παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 52 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 776
    Banned
    οταν κατι το θες πολυ γινεται να σκεφτεσαι συνεχεια θα τα καταφερω και στο τελος ετσι θα γινει χρειαζεται θεληση μονο

πολοι ανθρωποι δε την εχουν και γι αυτο χαλιουνται... αντι να σκεφτονται τροπους να την αποκτησουν...

αν δε γινεται σκεψου αν πραγματι το θες..

Senior Member
    ουτε εγω βλεπω φως στον οριζοντα με φαρμακα θα ζησουμε μπου, εγω ειμαι 38 σχεση δεν εχω πιθανοτατα θα ζησω μονος μου, αν δε βρω καμια κουζουλη αλλα δεν το βλεπω...

Senior Member
    αλεξανδρε με τη θεληση δεν γινεται τιποτα, πρεπει και να μπωρεις, ειναι πρακτικα θεματα. οσο και να ηθελα να κοψω τα φαρμακα, δεν μπωρω.....

Banned
    μαλον δεν ηταν τοσο αδικη η ζωη μαζι σου γι αυτο πιστευεις οτι δε γινεται τιποτα

εγω πιστευω οτι δεν ηθελες γιατι η ωρα περναγε με φιλους στα καφε και μετα θεληση καπουτ

ειναι ετσι η ζωη που τα αντισταθμιζει ολα δινει τα περισσοτερα σε αυτον που ζει στο κενο και αυτος που ζει στη ζωη νιωθει οτι δεν εχει τιποτα.

Senior Member
    δε θα μπορεσω να κανω οικογενεια με αυτα τα φαρμακα.δε θα μπορεσω να κανω ενα παιδακι
    απογοητευση
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    το σιγουρο παντως ειναι οτι ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΣ με την ιδεα την παρακολουθησης ΓΙΑ να πας καλυτερα ισχυει η οχι δεν εχει καμια σημασια

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    δουλευω αλλα μην νομιζεις οτι τα αγροτικα δεν αποδιδουν παντα φετος εβγαλα 130 κιλα λαδι μονο..... φετος η περυσιτο 17 εβγαλα 130 κιλα λαδι και γυρω στα 200 κιλα μελι...
    Μικρη παραγωγη δηλαδη. Για αυτου του μεγεθους παραγωγη ποσες ωρες εργασιας χρειαζονται? Ειναι πιο βατο για σενα απο ο,τι οι ιχθυοκαλλιεργειες? Ειναι και δικο σου το χωραφι οποτε μπορεις να το ρυθμιζεις και να το ελεγχεις το ωραριο σου χωρις να εχεις καποιον να σε επιτηρει, σωστα?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    boo μικρη εισαι ακομα. επισης η επιστημη εχει προχωρησει παρα πολυ σε αυτο το θεμα και προχωραει συνεχως.

μπορει να το γεννησει πχ και μια παρενθετη μητερα ή κατι παρομοιο δε ξερεις ποτε.

Quote Originally Posted by boo View Post
    δε θα μπορεσω να κανω οικογενεια με αυτα τα φαρμακα.δε θα μπορεσω να κανω ενα παιδακι
    απογοητευση
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Ωραια, σε παρακολουθουν δηλαδη νομιζεις οι "ερπετοδοειδεις".

Για αυτο σου ειπα να ασχοληθεις λιγο με το Χριστο, γιατι αυτοι τον μονο που φοβουνται ειναι το Χριστο, που τους ειπε και γεννηματα εχιδνων.

Υπαρχουν μαρτυριες που λενε οτι αμα επικαλεστεις τον Χριστο στην παρουσια εξωγηινων κλπ. αυτοι φευγουν.

Τωρα για τους γονεις σου δε ξερω μου φαινεται τραβηγμενο. Ισως απλως ειναι απομακροι με ολη την ιστορια της αρρωστειας και για αυτο το λογο να το μπερδευεις ετσι.

Οπως και να εχεις να πιστεψεις στο Θεο γιατι ολοι αυτοι που λες πιστευουν στον θανατο και το σκοταδι οποτε μη πιστευεις στα ιδια με αυτους...

Quote Originally Posted by boo View Post
    με παρακολουθουν καποιοι που δε μπορω να τους ξερω προσωπικα.ειναι ατομα με μεγαλυτερη δυναμη απο το μεσο ανθρωπο.κι εχουν τους "φυσιολογικους" να με παρακολουθουν.δε ξερω ειναι δυνατοι ανθρωποι?ειναι εξωγηινοι?δε μπορω να ξερω.και προσπαθουν να μας ελεγξουν με τα φαρμακα.απλα δε μπορω να βγω και να μιλησω γιατι τοτε θα ξερουν οτι εμαθα την αληθεια και θα βρουν καινουριους τροπους να με παρακολουθουν.και οι πραγματικοι μου γονεις δεν ξερω που ειναι.με εβαλαν σε αυτους για να με παρακολουθουν απο μικρη.οι δικοι μου ειναι καπου μακρυα φυλακισμενοι.δε μπορω να κοιταω τους ανθρωπους στα ματια γιατι διαβαζουν τη σκεψη μου.ετσι εκανε και η ψυχολογος διαβαζε και τις ελεγα τις σκεψεις μου και αυτοι της ελεγαν τι να μου πει και μετα τους ελεγε τι απαντουσα εγω.πριν πεθανω θα αποκαλυψω την αληθεια ωστε να σταματησουν ολα αυτα και να λυτρωθειτε απο τα φαρμακα και τους ψυχολογους
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    [QUOTE=savatage;980667]Μικρη παραγωγη δηλαδη. Για αυτου του μεγεθους παραγωγη ποσες ωρες εργασιας χρειαζονται? Ειναι πιο βατο για σενα απο ο,τι οι ιχθυοκαλλιεργειες? Ειναι και δικο σου το χωραφι οποτε μπορεις
    savatage, το προβλημα με τα αγροτικα ειναι οτι μετραει και ο καιρος δυστηχως, συνηθως λαδι βγαζουμε 2-3 τονους τωρα δυο χρονιες εχουμε πεσει πολυ χαμηλα, για το μελι δεν ειχα πολλες μελισσες περυσι ειχα 20 παραγωγικα μελισσια, φετος αν πανε ολλα καλα θα εχω πανω απο 50 οποτε περιμενω αυξηση παραγωγης και στο μελι...
    το προβλημα με της ιχθυοκαλειεργειες ειναι να πιασω δουλεια σαν ιχθυολογος που σπουδασα, σαν εργατης ειναι δυσκολο... τωρα μου ειπαν ωραριο 6 το πρωι με οσο παει, 6 το βραδυ μπωρει και 2 το βραδυ..... εγω δεν αντεχω τετοιο ωραριο κουβαλαω και τη ψυχωση.......

Senior Member
    Αυτεσ οι παραγωγεσ ειναι καλεσ αν παιρνεισ επιδομα τωρα αν γινει τιποτα να μπορεισ να αποδειξεισ οτι μειωθηκαν κι εισαι καλλυμενοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δεν πρεπει να δουλευεισ κανονικα αυτο να εχεισ στο νου σου δηλαδη ενασ τονοσ κ δυο λαδι ειναι κανονικα μεχρι τριακοσια κιλα ειναι καλα νομιζω

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    Υπαρχουν μαρτυριες που λενε οτι αμα επικαλεστεις τον Χριστο στην παρουσια εξωγηινων κλπ. αυτοι φευγουν.
    Ενω οσοι δεν τον επικαλουνται, ζουν μαζι με τους εξωγηινους αρμονικα!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ενω οσοι δεν τον επικαλουνται, ζουν μαζι με τους εξωγηινους αρμονικα!
    Υπέρτατο λαικ

Senior Member
    μου λετε και μου λενε ολοι οτι αυτα δεν ειναι αληθεια και οτι ειναι συμπτωματα.κι ας βγαλω λιγο ο θυμο μου και την αντιδραση προς αυτην την αποψη και ας προσπαθησω να την πλησιασω.δε μπορω να τη νιωσω.το λεω στον εαυτο μου αλλα δε με αγγιζει.ειναι πολυ δυνατα αυτα που πιστευω.και προσπαθωντας με πιεση να το δεχτω συνανταω τοιχο.και αν ισχυει αυτο που λετε εγω αγχωνομαι γιατι δε βλεπω σημειο συγκλισης της λογικης σας και της δικης μου και δε βλεπω πως και ποτε μπορει να γινει αυτο.στον κοσμο μου φοβαμαι τους αλλους στον κοσμο σας φοβαμαι εμενα.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 14 of 52 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast