λεκτικη βια. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Γτ σου κανουν μπουλιγκ?

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    δε ξερω ρωτα τους... πλακα κανω. κοιτα η αληθεια ειναι οτι για να κανει καποιος κατι τετοιο δεν χρειαζεται να του δωσεις εσυ αφορμη. οποτε αυτη η μαλακια που λεν δν ησχυει. την αφορμη την περνει μονος του ο αλλος οποτε του γκαυλωσει. κ αυτο το ξερω πολυ καλα. το θεμα ειναι τι σταση πρεπει να κραταμε. κ αυτο θελω να βγει απαυτο το νημα. αν υπαρχει οντος καποια καταληλη σταση ως αντημετοπιση απεναντη σε αυτα τα ατομα

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Εξαρταται τι εκπεμπεις , αμα εκπεμπεις κατι αποτρεπτικο , οπως αφοβια , η κυρος , για να σου κανει ο αλλος λεκτικο εκφοβισμο, δεν προκειται να σου κανει .......πρεπει να τοχεις μεσα σου ομως ........και δεν εμπλεκεσαι ποτε σε στιχομυθια με τον υποτιθεμενο δραστη, εχει σκοπο να σεκνευρισει , μην το επιτρεψεις ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εξαρταται τι εκπεμπεις , αμα εκπεμπεις κατι αποτρεπτικο , οπως αφοβια , η κυρος , για να σου κανει ο αλλος λεκτικο εκφοβισμο, δεν προκειται να σου κανει .......πρεπει να τοχεις μεσα σου ομως ........και δεν εμπλεκεσαι ποτε σε στιχομυθια με τον υποτιθεμενο δραστη, εχει σκοπο να σεκνευρισει , μην το επιτρεψεις ......
    αυτο με το τι εκπεμπεις ναι πιστευω ισχυει. δεν ειμαι κ πολυ του κυρους. αλλα πιστευω δεν δειχνω κ πολυ φοβισμενος. βασικα δειχνω οτι ειμαι ο τυπος που ερχεται συνεχεια σε κοντρα με τους αλλους

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    αυτο με το τι εκπεμπεις ναι πιστευω ισχυει. δεν ειμαι κ πολυ του κυρους. αλλα πιστευω δεν δειχνω κ πολυ φοβισμενος. βασικα δειχνω οτι ειμαι ο τυπος που ερχεται συνεχεια σε κοντρα με τους αλλους

Εμ , εγω δειχνω ακριβως το αντιθετο , φιλειρηνεικος ...............ισως ειναι καιρος ναρχισεις γυμναστηριο, θα σου δωσει την αυτοπεποιθηση που σου λειπει , κι ακομα παραπανω , οπως εκανα εγω απο νεος ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εμ , εγω δειχνω ακριβως το αντιθετο , φιλειρηνεικος ...............ισως ειναι καιρος ναρχισεις γυμναστηριο, θα σου δωσει την αυτοπεποιθηση που σου λειπει , κι ακομα παραπανω , οπως εκανα εγω απο νεος ......
    δεν ξερω θα δω. ευχαριστω παντος. τωρα ελεγα να ξαναξεκινησω σταδιο. κ να κανω λιγο τρεξημο κ καμια σκηση εκει

Page 2 of 2 FirstFirst 12