Όταν δε θέλει ο άντρας σου να κάνει σεξ μαζί σου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 75
    Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    ααα εσυ εισαι πολυ προχωριμενη...απορω γιατι σε αποφευγη ο ανδρας σου πραγματικα...
    Μαρεσει να τα λέω τα πράγματα ως έχουν. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξεπεράσει όλο αυτό το ταμπού που πιάνει όλους τους άντρες γενικότερα όταν η γυναίκα τους αναφέρεται στις επιδόσεις τους. Γιατί αισθήματα και αγάπη υπάρχει. Τεσπα σας ευχαριστώ όλους σας για τη συζήτηση γιατί πραγματικά δεν έχω μιλήσει σε κανέναν για αυτό το θέμα και με βαραίνει.

Senior Member
    μηπως παραειναι προχωρημενη για τον αντρα της και αυτος κομπλαρει στο κρεβατι;

Junior Member
    θα με σκασεις αποψε..ουτε αυτο δεν ειναι αμα ειστε ολοι την ωρα μαζη ποτε προλαβενη και τη βλεπει??και σου εχει δωση κι ολα τα κιν..
    οποτε ουτε αυτο δεν ειναι...
    τι εγιναν τα κοριτσια του φορουμ αποψε???
    καμια δεν υπαρχει να βοηθησει λιγο το θεμα???
    Δε πειράζει εγώ αντρικες απόψεις θέλω περισσότερο για να δω πως σκέφτεστε. Εκτός και αν υπάρχει καμια ομοιοπαθουσα να μας πει πως το ξεπέρασε!

Senior Member
    Θα πω κι εγώ τη γνώμη μου, κι ας μην ειμαι και ο πιο έμπειρος! Το ερωτικό παιχνίδι παίζει μεγάλη σημασία πριν το σέξ! Τα προκαταρκτικά επίσης! Αυτό έχω μάθει εγώ! Η καλή διάθεση παίζει όμως τον μεγαλύτερο ρόλο! Όποτε ήμουν αγχωμένος πολύ απλά δεν έκανα σχεδόν τίποτα! Έχω την ηλικία του άντρα σου, και άνετα βγάζω τις φορές που περιγράφεις σε μια μέρα, και ίσως παραπάνω! Σιγουρα λιγότερες άν είμαι κουρασμένος από τη δουλειά, αλλά και πάλι τουλάχιστον 4! Όχι επειδή ειμαι ο μαμιάς της γειτονιάς! Είπα δεν έχω τις εμπειρίες άλλων ανδρών! Απλά μου άρεσε πολύ η παρτενέρ μου! Επίσης δεν βλέπω πορνό όταν είμαι μαζί με κάποια! Νιώθω πως την απατώ για κάποιον λόγο. Άλλωστε τι σημασία έχει να φαντάζομαι κάποια άλλη, όταν μου αρέσει πραγματικά η κοπέλα μου, και ξέρω με ποιους τρόπους θα με ικανοποιήσει; Έχετε δοκιμάσει κάτι καινούριο; Φαντασία υπάρχει; Το σέξ χρειάζεται πλούσια φαντασία! Αν και οι δύο είναι ανοιχτοι σε νέες προτάσεις, τότε μπορούν να το απολαύσουν πραγματικά. Και δεν εννοώ κάτι το extreme! Απλά κάτι που να εξιτάρει το ζευγάρι, να του ανεβάζει τη λόμπιντο! Έχετε δοκιμάσει να μιλάτε στο σέξ, να λέτε λόγια που φτιάχνουν τον άλλο; Κάτι θα υπάρχει που να φτιάχνει ο ένας τον άλλον, δεν μπορεί! Τόσα χρόνια είστε μαζί!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Poet View Post
    Θα πω κι εγώ τη γνώμη μου, κι ας μην ειμαι και ο πιο έμπειρος! Το ερωτικό παιχνίδι παίζει μεγάλη σημασία πριν το σέξ! Τα προκαταρκτικά επίσης! Αυτό έχω μάθει εγώ! Η καλή διάθεση παίζει όμως τον μεγαλύτερο ρόλο! Όποτε ήμουν αγχωμένος πολύ απλά δεν έκανα σχεδόν τίποτα! Έχω την ηλικία του άντρα σου, και άνετα βγάζω τις φορές που περιγράφεις σε μια μέρα, και ίσως παραπάνω! Σιγουρα λιγότερες άν είμαι κουρασμένος από τη δουλειά, αλλά και πάλι τουλάχιστον 4! Όχι επειδή ειμαι ο μαμιάς της γειτονιάς! Είπα δεν έχω τις εμπειρίες άλλων ανδρών! Απλά μου άρεσε πολύ η παρτενέρ μου! Επίσης δεν βλέπω πορνό όταν είμαι μαζί με κάποια! Νιώθω πως την απατώ για κάποιον λόγο. Άλλωστε τι σημασία έχει να φαντάζομαι κάποια άλλη, όταν μου αρέσει πραγματικά η κοπέλα μου, και ξέρω με ποιους τρόπους θα με ικανοποιήσει; Έχετε δοκιμάσει κάτι καινούριο; Φαντασία υπάρχει; Το σέξ χρειάζεται πλούσια φαντασία! Αν και οι δύο είναι ανοιχτοι σε νέες προτάσεις, τότε μπορούν να το απολαύσουν πραγματικά. Και δεν εννοώ κάτι το extreme! Απλά κάτι που να εξιτάρει το ζευγάρι, να του ανεβάζει τη λόμπιντο! Έχετε δοκιμάσει να μιλάτε στο σέξ, να λέτε λόγια που φτιάχνουν τον άλλο; Κάτι θα υπάρχει που να φτιάχνει ο ένας τον άλλον, δεν μπορεί! Τόσα χρόνια είστε μαζί!
    Συμφωνώ μαζί σου σε όλα τα παραπάνω. Φαντασία υπάρχει πολλή, χωρίς εξτριμ καταστάσεις όπως είπες. Και δεκτικοτητα επίσης. Στην αρχή το κάναμε στο αμάξι στον καναπέ στο πάτωμα... Εγώ προσωπικά όσο δύσκολη μέρα και να έχω το σεξ το θέλω με χαλαρώνει. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός όμως. Για μένα το καλό σεξ είναι να περάσω καλά και να ολοκληρώσω. Μετά από κει αν άλλος θέλει να το κάνουμε άλλες 3φορες δεν έχω πρόβλημα. Για μένα το πρόβλημα είναι ότι κατέληξα να καταβάλλω εγώ όλη την προσπάθεια και αυτό με έχει κουράσει. Με πιάνει ανασφάλεια και νιώθω τον τελευταίο καιρό πολύ καταβεβλημενη λόγω της κατάστασης, τόσο που το τελευταίο δίμηνο δε θέλω να κάνω σεξ καν. Δεν έχω διάθεση να προσπαθώ μόνο εγώ.

Senior Member
    Χμμμ δύσκολη κατάσταση! Με συγχωρείς που δεν μπορώ να σου δώσω κάποια συμβουλή! Δεν έχω κάνει ποτέ και κάποια μακροχρονια σχέση, για να μπορέσω να δω τη διαφορά στο ερωτικό κομμάτι. Αλλά μου φαίνεται περίεργο που εσύ κάνεις προσπάθειες, θέλεις, αλλά ο άντρας σου δεν θέλει με τίποτα! Δεν μου πάει το μυαλό τι μπορεί να συμβαίνει! Λογικό να μην έχεις διάθεση, θα σε έχει κουράσει να επιμένεις σε αυτό το κομμάτι μόνο εσύ!

Nefeli28
    Guest
    Θεωρω πως το προβλημα (γιατι είναι ξεκαθαρο ότι υπάρχει), βρισκεται καπου αλλου.
    Εικασιες κάνουμε ολοι,θα πω απο οσα διαβασα τι πιστευω.
    Αφου εχει αποκλεισει η νηματοθετρια με αρκετη βεβαιότητα τα αυτονοητα συνήθη θεματα στα ζευγαρια ( προβλημα στυσης, γκόμενα), θα πω οτι πιθανόν το προβλημα ειναι πολυ εσωτερικο δικο του. Κατι που δεν εχει μοιραστει-εξωτερικευσει σε κανεναν. Κατι που τον απασχολει, του τρωει ενέργεια και του γ@@@ει τη λίμπιντο. Η δουλειά, τα οικονομικα, το άγχος είναι απλως τα πανω πάνω.
    Το θεμα ειναι τι υπάρχει απο κάτω. Πραγματα του εαυτου του, τα οποία μπορει να μην εχουν ερθει στην επιφανεια ποτέ γιανα τα δεις και να τα γνωριζεις για εκείνον. Ξερεις ποσοι ανθρωποι.μπορουν να κρυψουν για χρόνια τα θέματά τους ακόμα κι απ'τον ιδιο τους τον εαυτο;
    Και εαν τον βασανιζουν πραγματα που δεν μπορει να στα πει γιατι φοβαται; Εαν εχει καποια διαταραχή και ουτε ο ιδιος καταλαβαίνει τι του γινεται; Εάν κατι ξερει, αλλα θελει να το καμουφλαρει;
    Οι εχοντες ψυχικες διαταραχες,ολοι εδω μεσα μπορουν να στο πιστοποιησουν, στο πρωτο που βλεπουν την καταντια τους ειναι το σεξ. Οχι μονο δεν υπαρχει ορεξη, αλλα και να προσπαθησεις να τη βρεις, θα σε χανει εκεινη και θα παίζετε κρυφτουλι...
    Εισαι βεβαιη ότι δεν εχει τιποτα τέτοιο;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Θεωρω πως το προβλημα (γιατι είναι ξεκαθαρο ότι υπάρχει), βρισκεται καπου αλλου.
    Εικασιες κάνουμε ολοι,θα πω απο οσα διαβασα τι πιστευω.
    Αφου εχει αποκλεισει η νηματοθετρια με αρκετη βεβαιότητα τα αυτονοητα συνήθη θεματα στα ζευγαρια ( προβλημα στυσης, γκόμενα), θα πω οτι πιθανόν το προβλημα ειναι πολυ εσωτερικο δικο του. Κατι που δεν εχει μοιραστει-εξωτερικευσει σε κανεναν. Κατι που τον απασχολει, του τρωει ενέργεια και του γ@@@ει τη λίμπιντο. Η δουλειά, τα οικονομικα, το άγχος είναι απλως τα πανω πάνω.
    Το θεμα ειναι τι υπάρχει απο κάτω. Πραγματα του εαυτου του, τα οποία μπορει να μην εχουν ερθει στην επιφανεια ποτέ γιανα τα δεις και να τα γνωριζεις για εκείνον. Ξερεις ποσοι ανθρωποι.μπορουν να κρυψουν για χρόνια τα θέματά τους ακόμα κι απ'τον ιδιο τους τον εαυτο;
    Και εαν τον βασανιζουν πραγματα που δεν μπορει να στα πει γιατι φοβαται; Εαν εχει καποια διαταραχή και ουτε ο ιδιος καταλαβαίνει τι του γινεται; Εάν κατι ξερει, αλλα θελει να το καμουφλαρει;
    Οι εχοντες ψυχικες διαταραχες,ολοι εδω μεσα μπορουν να στο πιστοποιησουν, στο πρωτο που βλεπουν την καταντια τους ειναι το σεξ. Οχι μονο δεν υπαρχει ορεξη, αλλα και να προσπαθησεις να τη βρεις, θα σε χανει εκεινη και θα παίζετε κρυφτουλι...
    Εισαι βεβαιη ότι δεν εχει τιποτα τέτοιο;
    Νεφέλη σε αυτό το κομμάτι έχεις κάποιο δίκιο. Έχει διαταραχές του άγχους εδώ και χρόνια λόγω ασχημων οικογενειακων καταστάσεων που βιωνε από παιδί. Και πηγαίνει και σε ψυχίατρο χρόνια τώρα. Στην αρχή της σχέσης μας ειδικά μου ανοίχτηκε και αντιμετωπισαμε και πολλά θέματα μαζί. Είμαι ο μόνος άνθρωπος πραγματικά που μπορεί να εκφραστεί και να μου πει όλες τις ανησυχίες του και πραγματικά πριν το γάμο μας περασαμε δύσκολες καταστάσεις με την οικογένεια του. Τον τελευταίο χρόνο είναι μια περίοδος που τα πράγματα είναι ήρεμα. Οπότε με πληγώνει να μη μου εκφράζεται αν κάτι τον απασχολεί.

Junior Member
    Quote Originally Posted by makis1984 View Post
    μηπως παραειναι προχωρημενη για τον αντρα της και αυτος κομπλαρει στο κρεβατι;
    Αχ τώρα το είδα! Μπα δε νομίζω... Ίσα ίσα πριν από μένα είχε μια μακροχρόνια σχέση με μια κοπέλα που ήταν ακριβώς το αντίθετο πουριτανη φουλ. Όταν τα φτιάξαμε βρήκε τη χαρά του.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Poet View Post
    Χμμμ δύσκολη κατάσταση! Με συγχωρείς που δεν μπορώ να σου δώσω κάποια συμβουλή! Δεν έχω κάνει ποτέ και κάποια μακροχρονια σχέση, για να μπορέσω να δω τη διαφορά στο ερωτικό κομμάτι. Αλλά μου φαίνεται περίεργο που εσύ κάνεις προσπάθειες, θέλεις, αλλά ο άντρας σου δεν θέλει με τίποτα! Δεν μου πάει το μυαλό τι μπορεί να συμβαίνει! Λογικό να μην έχεις διάθεση, θα σε έχει κουράσει να επιμένεις σε αυτό το κομμάτι μόνο εσύ!
    Το μακροχρόνια είναι σχετικό. Το θέμα είναι πόσο θα συζησεις με τον άλλον, εκεί τον μαθαίνεις πραγματικά. Να χαίρεσαι που δεν είδες ποτέ διαφορά στην ερωτική σου ζωή σε μια σχέση μέχρι τώρα, πάει να πει ότι το κομματι αυτό ήταν καλό.

Senior Member
    Δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις και δεν ξέρω τι μπορεί να είχε συμβεί και σε εμένα αν κάποια είχε κρατήσει περισσότερο και μετρούσε μάλιστα κάποια χρόνια, και όχι λίγους μήνες μόνο! Είναι άσχημο να μην χαιρεσαι τον άνθρωπο σου σε αυτο το κομμάτι της σχέσης! Μιλήστε ανοιχτά, αλλα πρόσεξε πολύ τον τρόπο με τον οποίο θα τον πλησιάσεις για να του μιλήσεις! Εμας τους άνδρες όσο εύκολα μπορεί να μας ανεβάσει κάποια γυναίκα στο θέμα του σεξ, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να μας καταστρέψει με μια μόλις λέξη! Ψυχολογικά γινόμαστε εύκολα χάλια και δεν μας περνάει εύκολα! Λίγο το καθημερινό άγχος, λίγο η απαίτηση απο την συντροφο, δε θέλει και πολύ να γίνει η ζημια!

Senior Member
    ρε παιδεια ολα αυτα που λετε για παιχνιδια και ανεσεις.και τα διαφορα και τα σχετικα...ειναι για να αναψουν εναν ανδρα..ο ανδρας της θεματοθετριαας αναβει κανονικα.το προβλημα ειναι οτι δεν σβηνει πανω στη θεματοθετρια
    δηαλδη ο ανθρωπος εχει στυσει καυλωνει κανονικοτατα απλα δεν ΞΕ καυλωνει με τη γυναικα του..
    της ριχνει ακυρο.. ο λογος..ενας θεος ξερει..
    χαμηλο λιμπιντο δεν εχει...γκομενα δεν εχει...στυτικη δυλειτουργια δεν εχει...αλλα δεν κανει δεν σεξ και με τι γυναικα του..τι μπορει να ειναι??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lunaluna View Post
    Νεφέλη σε αυτό το κομμάτι έχεις κάποιο δίκιο. Έχει διαταραχές του άγχους εδώ και χρόνια λόγω ασχημων οικογενειακων καταστάσεων που βιωνε από παιδί. Και πηγαίνει και σε ψυχίατρο χρόνια τώρα. Στην αρχή της σχέσης μας ειδικά μου ανοίχτηκε και αντιμετωπισαμε και πολλά θέματα μαζί. Είμαι ο μόνος άνθρωπος πραγματικά που μπορεί να εκφραστεί και να μου πει όλες τις ανησυχίες του και πραγματικά πριν το γάμο μας περασαμε δύσκολες καταστάσεις με την οικογένεια του. Τον τελευταίο χρόνο είναι μια περίοδος που τα πράγματα είναι ήρεμα. Οπότε με πληγώνει να μη μου εκφράζεται αν κάτι τον απασχολεί.
    ας πηγενει στο ψυχιατρο αυτο απο τι μας λες δεν τον επιρεασε καθολου.στυση εχει οπως παντα.
    συνηθος τα ψυχοφαρμακα η καποια φαρμακα που δινει ο ψυχιατρος μπορουν να επιρεασουν ειτε τη στυση ειτε να μειωσουν τη λιμπιντο...τον ανδρα σου απο τι μας λες μαλλον δεν τον επιρεασε σε τιποτα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lunaluna View Post
    Μαρεσει να τα λέω τα πράγματα ως έχουν. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξεπεράσει όλο αυτό το ταμπού που πιάνει όλους τους άντρες γενικότερα όταν η γυναίκα τους αναφέρεται στις επιδόσεις τους. Γιατί αισθήματα και αγάπη υπάρχει. Τεσπα σας ευχαριστώ όλους σας για τη συζήτηση γιατί πραγματικά δεν έχω μιλήσει σε κανέναν για αυτό το θέμα και με βαραίνει.
    μακαρι αλλα δυσκολα να ξεπεραστει αυτο το ταμπου..μην ευχαριστεις για τιποτα γιαυτο ειμαστε εδω για να βοηθησουμε..

Junior Member
    ας πηγενει στο ψυχιατρο αυτο απο τι μας λες δεν τον επιρεασε καθολου.στυση εχει οπως παντα.
    συνηθος τα ψυχοφαρμακα η καποια φαρμακα που δινει ο ψυχιατρος μπορουν να επιρεασουν ειτε τη στυση ειτε να μειωσουν τη λιμπιντο...τον ανδρα σου απο τι μας λες μαλλον δεν τον επιρεασε σε τιποτα..
    Τον είχε επηρεασει στο κομμάτι της ολοκλήρωσης, δε μπορούσε να τελειώσει σχεδόν ποτέ στην αρχή αλλά αυτό ήταν και λίγο θέμα παρτενέρ. Μόλις βρήκαμε τα κουμπιά μας το θέμα λύθηκε. Αλλά πάνε πάνω από 3 χρόνια από τότε και είχε και πολύ περισσότερο στρες

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast