Μειωση φαρμακων μετα απο χρονια! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 126
    Senior Member
    Μπράβο ρε boo για τις προσπάθειες σου. To ότι δεν παραιτήθηκες πιθανόν σημαίνει ότι ελπίζεις κάτι που πολλοί από μας στην αρχή χάναμε αυτό το χαρακτηριστικό καθώς κ την θέληση για ζωή που επηρεάζονται σημαντικά από την πάθηση.
    Δεν ξέρω τι να πω. Κάνε κάτι με τον ύπνο και ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτή η φάση.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    περασα σημερα αποτον γιατρο...
    μου ειπε οτι αν μεχρι την αλλη τεταρτη δεν αλλαξει κατι θα αυξησουμε παλι το solian.
    πρεπει να επιστρατευσω ολες μου τις δυναμεις για να καλυτερευσω.αλλα νιωθω κουρασμενη.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    εμενα boo μου αυξησε τη δωση στα 1000μγ μεχρι να περασει η ιστορια με τον πατερα μου...............
    δεν εχω καθολου κεφη.........χωρις δουλεια αν παθουν κατι οι γονεις μου πως θα τη παλεψω?

Senior Member
    Παύλο πηγές στρατό;αν πηγές μπορείς να γίνεις αγρότης σίγουρα

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ναι υπηρέτησα ένοπλος.... δώδεκα μηνες

Εστάλη από MotoG3 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Μπορείς να γίνεις αγρότης ρε φίλε όλοι οι γεοπωνοι ξέρουν πλέον πως κάνει καρπό ή ελιά

Senior Member
    Τώρα @boo τι παρατηρείς;;
    Μπορείς να διακρίνεις κάτι που δεν πάει καλά;;
    Εχεις παρακολούθηση, φοβο, δυσκολια στην συγκέντρωση, αυπνία;;
    Πάντως αν έχεις αυπνία είναι αρνητικός παράγοντας γιατί φλιπάρει το μυαλό.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

xaka10
    Guest
    Πως καταφερνετε και τα μειωνετε εγω οταν τα μειωσω εχω αρκετα συμπτωματα και τα αυξανω εχει βαρυνει η κατασταση μου με τα χρονια οσο περναει ο καιρος νιωθω ολο και πιο δυσλειτουργικος.παντως αν καταφερνετε και τα μειωνετε και ειστε καλα μπραβο και να ειστε παντα καλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Τώρα @boo τι παρατηρείς;;
    Μπορείς να διακρίνεις κάτι που δεν πάει καλά;;
    Εχεις παρακολούθηση, φοβο, δυσκολια στην συγκέντρωση, αυπνία;;
    Πάντως αν έχεις αυπνία είναι αρνητικός παράγοντας γιατί φλιπάρει το μυαλό.
    αυτο που παρατηρω ειναι οτι αν δεν παρω xanax το βραδυ 1mg δεν κοιμαμαι με τιποτα.οποτε το παιρνω και κοιμαμαι ετσι.
    το αλλο ειναι οτι εχω μια αντρικη φωνη που μου λεει τι να κανω, να μη μιλαω, να ακουω μονο αυτον, οτι τιποτα δε θα παει καλα, οτι ειμαι αχρηστη κλπ
    αμα κανω κατι που μου τραβαει τη προσοχη οπως διαβασμα για το e-learning ξεχνιεμαι.αλλα οταν σταματησω παλι τα ιδια.
    ειπα στην ψυχολογο οτι δε γινεται να απασχολω ολη μερα με κατι το μυαλο μου για να μην την ακουω αλλα μου ειπε οτι αυτο πρεπει να κανω ολη μερα απο κατι.
    σημερα βγηκα και για εναν καφε ημουν μια χαρα.ξεχαστηκα τελειως.δυσκολευομαι στον προφορικο λογο ή οταν καποιος με ρωταει.πρεπει να κανω αρκετη προσπαθεια για να ξεχωρισει το μυαλο μου τα λεγομενα του αλλου απο αυτα της φωνης.
    και τελευταιο ειναι αυτη η θολουρα μεταξυ εγκεφαλου και σκεψεων.δε μπορω να κανω συνδεση ευκολα.δε μπορω να σκεφτω κατι απο μονη μου ευκολα.
    στο γραπτο λογο τα παω καλα νομιζω.το ελεγχω καλυτερα στα γραπτα

Quote Originally Posted by makaris90 View Post
    Πως καταφερνετε και τα μειωνετε εγω οταν τα μειωσω εχω αρκετα συμπτωματα και τα αυξανω εχει βαρυνει η κατασταση μου με τα χρονια οσο περναει ο καιρος νιωθω ολο και πιο δυσλειτουργικος.παντως αν καταφερνετε και τα μειωνετε και ειστε καλα μπραβο και να ειστε παντα καλα
    4.5 χρονια παιρνω φαρμακα.απο τον ιουνιο εχω κανει μειωση 600mg solian.200mg/2μηνο.και τις 3 φορες παντα εκανα υποτροπη.η 3η ειναι τωρα.η προηγουμενη κρατησε 25 μερες.σεπτεβρης.με παρακολουθουσαν 25 μερες και μεσα και εξω απο το σπιτι.τωρα ειμαι γυρω στις 15-20 μερες με αυξομειωσεις στα συμπτωματα.
    ελπιζω να τα καταφερω να το ξεπερασω κι αυτη τη φορα.

ποσο καιρο παιρνεις φαρμακα?σχιζο εχεις?
    σου ευχομαι πολυ συντομα να βελτιωθεις και σογα σιγα να μειωνεις κι εσυ!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Καλημέρα μπου!
    Αυτή είναι καινούργια φωνή; Ακούγεται σαν ακραίο άγχος, σου λέει αυτά που φοβάσαι, οτι δεν θα τα καταφέρεις, οτι δεν έχεις αξία, ότι είσαι άχρηστη. Είναι το κομμάτι εκείνο του εαυτού σου που θέλει να τα παρατήσεις, που έχει τρομερά χαμηλή αυτοεκτίμηση, πιθανόν είναι το πιο πληγωμένο κομμάτι του εαυτού σου που από φόβο θέλει να κλειστείς πάλι και να μην κάνεις τίποτα για να μην ξαναπονέσεις.

Είναι άθλος αυτό που κάνεις! Παλιότερα θα χες καταρρεύσει, θα σε είχε κυριεύσει η φωνή και ο φόβος αλλά κοίτα τώρα, μπορείς και την αγνοείς σχεδόν! Νομίζω πως μέσα σου έχεις αρχίσει και πείθεσαι οτι λέει βλακείες η φωνή, έχεις αρχίσει και πιστεύεις στον εαυτό σου!

Μακάρι να πάνε όλα καλά μπου, συνέχισε την προσπάθεια κι άκου προσεκτικά την γιατρό σου. Όσο συνεχίζεις και την αγνοείς θα φύγει όπως έφυγε και τις άλλες φορές. Δώσε το περιθώριο που σου είπε κι η γιατρός στον εαυτό σου να το παλέψει, αλλά αν χρειαστεί να κάνεις και ένα μικρό διάλειμμα από την προσπάθεια και να ανεβάσεις λίγο το χάπι ξανά, δεν πειράζει. Είναι αξιοθαύμαστο το ότι το παλεύεις τόσο όμως κράτα δυνάμεις, μην εξαντληθείς. Σε όλες τις μάχες χρειάζονται μικρά διαλείμματα, οπισθοχωρήσεις για λίγο για να παίρνουμε δυνάμεις ξανά.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! :)

Senior Member
    Μπου! Μη βλεπεις το χρονοδιαγραμμα σαν deadline που πρεπει να προλαβεις παση θυσια, αλλα σαν κομματι του θεραπευτικου πλανου. Η γιατρος σου εχει ηδη στο μυαλο της τις κινησεις που πρεπει να ακολουθησετε, και αυτο ειναι κατι που μπορει καλλιστα να σε ξεαγχωσει, να σε αποφορτισει.

Οσο για την αγενεστατη φωνη που σε πρηζει, βαλε στα ακουστικα αυτο το ηχητικο βιντεο και πες οσα εχεις αναγκη να πεις. https://www.youtube.com/watch?v=R2GozopMYh8
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

xaka10
    Guest
    Quote Originally Posted by boo View Post
    αυτο που παρατηρω ειναι οτι αν δεν παρω xanax το βραδυ 1mg δεν κοιμαμαι με τιποτα.οποτε το παιρνω και κοιμαμαι ετσι.
    το αλλο ειναι οτι εχω μια αντρικη φωνη που μου λεει τι να κανω, να μη μιλαω, να ακουω μονο αυτον, οτι τιποτα δε θα παει καλα, οτι ειμαι αχρηστη κλπ
    αμα κανω κατι που μου τραβαει τη προσοχη οπως διαβασμα για το e-learning ξεχνιεμαι.αλλα οταν σταματησω παλι τα ιδια.
    ειπα στην ψυχολογο οτι δε γινεται να απασχολω ολη μερα με κατι το μυαλο μου για να μην την ακουω αλλα μου ειπε οτι αυτο πρεπει να κανω ολη μερα απο κατι.
    σημερα βγηκα και για εναν καφε ημουν μια χαρα.ξεχαστηκα τελειως.δυσκολευομαι στον προφορικο λογο ή οταν καποιος με ρωταει.πρεπει να κανω αρκετη προσπαθεια για να ξεχωρισει το μυαλο μου τα λεγομενα του αλλου απο αυτα της φωνης.
    και τελευταιο ειναι αυτη η θολουρα μεταξυ εγκεφαλου και σκεψεων.δε μπορω να κανω συνδεση ευκολα.δε μπορω να σκεφτω κατι απο μονη μου ευκολα.
    στο γραπτο λογο τα παω καλα νομιζω.το ελεγχω καλυτερα στα γραπτα

4.5 χρονια παιρνω φαρμακα.απο τον ιουνιο εχω κανει μειωση 600mg solian.200mg/2μηνο.και τις 3 φορες παντα εκανα υποτροπη.η 3η ειναι τωρα.η προηγουμενη κρατησε 25 μερες.σεπτεβρης.με παρακολουθουσαν 25 μερες και μεσα και εξω απο το σπιτι.τωρα ειμαι γυρω στις 15-20 μερες με αυξομειωσεις στα συμπτωματα.
    ελπιζω να τα καταφερω να το ξεπερασω κι αυτη τη φορα.

ποσο καιρο παιρνεις φαρμακα?σχιζο εχεις?
    σου ευχομαι πολυ συντομα να βελτιωθεις και σογα σιγα να μειωνεις κι εσυ!
    Παιρνω 12 χρονια φαρμακα απο τα 15 και ειμαι 27 χρονων σημερα.Σχιζοφρενεια εχω αλλα και αλλες ψυχικες παθησεις πιο ελαφριες απο την σχιζφρενεια αλλα δεν παυει να με παιδευουν και αυτες στην καθημερινοτητα μου.Μακαρι να βελτιωθω αλλα δεν το βλεπω σε ευχαριστω για την αισιοδοξια που μου χαριζεις και ελπιζω η τριτη σου φορα να ειναι η τελευταια που τα μειωνεις και να μην χρειαστεις αλλη αυξηση

Senior Member
    καλησπερα παιδια και ευχαριστω για το χρονο που αφιερωνετε να με διαβασετε και να μου απαντησετε..!

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Καλημέρα μπου!
    Αυτή είναι καινούργια φωνή; Ακούγεται σαν ακραίο άγχος, σου λέει αυτά που φοβάσαι, οτι δεν θα τα καταφέρεις, οτι δεν έχεις αξία, ότι είσαι άχρηστη. Είναι το κομμάτι εκείνο του εαυτού σου που θέλει να τα παρατήσεις, που έχει τρομερά χαμηλή αυτοεκτίμηση, πιθανόν είναι το πιο πληγωμένο κομμάτι του εαυτού σου που από φόβο θέλει να κλειστείς πάλι και να μην κάνεις τίποτα για να μην ξαναπονέσεις.

Είναι άθλος αυτό που κάνεις! Παλιότερα θα χες καταρρεύσει, θα σε είχε κυριεύσει η φωνή και ο φόβος αλλά κοίτα τώρα, μπορείς και την αγνοείς σχεδόν! Νομίζω πως μέσα σου έχεις αρχίσει και πείθεσαι οτι λέει βλακείες η φωνή, έχεις αρχίσει και πιστεύεις στον εαυτό σου!

Μακάρι να πάνε όλα καλά μπου, συνέχισε την προσπάθεια κι άκου προσεκτικά την γιατρό σου. Όσο συνεχίζεις και την αγνοείς θα φύγει όπως έφυγε και τις άλλες φορές. Δώσε το περιθώριο που σου είπε κι η γιατρός στον εαυτό σου να το παλέψει, αλλά αν χρειαστεί να κάνεις και ένα μικρό διάλειμμα από την προσπάθεια και να ανεβάσεις λίγο το χάπι ξανά, δεν πειράζει. Είναι αξιοθαύμαστο το ότι το παλεύεις τόσο όμως κράτα δυνάμεις, μην εξαντληθείς. Σε όλες τις μάχες χρειάζονται μικρά διαλείμματα, οπισθοχωρήσεις για λίγο για να παίρνουμε δυνάμεις ξανά.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! :)
    δεν ειναι καινουρια φωνη.την ειχα.απλα παλιοτερα ειχα και μια γυναικεια φωνη που με υπερασπιζοταν και ηταν θετικη αλλα αυτη εχει εξαφανιστει..

εχεις δικιο στο οτι ειναι απο ακραιο αγχος και φοβιες αν σκεφτεις οτι ξεκινησε να μου μιλαει μιαμιση ωρα μετα απο εναν καυγα που με αγχωσε και με φοβισε πολυ κι ακομα δεν εχει λυθει το θεμα.για να λυθει περιμενω να ξανασυζητησω αυτο το θεμα μεταξυ24-27 δεκεμβρη που θα συναντηθω με αυτο τον ανθρωπο.ελπιζω να παει καλα γιατι αλλιως το αγχος μου δε βλεπω να φευγει για κανα μηνα ακομα που θα εχει γινει οτι ειναι να γινει.

η ψυχολ μου εχει πει και ισως εχει δικιο οτι οι φωνες μου οφειλονται σε συγκρουσεις αποψεων και πραξεων εμενα και των δικων μου.αυτα τα "μη¨, τα "δεν" και τα "πρεπει" που πιεσα τον εαυτο μου να τα δεχτει ξεροντας ομως οτι βαθια μεσα μου οτι εχω αλλες αποψεις τις οποιες προσπαθησα να αλλαξω και να παω με τα νερα τους.εσωτερικες συγκρουσεις με λιγα λογια..
    δε ξερω κατα ποσο εχει δικιο..αυτο παντως μου εχει πει.μπορει να κανει και λαθος δε ξερω..

εχεις δικιο στο οτι την αντιμετωπιζω καπως καλυτερα σε σχεση με το παρελθον..παλιοτερα θα ειχε αυξηθει η δοση κατευθειαν ή θα ειχα μπει για νοσηλεια παλι..και χαιρομαι πραγματικα που μου τι ειπες αυτο γιατι πηρα κουραγιο!

δεν μου προκαλει αισθηση ιδιαιτερη το τι λεει.πανω κατω τα ιδια θα πει.λιγες οι διαφορες καθε φορα.
    κοιτα με πιανει μια παγωμαρα οταν την ακουω.κοκαλωνει ολο μου το σωμα.δε μπορω να συγκεντρωθω κλπ. αλλα αυτο τωρα το παλευω κανοντας οσο περισσοτερο μπορω συνεχεια ολη μερα πραγματα να ξεχνιεμαι κατευθειαν οταν μου ερχεται.

αυτο που ενοχλει περισσοτερο ειναι η θολουρα στο μυαλο μου που δε μπορω να σκεφτω και να μιλησω συγκροτημενα προφορικα.αυτο κραταει για καιρο ακομα κι οταν φυγει η φωνη.αυτο φοβαμαι περισσοτερο μη μου μεινει κουσουρι..!

ευχαριστω για τη συμπαρασταση και το κουραγιο!να χαμογελας παντα σου ευχομαι!

Quote Originally Posted by savatage View Post
    Μπου! Μη βλεπεις το χρονοδιαγραμμα σαν deadline που πρεπει να προλαβεις παση θυσια, αλλα σαν κομματι του θεραπευτικου πλανου. Η γιατρος σου εχει ηδη στο μυαλο της τις κινησεις που πρεπει να ακολουθησετε, και αυτο ειναι κατι που μπορει καλλιστα να σε ξεαγχωσει, να σε αποφορτισει.

Οσο για την αγενεστατη φωνη που σε πρηζει, βαλε στα ακουστικα αυτο το ηχητικο βιντεο και πες οσα εχεις αναγκη να πεις. https://www.youtube.com/watch?v=R2GozopMYh8
    η αληθεια ειναι οτι οταν μου ανακοινωσε οτι εχω 1 εβδομαδα και κατι για την επομενη κινηση αγχωθηκα. το εχω δει οντως σαν deadline και αυτο μου προσθετει αγχος

το βιντεο δεν το ακαουσα ολο δε μπορουσα να χαλαρωσω τοσο πολυ. θα ξαναδοκιαμσω ομως γιατι ηταν πολυ χαλαρωτικο!
    σε ευχαριστω!

Quote Originally Posted by makaris90 View Post
    Παιρνω 12 χρονια φαρμακα απο τα 15 και ειμαι 27 χρονων σημερα.Σχιζοφρενεια εχω αλλα και αλλες ψυχικες παθησεις πιο ελαφριες απο την σχιζφρενεια αλλα δεν παυει να με παιδευουν και αυτες στην καθημερινοτητα μου.Μακαρι να βελτιωθω αλλα δεν το βλεπω σε ευχαριστω για την αισιοδοξια που μου χαριζεις και ελπιζω η τριτη σου φορα να ειναι η τελευταια που τα μειωνεις και να μην χρειαστεις αλλη αυξηση
    τοσα χρονια που παιρνεις φαρμακα δεν εχετε καταφερει εστω και για λιγο να τα μειωσετε?σιγουρα θα το εχετε κανει! ασχετα αν μετα τα ξανααυξησετε..
    και φανταζομαι θα εχεις δοκιμασει και πολλα φαρμακα.
    οπως φανταζομαι επισης πως θα εχεις παρει και αλλες γνωμες απο διαφορους γιατρους?
    ψυχοθεραπεια κανεις? εμενα με βοηθησε πολυ
    θελει πολυ προσπαθεια ατομικη.να πηγαινεις κοντρα για εβδομαδες ισως και μηνες.θελει πολυ δουλεια
    σου ευχομαι τα καλυτερα φιλε μου!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μπου θελει να πηγαινεισ κοντρα για αρκετο χρονο για να αποκομισεισ μονιμο οφελοσ πωσ γυμναζεισ το σωμα κ μενει σε μυσ γι αυτο λεω συμπληρωματακια περπατημα κ κανε τα παντα που θελεισ οπωσ μπορεισ δε μετραει να ειναι τελεια μετραει να προσπαθησεισ για να μεινει κατι στο τελοσ απο την εμπειρια που θα χτισει ικανοτητα

Senior Member
    boo δε θελει και πολυ για να τρελαθει ενας ανθρωπος.

κοιταξε να εισαι υπευθυνη μεν αλλα να αποφορτισεις οσο μπορεις.

ελαφρυνε τα βαρη που εχεις στο μυαλο σου.

βοηθησε τον εαυτο σου για να σε βοηθησει...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast