32 και μόνος, γιατί; - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 37 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 545
    Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Tren Acetate αυτό που λες δυστυχώς είναι περίπου και η δική μου εμπειρία ζωής, βλέποντας και από τις φίλες και τους φίλους μου(αυτούς που έχουν επιτυχία καθώς και αυτούς που δεν έχουν). Πάντως δεν είναι καθόλου ευγενικό να χαρακτηρίζεις κάποιον κουλό. Είναι ολοφάνερο πως υπάρχει πλήρης αδυναμία ταύτισης ή έστω κατανόησης, οι άνδρες σαν και έμενα θα περνάνε εκτός ραντάρ στην καθημερινότητα τους σε σημείο που να μην πιστεύουν ότι υπάρχουν. Στο θέμα της Lilyanna λένε πως οι άνδρες κοιτάνε μόνο το σεξ και τέτοια, προφανώς οι υπόλοιποι άνδρες τους είναι αόρατοι ή στην καλύτερη τρώνε άκυρο αυτόματα όπως διάβασες και εσύ. Εδώ η Remedy ΠΑΛΙ απορεί για κάτι σε σημείο που να μην το πιστεύει αγνοώντας το τι είπα για το θέμα(την συνοδό), από κάτω λένε πως αν ήθελα θα είχα κάνει κάτι λες και εξαρτάται από εμένα μόνο και ο giorgos35 συμπέρανε την έλλειψη προσπάθειας μου από το ότι δεν την έπεσα σε μία άγνωστη σε forum ψυχολογικής υποστήριξης, άσχετα το γεγονός πως αν θέλω να γνωρίσω κοπέλα στην θέση της το κάνω άνετα στην καθημερινότητα μου. Επίσης βρήκα 2 βίντεο στο youtube με άνδρες που έχουν ασυνήθιστα παιδικά χαρακτηριστικά σε υπερβολικό και απωθητικό βαθμό, είναι το καλύτερο υποκατάστατο που βρήκα αντί να στείλω φωτογραφία. https://www.youtube.com/watch?v=eitQYgCqA-0 https://www.youtube.com/watch?v=iy5EJVAP6Cs
    Οταν λες κοπελα στη θεση της τι ακριβως εννοεις??αναλογα με την απαντηση θα σου απαντησω

Junior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 14-11-2017 at 18:56.

Εννοώ που να ψάχνει ενεργά σχέση. Οι ορμόνες μου είναι γνωστές λόγω αθλητικού παρελθόντος και έχουν τρομερές παρενέργειες, το έχω ψάξει το τελευταίο πολύ καλά.

Junior Member
    Τι θεωρεις οτι εχεις να χασεις? Εκτος απο τα μαλλια που το να επεφταν θα ηταν η απολυτη θανατοικη ποινη, παρενεργειες σε υγεια πως γινεται να σε νοιαζουν σε αυτο το σημειο?

Τι αλλες επιλογες βλεπεις να εχεις?

Το να πετας λεφτα σε ψυχολογους(τσαρλατανους) εχει νοημα?

Senior Member
    Εννοώ που να ψάχνει ενεργά σχέση. Οι ορμόνες μου είναι γνωστές λόγω αθλητικού παρελθόντος και έχουν τρομερές παρενέργειες, το έχω ψάξει το τελευταίο πολύ καλά.
    Μα και εσυ ψαχνεις για σχεση 20 σελιδες γεμισαμε μ'αυτο το θεμα...και επειτα γιατι ειναι κακο αυτο??
    Οπως ψαχνεις εσυ το ιδιο μπορει να ψαξει και μια γυναικα...

Senior Member
    Επίσης βρήκα 2 βίντεο στο youtube με άνδρες που έχουν ασυνήθιστα παιδικά χαρακτηριστικά σε υπερβολικό και απωθητικό βαθμό, είναι το καλύτερο υποκατάστατο που βρήκα αντί να στείλω φωτογραφία. https://www.youtube.com/watch?v=eitQYgCqA-0 https://www.youtube.com/watch?v=iy5EJVAP6Cs
    το 1ο βιντεο αναφερεται σε εναν 27χρονο που για ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ δεν περασε ποτε εφηβεια!!!! αν επαιρνε τα φαρμακα που χρειαζεται θα ηταν ενας παρα πολυ ωραιος τυπος!!

στο 2ο βιντεο ο τυπος, εμενα προσωπικα, δεν μου αρεσει καθολου, οχι λογω ασχημιας οσο λογω στυλ, ντυσιματος, κουρεματος, κιλων...αν ηταν λιγο προσεγμενος και οχι τοσο γυφτουλας θα ηταν συμπαθητικος.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Θεματοθέτη καταλαβαίνω απόλυτα το να μην θέλει κάποιος να στείλει φώτο του σε αγνώστους σε ένα φόρουμ (αν και ομολογώ πως και εγώ το σκέφτηκα να στο προτείνω γιατί μας έχεις κινήσει την περιέργεια να καταλάβουμε τι στο καλό πάει στραβά). Τα βίντεο που παρέθεσες πάντως, από μια ματιά που έριξα είναι εντελώς διαφορετικά με την περίπτωση σου. Ο τύπος στο ένα είχε και ορμονικά θέματα, επίσης το θέμα της εμφάνισης του όπως είναι λογικό επηρέαζε όλους τους τομείς της ζωής του, είχε καταρρακωθεί ψυχολογικά, δεν μπορούσε ούτε δουλειά να βρει ούτε κοινωνική ζωή να έχει. Ο άλλος, προσωπικά δεν είδα τόσο μεγάλο θέμα εμφάνισης όσο συμπεριφοράς, με το που είδε οτι δεν άρεσε, έβρισε τους πάντες και προφανώς αν έχει τέτοια άποψη για τις γυναίκες καμιά δεν θα τον πλησιάζει!

Εσύ εδώ μας περιγράφεις άλλα πράγματα. Μιλάς για μια επιτυχημένη επαγγελματική και κοινωνική ζωή , έχεις φίλους, δραστηριότητες, έχεις τον σεβασμό των συναδέλφων σου, είσαι πετυχημένος..... δεν κολλάνε αυτα με μια τόσο χάλια εξωτερική εμφάνιση!!! Αν ήσουν τόσο χάλια, αυτό θα φαινόταν και στους άλλους τομείς της ζωής σου! Καταλαβαίνεις γιατί απορούμε λοιπόν; Δεν σε αμφισβητούμε με την έννοια ότι λες ψέματα, αμφισβητούμε οι περισσότεροι, το πόσο "αντικειμενική" εικόνα έχεις για τον εαυτό σου.

Senior Member
    μας λες απο τη μια οτι η εμφανιση ειναι ο ανασταλτικος σου παραγοντας στο θεμα σχεση με γυναικα
    αλλα απο την αλλη η εμφανιση δεν σε εμποδισε ουτε στον αθλητισμο ουτε στη δουλεια ουτε στην κοινωνικοποιηση. ΑΡΑ ?

στο 1ο βιντεο που ποσταρες ο νεαρουλης που δεν περασε ποτε εφηβεια λεει οτι βιωνει στιγμα και περιθωριοποιηση. Ακομα και απο δουλειες δεν τον προσλαμβανουν...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Junior Member
    Α να λοιπον γιατι τον αδειασαν στο δευτερο βιντεο

Οχι για την εμφανιση αλλα επειδη τις εβρισε ΜΕΤΑ που τον αδειασαν

Λογικοτατο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    μας λες απο τη μια οτι η εμφανιση ειναι ο ανασταλτικος σου παραγοντας στο θεμα σχεση με γυναικα
    αλλα απο την αλλη η εμφανιση δεν σε εμποδισε ουτε στον αθλητισμο ουτε στη δουλεια ουτε στην κοινωνικοποιηση. ΑΡΑ ?

στο 1ο βιντεο που ποσταρες ο νεαρουλης που δεν περασε ποτε εφηβεια λεει οτι βιωνει στιγμα και περιθωριοποιηση. Ακομα και απο δουλειες δεν τον προσλαμβανουν...
    Αυτό ακριβως! Καλώς η κακώς το θέμα εμφάνιση όταν είναι κάτι τόσο ακραίο δημιουργεί στίγμα και αναγκαστικά επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής του ατόμου. Δεν γίνεται να επηρεάζει μόνο τον ερωτικό τομέα και όλα τα άλλα να είναι περίφημα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tren Acetate View Post
    Α να λοιπον γιατι τον αδειασαν στο δευτερο βιντεο

Οχι για την εμφανιση αλλα επειδη τις εβρισε ΜΕΤΑ που τον αδειασαν

Λογικοτατο
    Ο τύπος είχε ένα άθλιο στυλ. Δεν μιλώ για τα χαρακτηριστικά του, αυτά που του χάρισε η φύση. ΈΜοιαζε κουραδόμαγκας. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο πω. Το στυλ του και η νοοτροπία του φωναζαν από μακριά.
    Αν πιστεύεις πως μπορείς να θεωρείς όλες τις γυναίκες πουτάνες και ηλίθιες κι αυτές να μην το καταλαβαίνουν , είσαι βαθιά γελασμένος.

Junior Member
    Να ποσο δυνατο ειναι το halo effect

Οταν προσπαθεις να προσποιηθεις οτι εχεις αυτοπεποιθηση χωρις την απαραιτητη εμφανιση αυτα παθαινεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tren Acetate View Post
    Να ποσο δυνατο ειναι το halo effect

Οταν προσπαθεις να προσποιηθεις οτι εχεις αυτοπεποιθηση χωρις την απαραιτητη εμφανιση αυτα παθαινεις
    και ο Brad Pitt να ηταν, αν ειχε τετοια συμπεριφορα και τετοιο στυλ, την ιδια απαντηση θα εισεπραττε.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γύρισε ο faceonlyamothercouldlove ή είναι ιδέα μου?
    Και με όνομα φαρμακευτικής ουσίας/στεροειδούς μάλιστα?

Page 21 of 37 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast