Ειναι φυσιολογικο (συνηθισμενο) να μην θες να κανεις σεξ; - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 174
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το καταλαβα παρα πολυ καλα οτι ειπες οτι σε ειρωνευτηκα.
    δεν σε ειρωνευτηκα καθολου και ΠΟΥΘΕΝΑ, και ουτε υπαρχει κατι εστω και σαν υπονοια ειρωνιας, και σε παρακαλω να βγαλεις το αποσσπασμα που εχεις στο μυαλο σου και να ρωτησεις ξενες γνωμες, αν δεν με πιστευεις.
    ωστοσο δεν θα ασχοληθω παραπανω γιατι δεν μου αρεσει να με αδικουν.
    καλη συνεχεια.
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ειναι πολυ βρωμικοι οι αντρες, Ρεμεντυ...........
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλε, πλενονται, εχω τσεκαρει..
    Εδω τι εκανες;

Senior Member
    Εδω τι εκανες;
    αστειευομαι!!!!! ποιον ειρωνευομαι δλδ? τους ανδρες???
    τι ηθελες να σου πω σε μια τοσο αδικη δηλωση σου που προσβαλει ολο το ανδρικο φυλΟ? οτι ειναι σεξιστικο και προσβλητικο αυτο που λες?
    αντι να σου πω οτι εισαι αδικη και προσβλητικη , αστειευθηκα κι εσυ αντι να το εκτιμησεις οτι δεν σου την ειπα, μου λες οτι ειρωνευομαι.
    δεν θα συνεχισω την συζητηση, ρωτα αλλα μελη,πιο αντικειμενικα.
    εγω δεν ξανασχολουμαι μαζι σου
    ξαναλεω τις ειλικρινεστατες ευχες μου προς εσενα. δεν εχει να κανει το ενα με το αλλο. καλη αναρωση.
    να εισαι καλα.
    μπαι.

Senior Member
    Παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις, αλλα οι περισσοτεροι αντρες, εκμεταλλευονται η παρατουν η απατουν τις γυναικες τους η την σχεση τους. Να εισαι καλα.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 02-11-2017 at 18:17.

Nefeli28
    Guest
    Ελεος πια!
    Δεν κανεις τιποτα αλλο ολη μερα;; Νομιζεις ότι ολοι σε ειρωνεύονται, σε κρίνουν και τα χουν μαζι σου; Πραγματικά, εχεις καταλαβει οτι παντού βλέπεις εχθρούς; Επινοεις τσακωμους και ειρωνείες;
    Σκέψου λίγο, μηπως υπερβάλλεις.

Senior Member
    Εσυ εισαι ο θεος λοιπον. Δεν κανεις λαθη.

Για το πρωτο φαουλ που λες: Πρωτον, στην ψυχολογια λεμε οτι αλλο να πεις μια πραξη ειναι κατι και αλλο ο ιδιος ο ανθρωπος που την κανει, δεν σημαινει οτι ειναι ανωμαλοι αυτοι που ειπα, απλα μπορει να κανουν ανωμαλιες, πχ καποιος μπορει να λεει βλακειες, δεν παει να πει οτι ειναι και βλακας. Ανωμαλο καθαρα ειπα μονο εναν, που μου ελεγε για χαστουκια και δονητες. Εκτος απο ολα αυτα, ναι, ειναι ανωμαλια για μενα (προσωπικη μου αποψη) να θες μονο τη σαρκικη ηδονη και οχι το δεσιμο και οτι αλλο συνεπαγεται το σεξ με τον συντροφο σου,(ισως επειδη δεν εχω νιωσει).......... Οπως και για το φαι που μου ειπε η Ρεμεντυ, εισαι υποδουλος της κοιλιας σου, ετσι και με το σεξ, εισαι υποδουλος της καυλας σου να το πω ετσι, ειναι ωραιο αυτο πιστευεις; Τουλαχιστον εγω που δεν νιωθω, μπορει να νιωθω παρα πολυ ασχημα οσο δεν μπορεις να φανταστεις, αλλα δεν ειμαι υποδουλος του σωματος μου, και οσο για το φαι, θελω να ελαττωσω, αλλα ας επαιρνες κι εσυ τα φαρμακα μου.......

2ον) Τα παιδια δεν ξερω γιατι ρωτανε, ουτε εσυ ξερεις, μπορει απο ενδιαφερον, μπορει για να με κατακρινουν, πρεπει να φυλαγομαι, οποιος ενδιαφερεται μαθαινει, εχω γραψει παμπολλες φορες στο φορουμ τι φαρμακα παιρνω, δεν μπορω να τα γραφω συνεχεια, μπορει και να με ρωτανε για να με κατακρινουν........ οχι οτι αυτο ειναι σιγουρο, αλλα παιζει..... Σε καποιον μετα που ηθελε να βοηθησει τα ειπα τι παιρνω στο περιπου, αλλα δεν αισθανομουν ανετα να το πω, δεν εχω κι εγω το δικαιωμα;

3ον) Ευτυχισμενη δεν θα ειμαι γιατι δεν ημουν ποτε, και εγω υποφερω οσο δεν παει, και θα σου πω μονο αυτο που ειπε ο γιατρος μου, για να καταλαβεις την κατασταση........... οταν του ειπα οτι γιατρε, θελω κι εγω να νιωσω σαν ανθρωπος, ξερεις τι γυρισε και μου ειπε; Για ενα σεξακι θα χαλασεις την υγεια σου; Λοιπον ασε σε μενα περι αγενειας και περι παρανοιας, γιατι δεν ξερεις τι περναω και ουτε θα μαθεις ποτε............... αν ο συντροφος μου υποφερει μια φορα, εγω υποφερω 100. Και εσυ καμμια. Οποτε δεν μπορεις να καταλαβεις, και αν σου μιλαω ασχημα ειναι γιατι κι εσυ μου μιλας ασχημα, σου απανταω στον ιδιο τονο, μου λες περι φαουλ κι ετσι....... αν θεωρεις οτι μου μιλας ωραια, τοτε κι εγω θεωρω οτι σου μιλαω πολυ ωραια......... οκ;

4ον) Κοιταξε θα 'θελα εναν αντρα οπως τον εχω φανταστει εγω, ο συντροφος μου πλησιαζει πολυ σε αυτο, αλλα δεν μπορει να μην εχει αναγκη το σεξ οπως εγω, αυτο θα ηταν το ιδανικο, η να ενιωθα εγω τουλαχιστον.......... δεν μου αρεσει που οι αντρες σκεφτονται με το κατω κεφαλι, ουτε οι γυναικες που το βαζουν πρωτη προτεραιοτητα, υπαρχουν πιστευω και αλλες γυναικες που σκεφτονται σαν κι εμενα εστω και σε μικροτερο βαθμο (σε μικροτερο βαθμο γιατι αυτες νιωθουν ενω εγω οχι), απλα δεν το λενε...... τωρα εδω ειναι προοδευτικες ολες, στην πραγματικη ζωη εχω γνωρισει και μερικες που δεν το βαζουν το σεξ πρωτη προτεραιοτητα...... Και εσυ δεν ξερεις πως ειναι να μη νιωθεις, καλα εχεις νιωσει τοσες φορες, εγω τι να πω που εχω νιωσει μονο μια φορα στη ζωη μου και φυσικα πολυ παλια........... Και αντι να με καταλαβαινεις με κατηγορεις επειδη ειμαι αποτομη.......... Ουτε εγω σας καταλαβαινω, γιατι εσεις νιωθετε κι εγω οχι.......... Θα επρεπε να υπαρχει σεβασμος και απο τις δυο πλευρες, οχι μονο απο τη δικια μου, πολλοι μου απαντησατε ψιλοεπιθετικα, η με ειρωνεια, οπως εσυ και η Ρεμεντυ....... Αυτα.......... Α, και δεν μισω τους αντρες, απωθημενα εχω.........

Α, και για το εγωιστικα που λες, να σε ενημερωσω οτι οσο καιρο ειχα σχεση με αγορια εκανα σεξ απο αγγαρεια, και δεν ειπα οτι 'φταιγαν αυτοι σε αυτο, ειδικα αυτος που τα 'χω τωρα δεν εφταιγε, ουτε εγω εφταιγα, ομως κουραστηκα μετα απο τοσον καιρο χωρις πραγματικο σεξ να κανω κατι που δεν θελω, και ενιωσα βρωμικη να κανω κατι σαν αγγαρεια, το ειπα, η ελισαβετ μ'επιασε........... Δεν εκανα σεξ χωρις να θελω ολον αυτον τον καιρο, αρα πως κοιταω τον εαυτο μου; Να μην κοιταξω κι εγω λιγο τωρα να ειμαι καλα αφου εφτασα σε αυτο το σημειο; Δηλαδη εγω ειμαι η παρανοια στο μεγαλειο της η εσυ δεν καταλαβαινεις; Αμα δεν τα ξερεις ολα, σε παρακαλω μην κρινεις εναν ανθρωπο, σου ευχομαι να μπεις εστω και 5 λεπτα στη θεση μου με ολα αυτα που σου ειπα να νιωθεις οπως νιωθω εγω, εννοω φυσικα με ολα αυτα και μετα τα ξαναλεμε......... Και κατι αλλο, δεν νομιζω οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ανθρωπος που να μην κοιταει την παρτη του, γιατι το λες ειδικα για μενα; Εσυ δεν κοιτας την παρτη σου; Ολοι αυτοι που απατουν δεν κοιταν την παρτη τους; Ολοι αυτοι που θελουν σεξ δεν κοιτανε την παρτη τους; Την κοιταω μονο εγω που κουραστηκα και ενιωσα βρωμικη με το να κανω κατι που δεν θελω τοσο καιρο και ειπα να απεχω; Απλα, δεν αντεξα αλλο, ξεσπασα, εγω δεν ειμαι ανθρωπος, δε με γεννησε μανα εμενα; .....

Το κατανοω οτι ειναι αναγκη, αλλα στο λεω και παλι, μην κρινεις καποιον μονο απο μερικα λεγομενα γιατι δεν ξερεις τι κρυβεται απο πισω........... και δεν ειναι ολα σεξ, υπαρχουν και αλλες προτεραιοτητες στη ζωη, οπως η επικοινωνια, η αγαπη, σε ενα ζευγαρι σου λεω παντα γιατι αλλου πιστευω δεν υπαρχει αγαπη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα............ τεσπα, οτι και να λεμε, εσυ θα σκεφτεσαι μονο τις καυλες και οτι εχω αδικο......... Εγω παντως με αυτες τις αρχες μεγαλωσα......... για να ξερεις.
    Φυσικα και κανω λαθοι.. ειπα οτι δεν κανω??
    Αυτο σου λεω οτι εμεις οι ιδιοι δεν μπορουμε καμια φορα να δουμε τα λαθη μας...
    Εχω αισθανθη ασχημα πανω στο σεξ....στυτιτικη
    Δυσλειτουργια περασα δεν ειναι ευκολο.προσπαθουσα και ειμουν τελειος νεκρος.δεν αινιοθα τιποτα.ζητησα βοηθεια.ναι αλλα εγω δεν κατεκρινα κανεναν ανθρωπο που μπορουσε να κανει σεξ λεγοντας οτι σκεφτοντε μονο τη καυλα τους η οτι ειναι ανωμαλιες αυτα που κανουν.
    Ολοι αγαπησαμε και αγαπαμε τον/την συντροφο μας δεν εισαι η μονη.δεν εισαι η μοναδικη που εχει αισθηματα ολοι εχουμε αισθηματα....
    Και αφου οι πιο πολλοι ανδρες ειμαστε γουρουνια και βρομικοι δεν ειμαστε καθαροι γιατι ασχολησε με το θεμα του σεξ??
    Καταννοω το προβλημα σου και σου ευχομε να σου πανε ολα καλα πραγματικα στο ευχομε απτη καρδια μου...
    Δεν σε κατακρινο που περνης φαρμακα προς θεου
    Ολοι μας εχουμε τα προβληματα μας γιαυτο ειμαστε και εδω...
    Σε κατακρινο που προσβαλεις ολους τους ανδρες
    ..και ησουν αγενης μετα παιδεια που θελανε να σε βοηθησουνε...αν δεν μπορεις να καταλαβης το τι σου λεμε τοτες οκ.παω πασο μοναδικος μου σκοπος ηταν να βοηθησο.
    Καλη αναρωση σου ευχομε καθε ευτηχια μεσα απτην καρδια μου

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Ελεος πια!
    Δεν κανεις τιποτα αλλο ολη μερα;; Νομιζεις ότι ολοι σε ειρωνεύονται, σε κρίνουν και τα χουν μαζι σου; Πραγματικά, εχεις καταλαβει οτι παντού βλέπεις εχθρούς; Επινοεις τσακωμους και ειρωνείες;
    Σκέψου λίγο, μηπως υπερβάλλεις.
    Συνάδελφε Νεφέλη,άδικος κόπος.
    Νομίζει πως εμείς είμαστε οι κακοί,που όποιος πάει να της την πει νομίζει πως έχει κόμπλεξ,απωθημένα και μίσος στο πρόσωπο της.Συν πως θεωρεί τον εαυτό της ανώτερη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Συνάδελφε Νεφέλη,άδικος κόπος.
    Νομίζει πως εμείς είμαστε οι κακοί,που όποιος πάει να της την πει νομίζει πως έχει κόμπλεξ,απωθημένα και μίσος στο πρόσωπο της.Συν πως θεωρεί τον εαυτό της ανώτερη.
    Aυτο ακριβως.μονο εκεινη ξερει να αγαπαει ολοι οι υπολοιποι ειμαστε ζωα γιατι σκεφτομαστε μονο τη καυλα μας..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Aυτο ακριβως.μονο εκεινη ξερει να αγαπαει ολοι οι υπολοιποι ειμαστε ζωα γιατι σκεφτομαστε μονο τη καυλα μας..
    Τα ίδια έλεγε και με τον προηγούμενο λογαριασμό που είχε εδώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ρε παιδια εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η συμπεριφορα!τελος παντων,ολοι προσπαθησαμε να βοηθησουμε αλλα η κοπελα δεν θελει βοηθεια θελει μονο να της πεις οτι ναι εχεις δικιο!!η κοπελα νομιζει οτο μονο αυτη τραβαει τα πανδεινα κ ολοι φταινε γι αυτα που τραβαει!καταντησε κουραστηκο πλεον!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Θα σασ το ξαναπω το λουλουδι απλα εστιαζει σε λαθοσ πραγματα κ νομιζει οτι την πολεμουν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Ρε παιδια εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η συμπεριφορα!τελος παντων,ολοι προσπαθησαμε να βοηθησουμε αλλα η κοπελα δεν θελει βοηθεια θελει μονο να της πεις οτι ναι εχεις δικιο!!η κοπελα νομιζει οτο μονο αυτη τραβαει τα πανδεινα κ ολοι φταινε γι αυτα που τραβαει!καταντησε κουραστηκο πλεον!
    Μήπως αυτήν εδώ?

https://www.e-psychology.gr/forum/me...Deleted240217a

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αχ ναι!!με τις βιταμινες που αρπαχτηκε μαζι μου κ με βρισε!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Αχ ναι!!με τις βιταμινες που αρπαχτηκε μαζι μου κ με βρισε!!
    Αν παρατηρήσεις,ο τρόπος έκφρασης,οι απόψεις,τα θέματα μοιάζουν πάρα πολύ!

Member
    Όπως νοιώθεις! Αυτά δεν γίνονται με το ζόρι Λουλούδι μας...

Ammos

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast