Results 16 to 21 of 21
Thread: Εξέλιξη νέας γνωριμίας
-
01-12-2017, 17:12 #16
Ναι είναι κάτι που επιδιώκεται και από τις 2 πλευρές και αυτό μου συμβαίνει συνήθως, αλλά με σχετικά αυθόρμητο τρόπο. Εδώ ξεκίνησε εκείνος έτσι κι εγώ απλά δεν άλλαξα το πάτερν. στην αρχή γιατί δεν ήξερα αν θέλω περισσότερα και τώρα γιατί δεν τολμάω να πάρω το ρίσκο.
Συζητήσεις έχουν γίνει για σχέσεις γενικά και όχι ειδικά για το μεταξύ μας, ότι και οι δύο είμαστε γενικά μονογαμικοί τύποι και ότι και οι δύο σχέση ψάχνουμε αλλά την έχουμε επίσης και οι δύο πατήσει άπειρες φορές.
Ακούγεται εγωιστικό το να περιμένω να το επιδιώξει εκείνος αλλά φοβία και κούραση από τα προηγούμενα είναι περισσότερο..
- 01-12-2017, 17:17 #17
01-12-2017, 18:17 #18
ο μεγαλυτερος πληθυσμος των ανδρων δεν θελει καθημερινη επικοινωνια με την σχεση του,μην του δινεις σημασια, ασε εκεινον να κανει το επομενο τηλεφωνημα και οταν το κανει μην απαντησεις αμεσως , απαντησε μετα απο ενα μισαωρο, στο μισάωρο αυτό, αυτός θα γεμίσει αμφιβολίες και πιθανόν ανασφάλεια.
Το ''περίμενε'' πάντα δίνει μια ''μαγεία'' στην όλη φάση, αλλά ταυτόχρονα αυξάνει και το ενδιαφέρον.
Αν θέλεις λοιπόν να κολλήσει μαζί σου, τότε μην απαντάς αμέσως στο τηλέφωνο ή στα μηνύματα.
Μετά από μισή ώρα ζήτησε συγνώμη που καθυστέρησες να απαντήσεις και βρες μια δικαιολογία.[I]Love...[/I]
01-12-2017, 19:13 #19
Έχετε ξημερώσει μαζί;
02-12-2017, 00:18 #20
Οπωσδήποτε οι άνδρες δεν το χουν πολυ με το τηλέφωνο και τη συχνή επικοινωνία γενικά. Εδω τωρα είναι κατι που θα δείξει στην πορεία και πιο καθαρά. Αν δεν επικοινωνήσεις εσυ τι θα γίνει; για κανε ένα πείραμα.
02-12-2017, 12:29 #21
οχι, δεν ειναι εγωιστικο, φαινεται ομως οτι ειναι απο φοβο.
φαινεται σε μας εννοω, που μας εξηγεις τι σκεφτεσαι.
και παλι ομως δεν καταλαβαινω το πρακτικο μερος του πραγματος.
εφοσον βρισκοσαστε 2-3 φορες καθε βδομαδα, το σιγουρο ειναι οτι δεν σε απορριπτει. αλλιως θα κρατουσε τις συναντησεις αυτες στις 2-3 φορες στους εξι μηνες... και μονο αν τον κυνηγουσες εσυ... επειδη δεν θα τον ενδιεφερες.
επομενως το θεμα σου ειναι στην ουσια αν θελει σχεση μαζι σου η οχι.
εφοσον βρισκοσαστε τοσο συχνα, δεν ειναι οτι εξαφανιζεται και τον κυνηγας στα τηλεφωνα, τι ειδους ρισκο ειναι να τον παρεις ενα τηλεφωνο μερα που δεν θα βρεθειτε? μπορεις να μου εξηγησεις?γιατι εγω δεν βλεπω κανενα ρισκο.
το θεμα ειναι ομως, οτι μου προκαλεις την εντυπωση οτι δεν θες πραγματικα να του μιλησεις, αλλα θελεις να τσεκαρεις την προθεση του να ειστε μαζι.
αν το κανεις απο πραγματικη αναγκη να μιλησετε, παρτον τηλεφωνο! η στειλε ενα μηνυμα.
τι θα σκεφτει δλδ?? "ωχου κι αυτη, αφου την φτυνω, τι δεν καταλαβαιενι και με κυνηγα?" αφου καθε μερα (σχεδον) μαζι ειστε!!!
αν δειξει εκπληκτος και παραλληλα δεν ανταποδωσει, κοψτο. σιγα το ρισκο.
εκτος αν 'ρισκο' εννοεις οτι ετσι θα σου λυθει η απορια και δεν θα εχεις πια το περιθωριο να ελπιζεις.
αλλο αυτο...
εχε επισης υποψη οτι πολλοι ανθρωποι και περισσοτερο ανδρες παρα γυναικες δεν το χουν καθολου με τον γραπτο λογο, ουτε με τις συζητησεις στα τηλεφωνα. τηλεφωνο παιρνουν μονο για να κανονισουν κατι, οχι για λακριντι.
αν ειναι απο αυτους, θα κρινεις απο το πως ειστε μαζι απο κοντα και ποσο συχνα θελει να βρισκοσαστε και στην συνεχιεα απο το αν θελησει να εχετε αποκλειστικη σχεση, και οχι απο το αν ειναι ονλαιν.
ΕΚΤΟΣ, αν λεγοντας οτι ψαχνει σχεση, εννοει οτι κανει δοκιμες και ειναι ανοιχτος και σε αλλες κοπελες παραλληλα με σενα, γι αυτο και δεν θελει κατι παραπανω απο συναντησεις.
αποκλειες τις αλλες μερες να βλεπει η να ψαχνει καποια αλλη?