Διαγραφή του λογαριασμού μου. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 106
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν εχεις καταλαβει καθολου που εστιαζω και με τι διαθεση αναφερω τα οσα αναφερω. Σιγουρα οχι χρεωστικη διαθεση παντως. Εχω βαρεθει να το επαναλαμβανω οτι αυτο που εκφραζω θα ισχυε για οποιοδηποτε δημοσιο φορουμ ψυχολογιας. Εγω δειχνω το δασος και εσυ κοιτας το δεντρο. Θα αρκεστω στο να πω τελευταια φορα (και εχει αρχισει να με εκνευριζει και να με κουραζει το οτι χρειαζεται να το επαναλαμβανω ακαταπαυστα) οτι δεν παραβλεπω το κομματι της δικης μου ευθυνης και συγκαταθεσης. Αλλα οχι ρε ρεμ, δεν ημουν παντα καλα ψυχολογικα οταν εγραψα καποια πραγματα που εγραψα και σε θεση να συνειδητοποιησω/να εστιασω στο οτι θα το μετανιωνα αργοτερα, και ας μην εδωσα προσωπικα στοιχεια οπως τα εννοεις εσυ, και αυτο ισχυει πιστευω για παρα πολλα μελη, αν οχι ολα.
    Το οτι συνεχιζω να συμμετεχω προσπαθωντας να συνεισφερω μια κουβεντα εδω κι εκει απο εκει και περα δεν σημαινει οτι νιωθω καλα με το να θεωρειται ενα κομματι της ζωης μου δημοσια. Ναι πολυ ωραια που βοηθαει στη λειτουργια του σαιτ, πολυ ωραια αμα βοηθαει και αλλους αλλα ειναι η ζωη μου, η δικη μου η ζωη, οχι κανα μυθιστορημα,που ακομα και σε αυτα κατοχυρωνει ο κοσμος πνευματικα δικαιωματα. Ναι εδωσα τη συγκαταθεση μου, ωραια μου την ειπες. Τι σημαινει οτι δεν μπορω εγω να νιωθω απαισια που δεν εχω κανεναν ελεγχο πανω σε ενα κομματι των δικων μου βιωματων; Τι μου προσφερουν οι εξυπναδες και τα επιχειρηματα οταν εκφραζω οτι μου φαινεται ασχημο και με στενοχωρει; Τι προσφερει το να μου απαντας για ορους και κανονες και το ποσο ωωω καλο καλο ειναι το φορουμ και οτι δεν θα μπορουσε να λειτουργει αλλιως; Διαφωνησα; Αλλαζει αυτο το πως νιωθω; Ειμαι καμια χαζη που δεν συνειδητοποιουσε θαρρεις ουτως η αλλως τα οσα λες;
    Σε παρακαλω αν δεν καταλαβαινεις σε τι αναφερομαι και πως το εννοω και αν συνεχιζεις να αγνοεις τον διαχωρισμο που κανω μεταξυ του ηθικου/συναισθηματικου/ψυχολογικου και του σωστου/τυπικου/λογικου να μην συνεχιστει αλλο η συζητηση, κουραστηκα να μου εξηγεις πραγματα που ουδεποτε αρνηθηκα και που τα ηξερα απο πριν αρχισει αυτη η συζητηση.
    δεν ειπα οτι ησουν καλα ψυχολογικα.
    ουτε ειπα οτι απαγορευεται να αλλαξεις γνωμη για κατι που δημοσιοποιησες (ανωνυμα).
    αυτο που λες, εμπιπτει στο οτι ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΣ.

αν το κανουν για ολους, κατα την εκτιμηση τους θα διαλυθει σιγα σιγα το φορουμ.
    το να το κανουν μονο για σενα, προφανως κρινουν οτι δεν ισχυει, αλλα θα πρεπι να το κανουν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΣ "ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ" ΜΕ ΣΕΝΑ.

αν σου ειναι τοσο σημαντικο παντως, συυνεχισε το πρηξιμο, εγω θα υποχωρουσα στην θεση τους ;p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το τι ΘΕΛΕΙΣ εσυ (οποιοσδηποτε) γιατι "ετσι", μην το ταυτιζεις με το τι ειναι καλο για την ψυχολογια σου, απαραιτητα.
    οι επιθυμιες σου δεν ειναι απαραιτητο οτι κανουν καλο σε σενα, η αν το θελεις αλλιως, το να σου αρνουνται κατι, δεν ειναι αυταποδεικτα κατι κακο για σενα (τον οποιονδηποτε). καμια φορα το λες και καπριτσιο..

την αντιφαση στην οποια αναφερθηκες δεν την σχολιασα, γιατι δεν συμφωνω.

απο που προκυπτει οτι οποιος εχει ενα προβληματισμο η ακομα κι ενα σοβαρο ΠΡΟΒΛΗΜΑ και απευθυνεται στο φορουμ, ειναι "περιορισμενης ευθυνης" και δεν ειναι σε θεση να συμφωνησει η να διαφωνησει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ με καποιους κανονες για να συμμετεχει καπου?
    δεν ειναι πατερναλιστικο και υποτιμητικο να τους αντιμετωπιζεις ΟΛΟΥΣ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ σαν μη εχοντες δυνατοτητες αντιληψης και επιλογης?

ακομα και αναμεσα σε βαρια πασχοντες, λιγοι ειναι αυτοι που βρισκονται στην κατασταση που περιγραφεις, αλλα ακομα κι αν βρεθει καποιος , ειτε σε ψυχικη φορτιση τετοια που να μην προσεχει τι λεει, ειτε σε παραλληρημα και μαλιστα αυτα να ειναι μονιμα για πανω απο 3 μερες, αν δεν αποκαλυπτει τα στοιχεια του, τι προβλημα υπαρχει?

οπου ΥΠΑΡΧΕΙ προβλημα, οπου αποκαλυπτονται στοιχεια ταυτοποιησης, το λαμβανουν υποψη και τα διορθωνουν αν ζητηθει η τα σβηνουν.

υ.γ. με την "πλακιτσα" γελασα, αλλα δεν την διαβασα στον καλο μου γιατι δεν θα γελουσε..
    σορυ που παρεμβαίνω στην κουβέντα σας, αλλά ελπίζω να διευκολύνω κι όχι να μπερδέψω χειρότερα.
    Εγώ δεν κατάλαβα να υποτιμά η Νατ τους συμμετέχοντες και τον εαυτό της μαζί με το προηγούμενο μνμ κι ούτε εγώ θεωρώ πως μας υποτιμώ που συμφώνησα. Δεν λέω πως είμαστε περιορισμένης ευθύνης όσοι γράφουμε εδώ, ούτε οτι δεν έχουμε την ικανότητα της αντίληψης ή της επιλογής.
    Ανθρώπινα όμως όταν ένας άνθρωπος, ο οποιοσδήποτε , βρίσκεται σε μια αδύναμη στιγμή ή στιγμή έντασης ή φόρτισης, τότε ναι πολλές φορές έχει θολωμένη κρίση. Και τότε μπορεί να πει παραπάνω πράγματα από όσα θα ήθελε να δημοσιοποιήσει σε κανονικές συνθήκες.

Θα αναφέρω παράδειγμα γιατί έτσι νομίζω γίνομαι πιο αντιληπτή. Πρόσφατα συνέβει κάτι στο περιβάλλον μου που με τάραξε πολύ. Όταν το έμαθα ήμουν σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και ήθελα να το πω κάπου. Τυχαίνει να έχω κάποιους φίλους/ες και σήκωσα το τηλέφωνο και μίλησα με ανθρώπους. Πολλοί από αυτούς που συμμετέχουν εδώ, δεν έχουν αυτή την δυνατότητα και ζουν ιδιαιτέρως μοναχικές ζωές με αποτέλεσμα το φόρουμ να είναι σχεδόν η αποκλειστική τους επαφή και διέξοδος. Αν ήμουν σε αυτή τη θέση λοιπόν, θεωρώ οτι το πιο πιθανό θα ήταν να το έγραφα εδώ όπως βλέπω εξάλλου πολλούς να κάνουν με διάφορα θέματα της καθημερινότητας τους. Και πάλι δεν μιλώ για πληροφορίες που περιέχουν αυστηρά προσωπικά στοιχεία, ονόματα, διευθύνσεις κτλ αν και ακόμα κι αυτό έχω δει να γίνεται εδώ από κάποιους. Όμως αν έγραφα εδώ για το συγκεκριμένο περιστατικό, όσο προσεκτικά και να το έγραφα, είμαι απολύτως σίγουρη πως οποιοσδήποτε γνωστός μου το διάβαζε, θα με αναγνώριζε.

Δεν μιλώ λοιπόν για μειωμένη αντίληψη κι όλα αυτά, μιλώ καθαρά για ανθρώπινη ανάγκη να μοιραστείς κάποια πράγματα όταν δεν έχεις αυτή την δυνατότητα στον έξω κόσμο. Είναι τέτοια η φύση του φόρουμ που απευθύνεται σε πολλούς τέτοιους ανθρώπους. Σε στιγμές φόρτισης η ανάγκη σου να μοιραστείς ή να ακούσεις μια καλή κουβέντα, νικά την "λογική" που σου λέει οτι δεν προστατεύεις την ανωνυμία σου λέγοντας κάτι τέτοιο.

Αυτά προς εξήγησης της "αντίφασης" που λέει η Νατ κ που αντιλαμβάνομαι κι εγώ.
    Σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο βέβαια η συζήτηση γιατί εξακολουθώ να πιστεύω πως πρακτικά αυτό δεν γίνεται να λυθεί και πάντα θα υπάρχει ένα "τρωτό" σημείο εκεί.

Senior Member
    δεν ειπα οτι ησουν καλα ψυχολογικα.
    ουτε ειπα οτι απαγορευεται να αλλαξεις γνωμη για κατι που δημοσιοποιησες (ανωνυμα).
    αυτο που λες, εμπιπτει στο οτι ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΣ.

αν το κανουν για ολους, κατα την εκτιμηση τους θα διαλυθει σιγα σιγα το φορουμ.
    το να το κανουν μονο για σενα, προφανως κρινουν οτι δεν ισχυει, αλλα θα πρεπι να το κανουν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΣ "ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ" ΜΕ ΣΕΝΑ.

αν σου ειναι τοσο σημαντικο παντως, συυνεχισε το πρηξιμο, εγω θα υποχωρουσα στην θεση τους ;p
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?
    Απλα ανεφερα πανω στην κουβεντα μια φυσιολογικη εκ των πραγματων αντιφαση, δεν απαιτησα να λυθει με διαγραφες και την καταστροφη του φορουμ, θεωρω το εκανα ξεκαθαρο οτι συνειδητοποιω πως δεν μπορει να λυθει η αντιφαση που περιγραφω. Δεν κατηγορω κανεναν, δεν ζηταω τα ρεστα απο κανεναν, απλα εφερα το θεμα προς συζητηση, γιατι ετσι, για κουβεντα. Οχι για ξεκαθαρισματα.
    Στην αρχη ναι, ζητησα ΑΝ διαγραφουν τα μηνυματα της icecream να διαγραφουν και τα δικα μου γιατι ειχα κανει αυτη τη συζητηση με μοντ μηηηηηηνες πριν. Και ειπα μηπως αλλαξε κατι. Απο εκει και περα συζητωντας περαιτερω συμφωνησα οτι αυτο θα χαλαγε τη λειτουργια του φορουμ, δεν γνωριζα οτι ειχε εφαρμοστει πριν γινω μελος, αυτα προεκυψαν πανω στη κουβεντα και χαζη δεν ειμαι, θεωρω τον εαυτο μου διαλλακτικο ατομο. Επι του πρακτικου εχει εδω και πολλα μηνυματα που δεν διαφωνω μαζι σου.
    Απο ενα σημειο και μετα απλα εθεσα καποιες σκεψεις/ανησυχιες φιλοσοφικου ενδιαφεροντος χωρις να κανω στοχευμενη κριτικη στο συγκεκριμενο φορουμ, οποτε δεν χρειαζεται συνηγορο, μπορεις να χαλαρωσεις.
    Προσπαθω τοση ωρα ομορφα και ωραια να γινω κατανοητη αλλα συνεχιζεις να μιλας για την πρακτικη οπτικη του θεματος που εκανα εδω και ωρα ξεκαθαρο οτι δεν με αφορα. Αρα τι να κανω τωρα; Να συνεχισω αυτη τη συζητηση μεχρι να φτασουμε σε παρεξηγηση; Απο πλευρας μου το θεωρω περιττο αλλα θεωρω εξισου περιττο το να συνεχιζω να εξηγω τον εαυτο μου. Με καθε καλη διαθεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    σορυ που παρεμβαίνω στην κουβέντα σας, αλλά ελπίζω να διευκολύνω κι όχι να μπερδέψω χειρότερα.
    Εγώ δεν κατάλαβα να υποτιμά η Νατ τους συμμετέχοντες και τον εαυτό της μαζί με το προηγούμενο μνμ κι ούτε εγώ θεωρώ πως μας υποτιμώ που συμφώνησα. Δεν λέω πως είμαστε περιορισμένης ευθύνης όσοι γράφουμε εδώ, ούτε οτι δεν έχουμε την ικανότητα της αντίληψης ή της επιλογής.
    Ανθρώπινα όμως όταν ένας άνθρωπος, ο οποιοσδήποτε , βρίσκεται σε μια αδύναμη στιγμή ή στιγμή έντασης ή φόρτισης, τότε ναι πολλές φορές έχει θολωμένη κρίση. Και τότε μπορεί να πει παραπάνω πράγματα από όσα θα ήθελε να δημοσιοποιήσει σε κανονικές συνθήκες.

Θα αναφέρω παράδειγμα γιατί έτσι νομίζω γίνομαι πιο αντιληπτή. Πρόσφατα συνέβει κάτι στο περιβάλλον μου που με τάραξε πολύ. Όταν το έμαθα ήμουν σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και ήθελα να το πω κάπου. Τυχαίνει να έχω κάποιους φίλους/ες και σήκωσα το τηλέφωνο και μίλησα με ανθρώπους. Πολλοί από αυτούς που συμμετέχουν εδώ, δεν έχουν αυτή την δυνατότητα και ζουν ιδιαιτέρως μοναχικές ζωές με αποτέλεσμα το φόρουμ να είναι σχεδόν η αποκλειστική τους επαφή και διέξοδος. Αν ήμουν σε αυτή τη θέση λοιπόν, θεωρώ οτι το πιο πιθανό θα ήταν να το έγραφα εδώ όπως βλέπω εξάλλου πολλούς να κάνουν με διάφορα θέματα της καθημερινότητας τους. Και πάλι δεν μιλώ για πληροφορίες που περιέχουν αυστηρά προσωπικά στοιχεία, ονόματα, διευθύνσεις κτλ αν και ακόμα κι αυτό έχω δει να γίνεται εδώ από κάποιους. Όμως αν έγραφα εδώ για το συγκεκριμένο περιστατικό, όσο προσεκτικά και να το έγραφα, είμαι απολύτως σίγουρη πως οποιοσδήποτε γνωστός μου το διάβαζε, θα με αναγνώριζε.

Δεν μιλώ λοιπόν για μειωμένη αντίληψη κι όλα αυτά, μιλώ καθαρά για ανθρώπινη ανάγκη να μοιραστείς κάποια πράγματα όταν δεν έχεις αυτή την δυνατότητα στον έξω κόσμο. Είναι τέτοια η φύση του φόρουμ που απευθύνεται σε πολλούς τέτοιους ανθρώπους. Σε στιγμές φόρτισης η ανάγκη σου να μοιραστείς ή να ακούσεις μια καλή κουβέντα, νικά την "λογική" που σου λέει οτι δεν προστατεύεις την ανωνυμία σου λέγοντας κάτι τέτοιο.

Σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο βέβαια η συζήτηση γιατί εξακολουθώ να πιστεύω πως πρακτικά αυτό δεν γίνεται να λυθεί και πάντα θα υπάρχει ένα "τρωτό" σημείο εκεί.
    ελισαββετ,
    πανω στην συζητηση που ειχατε, η νατ διευκρινισε σε καποιο παλιοτερο μνμ οτι θεωρει οτι οσοι γραφουν εδω ειναι "ασταθεις" εκ προοιμιου και τι αλλο θα ηταν αλλωστε για να γραφουν εδω....
    ασε με σε παρακαλω για το αν το εξελαβα σαν υποτιμητικο για ολους , σωστα η λαθος, δεν μιλας με χαζη και το ξερεις, νομιζω...

νομιζω οτι το εχουν πει ολοι, οτι τα θεματα ταυτοποιησης ειναι πολυ ευαισθητα.
    αν θεωρουσες οτι και μονο οι λεπτομερειες της ιστοριας σου σε ταυτοποιουν, το εξηγεις με στοιχεια και στα σβηνουν.
    σε αλλη περιπτωση, αν δεν κινδυνευει απο ταυτοποιηση Η ΑΛΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ, ποιο ειναι το προβλημα δλδ να μοιραστει κατι τραυματικο/προβληματικο, ανωνυμα και με την θεληση του?

η νατ λεει κατι τελειως διαφορετικο και επιμενει.
    δεν μιλαει καθολου για κινδυνο ταυτοποιησης και το ξεκαθαριζει, αλλα για το οτι αφου μετανιωσε, δεν θελει να τα βλεπει γραμμενα οσα μοιραστηκε.
    ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Senior Member
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?
    Απλα ανεφερα πανω στην κουβεντα μια φυσιολογικη εκ των πραγματων αντιφαση, δεν απαιτησα να λυθει με διαγραφες και την καταστροφη του φορουμ, θεωρω το εκανα ξεκαθαρο οτι συνειδητοποιω πως δεν μπορει να λυθει η αντιφαση που περιγραφω. Δεν κατηγορω κανεναν, δεν ζηταω τα ρεστα απο κανεναν, απλα εφερα το θεμα προς συζητηση, γιατι ετσι, για κουβεντα. Οχι για ξεκαθαρισματα.
    Στην αρχη ναι, ζητησα ΑΝ διαγραφουν τα μηνυματα της icecream να διαγραφουν και τα δικα μου γιατι ειχα κανει αυτη τη συζητηση με μοντ μηηηηηηνες πριν. Και ειπα μηπως αλλαξε κατι. Απο εκει και περα συζητωντας περαιτερω συμφωνησα οτι αυτο θα χαλαγε τη λειτουργια του φορουμ, δεν γνωριζα οτι ειχε εφαρμοστει πριν γινω μελος, αυτα προεκυψαν πανω στη κουβεντα και χαζη δεν ειμαι, θεωρω τον εαυτο μου διαλλακτικο ατομο. Επι του πρακτικου εχει εδω και πολλα μηνυματα που δεν διαφωνω μαζι σου.
    Απο ενα σημειο και μετα απλα εθεσα καποιες σκεψεις/ανησυχιες φιλοσοφικου ενδιαφεροντος χωρις να κανω στοχευμενη κριτικη στο συγκεκριμενο φορουμ, οποτε δεν χρειαζεται συνηγορο, μπορεις να χαλαρωσεις.
    Προσπαθω τοση ωρα ομορφα και ωραια να γινω κατανοητη αλλα συνεχιζεις να μιλας για την πρακτικη οπτικη του θεματος που εκανα εδω και ωρα ξεκαθαρο οτι δεν με αφορα. Αρα τι να κανω τωρα; Να συνεχισω αυτη τη συζητηση μεχρι να φτασουμε σε παρεξηγηση; Απο πλευρας μου το θεωρω περιττο αλλα θεωρω εξισου περιττο το να συνεχιζω να εξηγω τον εαυτο μου. Με καθε καλη διαθεση.
    τονιζω αυτα που θεωρω οτι πρεπει να τονισω.
    δεν ευθυνομαι για αυτα που συμπεραινεις εσυ, μονο γι αυτα που γραφω εγω.

πολυ χαλαρη ειμαι, αλλα μεχρι το [προηγουμενο μνμ σου, δεν ειχα την εντυπωση οτι δεν ζητας τπτ , ειχα την εντυπωση οτι νοιωθεις αδικημενη και κατι περισσοτερο ακομα κι απο αδικημενη και σου εξηγω το σκεπτικο μου
    ισως ασχοληθηκα πολυ παραπανω απ οσο χρειαζοταν, δεν αντιληφθηκα οτι συμφωνεις...
    καλο σου απογευμα

Senior Member
    και τωρα σχολασαμε και θα παμε για ψωνια.
    η συνεχεια στο επομενο...

Senior Member
    ελισαββετ,
    πανω στην συζητηση που ειχατε, η νατ διευκρινισε σε καποιο παλιοτερο μνμ οτι θεωρει οτι οσοι γραφουν εδω ειναι "ασταθεις" εκ προοιμιου και τι αλλο θα ηταν αλλωστε για να γραφουν εδω....
    ασε με σε παρακαλω για το αν το εξελαβα σαν υποτιμητικο για ολους , σωστα η λαθος, δεν μιλας με χαζη και το ξερεις, νομιζω...

αν θεωρουσες οτι και μονο οι λεπτομερειες της ιστοριας σου σε ταυτοποιουν, το εξηγεις με στοιχεια και στα σβηνουν.
    σε αλλη περιπτωση, αν δεν κινδυνευει απο ταυτοποιηση Η ΑΛΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ, ποιο ειναι το προβλημα δλδ να μοιραστει κατι τραυματικο/προβληματικο, ανωνυμα και με την θεληση του?

δεν μιλαει καθολου για κινδυνο ταυτοποιησης και το ξεκαθαριζει, αλλα για το οτι αφου μετανιωσε, δεν θελει να τα βλεπει γραμμενα οσα μοιραστηκε.
    Αν βρεθει γνωστος μου στο φορουμ θα με ταυτοποιησει ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ. Παρα μα παρα πολυ ευκολα. Εχω δωσει πολυ συγκεκριμενες λεπτομερειες σε καποια θεματα μου χωρις προσωπικα στοιχεια αλλα συγκεκριμενα γεγονοτα και χρονικα στοιχεια, απο εκει και περα αυτο σε συνδιασμο με αλλα θεματα το καθιστα ευκολο να παθω κατι τετοιο. Αλλο ατομο με τον συγκεκριμενο συνδιασμο θεματων και βιωματων με τις συγκεκριμενες λεπτομερειες δεν υπαρχει. Σου λεω με βεβαιοτητα πως δεν υπαρχει αλλο ατομο σε ολη την Ελλαδα με αυτον τον συνδιασμο θεματων και βιωματων. Ειμαι 10000000% βεβαιη. Δεν εχω δωσει αφμ, δεν εχω δωσει ονομα, δεν εχω δωσει διευθυνση, δεν εχω δωσει τηλεφωνο, δεν εχω δωσει ιμειλ (παρα μονο προχειρο που εφτιαξα εκεινη τη στιγμη για τον οποιο συγκεκριμενο σκοπο και μετα δεν ξαναχρησιμοποιησα).
    Υπαρχει λοιπον κινδυνος ταυτοποιησης.
    Δεν ηξερα οτι επρεπε να ειμαι τοσο συγκεκριμενη για να μου επιτρεψουν να διατηρησω την ανωνυμια μου/την ιδιωτικοτητα μου. Ισχυει και ο αλλος λογος που εδωσα αλλα δεν ηξερα οτι επρεπε να περασω λαικο δικαστηριο πρωτα. Παραληψη μου. Παρακαλω καποιος μοντ να μου πει, ο aeon η οποιοσδηποτε αν εμπιπτουν τα παραπανω στις εξαιρετικες περιπτωσεις κινδυνου αποκαλυψης ταυτοτητας.
    Last edited by Natalia_sups; 24-01-2018 at 20:46.

Senior Member
    τονιζω αυτα που θεωρω οτι πρεπει να τονισω.
    δεν ευθυνομαι για αυτα που συμπεραινεις εσυ, μονο γι αυτα που γραφω εγω.

πολυ χαλαρη ειμαι, αλλα μεχρι το [προηγουμενο μνμ σου, δεν ειχα την εντυπωση οτι δεν ζητας τπτ , ειχα την εντυπωση οτι νοιωθεις αδικημενη και κατι περισσοτερο ακομα κι απο αδικημενη και σου εξηγω το σκεπτικο μου
    ισως ασχοληθηκα πολυ παραπανω απ οσο χρειαζοταν, δεν αντιληφθηκα οτι συμφωνεις...
    καλο σου απογευμα
    Ναι ειχα σταματησει να ζηταω κατι εδω και ωρα, δεν φταιω αν δεν το αντιληφθηκες παρ'οτι ανεφερα απειρες φορες πως καταλαβαινω οτι η αντιφαση δεν γινεται να διορθωθει. Τα ειπαμε τα ξαναπαμε, φτανει, οντως σχολασαμε...
    Απο εκει και περα για να σε προλαβω στο τελευταιο μου μηνυμα που ναι παλι ζηταω απο μοντ να δει τη περιπτωση μου αλλαξαν κατα τη διαρκεια της συζητησης καποια δεδομενα, δεν ηξερα ποσο συγκεκριμενη πρεπει να ειμαι. Σε ευχαριστω παντως για τις διευκρινησεις που προσεφερες περι της ολης διαδικασιας. Καλο σου απογευμα....

Senior Member

Να ξεκαθαρισω κι εγω πως αυτο ακριβως εννοουσα οταν μιλησα για την κριση των μελων οταν ανοιγουν θεματα σε μια δυσκολη στιγμη. Σε καμια περιπτωση δεν υποτιμησα τα μελη ουτε τη νουμοσυνη τους. Συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου σε αυτη τη περιγραφη. Και πραγματι υπηρχαν περιοδοι που δυσκολευομουν ασχημα και δεν ειχα που να μιλησω. Θολη κριση μπορει να εχει ο οποιοσδηποτε σε μια δυσκολη στιγμη και 400 να τα εχει. Και κανεις δεν εχει γινει μελος εδω στα καλα καθουμενα επειδη περναει ωραια και θελει να μας το πει, ατομα με δυσκολιες απευθυνονται. Εξεφρασες θεωρω πολυ καλα αυτο που εννοουσα.

Super Moderator
    Ναταλία και όλοι,

η διαδικασία είναι η εξής:

1. Στέλνεις το ακριβές link του επίμαχου θέματος/μηνύματος.

2. Στέλνεις την παράγραφο που θέλεις να τροποποιηθεί.
    3. Στέλνεις από κάτω την νέα μορφή της παραγράφου που ΔΕΝ σε ταυτοποιεί, απεναντίας, μπερδεύει τους χρήστες.

Παράδειγμα 1ο.

Αρχικό μήνυμα:
    Είμαι η Ναταλία, 35 χρονών και ζω σε ένα νησί. Χώρισα πέρσυ και έπεσα σε κατάθλιψη και επιπλέον, έχασα και τη δουλειά μου.

Τροποποιημένο μήνυμα:
    Γεια σε όλους! Με λένε Γεωργία, είμαι 24 ετών και πρόσφατα αποφάσισα να μεταναστεύσω στον Καναδά, από την Αθήνα όπου μεγάλωσα. Δουλεύω σε μια εταιρεία παπουτσιών. Το πρόβλημα μου είναι ότι νιώθω μελαγχολία, εδώ και 1 μήνα.

Εναλλακτική τροποποιημένου μηνύματος:
    Γεια σε όλο το φόρουμ!

Το 1ο τροποποιημένο μήνυμα, θα γίνει δεκτό και οι διαχειριστές θα ικανοποιήσουν το αίτημα.
    Το 2ο δεν θα γίνει.

(πιστέψτε με, όποτε ζητάτε τροποποίηση, συνήθως λαμβάνουμε μια απάντηση στο στυλ του 2ου μηνύματος).

Senior Member
    ελισαββετ,

Καλημέρα Ρεμεντυ
    Φυσικά και δεν σε θεωρώ χαζή!

Ο σκοπός μου δεν ήταν να σου πω τι να καταλάβεις, εσένα ή σε κάποιον άλλον, εξήγησα όμως πώς αντιλήφθηκα εγώ την άποψη της Νατ και γιατί συμφώνησα.

Έχουμε διαφορετική οπτική προφανώς στο συγκεκριμένο, δεκτό.

Senior Member
    Να ξεκαθαρισω κι εγω πως αυτο ακριβως εννοουσα οταν μιλησα για την κριση των μελων οταν ανοιγουν θεματα σε μια δυσκολη στιγμη. Σε καμια περιπτωση δεν υποτιμησα τα μελη ουτε τη νουμοσυνη τους. Συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου σε αυτη τη περιγραφη. Και πραγματι υπηρχαν περιοδοι που δυσκολευομουν ασχημα και δεν ειχα που να μιλησω. Θολη κριση μπορει να εχει ο οποιοσδηποτε σε μια δυσκολη στιγμη και 400 να τα εχει. Και κανεις δεν εχει γινει μελος εδω στα καλα καθουμενα επειδη περναει ωραια και θελει να μας το πει, ατομα με δυσκολιες απευθυνονται. Εξεφρασες θεωρω πολυ καλα αυτο που εννοουσα.
    Κατάλαβα τι λες Νατ.
    Ίσως η παρεξήγηση έγινε που γίνεται αυτή η συζήτηση στο παρόν νήμα και φάνηκε σα να ζητάς κάτι να αλλάξει πάνω σε αυτό συγκεκριμένα. Ίσως αν γινόταν αυτή η συζήτηση σε ένα διαφορετικό νήμα με θέμα γενικά τα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης και την λειτουργία τους να ήταν καλύτερα.

Παρόλα αυτά , άσχετα με αυτό, μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν εκφράσει άλλα μέλη την γνώμη τους για το θέμα των προφίλ που είπαμε και που ο Αεον είπε οτι πιαθνόν να μπορεί να λυθεί. Τόσα μέλη συμμετέχουν, τόσα μέλη διάβασαν το παρόν... δεν τους ενδιαφέρει καν αν θα χουν ανοιχτό ή κλειστό προφίλ; Το θεωρούν ανευ σημασίας; Για πείτε βρε παιδιά....

Banned
    Παρόλα αυτά , άσχετα με αυτό, μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν εκφράσει άλλα μέλη την γνώμη τους για το θέμα των προφίλ που είπαμε και που ο Αεον είπε οτι πιαθνόν να μπορεί να λυθεί. Τόσα μέλη συμμετέχουν, τόσα μέλη διάβασαν το παρόν... δεν τους ενδιαφέρει καν αν θα χουν ανοιχτό ή κλειστό προφίλ; Το θεωρούν ανευ σημασίας; Για πείτε βρε παιδιά....
    Καλημέρα, μήπως θα ήταν καλύτερα να ανοιχτεί νέο thread με το συγκεκριμένο ερώτημα για να δοθούν πιο συγκεντρωτικά οι απαντήσεις, ίσως εδώ να χάνεται κάπως γιατί συζητήθηκαν πολλά για τη λειτουργία του φόρουμ.

Senior Member
    Συμφωνω με μπρεθ.
    Ανοιξε αν σε ενδιαφερει ενα θεμα στην ενοτητα σχολια, προτασεις με το σκεπτικο σου, να δουμε τι θελουν κι αλλοι. Μπορεις μαλιστα να το κανεις ψηφοφορια.

Senior Member
    Σωστό! Ανοίγω καινούργιο λοιπόν, αν κ ψηφοφορία δεν ξέρω να βάζω αλλά οκ

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast