Results 16 to 30 of 41
Thread: Ερωτες??
-
31-10-2017, 22:02 #16
Για το φύλο που λες μου ακούγεται κάπως περίεργο! Δεν μπορείς να μην ξέρεις τι σου αρέσει! Εγώ από μικρό παιδί κοιτούσα μόνο κορίτσια, και ήξερα τι ήθελα! Ακόμη και στην εφηβεία δεν είχα θέματα, ήξερα πως είμαι ετερόφυλος. Τέσπα! Αυτό που είπες για το ποίημα, αν επισκέφτηκες το ιστολόγιο μου, θα καταλάβες! Κι εγώ γράφω πάντα για τους ανθρώπους που έχω αισθήματα! Πάντα το έκανα αυτό, και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία. Εγώ ταυτίστηκα πολύ με τον ήρωα στην ταινία Into the Wild, την ταινία που ανέφερες δεν την έχω δει.
- 31-10-2017, 22:48 #17
Ελα ρε εχεις δει το into the wild? Ειναι εξαιρετικο .και εγω ταυτιστηκα με τον ηρωα- ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες.πρωτη φορα βρισκω καποιον που να του αρεσει.περισυ ειχα τρελαθει με αυτη την ταινια.ο κρις τα λεει πολυ καλα.Ποσες φορες εχω σκεφτει να φυγω και εγω στην αγρια φυση μακρια απο ολους και απο ολες τις δεσμευσεις γτ νοιωθω αποκκομενη απο το μεσο ανθρωπο...βεβαια δεν νονιζω οτι θα το καταφερω και οτι αποτελει λυση στα προβληματα μου.παρολα αυτα οι αποδρασεις στη φυση μου δινουν ζωη.γενικα ειμαι φυσιολατρης.
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
01-11-2017, 09:27 #18
Είναι μια από τις αγαπημένες μου ταινίες! Έχω σκεφτεί πολλές φορές πως δεν ταιριάζω με τον λεγόμενο ''μέσο'' άνθρωπο, και συνέχεια ψάχνω τρόπους για να απεγκλωβιστώ από την βαρετή και ανούσια καθημερινότητα. Κι εγώ επίσης είμαι φυσιολάτρης, όποτε μπορώ κάνω πεζοπορίες, και μάλιστα σχεδόν σε κάθε τόπο που επισκέπτομαι στα ταξίδια που κάνω! Μου αρέσει να εξερευνώ τον κάθε τόπο από άκρη σε άκρη! Από τις καλύτερες εμπειρίες μου, είναι οι εξερευνήσεις των 5 μεγάλων ηφαιστείων της χώρας μας! Έχω συλλέξει λάβα, χώμα και θειάφι!
01-11-2017, 10:13 #19
Βασικα ειμαι κι εγω απο τους ανθρωπους που με πνιγει η καθημερινοτητα και ειμαι ρομαντικη μεχρι αηδιας .Οσο για τη φυση ειναι απο τους λιγους λογους που ξυπναω καθε μερα.Εγω δεν ειχα μεχρι τωρα την ευκαιρια να κανω μεγαλα ταξιδια αλλα θα ηθελα παρα πολυ να επισκεφτω τη Σαντορινη.Γενικα νοιωθω πολυ τη φυση και με εμπνεει να γραφω ποιηματα
01-11-2017, 10:20 #20
Η φύση πολλές φορές μου έχει δώσει παρηγοριά όποτε ένιωθα άσχημα! Μου αρέσει πολύ να κάθομαι σε μια παραλία κυρίως τα βράδια, να κοιτάζω τη θάλασσα και να με χαλαρώνει το άκουσμα του φλοίσβου της! Η Σαντορίνη αξίζει όντως για διακοπές! Εμένα με εντυπωσίασε το ηφαίστειο και ο αρχαιολογικός χώρος στο ακρωτήρι! Εκεί ειδικά ένιωσα σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος στην σωζόμενη αρχαία πόλη!
01-11-2017, 10:52 #21
Η θαλασσα ειναι η λατρεια μου.Και εγω το κανω αυτο.Βασικα η χαρακτηριστικη φραση μου ειναι δεν μπορω την κυνικοτητα
01-11-2017, 11:12 #22
Κι όμως! Χρειάζεται και η κυνικότητα! Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο? Αλλιώς θα καταρρέαμε και δεν μας αξίζει! Εγώ γίνομαι κυνικός μερικές φορές, αλλά μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσω τους γύρω μου. Για εμένα κρατάω τα καλά στοιχεία. Ξέρω πως ο κόσμος χρειάζεται κάτι περισσότερο από την νοσηρή καθημερινότητα του, και τις τόσο μα τόσο συνηθισμένες του αντιλήψεις, που έχουν την ικανότητα να καταστρέφουν την οποιαδήποτε ομορφιά μπορεί να έχει ο άνθρωπος μέσα του, όπως για παράδειγμα οι αντιλήψεις τους επάνω στο θέμα του έρωτα! Χώρισα και το μόνο που με ρωτάνε είναι αν ''πέρασα καλά''! Δεν ρωτάει κανείς μα κανείς, για τον πόνο που νιώθω! Για το πώς υποφέρω κάθε μέρα από τις όμορφες αναμνήσεις που σύλλεξα από αυτό το μοναδικό ταξίδι της ζωής μου! Ούτε άντρες αλλά ούτε και γυναικες! Δεν το έχουν ζήσει, επειδή δεν έχουν αναζητήσει την ομορφιά και τον έρωτα, παρά μόνο το βόλεμα τους, όπως για παράδειγμα την ασφάλεια που θα τους παρέχει η γυναίκα που κάνει μόνο για σπίτι, και ο άνδρας που θα έχει μια σίγουρη δουλειά! Μόνο μια συνάδελφος που είναι κατά πολύ μεγαλύτερη μου, και την συμπαθώ ιδιαιτερα, και ένας φίλος έχουν δείξει κατανόηση!
Last edited by Poet; 01-11-2017 at 12:06.
01-11-2017, 11:51 #23
Απελπισια
01-11-2017, 12:07 #24
Απελπισία δεν λές τίποτα! Ο καλύτερος φίλος πολλές φορές είναι ο ίδιος ο εαυτός μας!
01-11-2017, 13:48 #25
Αχχχ...
02-11-2017, 00:17 #26
Δημήτρης Λιαντίνης
Ο έρωτας είναι γνώση, ευγένεια και αρχοντιά
«Ο έρωτας είναι γνώση. Ο έρωτας είναι ευγένεια και αρχοντιά. Είναι το μειδίαμα της σπατάλης ενός φρόνιμου Άσωτου. Πως η φύση ορίζει το αρσενικό να γίνεται ατέλειωτη προσφορά και θεία στέρηση για το θηλυκό.
Το θηλυκό να κυνηγάει τις τύψεις του. Στον έρωτα όλα γίνονται για το θηλυκό. Η μάχη και η σφαγή του έρωτα έχει το νόημα να πεθάνεις το θηλυκό, και να το αναστήσεις μέσα στα λαμπρά ερείπια των ημερών σου. Πάντα σου μελαγχολικός και ακατάδεχτος.
Στη σωστή ερωτική ομιλία, το θηλυκό δίνει το ύφος της σάρκας και το αρσενικό τη σύνεση της δύναμης. Μιλώ για τα καράτια κοντά στα εικοσιτέσσερα. Για στήσιμο πολύ μεταξωτό. Και το μετάξι μόνο ζωικό παρακαλώ.
Το πρώτο λοιπόν είναι πως όταν το θηλυκό είναι θηλυκό, την ευθύνη για να γίνει και να μείνει ως το τέλος σωστή η ερωτική σμίξη την έχει ο άντρας.
Πάντα όταν φεύγει η γυναίκα, θα φταίει ο άντρας. Να το γράψετε να μείνει στον αστικό κώδικα.
Κάθε φορά που ερωτεύονται δύο άνθρωποι, γεννιέται το σύμπαν. Ή, για να μικρύνω το βεληνεκές, κάθε φορά που ερωτεύουνται δύο άνθρωποι γεννιέται ένας αστέρας με όλους τους πρωτοπλανήτες του.
Έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις.
Να φεύγεις, αλλά πώς να φεύγεις! Το πράγμα θέλει μεγάλη προσοχή. Γιατί ο ορισμός αυτός είναι τορπίλλι που το παίζει στα χέρια του μικρό παιδί. Το παίζει στα χέρια του και δεν ξέρει τι είναι... Ο Γιωργής τ’ Αποδέλοιπο, που λέει ο Μυριβήλης.
Έρωτας είναι η τέχνη του να φεύγεις έτσι, που η σφαγή που θα νιώθεις να είναι πολύ πιο σφαγερή από τη σφαγή που νιώθει ο σύντροφος που αφήνεις. Αν εκείνος πονάει τρεις, εσύ να πονέσεις εννιά. Εδώ σε θέλω, κάβουρα, που λένε, να περπατάς στα κάρβουνα. Χόρεψες ποτέ σου το χορό του αναστενάρη, χωρίς νά 'σαι αναστενάρης;»
02-11-2017, 12:16 #27
Ο ερωτας ειναι μια συναισθηματικη ψευδαισθηση
02-11-2017, 14:36 #28
Ο έρωτας είναι η επιθυμία να παραμένεις νέος!
02-11-2017, 16:25 #29
Για τις γυναικες ο ''ερωτας'' ξεκιναει απο το κεφαλι , το μυαλο, τον εγκεφαλο..
Για τους ανδρες ο ''ερωτας'' ξεκιναει απο αλλο οργανο του σωματος τους, αντε τωρα να μην το πω δημοσιως!!!!!
Απλα πραγματα.[I]Love...[/I]
02-11-2017, 17:10 #30