Προς την διαχείριση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 94
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Υπάρχουν κανόνες στην Εκκλησία και κανονικά, αν δεν ξανασυμμορφωθεί, τον διώχνουν από ιερέα. Υπάρχει ολόκληρο καταστατικό, γι'αυτά τα θέματα, από την εποχή του Βυζαντίου. Έκανε μεγάλο θεολογικό σφάλμα, ο εν λόγω ιερέας. Το ότι είναι ανάξιος ιερέας Κύκνε, αυτό δεν σημαίνει, πως δεν μπορεί να κοινωνεί τον κόσμο ή να τελεί τα ιερατικά του, καθήκοντα. Η Ορθοδοξία προβλέπει και δίνει, ακόμη και στον ανάξιο ιερέα, την δυνατότητα, να τελεί το Θείο Μυστήριο, ακόμη και αν ο ίδιος είναι ανάξιος. Η απέραντη Αγάπη, του Χριστιανισμού, δίνει ευκαιρίες, ακόμη και σε ανάξιους και αμαρτωλούς, αλλιώς θα ήταν μια Εκκλησία, των λίγων και όχι των όλων. Είμαι σίγουρος, πως ο παππούς σου και η γιαγιά σου, θα σε καμαρώνουν από επάνω, επειδή δίνεις τον αγώνα σου και δεν το έβαλες κάτω, παρά τις όποιες δυσκολίες και στεναχώριες σου. Οπότε μην κακίζεις τον εαυτό σου, για όλα αυτά. Δες τα θετικά και άσε τα αρνητικά.
    Ναι, δεν εννοούσα να του απαγορέψουν να τελεί μυστήρια, με παρεξήγησες...απλά ήθελα να πω ότι επειδή οι παππούδες μου ήταν τόσο κοντά του προτίμησα αυτόν για πνευματικό μου...

Μακάρι να με καμαρώνουν όπως λες...θα προσπαθήσω να σκεφτώ θετικά...αλλά κι αυτά που γράφω εν μέρει με ανακουφίζουν οπότε κατά κάποιο τρόπο είναι θετικά...για παράδειγμα είναι κάτι που δεν ξέρω αν το έχω πει ποτέ σε κανέναν και θέλω να το αναφέρω τώρα...είχα πάει στον τάφο της γιαγιάς μου με τα χέρια κομμένα (κάτι που τότε δεν το έμαθε κανείς, ότι προσπάθησα) και της ζητούσα συγγνώμη που την απογοήτευσα και που δεν είμαι τόσο δυνατή και καλή όσο εκείνη...ακούγεται δυσάρεστο εκ πρώτης όψεως αλλά με ξαλαφρώνει που το γράφω...ίσως να με βοηθήσει να βελτιωθώ το να μιλάω αντί να κρατάω τόσο βάρος μέσα μου...αρκετά μυστικά κράτησα, η οικογένεια μου δεν ήξερε τίποτα για τις απόπειρες μου μέχρι τη μέρα που τους πήραν απ' το νοσοκομείο, πάπαλα το ιατρικό απόρρητο σ' αυτή την περίπτωση...δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Whyalwaysme, μου θύμησες κάτι τώρα που είπες για στροφή στους παπάδες...μια φορά αφού είχε περάσει καιρός μετά από μία απόπειρα πήγα να το εξομολογηθώ κι ο ίδιος ο πάτερ μου είπε ότι πρέπει να στραφώ σε κάποιον ειδικό, φαντάσου μέχρι κι ήδη οι παπάδες το ξέρουν ότι μπορούν να βοηθήσουν μόνο ως ένα σημείο...αλλά ο Μ87 δεν το καταλαβαίνει αυτό...
    Ο παπάς μπορεί να σου δώσει την άφεση ώστε να γαληνέψει η ψυχή σου απ' το βάρος αλλά ως εκεί...Συμφωνείς;
    Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
    Χαίρομαι που συμφωνείς...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ο jim7 πού ειναι??
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ο jim7 πού ειναι??
    Κοπελιά,έχασες το απόλυτο spam από τον Μ87.
    Να ξέρεις πως ετοιμάζει θέμα αποκλειστικά για εσένα.

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χαίρομαι που συμφωνείς...
    Είθε να είναι μόνιμο το ban του αστεριού μας.

Senior Member
    Απο το Μαρτιο λεει οτι θα τελειωσειι το βιβλιο. Φτασαμε Οκτωβρη. Του εχω κανει μια πολυ συγκεκριμενη ερωτηση εδω και 1 μηνα! Και διεκοψε το βιβλιο για να καθεται να μου ετοιμαζει αναρτηση? Στο ενδιαμεσο εν τω μεταξυ εχει ηδη γραψει ενα καρο σεντονια εδω. Περιεργες προτεραιοτητες βαζει. Και με τετοια ταχυτητα, δεν τον βλεπω να με προλαβαινει και στο φορουμ!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Απο το Μαρτιο λεει οτι θα τελειωσειι το βιβλιο. Φτασαμε Οκτωβρη. Του εχω κανει μια πολυ συγκεκριμενη ερωτηση εδω και 1 μηνα! Και διεκοψε το βιβλιο για να καθεται να μου ετοιμαζει αναρτηση? Στο ενδιαμεσο εν τω μεταξυ εχει ηδη γραψει ενα καρο σεντονια εδω. Περιεργες προτεραιοτητες βαζει. Και με τετοια ταχυτητα, δεν τον βλεπω να με προλαβαινει και στο φορουμ!
    Savatage,χθες όταν του ανέφερα ένα συγκεκριμένο μέλος,απαντούσε ότι να ναι.Αντί να μιλήσει ευθέως.
    Σαν να τον φοβάται το αγόρι μας.
    Αν μπορείς,δώσε λίνκ με την ερώτηση.
    Όσο για το(ν) ''Τζιμ(άνι)'',έλα ντε.

Senior Member
    Σε 3 διαφορετικα νηματα τον ειχα ρωτησει, διαφορετικες μερες και ελεγε οτι θα απαντησει αλλα δεν.
    το ενα ηταν σιγουρα το "αμοιβη μη πραγματοποιημενης συνεδριας"
    τα αλλα 2 δε θυμαμαι, πιο ευκολα θα το βρεις νομιζω απο το "view forum posts" στο προφιλ του.

Τελοσπαντων, παντως για την "ιστορια", εχω καλυφθει απο τη θεση του μπλακ_αντερ. Ανθρωποι με εντονους ψυχαναγκασμους ταιριαζουν να ειναι σε φορουμ ψυχολογιας που συμμετεχουν ασθενεις, ειναι λογικο. Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει διαχειριση και καταληγουν τα νηματα να γεμιζουν με σπαμ και μαλλιοτραβηγματα. Θα επρεπε ολα να ληγουν οσο πιο αμεσα γινεται πριν φτασουν στα ακρα για μερες... Αντιθετως, μενουν μονα τους τα μελη χωρις διαιτησια. Αυτο ειναι το προβλημα και η λυση δεν ειναι το μονιμο μπαν ακομα και στην περιπτωση του Μ87.
    Θα μπορουσαν να εκαναν διαχειριση ωστε να μη σπαμαρει με το ζορι τα νηματα των αλλων για να λεει παντα τα ιδια και τα ιδια χωρις ενδιαφερον για το θεμα του εκατοτε νηματοθετη.

Senior Member
    Είθε να είναι μόνιμο το ban του αστεριού μας.
    Αμήν!

Savatage, προσωπικά δεν βλέπω άλλη λύση για τον Μ87 γιατί παρά τις παρατηρήσεις που του έχουν (από τη διαχείριση εννοώ, όχι από τα μέλη) γίνει αυτός συνεχίζει ακάθεκτος το spam άρα δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει η διαχείριση...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ερώτηση προς την διαχείριση:
    Αν επιτρέπεται,το νέο ban στον Μ87 είναι μόνιμο ή με προσωρινή διάρκεια?
    Ευχαριστώ.

Banned
    μαλον ειχες κρυφο καημο να γινεις διαιτητης

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν νομίζω να συμφωνεί κανείς με κάτι τέτοιο.

Quote Originally Posted by M87 View Post

Μπα... οι εκκλησίες είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ των επαγγελματιών ψυχικής υγείας.

Banned
    Δεν νομίζω να συμφωνεί κανείς με κάτι τέτοιο.
    Ανάλογα για ποιο πράγμα μιλάμε και τα δύο θεωρώ πως βοηθούν, ανάλογα με το πρόβλημα του ανθρώπου...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μαλον ειχες κρυφο καημο να γινεις διαιτητης
    Wtf did you say Αλέκο?

Senior Member
    ο καθενας ας εχει τις αποψεις του ,αν με καποιον δεν συμφωνουμε απλα μποκαρουμε και αγνοουμε

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast