Τι σας προβληματίζει τώρα; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ελισαβετ μου περαστικα!! Διαβασες τι σου εγραψα στο θεμα μου; Ησουν η μονη που βοηθησε ουσιαστικα αρχικα και μετα και αλλοι.
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ελισάβετ, περαστικά...σε καταλαβαίνω...εγώ έχω μια φλεγμονή στο πόδι που μου προκαλούσε τόσο πόνο που ο γιατρός μου έκανε ένεση κορτιζόνης και μετά πήρα κι αντιφλεγμονώδη κι είναι κάπως καλύτερα αλλά εξακολουθεί να με ενοχλεί...μου είπε ότι αν συνεχίσει θα κάνουμε κι άλλη ένεση...

Σήμερα με προβληματίζει η ζωή μου γενικά που είναι δύσκολη και με τρομάζει τόσο πολύ που εύχομαι να πέθαινα για να μην νιώθω φόβο...
    ευχαριστώ κορίτσια!
    Μάλλον οι ευχές σας πιάσανε, είναι πολύ καλύτερα το πόδι. Θα περάσει που θα πάει....

Member
    Quote Originally Posted by NoN View Post
    η μοναξια, η ζωη που ειναι χαλια και που δε βλεπω μελλον.
    Να μην χάνεις το κουράγιο σου. Και εγώ βιώνω μοναξιά και εγώ βρίσκω τη ζωή άθλια ώρες ώρες. Και εγώ αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των συνανθρώπων μας. Είμαστε όλοι σύντροφοι στη δυστυχία, δεν είσαι μόνος. Ευθύνεται, πιστεύω, η ανθρώπινη φύση μας για αυτό.

Ωστόσο δεν θα πρέπει να μας παίρνει από κάτω. Να βρεις έναν καλό σύντροφο να μοιραστείτε αυτές τις σκέψεις και να κάνετε παρεα. Και θα δεις που θα αισθανθείς καλυτερα.

Εστάλη από Nexus 7 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Τιποτα........εκτος αποτα συνηθισμενα .......

Banned
    Quote Originally Posted by Lemur View Post
    Να μην χάνεις το κουράγιο σου. Και εγώ βιώνω μοναξιά και εγώ βρίσκω τη ζωή άθλια ώρες ώρες. Και εγώ αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των συνανθρώπων μας. Είμαστε όλοι σύντροφοι στη δυστυχία, δεν είσαι μόνος. Ευθύνεται, πιστεύω, η ανθρώπινη φύση μας για αυτό.

Ωστόσο δεν θα πρέπει να μας παίρνει από κάτω. Να βρεις έναν καλό σύντροφο να μοιραστείτε αυτές τις σκέψεις και να κάνετε παρεα. Και θα δεις που θα αισθανθείς καλυτερα.

Εστάλη από Nexus 7 στο E-Psychology.gr Mobile App
    το κουραγιο εχει ηδη χαθει αφου εχω καταθλιψη και τασεις αυτοκτονιας. συντροφους ειχα μικροτερος οταν μετρουσα, τωρα πια ειναι σαν να μην εχω αξια, κοιταζω απλα να βγαλω τη μερα. ασε που αν ξαναβρισκα δεν εχω ορεξη αλλα κι ενεργεια να τρεχω σε καφετεριες και λοιπες εξοδους. οποτε θα επρεπε να ειναι σπιτογατα.

Senior Member
    πως να βρω γαληνη μεσα μου
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234