Results 61 to 75 of 123
-
27-12-2017, 16:19 #61
εγω, αγριευτηκα οταν το διαβασα παντως.
το "απελπισμενος" μου φαινεται η πιο αισιοδοξη εκδοχη.
εγω αν το εβλεπα θα σκεφτομουν μηπως προκειται για κακοποιο, η για καποιον που θελει να πηδηξει οτι κινειται.
σε καμια περιπτωση δεν θα ανταποκρινομουν ακομα κι αν ημουν και η ιδια, απελπισμενη!
- 27-12-2017, 18:18 #62
Poet, θα μπορούσες απλά, όταν έστρεφε το βλέμμα της επάνω σου να της έλεγες: "καλημέρα". Αν σε ρωτούσε "με γνωρίζετε;" να απαντούσες π.χ. "όχι, απλά, με το που σας είδα πριν λίγο, μου φτιάξατε την ημέρα (´η την διάθεση)" και συνεχίζεις: "και σκέφτηκα να πω μία καλημέρα". Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν ενδιαφερθεί απλά δεν θα μιλήσει και πάντως θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται από το ύφος της χωρίς να χρειαστεί να νιώσεις πολύ άβολα ή να χρειαστεί να σου πετάξει άσχημης μορφής απόρριψη, εκτός κι αν είναι υπερβολικά αγενής η κοπέλα.
Πάντως η απόρριψη δεν σημαίνει και τίποτα προσωπικό, μπορεί μία κοπέλα να έχει ήδη σύντροφο ή μπορεί να έχει πολύ άσχημη διάθεση εκείνη τη στιγμή, ή να μη θέλει σχέση, ή να μην είσαι "ο τύπος της".
27-12-2017, 19:30 #63
Τρόποι με τους οποίους θα μπορούσα να γνωρίσω μια καινούρια γυναίκα!
Ρεμεντυ Έχεις δίκιο σ αυτό που λες αλλά δεν είναι σεξιστικό σχόλιο, είναι αντικειμενικά η αλήθεια. Τις χειρότερες συμβουλές σε ότι αφορά το άλλο φύλλο τις πήρα από τη μητέρα μου, τις φίλες μου, την αδερφή μου... Και δεν είναι ότι δεν ήθελαν το καλό μου... Απλά όπως είπα το τι σκέφτεται ότι θέλει λογικά μια γυναίκα και σε τι ανταποκρίνεται ερωτικά είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα..!
Είσαι σοβαρή και φαίνεται, μ αρέσει το στυλ σου, ο τρόπος που μιλάς, αλλά με όλο το σεβασμό, εκτός κ αν είσαι άντρας και προσεγγίζεις/φλερτάρεις γυναίκες συστηματικά εκεί έξω με σημαντικό ποσοστό επιτυχίας, η γνώμη σου στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχει βαρύτητα για μένα - γιατί δεν εκφράζω απλά γνώμες αλλά μιλάω εμπειρικά.
Είμαι κάποιος που ήταν σκράπας σ αυτό το κομμάτι και έφτασε σε ένα καλό επίπεδο.
Για να σου απαντήσω όμως- όπως το είπες η άλλη δεν μπορεί να σε ξέρει στα πρώτα 2-3-5 λεπτά για να σε απορρίψει, απορρίπτει τον τρόπο που την προσεγγισες (πχ απεριποίητος, νευρικός) δεν είπα να βαφτίζει κανεις την απόρριψη αποδοχή απλά να μην την παίρνει κατάκαρδα, είναι κάτι πο μπορεί να διαλύσει έναν άντρα, ξέρω πολλούς που δεν προσσεγιζουν γυναίκες γιατί έφαγαν μια πικρή απόρριψη μικρότεροι.
Το 97% των αντρών τέλος είτε δεν τολμάει να εκδηλωθεί στα ίσια είτε θα πετάξει από αμηχανία και βλακεία κάποιο σεξιστικό σχόλιο τύπου: εε μωρό, έχεις ωραίο κ#λο η τι κ#λαρα είν αυτή μάνα μου, κάτι που δεν είναι φλερτ όπως Α καταλαβαίνεις. Εκεί έξω είμαι, ενεργός, και βλέπω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
27-12-2017, 19:39 #64
θα σου ελεγα να δοκιμαζες απο φβ/ινστα/τιντερ αλλα αν υπηρχε πιθανοτητα να μπορεις να κανεις κατι απο αυτα δεν θα εκανες ενα τετοιο θρεντ σε ενα τετοιο φορουμ οποτε το παραλειπω
για να πλησιασεις μια απο κοντα πρεπει πρωτα να σου δειξει οτι σε θεωρει ανθρωπο και θελει να τν πλησιασεις, αλλιως μην το προσπαθησεις καν- ειδικα αν ειναι με παρεα γιατι θα σε κανει ξεφτιλα και μετα θα σε κοροιδευουν κιολας, ψαξε στο youtube "indicators of interest" για τους τροπους με τους οποιους σου δειχνει οτι ισως ενδιαφερεται, αν και το ιδανικο ειναι να σε πλησιασει απο μονη της.
παρενθεση, πολλες φορες θα σε κοιταει εντονα μονο και μονο για να πας και να σε απποριψει/να σε κοροιδευει με τις φιλες τις κτλπ κτλπ, αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι, δεν "πρεπει να το παρεις προσωπικα", μπορει να ειχε ασχημη μερα
27-12-2017, 19:45 #65
27-12-2017, 19:54 #66
κοντα στα 40 πλεον Poet και αυτό που καταλαβα είναι ότι δεν υπαρχει πατεντα ολες οι γυναικες είναι διαφορετικες!
Αυτό που πιστευω είναι ότι πρεπει απλα να εισαι ο εαυτος σου, μην πιεστεις να γινεις καποιος άλλος!
ατακες κολπα κλπ κλπ αν το ταιμιγκ δεν είναι σωστο θα φας πορτα
27-12-2017, 20:55 #67
Τρόποι με τους οποίους θα μπορούσα να γνωρίσω μια καινούρια γυναίκα!
Έτσι ακριβώς black angel.
Saint Marc αν πιστεύεις ακράδαντα αυτό που λες και το θεωρείς γεγονός, μια μέρα που θα έχω ελεύθερο χρόνο βγαίνουμε παρέα σε πολυσύχναστο δρόμο και θα προσεγγίσω 10 άγνωστες γυναίκες στο άκυρο που θα μου υποδείξεις εσυ, για να δεις μόνος σου αν έχει αποτέλεσμα η όχι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
03-01-2018, 09:53 #68
Χθές βγήκα ραντεβού με κάποια που γνώρισα μέσω internet. Από μία άποψη ήταν αποτυχία, αλλά τουλάχιστον βρήκα έναν άνθρωπο που μπορώ να μιλήσω, επειδή ταιριάζουν πολύ οι απόψεις μας! Μιλούσαμε και οι δύο ασταμάτητα για 5 ώρες! Ακόμη και αυτό χρειάζεται στη ζωή! Καμία προσπάθεια δεν είναι εντελώς χαμένη! Το πρόβλημα; Είδα την πρώην μου στο όνειρο μου και έτσι ξύπνησα! Θα μου πάρει καιρό ακόμα να την αποβάλλω, κι ας διακόψαμε εντελώς την επικοινωνία μας! Επίσης προχθές χώθηκα σε μια γυναικοπαρέα στο μπάρ που βγήκα για ποτό, δεν βγήκε τίποτα και εκεί, αλλά τουλάχιστον πέρασε ευχάριστα η ώρα.
03-01-2018, 20:59 #69
Εγώ στην πραγματική μου ζωή είμαι εξαιρετικά απόμακρος.
Για κάποιο λόγο θεωρώ πως όλοι οι άνθρωποι στο δρόμο (άνδρες και γυναίκες) με βλέπουν περιφρονητικά, αδιάφορα και εχθρικά και έτσι εγώ χάνω τον αυθορμητισμό και τη θετική προδιάθεσή μου και γίνομαι ψυχρός, καχύποπτος έως... παρανοϊκός.
Επίσης, πολλές φορές βλέπω εκθαμβωτικές κοπέλες και λέω αμέσως: "Δεν είναι για τα κυβικά σου. Εσύ είσαι Zastava και αυτές θέλουν Ferrari..."
Από την άλλη εγώ γίνομαι σνομπ θεωρόντας πολλούς ανθρώπους "rednecks" και "white trash", όπως λένε στην Αμερική (από άποψης IQ και αισθητικής) και ούτε που διανοούμαι να τους μιλήσω.
Και τέλος, υπάρχουν φορές που βρίσκω άτομα που αμέσως νιώθω ότι έχω μαζί τους μια χημεία και τα προσεγγίζω λες και τα ξέρω χρόνια. Στην αρχή όλα καλά, θα συνεχιστεί η κουβέντα μαζί τους για 2-3 μήνες, αλλά πάντα ο διάολος θα σπάσει το ποδάρι του και θα γίνει η στραβή. Ή θα χαθούμε βελούδινα ή θα με διώξουν λέγοντας με "ενοχλητικό τσιμπούρι". Απλά όταν κολλάω δεν ξεκολλάω, γι' αυτό γίνομαι ενοχλητικός.
Αλλά εν γένει στην καθημερινότητα, ούτε που μου καίγεται καρφί για τους άλλους και προσπαθώ να μην ενοχλώ κανέναν.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
03-01-2018, 21:26 #70
Kατα τη γνωμη μου ο πλεον ασφαλης τροπος ειναι να χωθεις σε δραστηριοτητες γυναικειες, δηλαδη λατιν χορος, σχολη χορου-μαθηματα-θα εχεις διαφορες νταμες! Κανουν καθε βδομαδα παρτυ, αρα θα γνωρισεις πολυ κοσμο.
Το να την πεσεις σε αγνωστη ειναι εξαιρετικα δυσκολο, πρεπει να κατεχεις το κοινωνικο παιχνιδι, να δειχνεις ακινδυνος και ασφαλης, και παλι ααααν η κοπελια θελησει να κανει κατι με εναν αγνωστο, που δεν ξερει απο που κραταει η σκουφια του...
χτισε κυκλο γυναικειο επομενως!! και απο εκει σιγουρα θα προκυψει αυτο που θελεις.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
03-01-2018, 21:30 #71
Positive θα σου προτεινα να κανεις το εξης και να το δεις σαν προκληση για σενα:
την επομενη φορα που θα συναντησεις καποια σουπερ ουαου ή καποιον που θεωρεις μπαζο, προσπαθησε να πιασεις κουβεντα μαζι τους και οσο μπορεις να συνυπαρξεις...Θα καταλαβεις για σενα και το πως αλληλεπιδρας πολυ περισσοτερα απο οσα με οσους ταιριαζουν με σενα...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
03-01-2018, 22:10 #72
Πολύ λογική απάντηση, αλλά...
Πριν μια εβδομάδα, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια "αυτοαποκλεισμού" βγήκα σε ένα πολύ ωραίο και κλασσάτο μέρος. Ήπια λίγο (μετά από χρόνια αποχής), μπας και ρίξω λίγο την "αυτολογοκρισία" και την ανασφάλειά μου. Έκανα αυτό που φοβόμουν και πήγα να μιλήσω σε μια κοπέλα. Πολύ φινετσάτη και elegant. Απλησίαστη για τα δεδομένα μου. Μόλις πήγα προς το μέρος της, εκείνη μου μίλησε πρώτη... Μου είπε: "Βρε καλώς τον! Ξέρεις πότε θα σου επιτρέψω να μου μιλήσεις; Όταν καταφέρεις να μπεις στο μυαλό μου!"
Κάτι πήγα να ψελλίσω και εκείνη μου είπε: "Δε θα μπεις στο μυαλό μου, δρόμο τώρα!"
Δεν ξέρω τώρα τι να πω; Είχε κόμπλεξ και ξέσπασε επάνω μου, ήταν τρελή ή εγώ είμαι σαν ανάποδο γ@μώτο;
Όποτε και εγώ το αποφεύγω και έχω λίγη συναίσθηση των προτιμήσεών τους. Ξέρω τι άντρες τους ελκύουν, εγώ δεν είμαι ο άντρας που θέλουν, άρα αυτολογοκρίνομαι και αυτοαπορρίπτομαι δεκάδες φορές καθημερινά.
Όσα για τα "μπάζα". Για μένα υπάρχουν μόνο "μπάζα" με σοβά (έντονο make-up) και μπάζα στη ψυχή και στο μυαλό. Δε θέλω να χάνω το χρόνο μου με τέτοια άτομα.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
03-01-2018, 22:29 #73
Poet, έχει κανένα 2ωρο που σερφάρω στο φόρουμ, και η δημοσίευση σου με έπεισε να ανοίξω λογαριασμό. Καλώς σας βρήκα λοιπόν. :)
Όπως σου είπαν και κάποιοι πιο πριν, θα πρέπει πρωτίστως να πάψει να σε ενδιαφέρει η απόρριψη. Γενικά, για να είσαι καλά με τον εαυτό σου, θα πρέπει να πάψει να σε ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Όχι βέβαια σε σημείο ωχαδερφισμού και αγένειας, δεν εννοώ αυτό. Εσύ να κοιτάς να συμπεριφέρεσαι όπως θα ήθελες να σου συμπεριφέρονται, να είσαι καλός άνθρωπος, κι από εκεί και πέρα να μην σε νοιάζει αν ταιριάξουν τα χνώτα σου με τον/την οποιονδήποτε. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους στην τελική...
Πιο πάνω ο PositiveWave ανέφερε όχι και τόσο positive σκέψεις σχετικά με την εμφάνιση. Παιδιά, είστε όμορφοι όταν νιώθετε όμορφοι. Θα αρέσετε όταν αρέσετε και στον εαυτό σας, και θα αγαπηθείτε όταν αγαπάτε τον εαυτό σας. Ένας άνθρωπος μέτριας εμφάνισης με αυτοπεποίθηση είναι πολύ πιο όμορφος από ένα "μοντέλο" χωρίς αυτοπεποίθηση. Προσωπικά έχω γνωρίσει άντρες και γυναίκες που χάρη στην αυτοπεποίθηση τους αγόραζαν και πουλούσαν ότι ήθελαν σε όλα τα επίπεδα (επαγγλματικό, ερωτικό, κτλ.). Φυσικά το να αγαπάτε τον εαυτό σας σημαίνει ότι πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας: φροντίζετε την σωματική και στοματική υγιεινή σας, τα ρούχα σας, κτλ. Όχι κάτι υπερβολικό, απλά φροντίστε να μην γίνεστε αποκρουστικοί λόγω παραμέλησης του εαυτού σας.
Τώρα, όσον αφορά τρόπους προσέγγισης. Αν πάτε για τα ψηλά, στοχεύοντας όμορφες γυναίκες, να έχετε υπόψη σας πως από τη στιγμή που βγαίνουν από το σπίτι τους ακούνε συνέχεια κομπλιμέντα και σφυρίγματα. Πολλές κουράζονται με όλη αυτή την προσοχή, και το ρίχνουν στο δούλεμα. Σε αυτή την κατηγορία των γυναικών θα πρότεινα να αποφύγετε κομπλιμέντα του τύπου "πόσο όμορφη είσαι", "τι ωραία μάτια που έχεις", κτλ., και να εστιάσετε σε κάποιο ποιοτικό χαρακτηριστικό (πχ. το είδος της μουσικής που ακούει, το βιβλίο που διαβάζει, κτλ.). Αν πάλι θέλετε να προσεγγίσετε την κοπέλα της διπλανής πόρτας, θα σας πρότεινα να κάνετε κάποιο κομπλιμέντο, όχι χυδαίο φυσικά, και να δείξετε όσο πιο άμεσα γίνεται ότι σας ελκύει ερωτικά. Ιδίως αν αυτή την κοπέλα την έχετε γνωρίσει μέσω tinder ή κάποιου άλλου χώρου γνωριμιών, διότι σημαίνει ότι ψάχνεται και αυτό θέλει.
Γενικά να έχετε υπόψη ότι αν σας κοιτάζει ή σαν χαμογελάει μια κοπέλα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι την ενδιαφέρετε. Μπορεί απλά να είναι περίεργη ή ευγενική. Αυτό το λέω γιατί πολλές κοπέλες πλέον φοβόμαστε να χαμογελάσουμε, μην παρεξηγηθεί ως "είμαι διαθέσιμη".
Τέλος, η διεύρυνση των κοινωνικών κύκλων είναι ένα θέμα που με απασχολεί κι εμένα (γενικά, όχι ερωτικά), διότι μέσα σε 5 χρόνια έχω αλλάξει 2 χώρες και είναι δύσκολο να κάνεις νέες παρέες. Σίγουρα οι ασχολίες και δραστηριότητες είναι κάτι που θα βοηθάει να γνωρίσεις κόσμο. Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω ότι γνωρίζω συχνά κόσμο όταν ταξιδεύω ή κάνω διακοπές μόνη. Επίσης, αν είστε φιλόζωοι, υιοθετήστε ένα αδέσποτο και πιστέψτε με ότι θα σας πλησιάζει πολύς κόσμος. Είχα ένα λυκόσκυλο που πέθανε τον Σεπτέμβρη, πέρα του ότι "αναγκαζόμουν" να βγαίνω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα, είχα γνωρίσει όλη τη γειτονιά και στις 3 χώρες που έζησα.
03-01-2018, 22:38 #74
03-01-2018, 22:42 #75
Καλώς ήρθες mila και καλή χρονιά. Πολύ λογικά και εύστοχα όσα λες. Καμιά φόρα τα πράγματα είναι τόσο απλά, που το θολωμένο μου/μας μυαλό, δεν τα βλέπει.
Εμένα, το θέμα απόρριψη στο παρελθόν με έχει φτάσει σε ακραία σημεία. Σε παθολογικό μίσος-εμμονή σε γυναίκες που με έχουν απορρίψει. Δεν άντεχα την ιδέα ότι με απέρριψαν και έχασα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο αναμασώντας σκέψεις, ανατροφοδοτόντας μίσος, κατάρες και έκανα το Positive-Negative, στο πι και φι...
Συνειδητοποιώ όμως με το πέρασμα του καιρού, πως οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν αλλά το σώμα και η ψυχή του καθενός μας ξεχωριστά, είναι αυτά που θα μας συνοδεύουν μέχρι να πεθάνουμε, στα βαθιά γεράματά μας... Οπότε, δεν είχε νόημα να κάθομαι να αισθάνομαι τόσο άσχημα και τρελά...Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.