Τεράστια απογοήτευση. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 89
    Senior Member
    Τελοςςςςςςςς!!!!!!!!!!

Σταματηστε ΤΩΡΑ!!!!

Κυκνακη σταματα να ασχολησε με τον kankaz και kavkaz σταματα τωρα να βριζεις. Σε φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης βρισκεσαι. Δεν ξερω απο τι ξεκινησε αυτός ο καυγας και ποιος τον αρχισε αλλα σταματηστε τωρα.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 27-12-2017 at 14:04.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Slipknot-Psychosocial......

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Τελοςςςςςςςς!!!!!!!!!!

Σταματηστε ΤΩΡΑ!!!!

Κυκνακη σταματα να ασχολησε με τον kankaz και kavkaz σταματα τωρα να βριζεις. Σε φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης βρισκεσαι. Δεν ξερω απο τι ξεκινησε αυτός ο καυγας και ποιος τον αρχισε αλλα σταματηστε τωρα.
    Εντάξει, αφού μου το ζητάς εσύ θα το κάνω...έληξε το θέμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Βρίσε, βρίσε...φαίνεται ότι εσύ δεν μεγάλωσες με γαλλικά και πιάνο αλλά στους δρόμους γι' αυτό έχεις κι επίπεδο δαπέδου και δικαιολογείς τους εγκληματίες, άλλωστε δεν απέχεις και πολύ απ' αυτούς απ' όσα μου έχεις πει ότι έχεις κάνει...

Την δική σου ζωή εσύ κι οι όμοιοι σου μόνοι σας την διαλύσατε, ας προσέχατε να μην μπλέκατε με παράνομες ουσίες, το ζητούσε ο οργανισμός σας...ήσασταν άξιοι της μοίρας σας ενώ εγώ δεν έφταιξα πουθενά για να υφίσταμαι βία από έναν ανώμαλο, κατάλαβες;

Αυτά είχα να σου πω γιατί το παράκανες με την άθλια συμπεριφορά σου...αρκετά ανέχτηκα από σένα...πάρε και μια αναφορά τώρα για το βρωμόστομα σου και μετά μπαίνεις στη λίστα αγνόησης κι αν τυχόν και μου ξαναμιλήσεις έτσι θα τρως αναφορές μέχρι να σε διώξουν από εδώ...

Και δεν θέλω να με κοιτάει κανένας από την πλειοψηφία που το μόνο που σκέφτονται είναι το σεξ, να μου λείπει...όσο κι αν σε βολεύει να νομίζεις ότι μου λείπει η προσοχή από χαμένους σαν κι εσένα...ούτε να σε φτύσω...
    Εδω εισαι λαθος. Δεν σε θελουν μονο για το σεξ, εννοειται ομως οτι θελουν και σεξ, κατι που εσενα δεν σου αρεσει. Μην ριχνεις ευθυνη σε αντρες που δεν σε θελουν χωρις σεξ.

Senior Member
    νομιζω βρισκομαι στο καταλληλο θεμα
    παιδια χρονια πολλα!!

Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    νομιζω βρισκομαι στο καταλληλο θεμα
    παιδια χρονια πολλα!!
    Χρόνια πολλά!
    Καλώς ήρθες

(...από κάλαντα είμαστε 'ντάξει, μας τάπαν)

Senior Member
    Και πάνω από όλα με αγάπη και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.

Ακόμα κι όταν ο συνάνθρωπος χρειάζεται ένα Γερό Ταρακούνημα.
    Κι όταν αυτό γίνεται, σε σημαίνει ότι, καταβάθως, στερείται αγάπη και σεβασμό.

(...αρκετές φορές, το Γερό Ταρακούνημα βοηθάει.)

Senior Member
    Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες.Ομως μηνύματα του τύπου "είσαι αλήτης" απο την μια πλευρά,"φρικτό πλάσμα" κτλ απο την άλλη πλευρά,δε βλέπω εγώ προσωπικά να εμπεριέχουν αγάπη και σεβασμό.
    Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος και να υπήρξε όντως αγάπη και σεβασμός σε όλα αυτά που γράφτηκαν σε αυτές τις 2 σελίδες..

Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες.Ομως μηνύματα του τύπου "είσαι αλήτης" απο την μια πλευρά,"φρικτό πλάσμα" κτλ απο την άλλη πλευρά,δε βλέπω εγώ προσωπικά να εμπεριέχουν αγάπη και σεβασμό.
    Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος και να υπήρξε όντως αγάπη και σεβασμός σε όλα αυτά που γράφτηκαν σε αυτές τις 2 σελίδες..
    Εγώ, κάνοντας στην άκρη τα "στολίδια" και τις βαριές "χριστουγεννιάτικες φράσεις",
    είδα στα δικά σου posts ένα μηνυμα:

"Μην παραιτείσαι από τη ζωή". Το σηματικότερο απ όλα. Αλλά και μερικά άλλα όπως:
    "Κάνε κάτι με τα χάπια-είναι πάρα πολλά". "Επειδή σου έτυχε κάποτε ένας τύπος εντελώς ακατάλληλος δε σημαίνει οτι κάθε άλλος αντρας εκεί έξω είναι το ίδιο κουμάσι".
    "Μη θεωρείς πως όσα σου έχουν συμβεί είναι τα χειρότερα που έχουν συμβεί σε άνθρωπο, γιατί ΔΕΝ είναι." (Είναι όμως το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις εσύ και σε πονάει, οπότε μόνο η Λυση του έχει σημασία, όχι οι συγκρίσεις. Τα χάπια δεν τα λύνουν όλα. Χρειάζεται και Χαρακτήρας. Και κυρίως Θέληση-και βοήθεια).

Αυτά, σε πολύ ελεύθερη μετάφραση.

(....δηλαδή κατα πώς τ' αντιλαμβάνομαι. )

Ποιός ξέρει....μπορεί καμιά φορά, ακόμα και μέσα απ το πιο άγριο μαδοmeawνι να προκύψει ένα Κίνητρο. Θετικό...

Senior Member
    Εμενα παντωσ το μονο που με εκνευριζει στην κυκνο ειναι οτι δεν προχωραει εμεισ ειμαστε σχιζοφρενεισ κ προχωραμε εγω αλλιωσ μιλουσα πριν δεκα χρονια αλλιωσ πριν πεντε αλλιωσ τωρα δηλαδη εμεισ πωσ μπορουμε κ προχωραμε αυτο μου τη σπαει κατα τα αλλα ουτε με νοιαζει αν ειναι ομορφη εχει λεφτα κλπ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Repairer of Reputations View Post
    Εγώ, κάνοντας στην άκρη τα "στολίδια" και τις βαριές "χριστουγεννιάτικες φράσεις",
    είδα στα δικά σου posts ένα μηνυμα:

"Μην παραιτείσαι από τη ζωή". Το σηματικότερο απ όλα. Αλλά και μερικά άλλα όπως:
    "Κάνε κάτι με τα χάπια-είναι πάρα πολλά". "Επειδή σου έτυχε κάποτε ένας τύπος εντελώς ακατάλληλος δε σημαίνει οτι κάθε άλλος αντρας εκεί έξω είναι το ίδιο κουμάσι".
    "Μη θεωρείς πως όσα σου έχουν συμβεί είναι τα χειρότερα που έχουν συμβεί σε άνθρωπο, γιατί ΔΕΝ είναι." (Είναι όμως το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις εσύ και σε πονάει, οπότε μόνο η Λυση του έχει σημασία, όχι οι συγκρίσεις. Τα χάπια δεν τα λύνουν όλα. Χρειάζεται και Χαρακτήρας. Και κυρίως Θέληση-και βοήθεια).

Αυτά, σε πολύ ελεύθερη μετάφραση.

(....δηλαδή κατα πώς τ' αντιλαμβάνομαι. )

Ποιός ξέρει....μπορεί καμιά φορά, ακόμα και μέσα απ το πιο άγριο μαδοmeawνι να προκύψει ένα Κίνητρο. Θετικό...
    Eαν θέλεις διόρθωσε αυτά που γράφεις σε 3ο πρόσωπο γιατί όπως γράφεις είναι σαν ήμουν εγώ αυτός που μπλέχθηκε στη μεταξύ τους διαμάχη. Καθώς δεν είναι από δικά μου ποστ αυτά που γράφεις,τουλάχιστον σε αυτό εδώ το θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εμενα παντωσ το μονο που με εκνευριζει στην κυκνο ειναι οτι δεν προχωραει εμεισ ειμαστε σχιζοφρενεισ κ προχωραμε εγω αλλιωσ μιλουσα πριν δεκα χρονια αλλιωσ πριν πεντε αλλιωσ τωρα δηλαδη εμεισ πωσ μπορουμε κ προχωραμε αυτο μου τη σπαει κατα τα αλλα ουτε με νοιαζει αν ειναι ομορφη εχει λεφτα κλπ
    Αγαπητέ Εlis όλοι μας είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε τις επιλογές μας.Εσύ έχεις επιλέξει να παλέψεις τα όποια θέματα σου με άλλον τρόπο.Αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι δεν κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast