παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 52 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 776
    Senior Member
    Μπράβο μπου είναι δύο κόσμοι ο φανταστικός κι ο πραγματικός εμένα με ενδιαφέρει να υπάρχεις στον πραγματικό κόσμο παρόλο που στο κεφάλι σου παίζει ο φανταστικός έτσι θα μπορείς να λειτουργησεισ κ να επιβιωσεισ έτσι έκανα κι εγώ κ δουλεύω μπράβο σου αυτά κατάλαβα κι εγώ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ναι ομως ακομα κι αν δεχτω οτι ειναι συμπτωματα και πω οτι ειμαι φυσιολογικη αν ανοιξω το στομα μου στους γιατρους αυτοι με χαπακνουν και μου λενε δεν εισαι φυσιολογικη.τι να κανω?να τους τα κρυβω?και παλι δε ξερω τι πρεπει να κρυψω και τι οχι για να με περασουν για φυσιολογικη...
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Οργανικά εγώ από ότι κατάλαβα είναι σαν να σπάει η προσωπικότητα κ μένει ένα κομμάτι υγιές κι ένα παθολογικό άποψη μου πρέπει να ενδυναμωσεισ με καθημερινότητα το υγιές κομμάτι δεν ξέρω αν είναι επικίνδυνο αλλά εγώ αυτό κάνω

Senior Member
    ολες μου οι αισθησεις και το μυαλό μου μου πανε κοντρα.δε ξερω ποιον να πιστεψω τους αλλους ή εμενα?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Εγώ τα κρύβω στην καθημερινότητά μέχρι που τα ξέχασα κ ισιωσα πάλι όμως ο γιατρός λέει ότι έχω σχιζοφρένεια άλλο τι λένε οι γιατροί άλλο η καθημερινότητα

Senior Member
    δηλαδη αυτο που μου προτεινεις αν καταλαβαινω καλα ειναι οτι ας πιστευω οτι θελω αρκει να φερομαι φυσιολογικα και να ειμαι λειτουργικη σαν τους αλλους?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μπου τον ρόλο του μεσια τον παίζει αντρασ άντε εσένα να σ δώσουμε ένα ρολακι Μαρίας Μαγδαληνής κι εγώ να κάνω το Λάζαρο χαλάρωσε

Senior Member
    φιλος μου θεωρει οτι υποκρινομαι την ασθενεια, πιστευει οτι τα κανω ψεματα και ειμαι τεμπελης, θεωρει οτι για χαβαλε παιρνω φαρμακα και ειμαι μια χαρα.
    γενικος ειμαι τεμπελης και δε θελω να δουλεψω,, για αυτο δεν παω ιχθυοκαλειεργειες, ειμαι τεμπελης.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    δηλαδη αυτο που μου προτεινεις αν καταλαβαινω καλα ειναι οτι ας πιστευω οτι θελω αρκει να φερομαι φυσιολογικα και να ειμαι λειτουργικη σαν τους αλλους?
    Αυτό σου προτείνω ναι ακριβώς αυτό για να μη σ φέρονται άσχημα πότε κανεισ

Senior Member
    Παυλαρα πάρε εσύ το επίδομα έχε κ το χωραφακι σου κι ασ τον να λέει

Senior Member
    γιατι ο μεσιας πρεπει να ειναι ντε και καλα αντρας?ποιος το λεει αυτο?
    δεν εισαι τεμπελης αλλααυτη η δουλεια που βρηκες ειναι πολυ δυσκολη ενω μπορεις να βρεις κατι καλυτερο σε 8μηνο που ελεγες λογω ανεργειας
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Ε φαντάζεσαι να σου λεγα εγώ ότι είμαι η Μαρία η Μαγδαληνή θα μου λεγεσ ότι ξεφλουδιζω το φυστίκι

Senior Member
    Αυτά που σ λέω ισχύουν στην πιάτσα δεν υπάρχει τρελλός όλοι για δέσιμο είμαστε

Senior Member
    ρε παιδια γιατι στα ψυχωτικα επισοδεια νομιζουμε οτι ειμαιστε μεσιας- η αντιχριστος, εγω νομιζα οτι ειμουν ο αντιχριστος...γιατι ετσι, εχει σκεφτει κανεις λογο γιατι ο εγκεφαλος μας κανει τετοιες σκεψεις?
    γιατι νομιζουμε οτι μας μιλαει ο χριστος κλπ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ε φαντάζεσαι να σου λεγα εγώ ότι είμαι η Μαρία η Μαγδαληνή θα μου λεγεσ ότι ξεφλουδιζω το φυστίκι
    Το κανελλωνεις το ρυζογαλο!

Μπου, γιατι πρεπει ντε και καλα να βασανιζεσαι με το ποιος εχει δικιο? Εσυ ή οι αλλοι?
    Δεξου απλα οτι εχεις και εσυ οπως και χιλιαδες αλλοι μια ασθενεια με συγκεκριμενα συμπτωματα.
    Θυμασαι τι σου εγραψε πιο πανω η ελισαβετ για τη γυναικα που εβλεπε ποντικια στο πιατο της? Ειναι παιχνιδι του μυαλου. Κι αφου οι επιστημονες ακομα δεν εχουν βρει τροπο να γιατρεψουν πολλες ασθενειες, υπαρχουν φαρμακευτικες αγωγες για να μπορουμε να εχουμε βασικη λειτουργικοτητα και ποιοτητα ζωης. Η γιατρος ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ οταν της λες οτι εισαι σιγουρη οτι σε παρακολοθουν καποιοι φοβεροι και τρομεροι, σε πιστευει οτι οντως ετσι νομιζεις. Το οτι ξερει οτι αυτες οι ιδεες σου μπαινουν οταν εισαι σε επεισοδιο ή σε υποτροπη λογω της ασθενειας, δε σημαινει οτι δεν σε πιστευει οτι υποφερεις απο αυτες τις ιδεες.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Page 15 of 52 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast