Results 121 to 135 of 545
Thread: 32 και μόνος, γιατί;
-
07-11-2017, 00:52 #121
Δεν θεωρώ πως οι γυναίκες κοιτάνε μόνο μελαχρινούς, ψηλούς με μούσια. απλά θέλουν κάτι από αυτά σε κάποιον βαθμό για να τον θεωρήσουν ωραίο. Ελάχιστες γυναίκες ξέρω που να κοιτάνε τα λεφτά, δεν είπα πως το κάνουν όλες. Εγραψα και πριν πως έχω φίλους άφραγκους με κοπέλες και φίλους φραγκάτους χωρίς κοπέλες. Επίσης βλέπω καθημερινά άτομα που μόνο με ύψος μαλλί και μούσι παίρνουν "εισιτήριο", ενώ δεν εμπνέουν ούτε εμπιστοσύνη ούτε ασφάλεια ούτε έχουν τρόπους. Πως να πιστέψω το αντίθετο ενώ δεν το έχω δει ποτέ να συμβαίνει; Δεν είναι πως είμαι κλεισμένος κάπου και δεν βλέπω τι κάνει ο κόσμος, τόσες παρέες έχω. Που είναι αυτές που μου λέτε πως δεν τα κοιτάνε αυτά; Γιατί δεν έχω δει ποτέ καμία; Ελπίζω πραγματικά να φταίει κάτι εκτός από την εμφάνιση γιατί τουλάχιστον ίσως να μπορώ να το αλλάξω.
- 07-11-2017, 12:07 #122
δεν μπορει να μην εχεις δει ανδρες με ασχημη εμφανιση να εχουν μια χαρα σχεσεις.
αν δεν το εχεις δει, κλεινεις τα ματια σου και δεν νομιζω οτι μπορει να γινει συζητηση.
σε διαβεβαιω οτι υπαρχουν.
μια εμφανιση που δεν ειναι "δημοφιλης", ας πουμε, ειτε ειναι αυτο που περιγραφεις, ειτε πολυ περισσοτερα/λιγοτερα κιλα, ειτε καποια δυσμορφια , ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ειναι ενα μειον για συναψη σχεσεων και τοσο μεγαλυτερο μειον, οσο μεγαλυτερο το προβλημα.
επομενως, χρειαζονται περισσοτερα συν απο καποιον με ελκυστικη εμφανιση για να αντισταθμιστει το μειον, ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΤΑΙ.
δλδ ενας ανθρωπος οχι και τοσο ελκυστικος απο αποψη εμφανισης στις γυναικες, ρπεπει να εχει πιο πολυ λεγειν, γοητεια, χιουμορ, αισθαντικοτητα, κοινωνικες γνωσεις , καλη συμπεριφορα, οτιδηποτε θεωρειται συν, απο καποιον που ανοιγει τις πορτες με την φατσα του, μονο.
το αντιλαμβανεσαι?
γι αυτο και διαφοροι μετριας αεμφανισης εχουν μια χαρα σχεσεις, γιατι ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ολα ενα ισοζυγιο ειναι.
τα συν και πλην κι οτι επικρατησει.
πολλοι παραπονιουνται οτι δεν εχουν περαση λογω εμφανισης, αλλα η αληθεια ειναι οτι πιανονται απο την εμφανιση γιατι ειναι το πιο ευκολο επιχειρημα, ενω τους λειπουν κι αλλα πραγματα.
περα απο αυτο, αν μας μιλας για τα "βασικα", οσον αφορα τις απαιτησεις σου, λεγοντας οτι απλα δεν θες πολλα η λιγα κιλα, ενω η αληθεια ειναι οτι διεκδικεις γυναικες πολυ ελκυστικες που εχουν πολλες προτασεις και επιλογες, ε θα μπεις στην συγκριση αγαπητε, οπως μπαινουμε ολοι/ες οταν διεκδικουμε καποιον. αν εχουν προτασεις απο καλυτερους απο σενα (κατα την δικη τους κριση), θα τους προτιμησουν.
πιθανον να πρεπει να ριξεις τα στανταρ σου, αν βλεπεις οτι εκει που διεκδικεις δεν εχεις καμια τυχη.
ερωτηση: εχει τυχει να σε θελουν γυναικες, αλλα δυστυχως δεν ηταν του γουστου σου και δεν προχωρησες?
07-11-2017, 15:01 #123
Δεν έχει τύχει ποτέ να με θέλουν γυναίκες που να μην τις ήθελα εγώ, επειδή ποτέ δεν με ήθελαν γυναίκες γενικά. Συνήθως προσεγγίζω συνεσταλμένες γυναίκες που γνωρίζω πως δυσανασχετούν με την μοναξιά τους και επιζητούν σύντροφο. Εχει τύχει πολλές φορές στο παρελθόν να μου γνωρίσουν τέτοιες κοπέλες. Τελευταία τυπική περίπτωση ήταν πριν 1μιση μήνα και η συγκεκριμένη διαρκώς παραπονιόταν στην κοινή μας φίλη πως παρόλο που έχει ρίξει τα στάνταρ της όσο χαμηλά γίνεται, οι άνδρες την αγνοούν και πως υποφέρει λόγω ερωτικής μοναξιάς. Η κοινή μας φίλη μας γνώρισε, βγήκαμε μερικές φορές με παρέα και επιχείρησα να της μάθω λάτιν χορούς, κάτι που έδειχνε να την ενθουσιάζει, εμφανισιακά μου φάνηκε μία χαρά αν και φίλοι μου που την είδαν μου είπαν πως είναι χάλια. Ολες τις φορές που βρισκόμασταν υπήρχε πάντα φιλική παρέα οι οποίοι νόμιζαν πως κάτι παίζει ανάμεσα μας, όμως όποτε της πρότεινα να βγούμε οι δυο μας έβρισκε κάποια δικαιολογία από αυτές που κάνουν μπαμ πως είναι ψεύτικες. Την επομένη της τρίτης και τελευταίας φοράς που της πρότεινα κάτι τέτοιο επικοινώνησε μαζί μου η κοινή μας φίλη και μου είπε να μην το πιέσω παραπάνω και πως λόγω του ότι είναι ντροπαλή και έχει ανάγκη την αποδοχή, δεν θα μου πει ποτέ ένα ξεκάθαρο όχι, όσο και αν προσπάθησε περνώντας χρόνο μαζί μου να με δει ερωτικά, η εμφάνιση μου ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο και από το να ρίξει τα στάνταρ της σε τέτοιο εξευτελιστικό βαθμό προτιμάει να μείνει μόνη. Μερικές μέρες μετά έτυχε να την βρω σε ένα μέρος στο οποίο πήγα τυχαία γιατί παλιότερα ήμουν προιστάμενος εκεί. Η φίλη μου έφυγε για λίγο και μας άφησε μόνους. Ύστερα από προτροπή φίλων την ρώτησα ευθέως γιατί δεν θέλει να βγούμε, έχοντας βαρεθεί να ακούω το ίδιο πράμα συνέχεια, σκεπτόμενος πως δεν έχω τίποτα να χάσω παραπάνω και ελπίζοντας πως η φίλη κάτι κατάλαβε λάθος. Μου είπε λίγο πολύ ότι είχε πει και στην κοινή μας φίλη, στο τέλος της κουβέντας σχεδόν έβαλε τα κλάματα από αμηχανία και ντροπή και μου ζήτησε συγνώμη. Την ηρέμησα και της είπα πως δεν χρειάζεται να συγχύζεται έτσι και πως δεν φταίει σε κάτι. Ακόμα της μαθαίνω λάτιν χορούς μαζί με την φίλη της, ακόμα της παραπονιέται πως δεν την θέλει κανένας άνδρας και ακόμα είμαστε στις ίδιες παρέες, δεν δείχνει να με αποφεύγει καθόλου.
07-11-2017, 15:14 #124
αν δεν δημοσιευσεις φωτο θα σκασω.
δεν μπορω να καταλαβω πως με αυτα που περιγραφεις, που οκ, απλα ειναι οχι και η περιγραφη του πιο επιθυμητου ανδρα για μια γυναικα, αλλα οχι αυτος ο γυναικοδιωχτης που περιγραφεις βρε παιδι μου!
πραγματικα μονο καποιος καλος ανθρωπος που σε γνωριζει μπορει να σου πει πιο βασιμα το τι συμβαινει.
ετσι χωρις να σε ξερουμε, δεν βγαινει ακρη με οσα συζηταμε. δεν εξηγειται.
07-11-2017, 15:21 #125
επισης, συμφωνω με οσους ειπαν οτι δεν ειναι λογικα αυτα που σου ειπε η ψυχ.
η δεν ξερει τιτ ης γινεται, η θεωρησε οτι κατι πολυ διαφορετικο απο οσα συζηταμε συμβαινει και δεν ηθελε να σε αναλαβει ( η μας λες μπαρουφες. παιζει κι αυτο)
07-11-2017, 15:24 #126
Οσοι με γνωρίζουν και έχει τύχει να μιλήσουμε για το θέμα μου έχουν πει πως φταίει η εμφάνιση. Θυμάμαι μία γυναίκα πριν χρόνια είχε να διαλέξει ανάμεσα σε έμενα και έναν φαλακρό και πιο κοντό. Μου είχε πει πως αυτός τουλάχιστον μοιάζει με άνδρα. Ξέρω πως δεν βγαίνει συμπέρασμα με αυτά που λέμε εδώ, σήμερα είχα την πρώτη συνεδρία με άλλον ψυχολόγο. Προσπάθησα να του παρουσιάσω τα πράματα όσο χειρότερα γίνεται μπας και με πάρει στα σοβαρά.
07-11-2017, 15:28 #127
Ο προηγούμενος ψυχολόγος ήταν άνδρας όπως και ο τωρινός, αν και δεν νομίζω πως έχει σημασία. Εχω και μία φίλη που είναι ψυχολόγος αλλά πιστεύω θα ήταν περίεργο να με αναλάβει τώρα.
07-11-2017, 16:15 #128
07-11-2017, 16:47 #129
Υπάρχει περίπτωση να μου πει ο ψυχολόγος πως είμαι άσχημος; Ακόμα κι αν είμαι, πως θα το δει ως άνδρας, αφού δεν είμαι εμφανώς παραμορφωμένος για να κάνει μπαμ. Βέβαια πήγε εκεί το θέμα στην συνεδρία αλλά φάνηκε να κινείται στο ίδιο πεδίο με τον προηγούμενο.....
07-11-2017, 17:06 #130
07-11-2017, 17:20 #131
Αλλο να είναι κάποιος παραμορφωμένος και να φαίνεται σε όλους και άλλο τα χαρακτηριστικά του απλά να μην είναι ελκυστικά για το άλλο φύλλο. Ως άνδρας δεν θα μπορεί να με δει όπως μία γυναίκα, εκτός και αν είναι γκέι. Συνήθως οι άνδρες και οι γυναίκες χρησιμοποιούν διαφορετικά κριτήρια ομορφιάς, με αποτέλεσμα να πέφτουν έξω σχεδόν πάντα, εξού και όλα τα σχόλια του τύπου πως γίνεται αυτός να έχει αυτήν την γυναικάρα και πως γίνεται αυτή να έχει αυτόν τον παίδαρο κλπ.
07-11-2017, 17:24 #132
δεν ισχυει αυτο που λες οταν μιλαμε για κατι ΤΟΣΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ και ΤΟΣΟ ισοπεδωτικο που το βλεπουν ολες ανεξαιρετως οι γυναικες που γνωριζεις.
αν ειναι εμφανισιακο, μια χαρα το βλεπουν και οι ανδρες.
δεν χρειαζεται να νοιωθουν ελξη για να το νοιωσουν.
οπως και οι γυναικες καταλαβαινουν τον λογο που μια γυναικα ειναι ποθητη η απωθητικη ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ κι οχι εναν κατ εξαιρεση.
δεν σημαινει οτι ελκονται απο γυναικες.
ακομα και τα επιχειρηματα σου βρε παιδι μου, με παραπεμπουν οτι δεν θελεις να δεις μια αληθεια(που δεν ξερω ποια ειναι) και προσπαθεις να παραπλανησεις και τον εαυτο σου τον ιδιο και τους συνομιλητες σου.
εφοσον απευθυνθηκες σε ψυχ, δουλεψε λιγο μαζι του και δς τι εχει να σου πει.
07-11-2017, 17:36 #133
Ξαναλέω πως τα επιχειρήματα μου βασίζονται στις εμπειρίες μου. Ομολογώ πως τα παραδείγματα που μου έχετε αναφέρει όλοι μου φαίνονται εξωπραγματικά γιατί δεν τα έχω συναντήσει ποτέ στην καθημερινότητά μου, μόνο σε ταινίες και βιβλία ίσως. Στην πρώτη σελίδα του thread πάντως κάποιος γράφει πως είναι στην ίδια θέση με την δική μου, γνωρίζω επίσης και άλλους σε παρόμοια θέση, οπότε δεν κατανοώ τέτοια δυσπιστία από τα άτομα εδώ, Οπως και να έχει στον ψυχολόγο θα συνεχίσω να πηγαίνω, δεν έχω κάποια καλύτερη εναλλακτική.
07-11-2017, 18:02 #134
κι εγω ξερω ατομα στην θεση σου (με οχι την πιο θελκτικη εμφανιση ) που εχουν καταπληκτικες σχεσεις με γυναικες, γαμους κλπ.
γι αυτο και συμπεραινω οτι ΟΤΙ κι ανε χει η εμφανιση σου, παιζουν κια λλα πραγματα που για να μην τα συζητας, ισως δεν τα εχεις συνειδητοποιησει.
στο να συνεχισεις με τον ψυχ, συμφωνουμε τουλαχιστον. στο ειπα ηδη.
07-11-2017, 18:51 #135
Μεγάλε εγώ είμαι αντιτουριστικοσ αγρότης ρούχα από τα στοκατζιδικα κλπ εμφάνιση ψηλός χοντρός έχω καταπληκτικές σχέσεις με τις γυναίκες πρέπει να έχω γύρω στις είκοσι φίλες τις οποίες τις παντρεψα όλες
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))