Το πρόβλημα μου; Είμαι πολύ ευαίσθητος! Τη βοήθεια σας παρακαλώ! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 160
    Senior Member
    Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Δυστυχώς την ευαισθησία μου την έχω θεωρήσει πρόβλημα, επειδή ποτε δεν έχω κερδίσει κάτι απο αυτη στον έξω κόσμο. Μέσα μου ξέρω πως είναι ένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό, το οποίο οι περισσότεροι κρύβουν, επειδή ξέρουν πως ο κόσμος είναι σκληρός, και πως ο μόνος τρόπος για να τον αντιμετωπισεις, είναι να είσαι συνεχώς σε μια κατάσταση πολεμου! Ενώ εξαιτίας της έγινα αναζητητής της ομορφιάς, δοτικος, δημιουργικός κλπ δυστυχώς για πολλά χρόνια απομονώθηκα λόγω των συνεχόμενων απογοητεύσεων μου απο τους ανθρώπους. Ιδιαίτερα με έχει ενοχλήσει όμως η απογοήτευση που έχω νιώσει απο το ωραίο φύλο.
    Last edited by Poet; 20-11-2017 at 14:36.

Senior Member
    Ο βασικός λόγος κατά τα λεγόμενα της πρώην μου, που δεν ήθελε να είναι μαζί μου, ήταν πως δεν μπορούσε που ήμουν τόσο ευαίσθητος! Αυτό το είχα όμως διευκρινίσει από την αρχή, και μάλιστα το δέχτηκε χωρίς να μου κάνει κάποια παρατήρηση! Την ενόχλησε δηλαδή που όταν είχε τα νεύρα της και μου επιτίθοταν, δεν της έκανα επίθεση κι εγώ, αλλά μελαγχολούσα για να μην τη βρίσω! Συγγνώμη που δεν είμαι σε θέση να βάζω τις φωνές στη γυναίκα που αγαπώ! Συγγνώμη! Λάβετε υπόψιν σας πως έχω αντιδραστικό χαρακτήρα από τη φύση μου! Οπότε καταλαβαίνετε πως εξαιτίας της αγάπης που της είχα, έκανα ακόμη μια υπέρβαση στον ίδιο μου τον εαυτό! Με τις προηγούμενες το έφτασα κι εγώ στα άκρα! Με εκείνη όμως δεν μπορούσα να το κάνω, ακόμη και την ημέρα που χωρίζαμε! Γνωρίζω πολύ καλά πως άν ο άλλος έχει τα νεύρα του, κάποιος πρέπει να κάνει πίσω, επειδή η κατάσταση θα ξεφύγει με άσχημο τρόπο! Τις σχέσεις τις κάνουμε για να περνάμε καλά με τον άνθρωπο μας! Για να μοιραζόμαστε την αγάπη μαζί του με κάθε τρόπο!

Junior Member
    Φίλε μου και εγώ μια απ τα ίδια. Ευτυχώς η κοπέλα μου δεν έχει κανένα πρόβλημα και ίσα ίσα νομίζω ότι ένας από τους λόγους που είναι ερωτευμένη μαζί μου είναι αυτό το χαρακτηριστικό του χαρακτήρα μου

Εστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    Οπότε η συμβουλή μου είναι να περιμένεις αυτή που θα σε αγαπήσει για αυτό που είσαι

Senior Member
    Μακάρι φίλε μου! Μακάρι να βρεθεί η κατάλληλη για εμένα! Αλλά 10+ χρόνια μοναξιάς υπέφερα, και βρέθηκε εκείνη που με δέχτηκε στην αρχή όπως είμαι. Γι αυτό την πίστεψα κα την ερωτεύτηκα!

Junior Member
    Έτσι είναι ο έρωτας, σε ανεβάζει ψηλά. Και όταν σε αφήνει η πτώση πονάει! Καλή ανάρρωση φίλτατε

Senior Member
    Σε ευχαριστώ φίλε μου! Με βοηθάνε πολύ τα λόγια σου να ξέρεις!

Senior Member
    Θέλω να αποβάλλω τον πόνο! Ξανά επέστρεψε! Όπως σχεδόν κάθε νύχτα επιστρέφει!

Senior Member
    Θα ήθελα να υπήρχε τρόπος για να αλλάξω την καρδιά μου! Να την ξερίζωνα για να μην νιώθω τίποτα αυτή τη στιγμή!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Poet View Post
    Θα ήθελα να υπήρχε τρόπος για να αλλάξω την καρδιά μου! Να την ξερίζωνα για να μην νιώθω τίποτα αυτή τη στιγμή!
    Μην το λες και το αίσθημα του απόλυτου κενου είναι εφιαλτης.

Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Μην χολοσκας , θα σε σκληρυνει η ιδια η ζωη ..............συνηθως the hard way ..........

ακομη και τα πατερικα βιβλια πουχω διαβασει θεωρουν μειονεκτημα την υπερβολικη ευαισθησια , παρεπιπτοντως .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Μην το λες και το αίσθημα του απόλυτου κενου είναι εφιαλτης.
    Συμφωνώ απολύτως. Ο πολλύς πόνος κάποτε σε οδηγεί εκεί, αλλά χίλιες φορές να νιώθει κανείς άνθρωπος.

Senior Member
    Ημαστε οι πανεξυπνα μοναδικα εγωιστες ο καθε ενας μας ξεχωριστα...Νιωθουμε μεγαλυτερη ασφαλεια στα πανω πανω παρα στην ουσια του πραγματος γτ η ουσια μας φερνει σε αμηχανια γιατι πολυ απλα δεν μαθαμε να κυνηγαμε και να νιωθουμε ανετα με τα φυσικα μας συναισθηματα...Αν παρατηρησεις ο κοσμος φοβαται τα βλεματα φοβατε να ειναι ο εαυτος τους και το 90% επιδιωκουν νανε αυτο που βλεπουν και αυτο που ειναι αρεστο στις μερες μας...
    Παρα μα παρα πολυ λιγοι σπανε το γαματο τους προφιλ , η αδυναμια'' παραφυλλα να σε στριμωξει μανιωδος ψαχνουμε τον ποιο αδυναμο να τον δειξουμε ακομα και οι ποιο ''λαμπροι''που δεν εχουνε αναγκη ετσι φαινεται ομως ΦΑΙΝΕΤΑΙ δυστηχος ομως στις μερες μας η ουσια ειναι ποιο προβληματικη στον απροβλιματιστο που η εμφανιση τον κανει να δειχνει αερατο και απαλο στην σκληρη αυτη πργματικοτητα....
    Στερεοτυπα αθλια σιχαμερα ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ και ΧΡΗΜΑ χρημα γιατι το χρημα σε ''κανει παντοδυναμο...Εδω εμεις οι μικροαστοι μπορει να μην εχουμε χρημα μα επιδιωκουμε να μοιαζουμε και να ερχομαστε εστω και ψευτικα ποιο κοντα σε αυτο ΑΛΛΑ δυστηχος καπως ετσι χανετε το οτιδηποτε γνησιο.Γνησια αλητεια γνησια αριστοκρατια ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα επι της ουσιας δεν υπαρχει...Μας βολευει να ειναι Πανεεευκολο να παω σημερα στα μπερσκα και να γινω μια αποδεκτη στα ματια σας Μουναρα με στυλ που σε αφηνει να φανταζεσε πολλα καλα μα τελικα ειναι μεχρι να ξυπνησω και με δεις χωρις τα ακριβα κοσμιματα και χωρις την σουρα της νυχτας...Το ιδιο ακριβως ισχυει και με τα αντρακια...Ολοι μας κομμενει και ραμμενοι στο επιπεδο αποδεκτου οτι δεν φερνει σε αυτο το ονομαζουμε μη αποδεχτο η περιθωριο...Μα κοιτα να δεις που τα ποιο ομοφα λογια τα ακουσα απο ανθρωπους που δεν ειχανε οχι μπλουζακι τρεντι αλλα ουτε σπιτι να μεινουν και ουτε ινσταγκραμ να δειχτουνε...Τις ποιος ομορφες πραξεις επισης τις ειδα απο ανθρωπους που ειναι ενα τιποτα σε αυτην την ομορφη επιφανεια...Θα μου πεις εσυ ποιος εισε να κρινεις θα σου πω ο καθενας κανει οτι γουσταρει ποσος με ενδιαφερει.Αλλα να , δυστηχος δεν μπορω να κανω τον ευτυχησμενο ουτε μπορω να χαμογελασω την στιγμη που θα πρεπει γιατι θα στραβωσουν γιατι τους θιγεις το προτυπο ανεσης...Και ξαναλεω με τα χρονια καταλαβαινω πως αυτοι που θαυμαζουμε συνηθος εχουνε τα μεγαλυτερα προβληματα μεσα τους γιατι καναν τον εαυτου χιλια κομματια για 10000 αποδοχες για να νιωσουν καλα...Συνηθος αυτους τους ανθρωπους τους χαρακτηριζει μια μαρκα παρα η ταυτοτητα η ανθρωπινη...Το γνησιο κατ εμε αρχισε να εξαφανιζετε απο τα χρονια της τεχνολογιας..Τα χρονια αυτα που καταφεραν να εξαφανισουν με ενα απλο εφε την οποια μας ασχημια...Ολα πλεον σημερα παλι κατ εμε φιλτραροντε απο ενα φθηνο πολυ φθηνο φιλτρο το οποιο ειναι βαμμενο και ολοκαινουργιο δινοντας την αισθηση της σιγουριας...Πολυ φοβος πολυ ντροπη στα ματια μας εγω αυτο βλεπω δυστηχος...Θα σου μιλησω σαν ζωακι αστικο λεγοντας πως εδω γελαμε με την αδυναμια...Θα σου επισης πως γελαω γιατι φοβαμαι να μην γελασω πολυ απλα θα εκθεσω τον εαυτο μου και θα ''φανω'' και εγω αδυναμος..Ασχετος αν τα κρυβω κατω απο το σεντονι το θεμα μας εδω ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...Απο την αλλη βρε παλικαρα εχεις μεγαλυτερη δυναμη απο εμενα αλλα μην το πεις πουθενα και με κανεις ρεζιλι ασε να δουλευει η εμφανιση σε παρακαλω μην κανεις το λαθος γιατι θα δειξω σε ολους το αδυναμο αρθρακι σου...Θα ελεγα πως ειμαι διχασμενος και πως καταστρεφομαι γιατι εμενα το ατου μου ειναι συναισθηματα και οχι εμφανιση με αποτελεσμα ολα να φανταζουν πολυ ποιο δυσκολα και μακρια απο εμας...

Senior Member
    Απλα επειδη ημαστε περιαστικοι και οπου νανε θα σβησουμε κανε το παγωνι ρε φιλε γιατι αλλιως θα αυτοκτονησω γιατι δεν την μπορω αυτην την συννενοχη αυτην την βλακεια...Αλλα καλο θα ηταν να κανεις το παγωνι γιατι απλουστατα θα το κανω και εγω καιο οποτε θα σβησει η οποια επανασταση....Θλιβομαι που το λεω αλλα , τα προβληματα και οι αναγκες μας σε αυτην την κοινωνια μου θυμιζουν τους τοξικομανεις και τον τροπο αντιμετωπισης απο το κρατος Η λεγομενη ΣΚΟΥΠΑ...Κρυφτους να μην τους βλεπουμε τουλαχιστον αφου δεν μπορουμε να το σκοτωσουμε (διοτι συμφερει)βλεπε ΠΡΕΖΑ ΕΘΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.Οσο κακο κανουν στο ματι αλλο τοσο καλο ειναι για την τσεπη τους .......Πολυ δραμα ε? Μηπως ειμαι ελεηνα κινυκος ? Μηπως δεν αξιζω ? Αληθεια θα ηθελα να γινω πειραμα για τα δικα μου ερωτηματα και μονο για τα δικα μου και ετσι διαστρευλωμενα και εξωπραγματικα να βγλαω το δικο μου πορισμα...Οσο ποιο κοντα στο αμηχανο τοσο ποιο κοντα στο αληθινο και ας βγω το σιχαμα δεν με νιαζει οπως ειπα ΕΓΩ ειμαι ενα αρχιδακι σε αυτην την χιλιετηριδα που δεν με νοιαζει ουτε η ρυτιδα οποτε τι εχω να χασω τωρα τα συζηταμε αυριο δεν θα υπαρχουν...Ουφ αυτο το τελευταιο με εφερε λιγο ποιο κοντα στην μητερα φυση μου σπασε λιγο τον τελειο εγωισμο με απομακρυνε λιγο απο το συνηθισμενο...
    Κατα καποιον τροπο με ξερω και εχω να πως αυριο θα τα βλεπω και θα γελαω με αμηχανια γιατι ειμαι συναισθηματικα διαταραγμενος...
    Δεν ξερω κατα ποσο θα σου φανουν ενταξη αυτα που γραφω οπως ισως δεν θα φανουν και σε εμενα αυριο μεθαυριο μιας και θα εχω αλλα ερεθισματα ασχετος αν κυμμαινονται στο ιδιο Mood ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ

Senior Member
    Ειλικρινά σε νιώθω φίλε μου! Τις ίδιες σκέψεις κάνω κι εγώ!

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast