Εξέλιξη νέας γνωριμίας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εμενα μου κανει εντυπωση ο περιεργος τροπος που σε προβληματιζει αυτο.
    ετσι οπως το ρωτας, δειχνεις σαν να το επεδιωξες και να μην ανταποκριθηκε, αλλα αυτο ξεκαθαρισες οτι δεν συνεβη ποτε.
    αν δεν επεδιωξες ποτε καθημερινη επικοινωνια, γιατι ρωτας γιατι δεν υπαρχει?
    ειναι κατι που μπορει να προελθει ΜΟΝΟ απο εκεινον? δεν ειναι κατι που επιδιωκοπυν και οι δυο?
    εκτος αν το επιχειρησες καποτε και δεν συνεχιστηκε εκ μερους του κι εσυ θεωρεις οτι δεν το επιδιωξες.

αλλη ερωτηση: εφοσον περνατε τοσο χρονο μαζι και μαλιστα ακομα και χωρις σεξ, προφανως συζητατε πολυ.
    δεν εχετε μιλησει για την ζωη σας και τις σχεσεις σας? δεν εχετε πει αν βλεπετε αλλους απο οταν γνωριστηκατε? δεν εχει πει την αποψη τους για τις αποκλειστικες σχεσεις η για το πως ζει εκεινος και τι θελει αυτον τον καιρο στην ζωη του?
    απο εκει διακρινονται πολλα. τι εχει πει σχετικα με ολα αυτα?
    εχετε υποσχεθει μεταξυ σας αποκλειστικοτητα?
    Ναι είναι κάτι που επιδιώκεται και από τις 2 πλευρές και αυτό μου συμβαίνει συνήθως, αλλά με σχετικά αυθόρμητο τρόπο. Εδώ ξεκίνησε εκείνος έτσι κι εγώ απλά δεν άλλαξα το πάτερν. στην αρχή γιατί δεν ήξερα αν θέλω περισσότερα και τώρα γιατί δεν τολμάω να πάρω το ρίσκο.
    Συζητήσεις έχουν γίνει για σχέσεις γενικά και όχι ειδικά για το μεταξύ μας, ότι και οι δύο είμαστε γενικά μονογαμικοί τύποι και ότι και οι δύο σχέση ψάχνουμε αλλά την έχουμε επίσης και οι δύο πατήσει άπειρες φορές.
    Ακούγεται εγωιστικό το να περιμένω να το επιδιώξει εκείνος αλλά φοβία και κούραση από τα προηγούμενα είναι περισσότερο..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Magdalinx View Post
    Το να βρίσκεστε μέσα στην εβδομάδα 1 φορά χωρίς περαιτέρω επικοινωνία είναι όντως λίγο.. Χάνεις κάπως την επαφή με τον άλλον..
    Από την αλλη αν συναντιέστε 2 φορές ή ποσο μάλιστα 3 είναι πολύ καλά τα πράγματα γιατί περνάτε χρόνο μαζί και υπάρχει χώρος να έρχεστε ολο πιο κοντά.. Δηλαδή με 3 φορές τη βδομάδα (και ας μην υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία) αποτελείς πλέον μέρος στην καθημερινότητα του άλλου...
    Εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα να επιδιώκω περισσότερες δραστηριότητες και εξόδους πάντως..
    Είναι πιο σημαντικός ο χρόνος του κοντά από την τηλεφωνική επικοινωνία θεωρώ.. Αυτή μπορεί να έρθει πιο βαθμιαία..
    Επίσης αν είναι και πολυάσχολος ή πολύ ανεξάρτητος ο άνθρωπος μπορείι να μην έχει όρεξη παντα να επικοινωνήσει καθημερινά χωρίς να σημαίνει κάτι κακό..
    Αναλόγως τις ανάγκες του καθενός.. εγώ την έχω ανάγκη την καθημερινή επαφή κι ας είναι ενα μήνυμα, δεν παίζει ρόλο. Επίσης έτσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον ο ρυθμός εξέλιξης είναι Υπερβολικά αργός όταν απλά βρίσκεσαι με τον άλλον και στο ενδιάμεσο σιωπή..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Verde_32 View Post
    Καλησπέρα σε όλους/ες. Τυχαία βρέθηκα στο φόρουμ και σκέφτηκα να πάρω απόψεις για ένα μικρό προβληματισμό μου.
    Πριν περίπου ένα μήνα γνώρισα σε μια έξοδο έναν τύπο και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε. Είμαστε και οι 2 ελεύθεροι (τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω!), σε κοντινές ηλικίες στα 30+ και αν και αρκετά διαφορετικές προσωπικότητες, περνάμε καλά μέχρι στιγμής, πολύ καλή σεξουαλική χημεία και αρκετά καλή επικοινωνία. Εξ αρχής βρισκόμαστε 1-2 μπορεί και 3 φορές τη βδομάδα, κάποιες κοιμόμαστε και μαζί.
    Μέχρι στιγμής μιλάμε τηλεφωνικά μόνο για να συναντηθούμε, χωρίς υποχρεωτικά όταν βρισκόμαστε να κάνουμε πάντα σεξ. Ως τώρα αυτό δε με είχε προβληματίσει ιδιάιτερα καθώς κι εγώ ήθελα χρόνο για να καταλάβω αν με αυτόν τον τύπο θέλω να κάνω μια νέα σχέση. Τις τελευταίες όμως φορές κατάλαβα πως αυτό θέλω, καθώς με το χρόνο με ελκύει περισσότερο σαν άνθρωπος. Ως αποτέλεσμα έχει αρχίσει να με ενοχλεί λίγο που δεν έχουμε καθημερινή επικοινωνία, χωρίς όμως να έχω διεκδικήσει κάτι τέτοιο γιατί μου φαίνεται κάπως καταπιεστικό ή/και φοβάμαι μήπως φάω άκυρο.
    Αν περάσουν κι άλλες εβδομάδες και δεν αλλάξει αυτό, εσείς θα κάνατε συζήτηση για να δηλώσετε πως αυτό θέλετε?

ο μεγαλυτερος πληθυσμος των ανδρων δεν θελει καθημερινη επικοινωνια με την σχεση του,μην του δινεις σημασια, ασε εκεινον να κανει το επομενο τηλεφωνημα και οταν το κανει μην απαντησεις αμεσως , απαντησε μετα απο ενα μισαωρο, στο μισάωρο αυτό, αυτός θα γεμίσει αμφιβολίες και πιθανόν ανασφάλεια.
    Το ''περίμενε'' πάντα δίνει μια ''μαγεία'' στην όλη φάση, αλλά ταυτόχρονα αυξάνει και το ενδιαφέρον.
    Αν θέλεις λοιπόν να κολλήσει μαζί σου, τότε μην απαντάς αμέσως στο τηλέφωνο ή στα μηνύματα.
    Μετά από μισή ώρα ζήτησε συγνώμη που καθυστέρησες να απαντήσεις και βρες μια δικαιολογία.
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Έχετε ξημερώσει μαζί;

Senior Member
    Οπωσδήποτε οι άνδρες δεν το χουν πολυ με το τηλέφωνο και τη συχνή επικοινωνία γενικά. Εδω τωρα είναι κατι που θα δείξει στην πορεία και πιο καθαρά. Αν δεν επικοινωνήσεις εσυ τι θα γίνει; για κανε ένα πείραμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Verde_32 View Post
    Ναι είναι κάτι που επιδιώκεται και από τις 2 πλευρές και αυτό μου συμβαίνει συνήθως, αλλά με σχετικά αυθόρμητο τρόπο. Εδώ ξεκίνησε εκείνος έτσι κι εγώ απλά δεν άλλαξα το πάτερν. στην αρχή γιατί δεν ήξερα αν θέλω περισσότερα και τώρα γιατί δεν τολμάω να πάρω το ρίσκο.
    Συζητήσεις έχουν γίνει για σχέσεις γενικά και όχι ειδικά για το μεταξύ μας, ότι και οι δύο είμαστε γενικά μονογαμικοί τύποι και ότι και οι δύο σχέση ψάχνουμε αλλά την έχουμε επίσης και οι δύο πατήσει άπειρες φορές.
    Ακούγεται εγωιστικό το να περιμένω να το επιδιώξει εκείνος αλλά φοβία και κούραση από τα προηγούμενα είναι περισσότερο..
    οχι, δεν ειναι εγωιστικο, φαινεται ομως οτι ειναι απο φοβο.
    φαινεται σε μας εννοω, που μας εξηγεις τι σκεφτεσαι.

και παλι ομως δεν καταλαβαινω το πρακτικο μερος του πραγματος.
    εφοσον βρισκοσαστε 2-3 φορες καθε βδομαδα, το σιγουρο ειναι οτι δεν σε απορριπτει. αλλιως θα κρατουσε τις συναντησεις αυτες στις 2-3 φορες στους εξι μηνες... και μονο αν τον κυνηγουσες εσυ... επειδη δεν θα τον ενδιεφερες.
    επομενως το θεμα σου ειναι στην ουσια αν θελει σχεση μαζι σου η οχι.

εφοσον βρισκοσαστε τοσο συχνα, δεν ειναι οτι εξαφανιζεται και τον κυνηγας στα τηλεφωνα, τι ειδους ρισκο ειναι να τον παρεις ενα τηλεφωνο μερα που δεν θα βρεθειτε? μπορεις να μου εξηγησεις?γιατι εγω δεν βλεπω κανενα ρισκο.
    το θεμα ειναι ομως, οτι μου προκαλεις την εντυπωση οτι δεν θες πραγματικα να του μιλησεις, αλλα θελεις να τσεκαρεις την προθεση του να ειστε μαζι.
    αν το κανεις απο πραγματικη αναγκη να μιλησετε, παρτον τηλεφωνο! η στειλε ενα μηνυμα.
    τι θα σκεφτει δλδ?? "ωχου κι αυτη, αφου την φτυνω, τι δεν καταλαβαιενι και με κυνηγα?" αφου καθε μερα (σχεδον) μαζι ειστε!!!
    αν δειξει εκπληκτος και παραλληλα δεν ανταποδωσει, κοψτο. σιγα το ρισκο.

εκτος αν 'ρισκο' εννοεις οτι ετσι θα σου λυθει η απορια και δεν θα εχεις πια το περιθωριο να ελπιζεις.
    αλλο αυτο...

εχε επισης υποψη οτι πολλοι ανθρωποι και περισσοτερο ανδρες παρα γυναικες δεν το χουν καθολου με τον γραπτο λογο, ουτε με τις συζητησεις στα τηλεφωνα. τηλεφωνο παιρνουν μονο για να κανονισουν κατι, οχι για λακριντι.
    αν ειναι απο αυτους, θα κρινεις απο το πως ειστε μαζι απο κοντα και ποσο συχνα θελει να βρισκοσαστε και στην συνεχιεα απο το αν θελησει να εχετε αποκλειστικη σχεση, και οχι απο το αν ειναι ονλαιν.

ΕΚΤΟΣ, αν λεγοντας οτι ψαχνει σχεση, εννοει οτι κανει δοκιμες και ειναι ανοιχτος και σε αλλες κοπελες παραλληλα με σενα, γι αυτο και δεν θελει κατι παραπανω απο συναντησεις.
    αποκλειες τις αλλες μερες να βλεπει η να ψαχνει καποια αλλη?

Page 2 of 2 FirstFirst 12