Results 76 to 90 of 123
-
03-01-2018, 22:43 #76
- 03-01-2018, 22:51 #77
εδω θα θελα να σχολιασω οτι και πολλοι αντρες εχουν απαραδεκτη μειωτικη συμπεριφορα προς τις γυναικες που συνηθως εκφραζεται με διαφορα αγενη σεξιστικα σχολια, χειρονομιες εκφρασεις κτλ.
οι γυναικες νομιζω κουραζονται περισσοτερο απο τις σχεσεις τους με το αλλο φυλο αλλα για καποιον λογο που δεν ξερω το αντιμετωπιζουν καπως καλυτερα
03-01-2018, 23:04 #78
Καλή χρονιά να έχεις, κι ευχαριστώ για το welcome note! :)
Τα πράγματα είναι όντως απλά, εμείς τα δυσκολεύουμε με το μυαλό μας και τα αναλύουμε περισσότερο απ'όσο πρέπει. Ακόμη και μια άσχημη απόρριψη είναι κομμάτι του παιχνιδιού.
Έχω περιέργεια: της απάντησες κάτι σε αυτό που είπε;
Νομίζω ότι σε κάτι τέτοιες κοπέλες θέλει να απαντάς και να τις βάζεις στη θέση τους. Πολλές φορές οι κοπέλες που συμπεριφέρονται έτσι είναι γιατί έχουν πάρει αέρα τα μυαλά τους λόγω του ότι συνέχεια τις προσεγγίζουν. Αν τις γειώσεις απότομα και νιώσουν σα να τρώνε αυτές χυλόπιτα εκείνη την ώρα, πίστεψε με, θα τις ξαφνιάσεις κι όντως θα μπεις στο μυαλό τους.
03-01-2018, 23:10 #79
Ίσως αυτό να ήταν. Έπρεπε να της πω δυο κουβέντες για να την κάνω να νιώσει ότι απέναντι έχει έναν δυναμικό άντρα και όχι ένα παθητικό και άβουλο ανθρωπάκι. Ίσως όλο το ζουμί του ψαρωτικού αυτού καψωνιού, να ήταν αυτό.
Ε, λοιπόν εσύ, με εκπλήσσεις... Βρίσκεις το κλειδί για όλα!
Να συμπληρώσω επίσης, ότι σαν άτομο δεν είμαι καθόλου ετοιμόλογος. Πολλές φορές δεν έχω τι να πω και γίνομαι βορά και με κατασπαράζουν...Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
03-01-2018, 23:34 #80
Αυτο στο ειπε για να σου κοψει τον αερα και να σε αποστομωσει. Να σου κοψει το θαρρος.
Ηθελε απλα να σε απομακρυνει.
Προφανως κατι φοβηθηκε... Το αγνωστο παντα δημιουργει φοβο...συν το οτι η πλεοψηφια των γυναικων, απο τις οικογενειες, μη σου πω και την κοινωνια, εχουμε εκπαιδευθει να αποφευγουμε αγνωστους.
Τωρα θα μου πεις τι θα μπορουσες να κανεις? αν η αλλη ειναι τοσο απομακρη επειδη φοβαται...
ο μονος ασφαλης τροπος ειναι να εισχωρησεις σε παρεα της, να μαθεις πραγματα για αυτην και σιγα-σιγα να κανεις γνωριμια.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
04-01-2018, 01:07 #81
Μην το βλέπεις ως θέμα δυναμισμού ή παθητικότητας. Δες το απλά ότι σε έναν άνθρωπο που σου μιλάει με ένα Χ τρόπο, αξίζει να απαντήσεις αντίστοιχα.
Και το ετοιμόλογος που λες, ίσως έχει να κάνει με αυτοπεποίθηση κι αυτό, ίσως όμως κι όχι. Σαν παιδί/έφηβος ήσουν ετοιμόλογος ή ντροπαλός; Συνήθως πολλοί από εμάς είμαστε πολύ δημιουργικοί στο θέμα του λόγου σαν παιδιά, και σταδιακά μας κόβουν τα φτερά και κλεινόμαστε μέσα στις σκέψεις μας. Άλλοι όμως είμαστε ντροπαλοί εκ φύσεως, που ούτε αυτό είναι αρνητικό. Στην τελική υπάρχουν εξωστρεφείς και εσωστρεφείς άνθρωποι, και οι δυο αυτές κατηγορίες έχουν τα θετικά τους.
Και τα one night stands πως τα εξηγείς; Ή την επιτυχία των dating applications; Δεν νομίζω να έχει να κάνει με φόβο προς το άγνωστο, τουλάχιστον όχι στις μέρες μας. Άπειρες γυναίκες βγαίνουν και κοιμούνται με άγνωστους άντρες, δεν βλέπω να φοβούνται τίποτα. Η συγκεκριμένη απλά ήταν αγενής γιατί μάλλον κάθε φορά που βγαίνει κάποιος την προσεγγίζει και την έχει δει diva...
04-01-2018, 11:26 #82
Καλημέρα Μάρα και mila, mila και Μάρα!
Αρχικά mila να σου πω δυο λόγια για μένα. Σε λίγους μήνες γίνομαι 23 και συμπληρώνω κοντά πέντε χρόνια χωρίς κάποια σχέση (κάτι σοβαρό δηλαδή). Σίγουρα, σαν χαρακτήρας είμαι πάρα πολύ εσωστρεφής και ντροπαλός και αυτό δεν μου συμβαίνει τώρα. Αυτό υπήρχε από την παιδική μου ηλικία. Στο γραπτό μου λόγο όμως, εκφράζομαι καλύτερα, γιατί έχω χρόνο να επεξεργαστώ αυτά που θα πω, να τα οργανώσω, να "αυτολογοκριθώ" για λόγους τακτ και ευγένειας. Στον προφορικό λόγο, κολλάω με τους αγνώστους. Πολλές φορές κεκεδίζω από τη ντροπή μου.
Νιώθω ότι αυτά τα πέντε χρόνια ήταν χαμένα για μένα από αισθηματικής και σεξουαλικής απόψεως. Ήταν χαμένα, διότι τσακίστηκε ο αυθορμητισμός μου, η αθωότητά μου και δεν εκμεταλλεύτηκα αυτά τα χρόνια που οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σεξουαλικά δραστήριοι. Νιώθω γερασμένος και νιώθω πως στο μέλλον δε θα έχω ευκαιρίες να βρω αυτό που ψάχνω. Εσείς τώρα θα γελάτε (εσύ, η Μάρα ή κάποιοι άλλοι αναγνώστες του μηνύματός μου που είστε μεγαλύτεροί μου), αλλά εγώ νιώθω έτσι. Νιώθω πως το μέλλον θα είναι μια επανάληψη του παρελθόντος μου και δε θα υπάρξει το κάτι άλλο που θα με κάνει χαρούμενο.
Συνηθίζω να μένω σπίτι και να διαβάζω, όχι τόσο τα συγγράματα του Πανεπιστημίου, αλλά βιβλία που πραγματικά με ελκύουν. Τώρα πρόσφατα, αγόρασα μια αγγλική σειρά του Lonely Planet, με ταξιδιωτικούς οδηγούς. Διαβάζω και διαβάζοντας ταξιδεύω, μυρίζω, αισθάνομαι αυτά τα ξένα μέρη. Θα ήθελα πολύ να ταξιδεύω, είτε πιο αραιά είτε όλο το χρόνο, αλλά οικονομικά είμαι ακόμη εξαρτημένος από τους γονείς μου και όσες φορές έχω πάει να ψάξω για μια περιστασιακή δουλειά για έχω ένα μικρό πουγκί και να μη γίνομαι ζήτουλας, μόνο ειρωνεία και υπεροψία έχω εισπράξει από βλαχοταβερνιάρηδες και άξεστους "επιχειρηματίες" που την είδαν ιστορία... Γι' αυτό δεν κάθισα πολύ και έφυγα πολλές φορές...
Όσο για την κοπέλα αυτή, δε θα κάτσω να μπω στο θολωμένο μυαλό της. Αλλά πιστεύω, ότι απλά ήταν ψωνάρα και σνομπ και το κλείνω εδώ σχετικά με εκείνη. Για ό,τι άλλο, ρωτήστε!Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
04-01-2018, 12:32 #83
Δεν παίρνω όρκο ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είναι όντως αγενής μιας και δεν την ξέρω αλλά θέλω να σχολιάσω κάτι mila...Δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο, εγώ για παράδειγμα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω one night stand και για λόγους προσωπικής ηθικής αλλά και γιατί φοβάμαι τους αγνώστους...Δεν εμπιστεύομαι καθόλου εύκολα τους άντρες...
Positive Wave, ελπίζω να μην σ' ενοχλεί το σχόλιο μου σ' αυτό το θέμα, αν ναι πες το μου...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-01-2018, 13:09 #84
Καλά, αυτή δεν ήταν καμιά του κατηχητικού, Κύκνε. Από αυτά τα μοντέλα του Instagram ήταν και μάλιστα την επόμενη μέρα βρήκα τυχαία το προφίλ της. Το μέρος που τη συνάντησα δεν ήταν κυλικείο κατηχητικού, αν με καταλαβαίνεις...
Απλά ανέφερα την προσπάθεια που έκανα στη Μάρα και αφηγήθηκα την εμπειρία μου προσεγγίζοντας κάποια που είναι diva και πιστεύει ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εκείνη. Παραπάνω είπα πως δεν προσεγγίζω ποτέ κάποια που θεωρώ ότι είναι πάνω από τα κυβικά μου, γιατί απλά έχει άλλες προτιμήσεις. Ήταν κάτι ρισκαδόρικο και απλά το είπα.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
04-01-2018, 13:42 #85
Στο instagram έφτιαξα πολύ πρόσφατα λογαριασμό οπότε δεν είμαι πολύ εξοικειωμένη...
Σε μπαρ/κλαμπ τη συνάντησες ή σε κάτι πιο "ακατάλληλο"; Γιατί σε μπαράκια κι εγώ πάω ενίοτε και παλιότερα και σε κλαμπ...
Πάντως απ' αυτά που μου λες όντως μάλλον έχει κάποιο θέμα...ούτε καν εγώ που είμαι φοβιτσιάρα δεν θ' αντιδρούσα έτσι...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-01-2018, 13:49 #86
04-01-2018, 18:40 #87
Ποζιτιβ φίλε σε μοντέλο πηγές εκεί είναι το μέλι οι άλλες δε σ αρεσανε κι όπως διαλέγεις το μέλι διαλέγει κι εκείνη το δικό της μέλι που πιθανόν να ήταν κανένας επειχηρηματιασ κι όχι ο φοιτητακός ο απενταροσ πάρτο χαμπάρι όσο δε δουλευεισ να βγαζεισ τα δικά σου χρήματα μέλι δεν έχει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-01-2018, 18:48 #88
Άμα θες μέλι βγάλε λεφτά κλάψε χαμόγελα ότι θεσ κάνε έτσι πάει τέλος
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-01-2018, 19:45 #89
04-01-2018, 19:49 #90