Ειναι φυσιολογικο (συνηθισμενο) να μην θες να κανεις σεξ; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 174
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Προσωπικά δεν το βάζω ψηλά. Δεν υπάρχει καν στη ζωή μου. Απλά σου θυμίζω πώς λειτουργεί αυτός ο κόσμος, γιατί οι αντιδράσεις σου μου δίνουν την εντύπωση ότι το έχεις ξεχάσει.
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχει μεγαλη σημασια κι αυτο που ξεκινησε να λεει η μαρα.
    οτι συνδεεται με τον συντροφο, δεν ειναι αυτονομο (θελω-δεν θελω)
    το σεξ μεσα σε μια μονιμη σχεση, δεν ειναι μονο κ...λες.
    ειναι και τρυφεροτητα, σωματικη επαφη, κλπ.
    ειναι μια ενωση που ακολουθει την συναισθηματικη ενωση.
    δλδ...
    οταν θελεις, θαυμαζεις, αγαπας τον συντροφο σου, ειστε καλα μαζι, ειτε νοιωθεις μεγαλη εξαψη ειτε λιγοτερη, το σεξ μπορει παντα να ειναι ευχαριστο αν ακολουθει τις διαθεσεις της στιγμης.
    δλδ, μπορει να μην ειναι εντονο, αλλα μονο τρυφερο οταν δεν εχειςπολλη διαθεση.
    αλλα αν σου φαινεται "ανηθικο", δεν γινεται...
    Παιδια, συμφωνω με αυτα που λετε, αλλα με αυτο που δεν συμφωνω με τιποτα ειναι οτι αν σε αγαπαει ο συντροφος σου μπορει να σε παρατησει για το σεξ, αυτο δεν ειναι αληθινη αγαπη, ειναι υποκρισια, μην ξεχναμε και τα αυτονοητα τωρα............. μην "ακουω" βλακειες..................!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Λουλουδι δεν κολλαει η ερωτηση σου!τοτε να μην ασχοληθουμε με τιποτα αλλο μεχρι να λυσουμε τα θεματα μας! Μια ζωη θα εχουμε θεματα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα απολαμβανουμε τις ζωες μας,με οποιον τροπο θελει ο καθενας!
    Οταν εισαι ερωτευμενη το ιδιο σου το σωμα το αναζητει!αυτο δεν σημαινει οτι θα εχεις διαθεση καθε μερα ή να μην εισαι καλα κ να σε πιεζει ο αλλος!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    για μενα προσωπικα, ειναι σημαντικο, αλλα ΔΕΝ θεωρω οτι πρεπει για ολους να ειναι σημαντικο!! το ειπα αυτο. μπορει μια χαρα να το θεωρεις ασημαντο αν δεν νοιωθεις καποια δυστυχια, καποια στερηση!
    θεωρω ομως οτι το ζευγαρι πρεπει να συμφωνει σε αυτο.
    αλλιως θα υπαρξει σοβαρο προβλημα καποια στιγμη.

αυτο που λες με τα προβληματα, δεν ισχυει.
    δεν θελεις σεξ οταν λυσεις ολα σου τα προβληματα, σαν να ειναι καποια πολυτελεια.
    περισσοτερο μπορεις να το συγκρινεις με το φαγητο η με το νερο.
    για να φας πρεπει να εχεις λυσει ολα σου τα προβληματα?
    Μα επειδη νιωθω δυστυχια το θεωρω ασημαντο!! Γιατι δεν μπορω να ασχολουμαι με σαρκικες επαφες οταν δεν εχω λυσει αλλα θεματα και οταν ολη μου η ζωη ειναι μια δυστυχια και μιση!!! Ενταξει, να το κανεις 10,1000,10000 φορες, καποια στιγμη το βαριεσαι οταν εχεις αλλα, αλυτα θεματα και οταν δεν εχεις επιθυμια γι'αυτο!! Και γι'αυτο το θεωρω ανηθικο, γιατι θα πρεπε να 'ναι τελευταια προτεραιοτητα και οχι πρωτη αφου ειναι κατι σαρκικο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Λουλουδι δεν κολλαει η ερωτηση σου!τοτε να μην ασχοληθουμε με τιποτα αλλο μεχρι να λυσουμε τα θεματα μας! Μια ζωη θα εχουμε θεματα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα απολαμβανουμε τις ζωες μας,με οποιον τροπο θελει ο καθενας!
    Οταν εισαι ερωτευμενη το ιδιο σου το σωμα το αναζητει!αυτο δεν σημαινει οτι θα εχεις διαθεση καθε μερα ή να μην εισαι καλα κ να σε πιεζει ο αλλος!
    Μα δεν νιωθω λογω των φαρμακων αλλα και να ενιωθα πιστευω δεν θα το ηθελα! Ο λογος νομιζω ξερω ποιος ειναι απο αυτα που διαβασα εδω, ειναι δυο μαλιστα! Αλλα δεν θελω να τους αναφερω!! Παντως γνωμη σου να πιστευεις οτι οποιος αγαπαει φευγει, για μενα οποιος αγαπαιε δεν φευγει για τιποτα στον κοσμο, ποσο μαλλον για κατι τοσο ρηχο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Μα επειδη νιωθω δυστυχια το θεωρω ασημαντο!! Γιατι δεν μπορω να ασχολουμαι με σαρκικες επαφες οταν δεν εχω λυσει αλλα θεματα και οταν ολη μου η ζωη ειναι μια δυστυχια και μιση!!! Ενταξει, να το κανεις 10,1000,10000 φορες, καποια στιγμη το βαριεσαι οταν εχεις αλλα, αλυτα θεματα και οταν δεν εχεις επιθυμια γι'αυτο!! Και γι'αυτο το θεωρω ανηθικο, γιατι θα πρεπε να 'ναι τελευταια προτεραιοτητα και οχι πρωτη αφου ειναι κατι σαρκικο!
    δεν ειναι κατι για το οποιο καποιος μπορει η εχει νοημα να σε πεισει.
    το σεξ ειναι οτι νοιωθει ο καθενας.
    αν για σενα σε αυτη την φαση ειναι ανεπιθυμητο, ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ και δεν μας πεφτει λογος.

ΟΜΩΣ, εσυ εισαι δυστυχης με σεξ, αν ο φιλος σου ειναι δυστυχης ΧΩΡΙΣ σεξ, αυτο δεν σε επηρρεαζει κι εσενα? μπορεις να εισαι διπλα σε εναν δυστυχισμενο συντροφο που η δυστυχια του οφειλεται στο οτι δεν συμπιπτουν οι προτιμησεις σας?

Senior Member
    Μα δεν νιωθω λογω των φαρμακων αλλα και να ενιωθα πιστευω δεν θα το ηθελα! Ο λογος νομιζω ξερω ποιος ειναι απο αυτα που διαβασα εδω, ειναι δυο μαλιστα! Αλλα δεν θελω να τους αναφερω!! Παντως γνωμη σου να πιστευεις οτι οποιος αγαπαει φευγει, για μενα οποιος αγαπαιε δεν φευγει για τιποτα στον κοσμο, ποσο μαλλον για κατι τοσο ρηχο!!
    Λουλουδακι μου χωρις παρεξηγηση αλλα δεν πιστευω σε παραμυθια!να κανεις ερωτα ειναι το πιο ομορφο συναισθημα και ενωση μεταξυ δυο ανθρωπον που αγαπιουνται!για να μην φυγει ενας ανθρωπος πρεπει να ειναι ευτυχισμενος,αν δεν ειναι σιγουρα θα φυγει!η αγαπη απο μονη της δεν φτανει θελει κ προσπαθειες!

Senior Member
    δεν ειναι κατι για το οποιο καποιος μπορει η εχει νοημα να σε πεισει.
    το σεξ ειναι οτι νοιωθει ο καθενας.
    αν για σενα σε αυτη την φαση ειναι ανεπιθυμητο, ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ και δεν μας πεφτει λογος.

ΟΜΩΣ, εσυ εισαι δυστυχης με σεξ, αν ο φιλος σου ειναι δυστυχης ΧΩΡΙΣ σεξ, αυτο δεν σε επηρρεαζει κι εσενα? μπορεις να εισαι διπλα σε εναν δυστυχισμενο συντροφο που η δυστυχια του οφειλεται στο οτι δεν συμπιπτουν οι προτιμησεις σας?
    Ναι, μπορω, αν η δυστυχια του ειναι η ελλειψη σεξ, οταν εμενα πχ μου λειπουν πιο σημαντικα πραγματα απο αυτη την αηδια........ κανεις αντρας δεν βλεπει το σεξ σαν ενωση, ολοι το βλεπουν σαν σαρκικη ηδονη, αυτο και μονο δεν σας κανει να νιωθετε αηδια;;;

Λουλουδακι μου χωρις παρεξηγηση αλλα δεν πιστευω σε παραμυθια!να κανεις ερωτα ειναι το πιο ομορφο συναισθημα και ενωση μεταξυ δυο ανθρωπον που αγαπιουνται!για να μην φυγει ενας ανθρωπος πρεπει να ειναι ευτυχισμενος,αν δεν ειναι σιγουρα θα φυγει!η αγαπη απο μονη της δεν φτανει θελει κ προσπαθειες!
    Εγω παντως οταν αγαπαω μενω, μαλλον θα ειμαι σπανιος ανθρωπος.........

Senior Member
    Εισαι απολυτη!αλλα απο περιεργεια μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα,ποσο δυστηχισμενη ησουν σε μια σχεση σου κ δεν εφυγες??

Senior Member
    Θα δεχοσουν ο συντροφος σου να βρισκει την απολαυση που δεν μπορεις να του δωσεις με αλλες γυναικες και να συνεχισει να ειναι μαζι σου?

Senior Member
    Ναι, μπορω, αν η δυστυχια του ειναι η ελλειψη σεξ, οταν εμενα πχ μου λειπουν πιο σημαντικα πραγματα απο αυτη την αηδια........ κανεις αντρας δεν βλεπει το σεξ σαν ενωση, ολοι το βλεπουν σαν σαρκικη ηδονη, αυτο και μονο δεν σας κανει να νιωθετε αηδια;;;

Εγω παντως οταν αγαπαω μενω, μαλλον θα ειμαι σπανιος ανθρωπος.........
    και οι ανδρες το βλεπουν το σεξ σαν ενωση , οταν ειναι με γυναικα που αγαπουν κι οχι με μια περιστασιακη γνωριμια, ασημαντη.
    εσυ ομως θεωρεις το σεξ ασημαντο, αρα φυσικα και δεν θεωρεις σοβαρο το να σου λειπει.
    αν εκεινος το θεωρει σημαντικο ομως???
    ας ειναι δυστυχισμενος?
    το σεξ δεν γινεται απο υποχρεωση.
    δεν μπορεις να κανεις σεξ με το ζορι.
    γιαυτο λεω οτι το ζευγαρι πρεπει να συμφωνει σε αυτο. η να θελουν και οιδυο η να μην θελουν και οι δυο.
    καποιος που νοιωθει στερημενος χωρις σεξ, δεν θα σταματησει να νοιωθει στερημενος επειδη ΕΣΥ ρτο θεωρεις αηδια.

και οχι δεν το θεωρω αηδια, επειδη μου αρεσει, γιατι μου αρεσουν οι σαρκικες ηδονες, και γενικοτερα. δεν τις θεωρω ανηθικες ουτε αηδιαστικες.
    και το φαι σαρκικη ηδονη ειναι, αλλα απ οτι εχεις πει σου αρεσει.

Senior Member
    Εισαι απολυτη!αλλα απο περιεργεια μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα,ποσο δυστηχισμενη ησουν σε μια σχεση σου κ δεν εφυγες??
    Μεχρι και να με βιασει ειχε προσπαθησει και εμεινα........ ημουν ερωτευμενη, γι'αυτο. Το σκεφτηκα πολυ την αλλη μερα αν θα μεινω αλλα τελικα κατεληξα στο να μεινω τελικα. Ο χωρισμος πονεσε παρα πολυ.

Quote Originally Posted by Izanami View Post
    Θα δεχοσουν ο συντροφος σου να βρισκει την απολαυση που δεν μπορεις να του δωσεις με αλλες γυναικες και να συνεχισει να ειναι μαζι σου?
    Αρνουμαι να σχολιασω.

και οι ανδρες το βλεπουν το σεξ σαν ενωση , οταν ειναι με γυναικα που αγαπουν κι οχι με μια περιστασιακη γνωριμια, ασημαντη.
    εσυ ομως θεωρεις το σεξ ασημαντο, αρα φυσικα και δεν θεωρεις σοβαρο το να σου λειπει.
    αν εκεινος το θεωρει σημαντικο ομως???
    ας ειναι δυστυχισμενος?
    το σεξ δεν γινεται απο υποχρεωση.
    δεν μπορεις να κανεις σεξ με το ζορι.
    γιαυτο λεω οτι το ζευγαρι πρεπει να συμφωνει σε αυτο. η να θελουν και οιδυο η να μην θελουν και οι δυο.
    καποιος που νοιωθει στερημενος χωρις σεξ, δεν θα σταματησει να νοιωθει στερημενος επειδη ΕΣΥ ρτο θεωρεις αηδια.

και οχι δεν το θεωρω αηδια, επειδη μου αρεσει, γιατι μου αρεσουν οι σαρκικες ηδονες, και γενικοτερα. δεν τις θεωρω ανηθικες ουτε αηδιαστικες.
    και το φαι σαρκικη ηδονη ειναι, αλλα απ οτι εχεις πει σου αρεσει.
    Κοιταξε, ξερεις ποια ειναι η διαφορα μας; Οτι εσυ νομιζεις οτι οι αντρες το βλεπουν σαν ενωση, δεν ειναι ομως αυτη η αληθεια, αν οντως το εβλεπαν σαν ενωση δεν θα ενιωθα αηδια...

Senior Member
    Λουλουδι ποσο ετων εισαι και αν θες απο ποια ψυχικη διαταραχη υποφερεις εγω εχω ΓΑΔ.

Senior Member

Κοιταξε, ξερεις ποια ειναι η διαφορα μας; Οτι εσυ νομιζεις οτι οι αντρες το βλεπουν σαν ενωση, δεν ειναι ομως αυτη η αληθεια, αν οντως το εβλεπαν σαν ενωση δεν θα ενιωθα αηδια...
    το βλεπουν σου λεω.
    με την δικια τους ομως, οχι με την καθεμια που θελει να τους κατσει.

Senior Member
    μιληστε βρε ανδρες.
    δεν ειναι και ψυχικη η ενωση οταν κανετε σεξ με την μονιμη συντροφο σας?

Senior Member
    μιληστε βρε ανδρες.
    δεν ειναι και ψυχικη η ενωση οταν κανετε σεξ με την μονιμη συντροφο σας?
    Ψυχικη ενωση ειναι οταν κανεις ερωτα οταν κανεις σεξ ειναι σεξ :)

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast