Περι ατακες προσεγγισης μιας γυναικας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Βρε παιδιά έχει δίκιο σε αυτό που λέει η μαρα...μη ψάχνετε ατάκες. Φαίνεται γελοίο και τυποποιημένο.
    Επίσης το πέσιμο στον δρόμο ή σε μπαρ κτλ μου φαίνεται πολύ δύσκολο στο να προκύψει κάτι πέρα από της μιας βραδιάς. Εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι ποτέ να το προχώρησα με κάποιον που μου την έπεσε σε ένα μπαρ έτσι στο άσχετο. Βασικά μόνο μια φορά έκανα το λάθος να δώσω σε κάποιον το πραγματικό μου νούμερο σε τέτοια φάση....και κόντεψα να αλλάξω νούμερο στην συνέχεια για να ηρεμήσω.

Αν δεν σας ενδιαφέρει απλά στο σεξ μιας βραδιάς και ψάχνετε κάτι άλλο, επικεντρωθείτε στο να γνωρίζετε γυναίκες αλλού όπου θα μπορεί να υπάρξει ένα θέμα συζήτησης σε μια κοινη δραστηριότητα πχ ή κάτι τέτοιο.
    Αν πάλι το θέμα είναι το σεξ οκ keep walking ... αλλά τουλάχιστον μη μένετε στις ατάκες, βρειτε κάτι άλλο από τα τυποποιημένα να ξεκινήσετε κουβέντα και μη γίνεστε επίμονοι! Είναι ξενερωτικό και σας κάνει να μοιάζετε λιγούρια.

Senior Member
    αν θες μονο σεξ και η αλλη θελει μονο σεξ (σπανιο για γυναικα, αλλα μπορει), τοτε οτι και να της πεις ειναι οκ, αρκει να της αρεσεις εμφανισιακα και σαν στυλ. αειναι αρκετο το οτι θα ξεκινησεις την επικοινωνια. δεν χρειαζεται κατι αλλο.

ΑΝ ομως δεν την ενδιαφερει το σεξ της μιας βραδιας, ΜΗΝ χρησιμοποιεις ατακες και ειδικα τις γνωστες τυπου καπου σε ξερω, μου αρεσες και ηρθα να γνωριστουμε κλπ, οχι τοσο γιατι ειναι ξενερωτες αλλα γιατι κανεις μπαμ οτι ειναι κατι που επαναλαμβανεις σε ολες και οποια κατσει, κι ΑΥΤΟ ειναι παρα πολυ ξενερωτικο.

Senior Member
    Σωστο το ερωτημα. Δημητρη, τι ακριβως ειναι αυτο που θελεις απο μια γυναικα αγνωστη που θα προσεγγισεις σε ενα μπαρ?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Συγνωμη βρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδη μια καλη και ηθικη κοπελα ή ενα καλο και ηθικο παληκαρι...δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση να παει σε ενα μπαρακι να πιει το ποτο του και να ακουσει την μουσικη που του αρεσει??
    Για ποιον λογο λοιπον ''καταδικαζετε'' τις γνωριμιες μεσα σε ενα μπαρ!!!
    Ολοι εδω μεσα καλοι-κακοι εχουμε βγει με μια παρεα και εχουμε διασκεδασει σε ενα μπαρακι που μας αρεσει...τοσο κακο το βλεπετε?

Και τα 2ον: οπουδηποτε γνωρισεις εναν ανδρα ή μια γυναικα, και οτιδηποτε της πεις ή του πεις (βρε δεν του λες απ'εξω κι ολα τα Ευαγγελια).....εαν δεν της αρεσει η πρωτη-πρωτη εμφανιση σου, δεν υπαρχει περιπτωση να ανταποκριθει!!
    Διοτι εκεινη την στιγμη δεν μπορει να σκεφτει οτι περα απο μια εμφανιση υπαρχουν κι αλλα σημαντικοτερα πραγματα σε εναν ανθρωπο..

και τελος συμφωνω με Remedy !!!!!!!!!!!!!!!!!
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Να μαι και γω..
    Βιαβασα αποψεις σας και τις βρισκω αρκετα ενδιαφερουσες. Το λοιπον να σας δωσω μερικα πατηματα θα διευκρινησω τη φαση που ειμαι και τι ψαχνω.
    savatage Ειμαι 42 χρονων δεν παντρευτηκα ποτε και ψαχνω μια γυναικα για σταθερη σοβαρη σχεση - μια συντροφο. Παω σε γυμναστηριο παω σε ΔΙΕΚ βγαινω εξω και παρακολουθω εκδηλωσεις - δραστηριοτητες . ειμαι 1.80 - 80 κιλα αθλητικος και μικριδειχνω, Ειχα σχεσεις στο παρελθον φυσιολογικα νουμερα. οποτε απο μονο του το σεξ συνηδητα δε με ενδιαφερει , Στο θεμα μας τωρα.
    elisabet συμφωνω οτι ειναι δυσκολος ο τροπος προσεγγισης μεσα απο ενα μπαρ αλλα διαφωνω οτι θα μπορουσες να γνωρισεις κατι αξιολογο που εξελιχθει σε σχεση. Προσωπικα αν δω οτι η κοπελα δεν επιθυμει συνεχεια το κοβω γιατι και αυτην κουραζω και γω αλλιωνομαι , οταν δω οτι εχει χαθει η μαγεια αποχωρω. Σιγουρα υπαρχουν πολλοι μυστηριοι εξω που σου κανουν τη ζωη μαρτυριο αν δεν τους δωσεις αυτο που ζητανε. Στις δραστηριοτητες που ανεφερα πιο πανω υπαρχουν γυναικες αλλα δε βρεθηκε κατι αξιολογο ακομα. Οι πιο πολλες παντρεμενες αλλες 20 χρονων οποτε βλεπομαστε φιλικα. σε ενα αλλο που εχεις δικαιο ειναι οτι ναι πιο καλα μου καθεται να επινοησω ενα θεμα συζητησης παρα ατακες τυπου "ζαχαροπλαστης ειναι ο πατερας σου?" οποτε εδω καλυπτω και τη Remedy (σ ευχαριστω αλλη μια φορα για την προσεγγιση)

Senior Member
    Quote Originally Posted by willowfairy View Post
    Συγνωμη βρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!

Και τα 2ον: οπουδηποτε γνωρισεις εναν ανδρα ή μια γυναικα, και οτιδηποτε της πεις ή του πεις (βρε δεν του λες απ'εξω κι ολα τα Ευαγγελια).....εαν δεν της αρεσει η πρωτη-πρωτη εμφανιση σου, δεν υπαρχει περιπτωση να ανταποκριθει!!
    Διοτι εκεινη την στιγμη δεν μπορει να σκεφτει οτι περα απο μια εμφανιση υπαρχουν κι αλλα σημαντικοτερα πραγματα σε εναν ανθρωπο..
    !
    εσβησα το πρωτο για συμφωνω οποως βλεπεις και εσβησα και για τη Remedy που επισης συμφωνω. Στο δευτερο εχω μια ενσταση και θα σου εξηγησω γιατι. το να εχεις μια αψογη εμφανιση απο μονο του δεν αρκει (ειδικα αν πας για μια σοβαρη γνωριμια) κατ εμε αν η κοπελα πληρει τις προυποθεσεις (ειναι ελευθερη ειναι ετοιμη για νεα σχεση κλπ κλπ) χρειαζεται ειδικα τα πρωτα δευτερολεπτα που θα την προσεγγισεις να ακουσει κατι πρωτοτυπο και αρεστο . παιζει μεγαλο ρολο στην συνεχεια η πρωτη εντυπωση . στις πρωτες στιγμες της επαφης ειναι καθοριστικες γιατι επιστημονικα αρκει ναδει αν ταιριαζει η αυρα σου με τη δικη της. Αρα οσο ωραιος και να εισαι αν πας και πεις βλακεια θα τα φας τα μουτρα σου οσο και να μετρας ενφανισιακα. Σε αυτο ηθελα να σταθω γ αυτο και ανοιξα και αυτο το θεμα θεωρωντας οτι μια μετρια και προσεγμενη εμφανιση υπαρχει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitriseas View Post
    Να μαι και γω..
    Βιαβασα αποψεις σας και τις βρισκω αρκετα ενδιαφερουσες. Το λοιπον να σας δωσω μερικα πατηματα θα διευκρινησω τη φαση που ειμαι και τι ψαχνω.
    savatage Ειμαι 42 χρονων δεν παντρευτηκα ποτε και ψαχνω μια γυναικα για σταθερη σοβαρη σχεση - μια συντροφο. Παω σε γυμναστηριο παω σε ΔΙΕΚ βγαινω εξω και παρακολουθω εκδηλωσεις - δραστηριοτητες . ειμαι 1.80 - 80 κιλα αθλητικος και μικριδειχνω, Ειχα σχεσεις στο παρελθον φυσιολογικα νουμερα. οποτε απο μονο του το σεξ συνηδητα δε με ενδιαφερει , Στο θεμα μας τωρα.
    elisabet συμφωνω οτι ειναι δυσκολος ο τροπος προσεγγισης μεσα απο ενα μπαρ αλλα διαφωνω οτι θα μπορουσες να γνωρισεις κατι αξιολογο που εξελιχθει σε σχεση. Προσωπικα αν δω οτι η κοπελα δεν επιθυμει συνεχεια το κοβω γιατι και αυτην κουραζω και γω αλλιωνομαι , οταν δω οτι εχει χαθει η μαγεια αποχωρω. Σιγουρα υπαρχουν πολλοι μυστηριοι εξω που σου κανουν τη ζωη μαρτυριο αν δεν τους δωσεις αυτο που ζητανε. Στις δραστηριοτητες που ανεφερα πιο πανω υπαρχουν γυναικες αλλα δε βρεθηκε κατι αξιολογο ακομα. Οι πιο πολλες παντρεμενες αλλες 20 χρονων οποτε βλεπομαστε φιλικα. σε ενα αλλο που εχεις δικαιο ειναι οτι ναι πιο καλα μου καθεται να επινοησω ενα θεμα συζητησης παρα ατακες τυπου "ζαχαροπλαστης ειναι ο πατερας σου?" οποτε εδω καλυπτω και τη Remedy (σ ευχαριστω αλλη μια φορα για την προσεγγιση)
    Δεν ξέρω τι κατάλαβες, ίσως δεν εκφράστηκα σωστά. Δεν εννοούσα οτι αποκλείεται να γνωρίσεις αξιόλογο άνθρωπο σε μπαρ. Και αξιόλογες κοπέλες πηγαίνουν σε μπαρ φυσικά! Ούτε οτι αποκλείεται να κάνεις σοβαρή σχέση με τέτοια γνωριμία. Λέω όμως πως επειδή είναι σύνηθες (οποιαδήποτε γυναίκα βγαίνει έξω όμορφη ή λιγότερο όμορφη θα βρεθεί κάποιος να της την πέσει) είναι πιο δύσκολο η κοπέλα να σε πάρει στα σοβαρά. Ξέρει οτι αυτό είναι κάτι που το κάνει ο άλλος συνέχεια και που την επόμενη το πρωί μπορεί να μην τον νοιάζει καν ή να μη το θυμάται! Δύσκολα θα την πείσεις οτι ενδιαφέρεσαι για κάτι άλλο παραπάνω από σεξ οπότε το πιο πιθανό είναι να μην σε πάρει στα σοβαρά αν δεν ενδιαφέρεται κι εκείνη για σεξ.

Οπότε κατά την γνώμη μου εφόσον ενδιαφέρεσαι για σχέση θα πρέπει να εστιάσεις σε άλλου τύπου γνωριμίες για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου.

Senior Member
    Επανερχομαι,,, χθες καθησαμε με αλλους 2 φιλους σε ενα μπαρ, διπλα ηταν δυο κοπελες ξανθιες αρκετα εμφανισιμες ,, λεω κατι μου θυμηζουν, σε λιγη ωρα τις ρωταω μηπως πατε στο τεδε γυμανστηριο? Η μια μου λεει ναι εγω παω και σε ξερω.
    Ημουν βεβαια τυχερος , οποτε η συζητηση και το θεμα ηρθε ακαριαια . Η μια ηταν παντρεμενη οποτε επικεντρωθηκα στην αλλη. Ηταν πολυ ομορφη προσεγγιση και με πολυ ευκολια πηρα το τηλ της και λογικα θα βγουμε την παρασκευη η το Σαββατο.. Ειναι μια πολη σχετικα μικρη οποτε οπτικα η κοπελα καπου θα σε εχει ξαναδει οποτε δεν εισαι παντελως αγνωστος.. Αν βεβαια δεν πηγαινανε γυμναστηριο τοτε δεν ξερω πως θα το χειριζομουνα και αν διατηρουσα την ψυχραιμια μου

Senior Member
    με το καλο και εγω κουμπαρος!!

Member
    Της λες χύμα ότι της αρέσεις και θέλεις να την γνωρίσεις.

Εστάλη από Nexus 7 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    με το καλο και εγω κουμπαρος!!
    Δεν είπα ότι παντρεύομαι ηρέμησε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemur View Post
    Της λες χύμα ότι της αρέσεις και θέλεις να την γνωρίσεις.

Εστάλη από Nexus 7 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Περιληπτικος αλλά μεγάλη αλήθεια να είσαι ειλικρινής και να είσαι ο εαυτός σου

Senior Member
    Δεν πιανουν οι ατακες , αυτα ειναι μπουρδες , νασαι φυσικος , σαν να μιλας σε μια φιλη σου ,.......

η ανεση μετραει πολυ , δειχνει αυτοπεποιθηση ............ας λες τα πιο κοινοτυπα πραματα ......

Senior Member
    λοιπον η αποψη μου ειναι οτι οταν την δεις στο γυμναστηριο πρεπει να της μιλησεις λιγο και μην γινεις υπερβολικος μην καθεσαι συνεχεια διπλα της για κουβεντα κτλ μην ξεχνας οτι θα το καταλαβει οτι δεν εχεις εμπειρια, αυτο απο μονο του δεν ειναι κακο, αλλα αν καταλαβει οτι προσπαθεις να κολλησεις χωρις να την γνωρισεις πρωτα καλα, θα ξενερωσει.
    προσπαθησε να της δωσεις να καταλαβει οτι το μπαρ ηταν απλα μια αφορμη για να γνωριστειτε καλυτερα.

οσο για το τηλ που σου εδωσε, δεν παει να πει οτι θα κανονισετε κιολας για βολτα. αφου ησουν ευγενικος μπορει να αναγκαστηκε να στο δωσει απο ευγενεια για να μην σε εκθεσει αφου το ζητησες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    λοιπον η αποψη μου ειναι οτι οταν την δεις στο γυμναστηριο πρεπει να της μιλησεις λιγο και μην γινεις υπερβολικος μην καθεσαι συνεχεια διπλα της για κουβεντα κτλ μην ξεχνας οτι θα το καταλαβει οτι δεν εχεις εμπειρια, αυτο απο μονο του δεν ειναι κακο, αλλα αν καταλαβει οτι προσπαθεις να κολλησεις χωρις να την γνωρισεις πρωτα καλα, θα ξενερωσει.
    προσπαθησε να της δωσεις να καταλαβει οτι το μπαρ ηταν απλα μια αφορμη για να γνωριστειτε καλυτερα.

οσο για το τηλ που σου εδωσε, δεν παει να πει οτι θα κανονισετε κιολας για βολτα. αφου ησουν ευγενικος μπορει να αναγκαστηκε να στο δωσει απο ευγενεια για να μην σε εκθεσει αφου το ζητησες.
    Νίκο μια ερώτηση. Πόσο είσαι?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast