Results 256 to 270 of 545
Thread: 32 και μόνος, γιατί;
-
13-11-2017, 21:51 #256
- 13-11-2017, 21:54 #257
Πως ξέρεις πως όσα αναφέρω δεν με αγγίζουν εσωτερικά; Πως φαίνεται κάτι τέτοιο από τον λόγο μου; Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά δεν ξέρω πως να βρω τι λάθος κάνω μόνος μου, τόσα χρόνια που κάθομαι και το σκέφτομαι μόνος μου δεν έχω ακούσει καμία φωνή μέσα μου, βλέπω να κάνω λίγο πολύ ότι κάνουν και οι άλλοι, με την διαφορά πως σε εμένα δεν έχει αποτελέσματα στο συγκεκριμένο τομέα.
13-11-2017, 21:58 #258
Δεν κανεις ο,τι και οι αλλοι. Φαινεται να λειτουργεις ρομποτικα, συναισθηματικως απομακρα, επειδη "πρεπει", επειδη ειναι τασκ 1, τασκ 2, τασκ 3 και επειδη εχεις συνηθισει επαγγελματικα τουλαχιστον να φερεις εις περας τα τασκς σου, εχεις την ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ(ετσι το αποκαλεσες) να μαθεις γιατι αποτυγχανεις στον ερωτικο τομεα τον οποιο για αρκετα χρονια ειχες ετσι κι αλλιως αφησει στην ακρη.
Δεν το αντιμετωπιζεις, δεν το αισθανεσαι σαν τους αλλους ανθρωπους. Αρα και η προσεγγιση σου αποκλειεται να ειναι οπως των αλλων ανθρωπων. Κατι υπαρχει εκει. Και αν στην ψυχοθεραπεια παρουσιαζεσαι τοσο αποστασιοποιημενος οτι ολα ειναι ενταξει, οπως εδω, δεν αποκλειεται και αυτος να σε στειλει στο σπιτι σου αν θεωρησει οτι δεν εχεις καμμια προθεση να δουλεψεις με τον εαυτο σου, αλλα οτι πηγαινεις εκει μηχανικα για να πεις οτι "το εκανα κι αυτο".Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
13-11-2017, 22:03 #259
13-11-2017, 22:05 #260
13-11-2017, 22:06 #261
εμενα παλι μου φενετε οτι εχει ελειψη αυτοπεποιθησεις..
μπορει να κανω και λαθος αλλα ετσι νομιζω
13-11-2017, 22:19 #262
savatage πάλι αλλάζεις ότι είπα και το ερμηνεύεις όπως θες. Mara.Z αυτό που λες είναι ενδιαφέρον. Ξαναλέω πως δεν εκφράζομαι έτσι στην καθημερινότητα μου, πιστεύω έχετε αυτήν την εντύπωση από τον τρόπο που γράφω, τι θα έπρεπε να κάνω δηλαδή να βρίζω και να κλαψουρίζω για να φαίνομαι πιο "ανθρώπινος"; Τότε φαντάζομαι θα μου λέγατε πως είμαι πολύ ανασφαλής και δείχνω απελπισμένος με αποτέλεσμα να απωθώ, αν πια δεν έχετε ιδέα τι να πείτε(κάτι που κατανοώ στην περίπτωση μου) μην ασχολείστε μάταια και μην προσπαθείτε να κάνετε το θέμα πιο "τυπικό" έτσι ώστε να χρίζει "τυπικής" λύσης. Κάτι τέτοιο στερείται νοήματος, ψάχνω λύση στο πρόβλημα όχι πρόβλημα στην λύση.
13-11-2017, 22:25 #263
Μα ποια τυπικη λυση λες? Ισα ισα μονο περιπτωση για τυπικη λυση δε φαινεσαι, ολοι το ιδιο λεμε.
Και στο φιναλε δεν ειμαστε και πλαστικοι χειρουργοι ουτε και σε ξερουμε απο κοντα. Αφου η αλλη κοπελα σου ειπε επι λεξει οτι "δε μοιαζεις με αντρα", το θεμα σου ειναι και η πολυ εντονη θηλυπρεπεια, οχι μονο ο χαρακτηρας και η όποια συμπεριφορα σου. Ψαξτο σε γιατρο.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
13-11-2017, 22:35 #264
κι εγω ξαναλεω οτι δεν εχει να κανει με το τι εκφραση χρησιμοποιεις αλλα πως βιωνεις! εχει διαφορα....
Το να εχεις επαφη με το μεσα σου δεν εχει καμια σχεση με το κλαψουρισμα ουτε με το βρισιμο...εχει να κανει με την αντιληψη των πραγματων που εχεις...και η αντιληψη σου πασχει...
λυση στο προβλημα θα βρεις μονος σου οοοοοταν αρχισεις να διαλεγεσαι με το μεσα σου... τι θελεις πραγματικα? τι γουσταρεις να κανεις? εξω απο τα στερεοτυπα και τα καλουπια. Για σενα και μονο. Σα να μην υπαρχει κανενας αλλος ανθρωπος επι γης, και εισαι τελειως μονος...σα να μην υπαρχει κανεις αλλος για να αποδειξεις πραγματα εκτος απο τον εαυτο σου...
(και να προσθεσω και κατι αλλο? μεταξυ μας, αν ηθελες σεξ ή σχεση θα το ειχες κανει. θα ειχες βρει μια κοπελια να τακτοποιηθεις. ΑΛΛΑ πραγματικα, ουσιαστικα, βιωματικα ΔΕΝ το επιθυμησες ποτε! Αφου εσυ ο ιδιος δεν το λογαριαζεις σαν προβλημα, δεν ειναι! τα στερεοτυπα σε κανουν να πιστευεις οτι ειναι. Και τι κανεις τοτε? μπαινεις στη διαδικασια να συμμορφωθεις με τα στερεοτυπα, να κανεις ό,τι κανουν οι αλλοι. Αποτελεσμα? μηδεν. Γιατι? γιατι δεν θελεις, δεν σου ταιριαζει,και 1002 αλλοι λογοι... Και αντι να βαλεις το μαχαιρι στο κοκαλο να παραδεχθεις τη διαφορετικοτητα σου, τα ριχνεις ολα στην εμφανιση που ειναι η ευκολη λυση και ριχνεις τιτλους τελους. Και ερχεσαι εδω, μας λες οτι κοιταξτε τα εκανα ολα οπως λενε οι κανονες, ακολουθησα κατα γραμμα το βιβλιο χρησης και δεν εγινε τιποτα, η μηχανη δεν πηρε μπρος ποτε, αγνοώντας οτι για να δουλεψει η μηχανη, την εντολη την δινει ο εγκεφαλος!!! ).Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
13-11-2017, 22:47 #265
13-11-2017, 22:48 #266
Αυτό με το γιατρό έχει υπεραναλυθεί προ πολλού. Οταν μιλάω για τυπική λύση εννοώ πως "θέλετε" να είναι πιο "απλό" το πρόβλημα μου(έλλειψη αυτοπεποίθησης, περίεργη συμπεριφορά κτλπ) έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε μία λύση, μιας και δεν έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό και το θέμα της εμφάνισης δεν "πρέπει" να είναι αυτό που φταίει γιατί τότε δεν θα υπήρχε λύση να προτείνετε. Σας ευχαριστώ όλους γιατί με βοηθήσατε όμως με αυτά που είπατε καθώς και αυτά που δεν είπατε. Σε συνδυασμό με τις εμπειρίες μου, αυτά που μου έχουν πει οι γυναίκες, οι φίλοι και φίλες, οι ψυχολόγοι μέχρι τώρα και η συνοδός όταν κουβεντιάσαμε για αυτό δεν μπορώ παρά να συμπεράνω πως το πρόβλημα είναι καθαρά εμφανισιακό.
13-11-2017, 22:52 #267
13-11-2017, 22:54 #268
με συνοδους πανε οσοι θελουν να κανουν σεξ με γυναικα σαν αντικειμενο εσενα αυτο δε σε ενδιαφερει απ οτι καταλαβα αλλα απλα ηθελες να δεις πως ειναι να κανεις σεξ με γυναικα ετσι για εγκυκλοπαιδιακους λογους ;-/ θες να πεισεις τον εαυτο σου να κανει σεξ δηλ με το στανιο.
13-11-2017, 23:02 #269
Αρχικά καταχωρημένο από agnostosgnostos
δεν μπορώ παρά να συμπεράνω πως το πρόβλημα είναι καθαρά εμφανισιακό.
οι ψυχολογοι μαλον θα τραβανε τα μαλια τους οταν θα σκεφτονται ολα αυτα.
13-11-2017, 23:03 #270
Να προσθεσω οτι απο οσα διαβασα απο σενα και εφοσον εχω καταλαβει καλα,
εγω με τα ελαχιστα που ξερω μπορω να πω οτι διακρινω 2 θεματα σε σενα
1ον, οπως ειπωθηκε και πιο πριν, εχεις ενα θεμα σχετικα με την ερωτικη επιθυμια και την αναγκη για σχεση/συντροφικοτητα. Δεν λεμε σεξουαλικη! υπαρχει ενα βιβλιο για την ερωτικη νοημοσυνη, δεν θυμαμαι στοιχεια - θα κοιταξω αυριο θα τα παραθεσω εδω, νομιζω θα σε βοηθησει παρα πολυυυυυ ...
Λεω θεμα, δεν λεω προβλημα γιατι στο κατω κατω της γραφης ειναι επιλογη σου!
2ον, με ό,τι αυτο συνεπαγεται, δεν εχεις καμια ουσιαστικη επαφη με το μεσα σου, το ενστικτο σου. Ειτε αυτο λεγεται αυτογνωσια ειτε αυτοεκτιμηση ειτε αυτοαποδοχη ειτε αυτοεικονα ειτε δεν ξερω και εγω τι αλλο...Κανονικη πνευματικη τυφλα...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!