Διαγραφή του λογαριασμού μου. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 106
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Breath View Post
    Καλησπέρα,
    βρίσκω πολύ σημαντικό αυτό που έθεσε η Natalia sups, χρειάζεται να υπάρχει η δυνατότητα σε ορισμένες περιπτώσεις να διαγράφονται ολόκληρα θέματα. Πχ αν ένα μέλος είναι σε ψυχωτικό επεισόδιο ή σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση γενικά και έγραφε διάφορα περίεργα και μετά από μεγάλο διάστημα, μήνες, χρόνο κλπ δεν θέλει να φαίνονται αυτά δεν θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να σβηστούν? Και ας σβηστούν και οι απαντήσεις, γιατί πρέπει να μένουν όλα για πάντα... το μέλος/μέλη που έδωσε την απάντηση πρόσφερε τον κόπο του και ξέρει ότι βοήθησε το συγκεκριμένο μέλος που είχε δυσκολία, δε πειράζει και αν χαθούν κάποιες απαντήσεις, γνώμη μου... Μπορεί κανείς να μην είναι σε πλήρη συνειδητότητα σε κάποια φάση της συμμετοχής του εδώ και δεν είναι κάτι που το διαπιστώνει σε λίγες μέρες αλλά μετά από καιρό... δεν ξέρω...ας υπάρχει τουλάχιστον η δυνατότητα να εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις αν και κατανοώ τη δυσκολία του θέματος. Πιστεύω κάποια στιγμή θα τοποθετηθούν και οι διαχειριστές πάνω στο ζήτημα αυτό.
    το κρισιμο, δεν ειναι αν καποπιος βρισκεται σε πληρη η μη συνειδητοτητα γραφοντας εδω, αλλα αν γραφοντας εδω, αποκαλυπτει την ταυτοτητα του.
    κι αν βρισκεται σε παραληρημα λογω ασθενειας, αλλα δεν αποκαλυπτει την ταυτοτητα του, ποιο ειναι το προβλημα, δηλαδη?
    επισης, με τις απαντησεις στα θεματα εδω, δεν "βοηθιετα" (στον βαθμο που βοηθιεται τελοσπαντων, αλλη συζητηση αυτη), μονο το ατομο που ργαφει, αλλα εκατονταδες αλλα ατομα με παρομοιο προβληματισμο.
    το φορουμ ακριβως αυτο προσπαθει να διασφαλισει.
    οτι τα θεματα μενουν για να βοηθουν οσους μπορουν να βοηθησουν.

και τελος, αλλα σημαντικοτερο απ ολα.
    ποιος ειπε βρε παιδια οτι δεν σβηνεται τπτ και για κανεναν λογο, κι ας κινδυνευσει καποιος?
    ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ. αν δεν τους εμπιστευεστε, γινετε διαχειριστες.

αυτο που δεν γινεται, ειναι το να αποφασισεις ΕΣΥ (εγω, ο καθενας) οτι τωρα θελεις να τα σβησεις, χωρις να προκυπτει η αναγκη για κατι τετοιο, γιατι ετσι γουσταρεις, η γιατι ιδιωτικα εχεις αλλη δραστηριοτητα στο φορουμ και νοιωθεις οτι εκτιθεσαι η γιατι "ετσι".
    ΑΥΤΟ ειναι που προβλεπεται αποτ ους ορους και οντως δεν επιτρεπεται.
    το να σβηστει οτιδηποτε, φυσικα και ειναι εφικτο, αλλα το κρινει η διαχειριση αν ειναι πραγματικη αναγκη.

να επαναλαβω οτι δεν ειναι τυπικο αλλα ουσιαστικο το οτι ο καθενας μας συμμετεχει σε ΕΝΑ σωρο διαδικτυακους τοπους ΑΦΟΥ εχει διαβασει και αποδεχτει τους ορους, αλλα εκει δεν παραπονιεται κανεις, γιατι η διαχειριση δεν εμφανιζεται καν, ουτε νιαζεται για κανενος ειδους διαλογο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα ελισσαβετ μου.
    καταλαβαινω το σκεπτικο σου κι εχεις δικιο οπως το λες, αλλα εχω δυο επιφυλαξεις.
    η μια ειναι οτι το προσωπο αυτο μπορει να ειναι ηδη μελος η να γινει πανευκολα για να μπορεσει να κανει το ψαχτηρι εφοσον "κατι' του θυμισες. εκτος αν αφαιρεθει απο ολους η δυνατοτητα αυτη.

η αλλη και πιο σοβαρη, ειναι οτι εφοσον το φορουμ παραμεινει "ανοιχτο' σε μη μελη, το ψαχτηρι με βαση το ψευδωνυμο σου, μπορει να το κανει οποιοσδηποτε μεσω της αναζητησης του γκουγκλε, συνδυαζοντας το ονομα σου και το φορουμ. δεν χρειαζεται η αναζητηση η εσωτερικη. απλα ειναι ενα επιπλεον εργαλειο για καποιον που δεν ειναι εκοικειωμενος με το ιντερνετ..
    Καλημέρα Ρέμεντυ

Για το πρώτο που λες και πάλι δεν θα υπήρχε αυτή η δυνατότητα αν μπορούσε ο καθένας να κρατά ανοιχτό ή κλειστό το προφίλ του με δική του επιλογή. Σε κάποιο άλλο φόρουμ με το οποίο ασχολιόμουν παλιότερα πχ (που δεν υπήρχε και θέμα αναφοράς προσωπικών δεδομένων και βιωμάτων γιατί ήταν εντελώς άλλης θεματολογίας) ο καθένας μας μπορούσε να έχει κλειστό το προφιλ του εκτός από τα πρόσωπα που έκανε "φίλους". Μόνο αυτοί μπορούσαν να βλέπουν τις δημοσιεύσεις του, πότε μπήκε τελευταία φορά κ λοιπές πληροφορίες.

Στο δεύτερο έχεις δίκιο. Σαφώς και ο, τι γράφεται και δημοσιεύεται στο ιντερνετ.... υπάρχει για πάντα και σίγουρα υπάρχει τρόπος να το βρει αυτός που ξέρει να ψάχνει και έχει συμφέρον να το κάνει. Απλά τώρα το φόρουμ του το κάνει πολύ πιο εύκολο και μπορεί να το κάνει κι ο πιο άσχετος. Το βλέπω κάπως σαν μια πρώτη δικλείδα ασφαλείας και το αναφέρω γιατί πιστεύω πραγματικά οτι αυτό δεν θα επηρεάσει σε τίποτα την λειτουργία το φόρουμ, είναι ένα πολύ απλό τεχνικό θέμα που κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος να μένει ως είναι. Δεν βρίσκω καμιά χρησιμότητα δηλαδή στην δυνατότητα που υπάρχει τώρα εγώ να μπορώ να ψάξω τα μνμ σου.

Senior Member
    εγω βρισκω χρησιμοτητα, αλλα εχεις δικιο και για τις επιφυλαξεις σου οτι μπορει να μην το θελεις εσυ.
    πχ, μπορει να βρηκα οτι εχουμε κοινο προβληματισμο/ προβλημα και θελω να δω ο'τι αλλο εχεις γραψει. η μπορει να βρισκω πολυ ενδιαφεροντα τα μνμτα σου και να θελω να διαβασω κι αλλα.

το "κλειδι" νομιζω οτι ειναι παντα, οτι απαξ και δημοσιευθηκαν τα μνμτα δημοσιως και οχι πριβε, δεν τα διαχειριζονται σαν δικα ΣΟΥ, αλλα σαν δημοσια αναρτημενα, εξ ου και η αναζητηση.

Banned
    το κρισιμο, δεν ειναι αν καποπιος βρισκεται σε πληρη η μη συνειδητοτητα γραφοντας εδω, αλλα αν γραφοντας εδω, αποκαλυπτει την ταυτοτητα του.
    κι αν βρισκεται σε παραληρημα λογω ασθενειας, αλλα δεν αποκαλυπτει την ταυτοτητα του, ποιο ειναι το προβλημα, δηλαδη?
    επισης, με τις απαντησεις στα θεματα εδω, δεν "βοηθιετα" (στον βαθμο που βοηθιεται τελοσπαντων, αλλη συζητηση αυτη), μονο το ατομο που ργαφει, αλλα εκατονταδες αλλα ατομα με παρομοιο προβληματισμο.
    το φορουμ ακριβως αυτο προσπαθει να διασφαλισει.
    οτι τα θεματα μενουν για να βοηθουν οσους μπορουν να βοηθησουν.

και τελος, αλλα σημαντικοτερο απ ολα.
    ποιος ειπε βρε παιδια οτι δεν σβηνεται τπτ και για κανεναν λογο, κι ας κινδυνευσει καποιος?
    ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ. αν δεν τους εμπιστευεστε, γινετε διαχειριστες.

αυτο που δεν γινεται, ειναι το να αποφασισεις ΕΣΥ (εγω, ο καθενας) οτι τωρα θελεις να τα σβησεις, χωρις να προκυπτει η αναγκη για κατι τετοιο, γιατι ετσι γουσταρεις, η γιατι ιδιωτικα εχεις αλλη δραστηριοτητα στο φορουμ και νοιωθεις οτι εκτιθεσαι η γιατι "ετσι".
    ΑΥΤΟ ειναι που προβλεπεται αποτ ους ορους και οντως δεν επιτρεπεται.
    το να σβηστει οτιδηποτε, φυσικα και ειναι εφικτο, αλλα το κρινει η διαχειριση αν ειναι πραγματικη αναγκη.

να επαναλαβω οτι δεν ειναι τυπικο αλλα ουσιαστικο το οτι ο καθενας μας συμμετεχει σε ΕΝΑ σωρο διαδικτυακους τοπους ΑΦΟΥ εχει διαβασει και αποδεχτει τους ορους, αλλα εκει δεν παραπονιεται κανεις, γιατι η διαχειριση δεν εμφανιζεται καν, ουτε νιαζεται για κανενος ειδους διαλογο.
    Καλημέρα,
    φυσικά, το σημαντικότερο είναι να προστατεύεται η αληθινή ταυτότητα του εκάστοτε προσώπου, αλλά και πάλι με το ψευδώνυμο δεν παύει ο άνθρωπος να είναι ένα αληθινό πρόσωπο που για τον χ ψ φ λόγο θέλει να μην υπάρχει εσαεί στο ίντερνετ κάτι από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του παρελθόντος του... Μπορεί ας πούμε να είναι καλύτερα, να θέλει να συμμετέχει στο συγκεκριμένο φόρουμ αλλά να μη γουστάρει να φαίνονται ορισμένα παλιότερα θέματά του. Πως να στο εξηγήσω... είναι κάπως παρόμοιο με το ότι αν έχεις εμπιστευτεί κάποια άσχημα προσωπικά πράγματα σε μια φάση της ζωής σου σε έναν ειδικό, δεν θα ήθελες να τα αναφέρει αλλού, να τα ξέρει ο οποιοσδήποτε ή γενικά θα ήθελες να τα ξεχάσεις, να προχωρήσεις μπροστά κλπ. Τέλοσπάντων εγώ πιστεύω ότι στο φόρουμ θα ληφθεί υπόψη αυτό, ίσως ήδη να λαμβάνεται και να δίνεται η δυνατότητα επιλεκτικά σε μέλη να διαγραφούν θέματά τους, όταν εκθέσουν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να το κάνουν.
    Γενικά είμαι και εγώ της άποψης ότι τα όσα γράφουμε μπορεί να βοηθούν αρκετό κόσμο που δεν είναι καν μέλη, και εγώ η ίδια γνώρισα το φόρουμ διαβάζοντάς το πρώτα για τα θέματα που με απασχολούσαν πριν γίνω μέλος και με βοηθούσε, αλλά ας χαθούν και απαντήσεις αν ένα μέλος έχει σοβαρό λόγο να σβηστεί το θέμα του.
    Πάντως ας έχουμε όλοι κατά το νου για το διαδίκτυο όχι μόνο για το φόρουμ ότι ισχύει πολύ το λατινικό Scripta manent!...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Σε ευχαριστω, πολυ κατατοπιστικα ολα. Εχω μια απορια ομως. Το κοστος για το φορουμ το οποιο πρεπει να ζυγιστει απεναντι στην αναγκη του μελους να διαγραφει το μηνυμα του ποιο ειναι;
    το κοστος ειναι οτι αν το δεχτουν για καποιον χωρις σοβαρο λογο (κατα την γνωμη τους) θα το δεχτουν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με αντιστοιχο λογο για να μην κανουν διακρισεις, κι αυτοι ειναι ΠΑΡΑ πολλοι και το φορουμ θα μεινει ενα τρυπητο οπου δεν θα βγαζει κανεις νοημα τι συζητιεται.

Senior Member
    Καλημέρα,
    φυσικά, το σημαντικότερο είναι να προστατεύεται η αληθινή ταυτότητα του εκάστοτε προσώπου, αλλά και πάλι με το ψευδώνυμο δεν παύει ο άνθρωπος να είναι ένα αληθινό πρόσωπο που για τον χ ψ φ λόγο θέλει να μην υπάρχει εσαεί στο ίντερνετ κάτι από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του παρελθόντος του... Μπορεί ας πούμε να είναι καλύτερα, να θέλει να συμμετέχει στο συγκεκριμένο φόρουμ αλλά να μη γουστάρει να φαίνονται ορισμένα παλιότερα θέματά του. Πως να στο εξηγήσω... είναι κάπως παρόμοιο με το ότι αν έχεις εμπιστευτεί κάποια άσχημα προσωπικά πράγματα σε μια φάση της ζωής σου σε έναν ειδικό, δεν θα ήθελες να τα αναφέρει αλλού, να τα ξέρει ο οποιοσδήποτε ή γενικά θα ήθελες να τα ξεχάσεις, να προχωρήσεις μπροστά κλπ. Τέλοσπάντων εγώ πιστεύω ότι στο φόρουμ θα ληφθεί υπόψη αυτό, ίσως ήδη να λαμβάνεται και να δίνεται η δυνατότητα επιλεκτικά σε μέλη να διαγραφούν θέματά τους, όταν εκθέσουν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να το κάνουν.
    Γενικά είμαι και εγώ της άποψης ότι τα όσα γράφουμε μπορεί να βοηθούν αρκετό κόσμο που δεν είναι καν μέλη, και εγώ η ίδια γνώρισα το φόρουμ διαβάζοντάς το πρώτα για τα θέματα που με απασχολούσαν πριν γίνω μέλος και με βοηθούσε, αλλά ας χαθούν και απαντήσεις αν ένα μέλος έχει σοβαρό λόγο να σβηστεί το θέμα του.
    Πάντως ας έχουμε όλοι κατά το νου για το διαδίκτυο όχι μόνο για το φόρουμ ότι ισχύει πολύ το λατινικό Scripta manent!...
    απ οτι εχω καταλαβει το "να μην γουσταρει', επειδη ειναι καλυτερα η διαφορετικα τωρα, δεν θεωρειται "σοβαρος" λογος.

επισης, μην ξεχνας οτι στην διαχειριση συμμετεχουν και θεραπευτες.
    ισως να μην ειναι προβληματικο θεραπευτικα να υπαρχει η καταγραφη αυτη απο το παρελθον του ατομου και το "δεν γουσταρει' δεν αξιολογειται σαν κατι σοβαρο για να σβηστει.

μα ΦΥΣΙΚΑ και δινεται η δυνατοτητα αυτη οταν κρινονται ως σοβαροι οι λογοι, δεν ειδες στην συζητηση οτι το προβλεπουν και οι οροι χρησης?

δεν ειναι μονο το scripta manent. το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ειναι Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ. αυτο ειναι που παιρνουν αψηφιστα πολλοι και μετα αισθανονται αβολα.
    αν προφυλασσεις την ανωνυμια σου δεν μπορει να σε βλαψει τπτ που μενει αναρτημενο.

Senior Member
    Ρεμεντι οσον αφορα την ομαλη λειτουργια του φόρουμ εχεις δικιο, δεν αντιλεγω, στεκουν αυτα που λες....αλλα δεν το κρυβω πως φιλοσοφικα να το πω; Ηθικα να το πω; το θεωρω καπως αρρωστημενο το να πρεπει να επιχειρηματολογει καποιος και να παρακαλαει εναν τελειως ξενο ανθρωπο για να τον πεισει οτι οι πληροφοριες της προσωπικης του ζωης πρεπει να μεινουν ιδιωτικες..μοιαζει σαν να παραβιαζεται η ζωη του. .Ναι δικη του η ευθυνη που εγραψε, δεχτηκε τους ορους με δολωμα μια γνωμη/μια βοηθεια σε μια δυσκολη στιγμη και μετα δεν μπορει να κανει τιποτα. Γιατι το φορουμ πρεπει να συνεχισει να λειτουργει και να εχει υλικο. Αλλα ειναι και αναμενομενο το να εχει θολωμενη κριση καποιος που απευθυνεται σε φορουμ για βοηθεια σε μια πολυ δυσκολη στιγμη/περιοδο της ζωης του/της...και ειναι να το πω μαλακα " περιεργο" το να απευθυνεσαι κυριως σε ατομα με προβληματα και θολωμενη κριση και να προβαλλεις το επιχειρημα οτι "επρεπε να ειχες κρινει καλυτερα το τι θα μοιραστεις και αν θα το μοιραστεις"... Δεν σου κατηγορω το φορουμ, συμμετεχω κι εγω. Αλλα δεν μπορω παρα να μην αισθανομαι δυσαρεσκεια μπροστα στην παραπανω αντιφαση, ασχετα που οσα λες για την λειτουργια του φορουμ στεκουν και συμφωνω. Απλα επισημαινω μια σκεψη που με ενοχλει.

Senior Member
    απ οτι εχω καταλαβει το "να μην γουσταρει', επειδη ειναι καλυτερα η διαφορετικα τωρα, δεν θεωρειται "σοβαρος" λογος.

ισως να μην ειναι προβληματικο θεραπευτικα να υπαρχει η καταγραφη αυτη απο το παρελθον του ατομου και το "δεν γουσταρει' δεν αξιολογειται σαν κατι σοβαρο για να σβηστει.

μα ΦΥΣΙΚΑ και δινεται η δυνατοτητα αυτη οταν κρινονται ως σοβαροι οι λογοι, δεν ειδες στην συζητηση οτι το προβλεπουν και οι οροι χρησης?

δεν ειναι μονο το scripta manent. το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ειναι Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ. αυτο ειναι που παιρνουν αψηφιστα πολλοι και μετα αισθανονται αβολα.
    αν προφυλασσεις την ανωνυμια σου δεν μπορει να σε βλαψει τπτ που μενει αναρτημενο.
    Αυτο με τη Μαρια απο το διπλανο γραφειο που εφερε η ελισαβετ ως παραδειγμα συνεχιζεις να το αγνοεις. Μπορει καποιος να μη παιρνει αψηφιστα την ανωνυμια του και παλι να το παθει. Επισης τι πιστευεις για τα οσα γραφω παραπανω για την κριτικη ικανοτητα και την καθαροτητα σκεψης οποιου απευθυνεται εδω για βοηθεια; Ειναι δικαιο να υπαρχει η προσδοκια να κανει ενα ατομο σε κατασταση συγχησης οτι θα εκανε αν ηταν καλα; Γιατι εξ ορισμου οποιος ρωταει εδω δεν ειναι καλα. Δεν σε ρωταω αν ειναι νομιμο και λογικο/πρακτικο, προσεξε...σε ρωταω αν σου φαινεται ωραιο απο καθαρα ανθρωπινη αποψη. Εμενα μου θυμιζει λιγο ορνεα αυτο για να γινω κατανοητη.
    Αλλα θα πω χιλιοστη φορα πως συνειδητοποιω πως αλλιως το σαιτ δε θα μπορουσε να υπαρχει και τι καλα που υπαρχει και μπλα μπλα...λογικοτατο και δικαιοτατο, κανεις δεν ειναι χαζος να ασχοληθει απο τη καλη του τη καρδια με τη χρηματοδοτηση ενος φορουμ που δεν τον ωφελει σε τιποτα, αν οχι οικονομικα τοτε με καποιον αλλον τροπο, ουτε θα επρεπε να ειναι αναμενομενο αυτο απο κανεναν, αλιμονο...αλλο σε ρωταω. Αμα βλεπεις τι μου χτυπαει ασχημα απο ηθικη αποψη...Υπαρχει μια δυσκολη γκριζα περιοχη εκει...

Senior Member
    Ρεμεντι οσον αφορα την ομαλη λειτουργια του φόρουμ εχεις δικιο, δεν αντιλεγω, στεκουν αυτα που λες....αλλα δεν το κρυβω πως φιλοσοφικα να το πω; Ηθικα να το πω; το θεωρω καπως αρρωστημενο το να πρεπει να επιχειρηματολογει καποιος και να παρακαλαει εναν τελειως ξενο ανθρωπο για να τον πεισει οτι οι πληροφοριες της προσωπικης του ζωης πρεπει να μεινουν ιδιωτικες..μοιαζει σαν να παραβιαζεται η ζωη του. .Ναι δικη του η ευθυνη που εγραψε, δεχτηκε τους ορους με δολωμα μια γνωμη/μια βοηθεια σε μια δυσκολη στιγμη και μετα δεν μπορει να κανει τιποτα. Γιατι το φορουμ πρεπει να συνεχισει να λειτουργει και να εχει υλικο. Αλλα ειναι και αναμενομενο το να εχει θολωμενη κριση καποιος που απευθυνεται σε φορουμ για βοηθεια σε μια πολυ δυσκολη στιγμη/περιοδο της ζωης του/της...και ειναι να το πω μαλακα " περιεργο" το να απευθυνεσαι κυριως σε ατομα με προβληματα και θολωμενη κριση και να προβαλλεις το επιχειρημα οτι "επρεπε να ειχες κρινει καλυτερα το τι θα μοιραστεις και αν θα το μοιραστεις"... Δεν σου κατηγορω το φορουμ, συμμετεχω κι εγω. Αλλα δεν μπορω παρα να μην αισθανομαι δυσαρεσκεια μπροστα στην παραπανω αντιφαση, ασχετα που οσα λες για την λειτουργια του φορουμ στεκουν και συμφωνω. Απλα επισημαινω μια σκεψη που με ενοχλει.
    Έχεις δίκιο για την αντίφαση. Και σε μένα αντιφατικό φαίνεται να απευθύνεται ένα φόρουμ σε ανθρώπους με προβλήματα και την ίδια στιγμή να απαιτεί καθαρή κρίση. Οι περισσότεροι όταν απευθυνθήκαμε εδώ βρισκόμασταν σε πλήρη σύγχυση και φόρτιση. ΕΓώ πχ όταν πρωτομπήκα εδώ θεωρώ πως ήμουν προσεκτική σε όσα ανέφερα, άλλαξα όσα στοιχεία μπορούσα να αλλάξω που θα με ταυτοποιούσαν, αλλά παρόλα αυτά θεωρώ πως αν διάβαζαν κάποιοι άνθρωποι το θέμα θα καταλάβαιναν ποια είμαι. Τότε η ανάγκη μου να ακούσω γνώμες ήταν πιο δυνατή από αυτό.

Και απο φιλοσοφικής ή ηθικής πλευράς αντιλαμβάνομαι πλήρως τι λες. Κι ούτε θα με πείραζε στο ελάχιστο σε θέματα που είχα βοηθήσει ή είχα πει την γνώμη μου μετά να διαγραφούν. Δεν θεωρώ πως έδωσα ποτέ την βοήθεια μου για να μείνει για πάντα καταχωρημένη, ούτε θα το θεωρούσα ασέβεια από τον θεματοθέτη να επιλέξει πως δεν θέλει πια να υπάρχει τίποτα από όλα αυτά.

Απλά, πρακτικά σε ένα δημόσιο φόρουμ, δεν βρίσκω τρόπο να "διορθωθεί" αυτό. Αν το αφήνανε ελεύθερο, θα διαγράφαμε όλοι συνεχώς, αν ήταν πιο "επιεικείς" θα έπρεπε όλη την ώρα να ασχολούνται με μέλη που θέλουν να διαγράψουν δημοσιεύσεις τους...δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον τρόπο που θα μπορούσε να λυθεί αυτό.

Γιαυτό επιμένω πως το ελάχιστο που θα μπορούσε να γίνει είναι αυτό με την αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του κάθε μέλους που ανέφερα. Και θα θελα αν διαβάζει καποιος μοντ να μας πει την γνώμη του πάνω σε αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Έχεις δίκιο για την αντίφαση. Και σε μένα αντιφατικό φαίνεται να απευθύνεται ένα φόρουμ σε ανθρώπους με προβλήματα και την ίδια στιγμή να απαιτεί καθαρή κρίση. Οι περισσότεροι όταν απευθυνθήκαμε εδώ βρισκόμασταν σε πλήρη σύγχυση και φόρτιση. ΕΓώ πχ όταν πρωτομπήκα εδώ θεωρώ πως ήμουν προσεκτική σε όσα ανέφερα, άλλαξα όσα στοιχεία μπορούσα να αλλάξω που θα με ταυτοποιούσαν, αλλά παρόλα αυτά θεωρώ πως αν διάβαζαν κάποιοι άνθρωποι το θέμα θα καταλάβαιναν ποια είμαι. Τότε η ανάγκη μου να ακούσω γνώμες ήταν πιο δυνατή από αυτό.

Και απο φιλοσοφικής ή ηθικής πλευράς αντιλαμβάνομαι πλήρως τι λες. Κι ούτε θα με πείραζε στο ελάχιστο σε θέματα που είχα βοηθήσει ή είχα πει την γνώμη μου μετά να διαγραφούν. Δεν θεωρώ πως έδωσα ποτέ την βοήθεια μου για να μείνει για πάντα καταχωρημένη, ούτε θα το θεωρούσα ασέβεια από τον θεματοθέτη να επιλέξει πως δεν θέλει πια να υπάρχει τίποτα από όλα αυτά.

Απλά, πρακτικά σε ένα δημόσιο φόρουμ, δεν βρίσκω τρόπο να "διορθωθεί" αυτό. Αν το αφήνανε ελεύθερο, θα διαγράφαμε όλοι συνεχώς, αν ήταν πιο "επιεικείς" θα έπρεπε όλη την ώρα να ασχολούνται με μέλη που θέλουν να διαγράψουν δημοσιεύσεις τους...δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον τρόπο που θα μπορούσε να λυθεί αυτό.

Γιαυτό επιμένω πως το ελάχιστο που θα μπορούσε να γίνει είναι αυτό με την αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του κάθε μέλους που ανέφερα. Και θα θελα αν διαβάζει καποιος μοντ να μας πει την γνώμη του πάνω σε αυτό.
    Συμφωνω, οντως δεν υπαρχει τροπος να λυθει αυτο...αλλα τουλαχιστον αυτο με τα προφιλ των μελων που λες δεν βρισκω λογο γιατι να μην γινεται, και πραγματι θα βοηθουσε στο θεμα της προστασιας της ταυτοτητας καποιου. Θα μπορουσε πχ ο καθενας να διαβαζει οτι θεμα τον ενδιαφερει στο οποιο θα βλεπει τις απαντησεις μου, και ας μην ειναι μελος του φορουμ, αλλα να μην μπορουσε να δει σε τι αλλα θεματα εχω γραψει/απαντησει. Αυτο προστατευει απο το να με βρει καποιος που με ξερει τυχαια επειδη διαβασε ενα θεμα μου και εκανε τη συνδεση στις λςπτομερειες μεταξυ των θεματων μου. Και αυτο το ατομο απο τον κυκλο του καθενα μας ρεμεντυ δεν εχει λογο στα καλα καθουμενα να ψαξει σε μηχανη αναζητησης "Natalia sups, ταδε φορουμ ταδε θεμα" οπως ειπες οτι γινεται...γινεται και αυτο αλλα χρειαζεται αφορμη στην πραγματικη ζωη. Αρα ο αποκλεισμος των προφιλ σε τριτους μας προστατευει απο τυχαιες ανακαλυψεις. Οσο για το οτι μπορει να φτιαξει ο οποιοσδηποτε προφιλ παλι ισχυει αυτο με την αφορμη, αρα υπαρχει ηδη μια πρωτη σροιχειωδης γραμμη προστασιας...και να γινεται καθ μεσα στο καθαυτο φορουμ να ρυθμιζει το καθε μελος αμα θελει να ειναι ορατο το προφιλ με τα θεματα του και τις απαντησεις του σε αλλα μελη η αν θελει να φαινονται μονο σε φιλους του.
    Κι εγω περιμενω καποιον μοντ να μας πει κατι..

Banned

Δεν ξέρω, δες το λίγο πιο ανθρώπινα το θέμα "try walking in his/her shoes" ένα πράγμα... Μήπως θα ήταν λύση να υπάρχει ημερομηνία λήξης στα θέματα? πενταετία? εφταετία? εντάξει ακούγεται περίεργο... αλλά μπορεί να έλυνε εν μέρει λίγο το ζήτημα.
    Οι θεραπευτές πιστεύω γενικά ότι είναι ευαίσθητοι και ως προς το απόρρητο κλπ. Εκτός αν υπάρχει η συναίνεση του θεραπευόμενου να χρησιμοποιηθούν ίσως κάποια στοιχεία της συνεδρίας, θεραπείας για άλλους λόγους.
    Υπάρχουν γκρίζες ζώνες με πολλές αποχρώσεις, ας μας πούνε και οι mods το σκεπτικό τους, είμαι σίγουρη ότι θα έχει προβληματίσει και τους ίδιους αρκετά το θέμα αυτό.

Senior Member
    κατσε βρε ναταλια, ο τροπος που εκφραζεσαι ειναι ωσαν να ειναι στημμενο το φορουμ για να ξεγελαει ανθρωπους σε αδυναμη στιγμη και να τους εκμεταλλευεται...
    τι "δολωμα" και παρακαλια μου λες?
    λες "ναι μεν", για το οτι μονος του δημοσιευει οτι δημοσιευει, αλλα συνεχιζεις σαν να μην το λαμβανεις καθολου υποψη.

Senior Member
    Δεν ξέρω, δες το λίγο πιο ανθρώπινα το θέμα "try walking in his/her shoes" ένα πράγμα... Μήπως θα ήταν λύση να υπάρχει ημερομηνία λήξης στα θέματα? πενταετία? εφταετία? εντάξει ακούγεται περίεργο... αλλά μπορεί να έλυνε εν μέρει λίγο το ζήτημα.
    Οι θεραπευτές πιστεύω γενικά ότι είναι ευαίσθητοι και ως προς το απόρρητο κλπ. Εκτός αν υπάρχει η συναίνεση του θεραπευόμενου να χρησιμοποιηθούν ίσως κάποια στοιχεία της συνεδρίας, θεραπείας για άλλους λόγους.
    Υπάρχουν γκρίζες ζώνες με πολλές αποχρώσεις, ας μας πούνε και οι mods το σκεπτικό τους, είμαι σίγουρη ότι θα έχει προβληματίσει και τους ίδιους αρκετά το θέμα αυτό.
    μα στα ιδια σουζ ειμαικ κι εγω.
    οποτε απο ποια σουζ λες να το δω?
    λες στα τοσα χρονια να μην εχω γραψει παπαριες που θα προτιμουσα να μην εχω γραψει?
    θεωρω σωστους τους ορους και τους αποδεχομαι.
    οπως θεωρω και σωστο να γινονται εξαιρεσεις οταν πραγματικα υπαρχει λογος ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ειναι το "ανθρωπινα" που ζητας.
    αν ζητας ενα φορουμ που οποιος θελει γραφει- σβηνει οποτεδηποτε θελησει, ζητα το κι αν αρνηθουν, κανε εσυ ενα τετοιο φορουμ γιατι προφανως θα ειναι ενα ΑΛΛΟ φορουμ.

να σας θυμισω οτι στα περισστοερα φορα διαφορων θεματικων, δεν υπαρχει καν δυνατοτητα διορθωσης σε οτι στελνεις.

Banned
    μα στα ιδια σουζ ειμαικ κι εγω.
    οποτε απο ποια σουζ λες να το δω?
    λες στα τοσα χρονια να μην εχω γραψει παπαριες που θα προτιμουσα να μην εχω γραψει?
    θεωρω σωστους τους ορους και τους αποδεχομαι.
    οπως θεωρω και σωστο να γινονται εξαιρεσεις οταν πραγματικα υπαρχει λογος ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ειναι το "ανθρωπινα" που ζητας.
    αν ζητας ενα φορουμ που οποιος θελει γραφει- σβηνει οποτεδηποτε θελησει, ζητα το κι αν αρνηθουν, κανε εσυ ενα τετοιο φορουμ γιατι προφανως θα ειναι ενα ΑΛΛΟ φορουμ.

να σας θυμισω οτι στα περισστοερα φορα διαφορων θεματικων, δεν υπαρχει καν δυνατοτητα διορθωσης σε οτι στελνεις.
    Προσωπικά το βρίσκω ένα αρκετά καλό φόρουμ - ιδιαίτερα αν λάβεις υπόψη ότι το θέμα "ψυχολογική υποστήριξη" είναι πολύ δύσκολη υπόθεση ιδιαίτερα σε ένα χώρο όπως το διαδίκτυο - και γι' αυτό άλλωστε είμαι ακόμα μέλος του, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει μια συζήτηση, πρόταση για ακόμα περαιτέρω βελτίωση, τροποποίηση σε σημεία, άλλωστε η ίδια η διαχείριση το έχει ζητήσει και στο παρελθόν, τα μέλη να προτείνουν ιδέες, αλλαγές, οπότε νομίζω καλό είναι που συζητιέται το πρόβλημα αυτό που έθεσαν τα παιδιά.

Senior Member
    Προσωπικά το βρίσκω ένα αρκετά καλό φόρουμ - ιδιαίτερα αν λάβεις υπόψη ότι το θέμα "ψυχολογική υποστήριξη" είναι πολύ δύσκολη υπόθεση ιδιαίτερα σε ένα χώρο όπως το διαδίκτυο - και γι' αυτό άλλωστε είμαι ακόμα μέλος του, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει μια συζήτηση, πρόταση για ακόμα περαιτέρω βελτίωση, τροποποίηση σε σημεία, άλλωστε η ίδια η διαχείριση το έχει ζητήσει και στο παρελθόν, τα μέλη να προτείνουν ιδέες, αλλαγές, οπότε νομίζω καλό είναι συζητιέται το πρόβλημα αυτό που έθεσαν τα παιδιά.
    να και κατι που με βρισκει απολυτα συμφωνη.

να ξερεις οτι μια τετοια συζητηση, ειναι μονιμως ανοιχτη, εχει μαλιστα και συγκεκριμενη ενοτητα για σχολια και προτασεις.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast