Results 61 to 75 of 94
Thread: Προς την διαχείριση
-
02-10-2017, 12:18 #61
- 02-10-2017, 12:27 #62
02-10-2017, 12:33 #63
02-10-2017, 13:19 #64
Έτσι λειτουργεί, αυτός είναι ο μηχανισμός του
Countless as the sands of the sea are human passions
02-10-2017, 16:38 #65WhyAlwaysMe?Guest4o ban ο ''λεβέντης''.
Remedy,δεν πάει καλά ο τύπος.Αφού νόμιζε πως όντως είμαι ψυχίατρος.Φοβάμαι πως παθαίνει ονειρώξεις με τις απαντήσεις του.:Ρ
Αναφορές δεν έκανα γιατί πίστευα δεν θα πιάσουν τόπο.
Βέβαια αυτό που βλέπω στον Μ87,είναι πως συμμετέχει στα θέματα όλων των μελών κάνοντας ανελέητο spam και εκνευρίζοντας τα μέλη.
Εκτός από τα θέματα του NikosD ''όλως τυχαίως''.Εκεί κοκοκοκοκοκο.
Του είπα χθες γιατί δεν συμμετέχει στα θέματα του,και αντί να απαντήσει ευθέως και ειλικρινά,συνέχιζε το παραλήρημα του και μιλούσε για την Savatage,εμένα και για το βιβλίο του.Μου φαίνεται το συγκεκριμένο όνομα του προκαλεί φόβο και τρόμο.
Αυτά και σόρρυ αν σε κούρασα.
Όχι αδερφέ,δεν κάνουμε κάπου λάθος.Έχει φάει 4 ban μαζί με το σημερινό,και αντί να συμμορφωθεί,συνέχιζε σε έντονο και προκλητικό ύφος τα σχόλια του.
Ενώ εγώ χθες προσπαθούσα να του εξηγήσω ήρεμα το λάθος που έκανα,γιατί δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την ψυχολογία και την ψυχιατρική(σε αντίθεση με αυτόν που τις ακυρώνει,όπως πολύ σωστά έγραψε η φίλτατη turtle),αυτός άρχιζε τα κατεβατά και μέσα στο παραλήρημα του,πίστεψε ότι είμαι και εγώ εχθρός των συγκεκριμένων κλάδων,όπως και την τρολιά που του έγραψα μετέπειτα.
Αν τώρα αυτός μπαίνει και γράφει αυτά τα φανατικά κατεβατά,και προτρέπει να στραφούμε στην εκκλησία και τους παπάδες ως την καλύτερη δυνατή λύση,τι να πω...Last edited by WhyAlwaysMe?; 02-10-2017 at 17:20.
02-10-2017, 17:40 #66
Αφήστε τα σάπια και μετανοείστε αμαρτωλοί .... :P :P :P :P
Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή
02-10-2017, 17:42 #67
ειρήνη ημήν τώρα ... αστον να αφήσουμε να αντιμετωπίσει το δαίμονα εαύτο του ... τώρα .. alone ...
02-10-2017, 17:44 #68
02-10-2017, 17:47 #69
ωχ ωχ ωχω ωχωχ αμάν αμάν ...
02-10-2017, 19:15 #70
Whyalwaysme, μου θύμησες κάτι τώρα που είπες για στροφή στους παπάδες...μια φορά αφού είχε περάσει καιρός μετά από μία απόπειρα πήγα να το εξομολογηθώ κι ο ίδιος ο πάτερ μου είπε ότι πρέπει να στραφώ σε κάποιον ειδικό, φαντάσου μέχρι κι ήδη οι παπάδες το ξέρουν ότι μπορούν να βοηθήσουν μόνο ως ένα σημείο...αλλά ο Μ87 δεν το καταλαβαίνει αυτό...
Ο παπάς μπορεί να σου δώσει την άφεση ώστε να γαληνέψει η ψυχή σου απ' το βάρος αλλά ως εκεί...Συμφωνείς;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
02-10-2017, 20:25 #71
Όταν πρόκειται, για θέματα που μπορούν οι γιατροί να λύσουν, τότε αν είναι σωστός ο ιερέας, θα προτρέψει στον γιατρό. Ένας σωστός ιερέας, έλεγε, "θα πηγαίνετε και στον γιατρό και στον ιερέα", βοηθούν και οι δύο, με τον τρόπο τους και όταν είναι σωστός ο ιερέας, το γνωρίζει αυτό.
02-10-2017, 20:38 #72
Ναι, στην ουσία το ίδιο λέμε...
Δεν θέλω ν' ακυρώσω τη βοήθεια του ιερέα, άλλωστε και μόνο που ξέρεις ότι έχεις ελευθερωθεί από το βάρος μιας τόσο μεγάλης αμαρτίας είναι μεγάλο πράγμα....απλά δεν μπορούν να βοηθήσουν απόλυτα σε θέματα ψυχικής υγείας γιατί δεν είναι αυτό για το οποίο έχουν εκπαιδευτεί...
Πάντως ο συγκεκριμένος όπως έμαθα αργότερα δεν ήταν κι εντελώς σωστός, αποκάλυψε μυστικό εξομολόγησης καθαρά για κουτσουμπολιό (δεν ήταν καν κάτι σοβαρό όπως ένας φόνος π.χ.) πράγμα που το θεωρώ απαράδεκτο...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
02-10-2017, 20:43 #73
02-10-2017, 21:06 #74
Ότι απαγορεύεται το ξέρω αλλά τα υπόλοιπα που λες όχι...αλλά δεν το ανέφερε και ποτέ το άτομο που το εξομολογήθηκε...ήταν μικρό κορίτσι τότε (για μια θεία μου λέω) κι εξομολογήθηκε στον παπά ότι ήταν ερωτευμένη μ' ένα συμμαθητή της κι αυτός το κυκλοφόρησε (και μετά λένε ότι οι γυναίκες είναι κουτσουμπόλες) και την κορόιδευαν όποιοι το έμαθαν...είναι πολύ άσχημο κάτι τέτοιο θεωρώ...τη λυπήθηκα για τότε...
Για το φόνο το είπα γιατί για κάτι τόσο τρανταχτό ίσως να μπορούσα να το καταλάβω ακόμα κι αν δεν επιτρέπεται...πάντως από τότε δεν ξαναπήγα σ' αυτόν κι όποτε τον σκέφτομαι ανησυχώ μήπως έχει πει και τα δικά μου και μ' έχει κάνει ρεζίλι...
Και τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση γιατί ο παππούς κι η γιαγιά μου τον ήξεραν καλά, ήταν ο παπάς της ενορίας τους και την κηδεία του παππού αυτός την τέλεσε...
Πάντως ευτυχώς που δεν έζησαν αρκετά για να δουν τα χάλια μου και δεν τους έδωσα τόσο πόνο...(δεν είναι απόλυτα σχετική σκέψη με το θέμα αυτή αλλά ένιωσα την ανάγκη να την εκφράσω)...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
02-10-2017, 22:04 #75
Υπάρχουν κανόνες στην Εκκλησία και κανονικά, αν δεν ξανασυμμορφωθεί, τον διώχνουν από ιερέα. Υπάρχει ολόκληρο καταστατικό, γι'αυτά τα θέματα, από την εποχή του Βυζαντίου. Έκανε μεγάλο θεολογικό σφάλμα, ο εν λόγω ιερέας. Το ότι είναι ανάξιος ιερέας Κύκνε, αυτό δεν σημαίνει, πως δεν μπορεί να κοινωνεί τον κόσμο ή να τελεί τα ιερατικά του, καθήκοντα. Η Ορθοδοξία προβλέπει και δίνει, ακόμη και στον ανάξιο ιερέα, την δυνατότητα, να τελεί το Θείο Μυστήριο, ακόμη και αν ο ίδιος είναι ανάξιος. Η απέραντη Αγάπη, του Χριστιανισμού, δίνει ευκαιρίες, ακόμη και σε ανάξιους και αμαρτωλούς, αλλιώς θα ήταν μια Εκκλησία, των λίγων και όχι των όλων. Είμαι σίγουρος, πως ο παππούς σου και η γιαγιά σου, θα σε καμαρώνουν από επάνω, επειδή δίνεις τον αγώνα σου και δεν το έβαλες κάτω, παρά τις όποιες δυσκολίες και στεναχώριες σου. Οπότε μην κακίζεις τον εαυτό σου, για όλα αυτά. Δες τα θετικά και άσε τα αρνητικά.