Έρωτας! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37

Thread: Έρωτας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Ήρθε λοιπόν, κάποια στιγμή στον άνθρωπο, να αναθεωρήσει τις απόψεις του, για τον έρωτα. Όταν όμως εννοώ έρωτα, δεν εννοώ το σεξ, εννοώ αυτό το συναίσθημα, που σε κάνει αδύναμο, με ταχυκαρδίες και πως να το πω, λίγο χαμένο στο διάστημα. Έτσι νιώθω και εγώ τώρα, παρ'όλο που είμαι λογικός τύπος και έλεγα, πως τίποτα δεν θα με αλλάξει, έλα όμως που αυτό που νιώθω, δεν μπορώ να το λογικοποιήσω, ώστε να το κατατάξω σε μια κλίμακα. Η αδυναμία και η ηρεμία, είναι κάποια από τα "συμπτώματα", επίσης το να βλέπεις παντού, τα θετικά και να ξεχνάς πως υπάρχει και μια αρνητική πλευρά στα πράγματα. Νιώθεις μια σωματική αδυναμία, αλλά παράλληλα, μια ψυχική δύναμη. Δεν ξέρω αν αυτό το πράγμα, είναι έρωτας, αλλά σίγουρα δεν είναι λογικό. Η ενέργεια δε, είναι αρκετά μεγάλη, ώστε να κάνεις πιο πολλά πράγματα, από αυτά που έκανε κάποιος. Τέλος πάντων, δεν θέλω να γράψω πολλά, νομίζω καταλάβατε, γιατί έχω έναν αχταρμά στο κεφάλι μου αυτή την στιγμή και δεν μπορώ να τα βάλλω αυτά που θέλω να γράψω, σε μια σειρά.
    Αγαπητε φιλε ουδεν ειδα.χερομε πραγματικα που και εσυ βρηκες το κοριτση τον ονειρον σου(να δω και τον ελις να εχει βρει το κοριτσι του και τι στο κοσμο)ευχομε απτη καρδια μου ολα να πανε κατ'ευχην..
    Υ.Γ
    Κρατα μας ενημερους για την εξελιξη

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αγαπητε φιλε ουδεν ειδα.χερομε πραγματικα που και εσυ βρηκες το κοριτση τον ονειρον σου(να δω και τον ελις να εχει βρει το κοριτσι του και τι στο κοσμο)ευχομε απτη καρδια μου ολα να πανε κατ'ευχην..
    Υ.Γ
    Κρατα μας ενημερους για την εξελιξη
    Σε ευχαριστώ πολύ για τα ειλικρινή καλά σου λόγια, που είναι σπάνιο πράγμα στον κόσμο, γιατί βλέπεις πόση κακία, κυριαρχεί. Η αλήθεια είναι, ότι θα βγω ραντεβού με την κοπέλα και είμαι αρκετά χαρούμενος, γιατί πάει για σχέση το θέμα. Αυτό είναι άλλωστε φίλε μου το νόημα της ζωής, όχι το τοξικό φόρουμ, με τα τοξικά μέλη (εκτός από κάποιες εξαιρέσεις), αλλά η αγάπη, ο έρωτας και γενικά η πραγματική αληθινή ζωή και όχι το πληκτρολόγιο και μια οθόνη. Σε ευχαριστώ και πάλι, για το ενδιαφέρων σου :)

Senior Member
    Μην λες μεγαλα λογια ακομη για τοξικοτητες ειναι νωρις...
    Σου ευχομαι να κυλισουν ολα οπως τα εξιδανικευει το μυαλο σου γιατι αυτο ειναι ο ερωτας, η εξιδανικευση του αλλου! Μακαρι να εισαι απο τους τυχερους

Banned
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Μην λες μεγαλα λογια ακομη για τοξικοτητες ειναι νωρις...
    Σου ευχομαι να κυλισουν ολα οπως τα εξιδανικευει το μυαλο σου γιατι αυτο ειναι ο ερωτας, η εξιδανικευση του αλλου! Μακαρι να εισαι απο τους τυχερους
    Λέω πάντα αυτά που νιώθω, δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου. Ό,τι και να λέμε, η ζωή είναι έξω από το κάθε φόρουμ.

Senior Member
    Γιωργο φιλε εγω θελω bad bitch
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ωραιο πραγμα ο ερωτας εχω ερωτευθεί κανα 2 φορες ετσι όπως το περιγραφεις.

να το ζησεις με ολο σου το είναι, γιατι δυστυχως δεν κραταει για παντα

Banned
    Quote Originally Posted by black angel View Post
    ωραιο πραγμα ο ερωτας εχω ερωτευθεί κανα 2 φορες ετσι όπως το περιγραφεις.

να το ζησεις με ολο σου το είναι, γιατι δυστυχως δεν κραταει για παντα
    Σε ευχαριστώ πολύ :)

Page 3 of 3 FirstFirst 123