
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Κι αφού ταράζεται με τους ψυχολόγους κ τους ψυχιάτρους κτλ γιατί κρέμεται όλη μέρα από ένα forum ψυχολογίας ?.....

Ερώτημα που πρέπει να απαντήσει στον ευατό του ο κύριος ..
    Αν είδες τι έγινε στο θέμα που άνοιξα για την πνευματικότητα,επειδή έκανα ένα λάθος εξαιτίας βιασύνης και αφηρημάδας,θα καταλάβεις πολλά...

Senior Member
    Ακυρώνει δυο ολόκληρες επιστήμες .. ακυρώνει την προσωπική εμπειρία που έχει κάθε άτομο του forum εδώ ... σχετικα με θέματα που άπτονται ψυχικής υγείας , ισορροπίας.. παρολαυτά παραμένει εδώ ... προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή ... να επιβάλει την άποψη του ...είναι άμυνα ... όλο αυτό γιατί τότε βρίσκεται εδώ ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιράζονται σωψυχά τους ...? τι ψάχνει ?...τέλος πάντων ....και τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά εκτός του ότι φέρετε ενοχλητικά προς τα άλλα μέλη και δεν σέβεται .. την παραγωγική ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών .. τι να πω .. why sorry για πέρσυ ... ελπίζω μόνο να γέλασες λίγο ... τότε .. .καλό βράδυ
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Ακυρώνει δυο ολόκληρες επιστήμες .. ακυρώνει την προσωπική εμπειρία που έχει κάθε άτομο του forum εδώ ... σχετικα με θέματα που άπτονται ψυχικής υγείας , ισορροπίας.. παρολαυτά παραμένει εδώ ... προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή ... να επιβάλει την άποψη του ...είναι άμυνα ... όλο αυτό γιατί τότε βρίσκεται εδώ ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιράζονται σωψυχά τους ...? τι ψάχνει ?...τέλος πάντων ....και τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά εκτός του ότι φέρετε ενοχλητικά προς τα άλλα μέλη και δεν σέβεται .. την παραγωγική ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών .. τι να πω .. why sorry για πέρσυ ... ελπίζω μόνο να γέλασες λίγο ... τότε .. .καλό βράδυ
    Έλα στα πμ αν μπορείς.

Senior Member
    Ρε σεις ο τύπος γιαυτό ζει, εσείς του δίνετε τροφή με το να δίνετε απαντήσεις σε αυτά που λέει... Αγνοήστε τις απαντήσεις του και μην πέφτετε στην παγίδα... Απλά αφήστε να γράφει.
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Ρε σεις ο τύπος γιαυτό ζει, εσείς του δίνετε τροφή με το να δίνετε απαντήσεις σε αυτά που λέει... Αγνοήστε τις απαντήσεις του και μην πέφτετε στην παγίδα... Απλά αφήστε να γράφει.
    Συμφωνώ!

Του απαντάτε και του δίνετε τροφή να συνεχίζει.

Senior Member
    Numenor, καλημέρα!

Μιας κι είσαι ψύχραιμος σχετικά με το θέμα θέλω να σε ρωτήσω κάτι σχετικά...πιστεύεις ότι αυτή η εκστρατεία κι ο πόλεμος που κάνει δεν ενέχει κίνδυνο να εκλείψει όντως κάποια στιγμή ο κλάδος των επαγγελματιών ψυχικής υγείας; Εμένα αυτό με τρομοκρατεί κι ασχολούμαι κυρίως...

Θα εκτιμούσα μιαν απάντηση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ισχυει αυτο που λεει ο νουμενορ.
    ΝΑΙ ειναι εκνευριστικο να σου χαλαει το θεμα με την εμμονη του και να ξεκιναει το παραληρημα, αλλα αν δεν του ειχες απαντησει κι αντι απαντησης εκανες αναφορες, θα ειχε τελειωσει το θεμα. ουτε αυτος θα αυνανιζοταν με τις απαντησεις σου, ουτε εσυ θα εκνευριζοσουν. περαν της μιας απαντησης οπου του ειπες οτι εκ παραδρομης ανεφερες λαθος λεξη, ολες οι υπολοιπες ηταν ενταγμενες μεσα στην εμμονη που τον ηδονιζει.
    να αναμασαει το συκοφαντικο και αστηριχτο παραληρημα του.

κι απαντω και στην κυκνα γιατι βλεπω οτι εχει πραγματικη αγωνια γι αυτο που ανησυχει.
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι σε κανεναν κοσμο νοημονων δεν θα μπορουσαν οι αστηριχτες συκοφαντιες του να επηρρεασουν το παραμικρο, ουτε να βλαψουν τον κλαδο της ψυχιατρικης και της ψυχολογιας (γελαω και μονο που το σκεφτομαι οτι το συζηταμε ).
    περα απο το δικαιωμα του να εκφραζει τον πονο του, δεν υπαρχει ιχνος επιχειρηματος και αποδειξης σε ολο αυτο που περιγραφει, γι αυτο και τα λεει εδω οπου βλεπει οτι υπαρχει αντιδραση και μπορει να συνεχιζει. καπου εξω η θα γελουσαν η θα αδιαφορουσαν η θα ετρωγε και καμια μηνυση για τις συκοφαντιες του αν αναφεροταν ονομαστικα σε καποιους.

Senior Member
    Numenor, καλημέρα!

Μιας κι είσαι ψύχραιμος σχετικά με το θέμα θέλω να σε ρωτήσω κάτι σχετικά...πιστεύεις ότι αυτή η εκστρατεία κι ο πόλεμος που κάνει δεν ενέχει κίνδυνο να εκλείψει όντως κάποια στιγμή ο κλάδος των επαγγελματιών ψυχικής υγείας; Εμένα αυτό με τρομοκρατεί κι ασχολούμαι κυρίως...

Θα εκτιμούσα μιαν απάντηση...
    Αν και δεν κάθομαι να διαβάσω τους παπύρους που γράφει, θα πω το εξής,ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράσει την γνώμη του, μέχρι ένα σημείο... Το να επιβάλεις την γνώμη σου σε κάποιον άλλο το βρίσκω λάθος. Αν πιστεύει ότι μέσα από τα κατεβατά γραπτά του κερδίζει κάποια μάχη, απλά αφήστε τον να γράφει και να κάνει το δικό του κομμάτι. Για την δική σας ψυχική ηρεμία και προς αποφυγή εκνευρισμών, απλά μην του δίνετε απαντήσεις. Είναι πολύ απλό και ταυτόχρονα εκνευριστικό το καταλαβαίνω.

Αλλά η κατηγορία αυτή είναι παραπλήσια του τρολ . Η τροφή του είναι οι απαντήσεις, σταμάτησες; δεν υπάρχει πλέον να ασχοληθεί μαζί σου.... Και στην τελική βάλτε τον στην λίστα αγνόησης για να μην βλέπετε τα ποστ του.
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Αν και δεν κάθομαι να διαβάσω τους παπύρους που γράφει, θα πω το εξής,ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράσει την γνώμη του, μέχρι ένα σημείο... Το να επιβάλεις την γνώμη σου σε κάποιον άλλο το βρίσκω λάθος. Αν πιστεύει ότι μέσα από τα κατεβατά γραπτά του κερδίζει κάποια μάχη, απλά αφήστε τον να γράφει και να κάνει το δικό του κομμάτι. Για την δική σας ψυχική ηρεμία και προς αποφυγή εκνευρισμών, απλά μην του δίνετε απαντήσεις. Είναι πολύ απλό και ταυτόχρονα εκνευριστικό το καταλαβαίνω.

Αλλά η κατηγορία αυτή είναι παραπλήσια του τρολ . Η τροφή του είναι οι απαντήσεις, σταμάτησες; δεν υπάρχει πλέον να ασχοληθεί μαζί σου.... Και στην τελική βάλτε τον στην λίστα αγνόησης για να μην βλέπετε τα ποστ του.
    Θα τον βάλω στη λίστα αγνόησης μπας κι ησυχάσω γιατί όντως την χρειάζομαι την ψυχική μου ηρεμία, ελπίζω μόνο να μην είναι επικίνδυνος μ' αυτά που κάνει γιατί εγώ χωρίς τον γιατρό και την ψυχολόγο μου θα δω τα ραδίκια ανάποδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ισχυει αυτο που λεει ο νουμενορ.
    ΝΑΙ ειναι εκνευριστικο να σου χαλαει το θεμα με την εμμονη του και να ξεκιναει το παραληρημα, αλλα αν δεν του ειχες απαντησει κι αντι απαντησης εκανες αναφορες, θα ειχε τελειωσει το θεμα. ουτε αυτος θα αυνανιζοταν με τις απαντησεις σου, ουτε εσυ θα εκνευριζοσουν. περαν της μιας απαντησης οπου του ειπες οτι εκ παραδρομης ανεφερες λαθος λεξη, ολες οι υπολοιπες ηταν ενταγμενες μεσα στην εμμονη που τον ηδονιζει.
    να αναμασαει το συκοφαντικο και αστηριχτο παραληρημα του.

κι απαντω και στην κυκνα γιατι βλεπω οτι εχει πραγματικη αγωνια γι αυτο που ανησυχει.
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι σε κανεναν κοσμο νοημονων δεν θα μπορουσαν οι αστηριχτες συκοφαντιες του να επηρρεασουν το παραμικρο, ουτε να βλαψουν τον κλαδο της ψυχιατρικης και της ψυχολογιας (γελαω και μονο που το σκεφτομαι οτι το συζηταμε ).
    περα απο το δικαιωμα του να εκφραζει τον πονο του, δεν υπαρχει ιχνος επιχειρηματος και αποδειξης σε ολο αυτο που περιγραφει, γι αυτο και τα λεει εδω οπου βλεπει οτι υπαρχει αντιδραση και μπορει να συνεχιζει. καπου εξω η θα γελουσαν η θα αδιαφορουσαν η θα ετρωγε και καμια μηνυση για τις συκοφαντιες του αν αναφεροταν ονομαστικα σε καποιους.
    Αχ, να 'σαι καλά Remedy που μου το διαβεβαιώνεις αυτό...με καθησυχάζει κάπως...είσαι η μόνη που κατάλαβε πόσο με αγχώνει η πιθανότητα να μείνω χωρίς βοήθεια...

Σ' ευχαριστώ! ♥

Senior Member
    Αχ, να 'σαι καλά Remedy που μου το διαβεβαιώνεις αυτό...με καθησυχάζει κάπως...είσαι η μόνη που κατάλαβε πόσο με αγχώνει η πιθανότητα να μείνω χωρίς βοήθεια...

Σ' ευχαριστώ! ♥
    μην ανησυχεις, κυκνα μου.

φιλακια και καλη και ηρεμη μερα να εχεις.

Banned
    Μισό λεπτό βρε παιδιά, γιατί κάπου κάνετε και εσείς λάθος. Συμφωνώ ξεκάθαρα με τον Numenor, και το ανέφερα και εγώ παραπάνω, αυτό το πράγμα. Εγώ ας πούμε, που συμμετείχα στο θέμα του Why, κανείς δεν ασχολήθηκε με εμένα, αφού συμμετείχα ξεκάθαρα στο θέμα του, χωρίς να πάρω θέση, στις μαλακίες του Μ87. Μόλις πλάκωσε ο Μ87, ήρθε ο Κύκνος και άλλοι κλπ., και άρχιζαν και τον έκραζαν, ενώ στην ουσία, αν δεν του δίνατε σημασία από την αρχή και είχατε ασχοληθεί, εξ αρχής με το θέμα, όπως εγώ, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ακόμη και να συνεχίζει να στέλνει μηνύματα, απλά μην απαντάτε. Μην τον βάζετε δηλαδή, σε ένα αέναο κύκλο, που μόλις πετάξει μια μαλακία, θα έρθουν 3 άτομα, να τον κράζουν. Το ξέρει αυτό, γι'αυτό και χαλάει θέματα. Το λάθος σας είναι, όπως είπα και παραπάνω, πως κάποιοι ασχολήθηκαν με το θέμα του Why και εκείνος, τσακωνόταν μόνο με τον Μ87, χωρίς να γίνεται ένας γόνιμος διάλογος. Απλά του κάνεις αναφορές και συνεχίζεις την συζήτηση, στο θέμα σου, χωρίς αυτόν και ας συμμετέχει με ανούσια μηνύματα. Είναι ξεκάθαρο, πως κάτι δεν πάει καλά με τον άνθρωπο και έχει πολλά, μα πάρα πολλά θεολογικά κενά. Οπότε όσο του δίνετε "δύναμη", τόσο εκείνος θα σας χαλάει τα θέματα. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός, αλλά δεν είναι μόνο πρόβλημα του Μ87, όταν 3 άτομα ή και περισσότεροι, ασχολούνται ξεκάθαρα, με το τι λέει ο Μ87.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast