παρακολουθηση και ψυχαναγκασμοι - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 52 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 776
    Senior Member
    Ο γιατρος στο κψυ μου ειπε οτι εχω χαζεψειλιγο απο τα φαρμάκα.

Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μπου παίρνεις πολλά φάρμακα αλλά τα χρειαζεσαι

Εστάλη από MotoG3 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Παιρνωπολλα και δεβλεπω προκοπη.θα με κλεισουν μεσα

είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Δε σε κλίνουν μες μη φοβάσαι

Εστάλη από MotoG3 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Ειπαμε τωρα με τη γιατρο να παρω στεντον αντι για ζαναξ για να γινω φυτο και να μη νιωθω τιποτα για λιγες μερες

είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    αρε βοο τη τραβας, το στεντον καλο ειναι γινεσε φυτο? εμενα μου εχει πει να παιρνω νοζιναν αμα θελω να ηρεμισω σε νευρικες κρισεις, το παιρνω και μετα κοιμαμε 16 ωρες

Senior Member
    για μενα το στεντον ειναι το πιο βαρυ φαρμακο που εχω παρει.μου το εδωσαν στο σωτηρια οταν ημουν μεσα.με εκανε φυτο.κοιμομουν 15 ωρες και μου ετρεχαν τα σαλια.αλλα δεν αντεχω να ειμαι αλλο ετσι.τα παιζω ολα για ολα.θα το παρω για καποιες μερες μπας και δω καλο.κι εχω και τη μανα μου απο πανω να μου λεει γιατι παιρνω τοσα φαρμακα και οτι το στεντον θα με κανει φυτο και μου λεει θες να πας να μεινεις και μονη σου αθηνα...λες κα αυτη μου προσφερει κατι.χειροτερασαα αρρωσταινω εδω κατω στο σπιτι τους με τη γκρινια τους ολη μερα.κατανοηση πουθενα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    boo παντως και εγω που παιρνω λιγα φαρμακα μου τη δινει, 38 χρονων και καθε μερα φαρμακα, δεν μου αρεσει καθολου........

Senior Member
    Όλα τα αντιψυχωτικά εκτός ζυπρεξα κ αμπιλιφαι σταματούν τη περίοδο Boo έχεις βάλει κιλά αυτά τα χρόνια που δεν έχεις περίοδο?
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    1η φορα εβαλα 10 κιλα πριν 4 χρονια με το ζυπρεξα αλλα τα εχασα πολυ γρηγορα.μετα με το ρεμερον πηρα παλι 10 κιλα τα οποια τα εχασα πολυ γρηγορα.ενοω χωρις καποια διαιτα απλα ξεφουσκωσα μετα απο 1 μηνα με αυτα τα 2.το ζυπρεξα δε με βοηθιυσε στα ψυχωτικα και μου το σταματησαν στη 2η νοσηλεια.το αμπιλιφαι οπως και το ρισπερνταλ δε μου το γραφει η γιατρος γιατι μου ειχε πει οτι ειναι ελαφρα για μενα.τωρα περα απο αυτα απο τοτε που κοπηκε η περιοδος αν εξαιερεσουμε τις 2 παραπανω αυξησεις κιλων δεν εχω παρει γραμμαριο.ειχα φτασει τα 44 κιλα 1.70 υψος.πηγα το σεπτεμβρη σε διατροφολογο εφτασα τα 50 κιλα αλλα τωρα τα ξαναχανω γιατι ελειπε η μανα μου για μεγαλα διαστηματα και δεν ειχα καποιον α μου μαγειρευει ολα αυτα που ελεγε ο διατροφολογος οποτε τον σταματησα κι αυτον και τωρα παλι χανω.μου εχει κοπει η ορεξη
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    1η φορα εβαλα 10 κιλα πριν 4 χρονια με το ζυπρεξα αλλα τα εχασα πολυ γρηγορα.μετα με το ρεμερον πηρα παλι 10 κιλα τα οποια τα εχασα πολυ γρηγορα.ενοω χωρις καποια διαιτα απλα ξεφουσκωσα μετα απο 1 μηνα με αυτα τα 2.το ζυπρεξα δε με βοηθιυσε στα ψυχωτικα και μου το σταματησαν στη 2η νοσηλεια.το αμπιλιφαι οπως και το ρισπερνταλ δε μου το γραφει η γιατρος γιατι μου ειχε πει οτι ειναι ελαφρα για μενα.τωρα περα απο αυτα απο τοτε που κοπηκε η περιοδος αν εξαιερεσουμε τις 2 παραπανω αυξησεις κιλων δεν εχω παρει γραμμαριο.ειχα φτασει τα 44 κιλα 1.70 υψος.πηγα το σεπτεμβρη σε διατροφολογο εφτασα τα 50 κιλα αλλα τωρα τα ξαναχανω γιατι ελειπε η μανα μου για μεγαλα διαστηματα και δεν ειχα καποιον α μου μαγειρευει ολα αυτα που ελεγε ο διατροφολογος οποτε τον σταματησα κι αυτον και τωρα παλι χανω.μου εχει κοπει η ορεξη
    Γιατι δεν μαγειρευεις εσυ βρε μπου? Κανει πολυ κακο στην υγεια σου να σου λειπουν τουλαχιστον 15 κιλα απο το φυσιολογικο βαρος. Επιβαρυνει πολυ και τα ζωτικα σου οργανα. Αν τρως πραγματα που σου αρεσουν πολυ? Ή αν τρως καλα λιπαρα? Πχ ξηρους καρπους, φυστικοβουτυρο κλπ
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Άσε που είναι πολύ ωραία απασχόληση η μαγειρική και σε χαλαρώνει!
    Εγώ πάντως αν και δεν είμαι πολύ του μαγειρέματος και σε καθημερινή βάση το βαριέμαι αφάνταστα, όταν είμαι σε ένταση ή γενικά όταν δεν είμαι και πολύ στα καλά μου, πολλές φορές μπαίνω στην κουζίνα και αυτοσχεδιάζω με ο, τι υπάρχει.

Senior Member
    βαριεμαι ελεεινα τη μαγειρικη.ουτε τι να αγορασω ξερω για ναφτιαξω κατι.δε μ αρεσει καθολου.κι αυτος ο διατροφολογος μεσημερι βραδυ θελει διαφορτικα φαγητα πως να τα κανω ολα αυτα.εχω αρχισει να χανω κιλα απο τοτε που μπηκα στο επεισοδιο.παντα ετσι γινεται μου κοβεται η ορεξη
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    To remeron δε στην ανοιγει καθολου?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    οχι με το ρεμερον οταν το ειχα πρωτοπαρει πριν χρονια με εκενε να παρω 10κιλα αλλα μετα απο κανα 2 μηνες ξεφουσκωσα.τωρα το πηραα για 2η φορα 1 χρονο τωρα αλλα δε μου ανοιγει καθολου η ορεξη
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 21 of 52 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast