Μειωση φαρμακων μετα απο χρονια! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 126
    Senior Member
    Στο ιεκ πως θα πηγαίνεις;

Εστάλη από MotoG3 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    το σταματησα το ιεκ εδω και 1 εβδομαδα.ηταν χασιμο χρονου..στις 10 ωρες μαθηματος η 1 αξιζε και αν..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    το σταματησα το ιεκ εδω και 1 εβδομαδα.ηταν χασιμο χρονου..στις 10 ωρες μαθηματος η 1 αξιζε και αν..
    Και τωρα πώς περνας τη μερα σου? Εχεις πραγματα να κανεις να ξεχνιεσαι?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    εγω καθομαι μονος μου και μαθαινω wordpress ασχολουμε εδω και δυο βδομαδες, εχει ενδιαφερον.........

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    εγω καθομαι μονος μου και μαθαινω wordpress ασχολουμε εδω και δυο βδομαδες, εχει ενδιαφερον.........
    Μαθαινεις πώς να φτιαξεις μπλογκ εννοεις?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    με το wordpress.org ασχολουμε οχι με το wordpress.com, κανεις κανονικα ιστοσελιδες eshop κλπ ενδιαφερον ειναι εχει το καλο οτι δεν εχει κωδικα βαζεις τα plugin και μετα ειναι drug & drop

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Και τωρα πώς περνας τη μερα σου? Εχεις πραγματα να κανεις να ξεχνιεσαι?
    διαβαζω για το elearning που παρακολουθω και χαζευω την υπολοιπη ωρα.παιζω παιχνιδια
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ακριβα αυτα τα elearnig........ κοιτουσα ενα για αποβλητα και ηθελε 700 ευροπουλα....... εσενα τσαμπα ειναι η το πληρωνης? σκεφτομαι να παω για proficecy........

Senior Member
    με το wordpress.org ασχολουμε οχι με το wordpress.com, κανεις κανονικα ιστοσελιδες eshop κλπ ενδιαφερον ειναι εχει το καλο οτι δεν εχει κωδικα βαζεις τα plugin και μετα ειναι drug & drop
    Α αυτο ειναι πολυ ωραιο και χρησιμο!

Αλλα να βγαινετε και εξω παιδια να σας βλεπει ο ηλιος! Και να βλεπετε και να μιλατε με ανθρωπους. Μπλοκαρει το μυαλο απο την κλεισουρα και γιγαντωνονται οι μαυρες σκεψεις.

Senior Member
    ακριβα αυτα τα elearnig........ κοιτουσα ενα για αποβλητα και ηθελε 700 ευροπουλα....... εσενα τσαμπα ειναι η το πληρωνης? σκεφτομαι να παω για proficecy........
    πληρωνω..800ευρω αρχικη τιμη.480 πληρωνω με κατι εκπτωσεις που ειχα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Α αυτο ειναι πολυ ωραιο και χρησιμο!

Αλλα να βγαινετε και εξω παιδια να σας βλεπει ο ηλιος! Και να βλεπετε και να μιλατε με ανθρωπους. Μπλοκαρει το μυαλο απο την κλεισουρα και γιγαντωνονται οι μαυρες σκεψεις.
    αυτη τη στιγμη το να βγω εξω φανταζει εφιαλτης..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    σχεδον καθε μερα χωραφι παω και μετα γυμναστηριο και καφε..... αν και δυστηχως ελιες δεν εχουμε και φετος, δυο χρονιες ακαρπια γαμωτο πανω βρεχει και εδω κρητη δεν ριχνει σταγονα........
    καποιες μερες βεβαια μου τη δινει και με ποιανουν τα ψυχολογικα μου δεν ειμαι καθε μερα ορεξατος καποιες μερες με κυνηγαν οι εφιαλτες του παρελθοντος.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    αυτη τη στιγμη το να βγω εξω φανταζει εφιαλτης..
    Καντο με δυσκολια, δεν μπορεις να περασεις μεσα σε 4 τοιχους τον επομενο μηνα και να περιμενεις με ευχολογια να αντεξεις την υποτροπη. Κλεισε τη συνεδρια σου τουλαχιστον, να βγεις να πας σε ασφαλες περιβαλλον, αλλα να βγεις.
    Εχεις διαλεξει εναν πολυ δυσκολο δρομο, αυτον της μειωσης του φαρμακου και αυτος ο δρομος προφανως περιλαμβανει και υποτροπες, ειναι ομως δικη σου επιλογη, στηριξε την, θα ζοριστεις πολυ το καταλαβαινω, αλλα ναι ειναι ζορι αυτο που επελεξες να κανεις και μονο εσυ μπορεις να το αντιμετωπισεις, εξω απο 4 μιζερους τοιχους.

Senior Member
    σχεδον καθε μερα χωραφι παω και μετα γυμναστηριο και καφε..... αν και δυστηχως ελιες δεν εχουμε και φετος, δυο χρονιες ακαρπια γαμωτο πανω βρεχει και εδω κρητη δεν ριχνει σταγονα........
    καποιες μερες βεβαια μου τη δινει και με ποιανουν τα ψυχολογικα μου δεν ειμαι καθε μερα ορεξατος καποιες μερες με κυνηγαν οι εφιαλτες του παρελθοντος.......
    Ολοι ετσι ειμαστε, εχουμε και μαυρες και καταμαυρες μερες και άλλες γκρι και αλλες αισιοδοξες. Δεν εβρεξε καθολου σε εσας φετος??

Senior Member
    εκανε μια καλη βροχη νοεμβριο και μετα ψιχαλιδες.. ειμαστε πισω στα νερα παλη ανομβρια φετος...... ειμαι ανατολικη κρητη και εδω δεν εχει κανει τιποτα........ ελπιζουμε να φτιαξει ο καιρος και να βρεξη λιγο ......... εδω ο καιρος ειναι καλος οταν βρεχει επιτελους

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast