Results 61 to 75 of 89
Thread: A toast to my emptiness.
-
03-02-2018, 11:56 #61
Καλημέρα.Χθες διάβασα το μήνυμά σου προς το βραδάκι αλλά δεν ήμουν σπίτι και πίστεψε με,ανυπομονούσα να βρεθώ πάλι σήμερα στο δωμάτιο μου για να σου απαντήσω.Να ξεκινήσω με το να σου πω οτι και εγώ θεωρώ τις συζητήσεις μας φοβερά εποικοδομητικές.Υπάρχει διάλογος αλλά και αντίλογος,κάτι το οποίο με κάνει να προβληματίζομαι σχετικά και με την "άλλη όψη του νομίσματος" σε διάφορα θέματα που συζητάμε.Όπως σου έχω πει,μου είχε λείψει τέτοιου είδους επικοινωνία,συνήθως με το περίγυρό μου που αναγκαία συναναστρέφομαι είμαι επιφανειακή,τυπική,δείχνω οτι είμαι καλά -κανείς δηλαδή δε μπορεί να φανταστεί τι είδους "κενές",σκοτεινές μέρες βιώνω- και δε μιλάω καθόλου για τα ενδιαφέροντα μου ή τους κόσμους μου.Είναι φορές που απλά βρίσκομαι σε μια παρέα και μπορεί να περάσει αρκετή ώρα χωρίς να πω λέξη,να είμαι εκεί αλλά να ταξιδεύει το μυαλό μου αλλού.Βέβαια,αυτό μάλλον συμβαίνει επειδή δεν έχω βρει ακόμη ανθρώπους που να ταιριάζουν πραγματικά σε εμένα.Πάντως ήθελα να σου πω οτι μερικές προτάσεις σου με επηρεάζουν και με ταρακουνούν.Να,όπως αυτή ας πούμε "έχω μάθει πολλά πράγματα να τα μασάω .. ενώ δεν είμαι." ή αυτή "ώρες ώρες νιώθω ότι προσπαθώ να ξεφύγω απ τον εαυτό μου." Ειδικά στο οτι προσπαθείς να ξεφύγεις από τον εαυτό σου είναι κάτι στο οποίο ταυτίζομαι σε μεγάλο βαθμό.Είναι στιγμές που σκέφτομαι κάποιες συμπεριφορές ή κινήσεις μου και με πιάνει ένα σφίξιμο, θέλω απλά να ανοίξει η γη να με καταπιεί.Και εγώ πάντως φοβάμαι μη γίνομαι φορτίο ή βάρος και υπάρχουν φορές που με πιάνουν κάτι τρελές ανασφάλειες και τότε είναι που γίνομαι κουραστική επειδή επιμένω να ρωτάω κοντινούς μου ανθρώπους αν αντέχομαι και άλλα παρόμοια.Γενικά,συνήθως μόνη μου υποβαθμίζω τον εαυτό μου ενώ οι άλλοι μπορεί να μην έχουν κανένα θέμα μαζί μου.
Τις μέρες που ξυπνάω και δε "μπαίνει" από το μπατζούρι το φως του ήλιου,η διάθεση μου αυτόματα γίνεται πιο μελαγχολική.Χθες βέβαια δεν με επηρέασε τόσο ο καιρός.Το απόγευμα ήμουν έξω και μου άρεσε το σκηνικό,έβγαζε μια καφκική ατμόσφαιρα.Τέτοιες μέρες -όπως και τη σημερινή- τις συνδυάζω με τέτοιου είδους κομμάτια : https://www.youtube.com/watch?v=PMAB3r6EjcM .Πιάνουν ακριβώς το feeling του "ψυχρού" καιρού,ειδικά αν βρέχει κιόλας.Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι από τα πολύ πολύ αγαπημένα μου.Παρατήρησε το synthesizer,έχει ένα τόσο νοσταλγικό τόνο που ειδικά το καλοκαίρι που είχα "δεθεί" με το συγκεκριμένο δίσκο,μου έφερνε δάκρυα στα μάτια.Ο τραγουδιστής ήταν επιληπτικός,αυτοκτόνησε στα 23 του.Γενικά το καλοκαίρι με είχαν "σημαδεύσει" ο συγκεκριμένος δίσκος και η βιογραφία του τραγουδιστή.Παρ'όλο που γνώριζα το συγκρότημα καιρό,πρώτη φορά αισθάνθηκα οτι μπορούσε να με "αγγίξει" πραγματικά η μουσική τους και πλέον έχουν ξεχωριστή θέση μέσα μου.Διαλογισμός,ε? Έχεις βιβλία για πρακτική άσκηση? Μίλησε μου λίγο παραπάνω για αυτό,αν θέλεις.Μου φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.Εγώ έχω ένα βιβλίο,τη "μυστική καββάλα",το οποίο είναι καθαρά θεωρητικό και αποσκοπεί στη κατανόηση της καββάλας.Δε ξέρω αν γνωρίζεις επί του θέματος,με δυο λόγια η καββάλα είναι ένα αποκρυφιστικό πρακτικό σύστημα ανύψωσης της συνείδησης και μια από τις πρακτικές μεθόδους που χρησιμοποιούν όσοι ακολουθούν αυτό το μονοπάτι είναι ο διαλογισμός.Βέβαια είναι ένα πολύπλοκο σύστημα,όποτε και το βιβλίο είναι δύσκολο,δυσνόητο σε ορισμένα σημεία για τους αρχάριους.Φαντάσου δε το διάβασα ολόκληρο και έχει χρόνο περίπου που ασχολήθηκα,οπότε έχω βασικές,υποτυπώδεις γνώσεις.Πάντως,θαυμάζω τους ανθρώπους που ακολουθούν τέτοια μονοπάτια γιατί χρειάζεται μεγάλη αφοσίωση,πειθαρχεία,υπομον ή και θέληση.
Γέλασα λίγο με το "ακούγομαι σαν preacher" ! Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα μου γράφεις στη συγκεκριμένη παράγραφο σχετικά με τη διατροφή συναρτήσει της ψυχολογίας.Και εγώ αισθάνομαι πως όταν ηρεμήσω περισσότερο μέσα μου,όλα μου τα βήματα και οι κινήσεις θα είναι περισσότερο συνειδητές και προσεγμένες.Αλλά χρειάζεται καιρός μέχρι να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο ψυχολογίας.Οι "δαίμονες" μου με τυραννούν ακόμη,άλλες φορές περισσότερο και άλλες λιγότερο.
Έμεινα λίγο με την απάντηση του καθηγητή.Μάλλον όλοι έχουν το ίδιο μότο!Εκείνη τη μέρα εκεί που προσπαθούσα να υποστηρίξω τη θέση μου,αυτή ακριβώς την ερώτηση άκουσα από τον αντιπαθέστατο καθηγητή του εργαστηρίου.Βέβαια,απάντησ α και ανάλογα.Ενώ παλιότερα,απλά θα έβαζα τα κλάματα ή δε θα μιλούσα.Μου είχε συμβεί πέρυσι σε ένα άλλο εργαστήριο που μια καθηγήτρια με προσέβαλε και αντί απλά να αδιαφορήσω και να μην ασχοληθώ,εβάλα τα κλάματα.Οκ,μπορεί να σου φαίνεται περίεργο,αλλά είμαι αρκετά ευαίσθητη και μερικές φορές με επηρεάζουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε ή χρειαζόταν κάποια πράγματα.Πλέον το δουλεύω όμως και όταν πάνε να με "πατήσουν", μιλάω με ύφος και αυστηρότητα.Χαίρομαι που το έχω καταφέρει αυτό.
Ούτε εγώ ακούω πάντως ελληνική μουσική.Ελάχιστα πράγματα.Εκ των οποίων και αυτό το συγκρότημα : https://www.youtube.com/watch?v=CeT12TYjv_k .Όλο ευχάριστα πράγματα σου στέλνω σήμερα! Όντως το κομμάτι που σου έστειλα χθες,το σκεφτόμουν και εγώ οτι έχει κάτι αισθησιακό.Τέτοια πράγματα ακούω συνήθως όταν θέλω να χορέψω και να αφεθώ.Πραγματικά μου αρέσει πολύ αυτή η αμοιβαία ανταλλαγή μουσικών ακουσμάτων,γιατί διευρύνω και εγώ το κόσμο μου.Πέρα από αυτό όμως το να ακούω κομμάτια που μου στέλνεις,είναι ένας τρόπος να σε γνωρίσω καλύτερα,να γνωρίσω τι σε εκφράζει,τι σε γοητεύει,με τι ταυτίζεσαι.Χαμογελούσα όσο άκουγα το κομμάτι που μου έστειλες.Παρομοίως μου βγάζει κάτι γλυκό,αιθέριο,αγγελικό αλλά παράλληλα και κάτι συγκινητικό.Δηλαδή αν το άκουγα κάποια στιγμή που θα ήμουν άσχημα ψυχολογικά,είμαι σίγουρη οτι θα βούρκωνα.Α,ναι.Σχετικά με τη σειρά που μου ανέφερες,δεν τη γνωρίζω.Αξίζει λες? Πάντως,το bojack horseman με έχει συνεπάρει και ένας από τους λόγους είναι οτι έχει πολύ ρεαλισμό μέσα.
Καλό σαββατοκύριακο εύχομαι.Last edited by in the woods; 03-02-2018 at 17:40.
- 06-02-2018, 13:05 #62
Καλημέρα psy_spirit.Άκουγα αυτό το κομμάτι : https://www.youtube.com/watch?v=ZyAuTJnOfyc και ήθελα να σου το στείλω.Πολύ μου αρέσει αυτή η coldwave & minimal αισθητική που αποπνέει η μουσική των συγκεκριμένων.Πώς είσαι εσύ? Εύχομαι καλά.Οι προηγούμενες 3 μέρες για μένα ήταν πολύ άσχημες,πέρασαν σε μια κατάσταση πλήρους αδράνειας αλλά και έντασης.Σήμερα όμως είμαι λίγο καλύτερα.Ελπίζω να μη σε πρήζω με τα μηνύματα μου.Μη σκεφτείς πάντως οτι θέλω να σε πιέζω να μου γράφεις,απλά μου αρέσει να σου στέλνω όταν χανόμαστε λιγάκι.
06-02-2018, 19:13 #63
Τι κανετε κοριτσια?
Και ενα απο μενα απο τις καποτε πολυ μπλακ μερες και νυχτες μου.
Πολυαγαπημενο https://www.youtube.com/watch?v=8WYUfsdjHWMEverything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
06-02-2018, 20:18 #64
Γεια σου savatage.Εγώ έτσι και έτσι είμαι.Ειδικά από το απόγευμα και μετά όσα αποθέματα διάθεσης και ενέργειας έχω,κατά τη διάρκεια της ημέρας,μειώνονται σταδιακά.Εσύ είσαι καλά? Πω,το κομμάτι που έστειλες μου έφερε αναμνήσεις από γυμνάσιο-λύκειο που άκουγα πολύ μια παρόμοιου είδους μπάντα με shallow the sun,τους insomnium αν γνωρίζεις.Έβαλα μετά από χρόνια να ακούσω κομμάτια τους.Το κομμάτι που ανέβασες έχει πολύ ωραίους στίχους.Katatonia ακούς? Λατρεύω αυτό το κομμάτι (καλά και το δίσκο) : https://www.youtube.com/watch?v=w9jEmJww2dQ .
Last edited by in the woods; 06-02-2018 at 20:55.
06-02-2018, 21:15 #65
Φυσικα ακουω και Κατατονια, αλλα ειδικα ινσομνιουμ! Αξεπεραστες μελωδιες που βαρανε κατευθειαν στην ψυχη.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
06-02-2018, 21:37 #66
Χάρηκα με το μήνυμα σου γιατί η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν έχω μιλήσει για metal μουσική με κοπέλα,συνέχεια με κάτι τύπους μιλούσα.Εγώ κλίνω περισσότερο προς black metal πάντως.Χάνομαι στην ατμόσφαιρα και το σκοτάδι αυτού του ιδιώματος.Στο λύκειο άκουγα μόνο black,τίποτα άλλο (για αυτό βγήκα έτσι μάλλον :P ),αλλά πλέον έχω διευρύνει τα μουσικά μου ακούσματα, και πάλι όμως στα πλαίσια της dark μουσικής.Εσύ είσαι περισσότερο του heavy και doom metal? Ελληνικό μπλακ,άκου αν θέλεις : https://www.youtube.com/watch?v=XP0qHBTfobk .
06-02-2018, 21:44 #67
Ακουω και μπλακ και μελωδικο ντεθ. Κατα προτιμηση με χαλφ εντ χαλφ φωνητικα.
Ηταν κανα δυο τρια μαυρα καταμαυρα χρονια που ακουγα και πολυ ντουμ, ταιριαζε στη μαυριλα που ηθελα ντε και καλα να συντηρησω.
I grew out of it.
Αλλα δεν παυουν να με συγκινουν και να με συγκλονιζουν οι μελωδικες ηλεκτρικες κιθαρες της ντουμ.
Πού το ανακαλυψες αυτο που μου εστειλες? Υποθετω θα ανοιγουν και συναυλιες απο μπλακ μπαντες?Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
06-02-2018, 22:12 #68
Doom έχει περίπου 1,5 χρόνο που ασχολούμαι.Βασικά αυτό που με γοητεύει στο doom είναι οι "βαρυές" ηλεκτρικές κιθάρες,σαν να σε "πλακώνουν" ένα πράγμα.Bλέπε χαρακτηριστικά,black sabbath,το κομμάτι.Πω,εντάξει η αρχή των πάντων!Για ένα σεβαστό διάστημα ασχολιόμουν και άκουγα αποκλειστικά ελληνικό μπλακ,οπότε ανακάλυψα πολλά διαμαντάκια.Ήμουν αρκετά "χωμένη" και είχα και γνωστούς που άκουγαν παρόμοια μουσική,οπότε έμαθα και από εκεί δυο πράγματα.Οι συγκεκριμένοι που σου έστειλα είναι παλιοί,90's cult-ιλα,οπότε δε ξέρω αν τότε άνοιγαν για μπλακ συναυλίες.Πλέον βέβαια,ακούω ελάχιστα μπλακ ή να το θέσω καλύτερα ακούω όταν είμαι στο ανάλογο mood,με τη κατάλληλη ατμόσφαιρα και πάντα νύχτα.Βέβαια εδώ και κάποιους μήνες δεν είμαι σε κανένα mood λόγω του οτι η ζωή μου έχει έρθει άνω - κάτω.Με ρίχνει πολύ αυτό γιατί αισθάνομαι οτι δεν εξελίσσομαι σαν προσωπικότητα.Πάντως savatage δεν έχω ακούσει ποτέ!Κάθε φορά που βλέπω το username σου μου έρχεται στο μυαλό ένα εξώφυλλο από αυτούς.Εσένα είναι από τα αγαπημένα σου συγκροτήματα ή τη περίοδο που έκανες εγγραφή εδώ είχες κολλήσει με αυτούς? Θα μου πρότεινες να ακούσω κάποιο δίσκο τους? Πω,φοβάμαι μη σε κούρασα γιατί έγραψα αρκετά,απλά ενθουσιάζομαι λίγο.
06-02-2018, 22:44 #69
Την περιοδο που ειχα κανει εγγραφη ημουν κολλημενη με εντελως αλλες μπαντες, γιαυτο εβαλα αυτο το username χαχαχααχαχ
Οι σαβ ειναι υπεροχοι παντως. Θα σου γραψω καποια πολυ αγαπημενα μου
Summer's rain (Με ανατριχιαζει καθε καθε μα καθε φορα)
If I go away
When the crowds are gone
Edge of thorns
Sirens
Gutter Ballet
Hall of the mountain kingEverything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
07-02-2018, 00:43 #70
Πολύ ποιοτική και καλοδουλεμένη η μουσική τους.Τους είχα για πιο thrash βασικά -δε ξέρω γιατί- αλλά βγάζουν πολύ συναίσθημα.Ορισμένα από τα κομμάτια,μου θύμισαν λίγο dio.Αλήθεια danzig ακούς? Από τα αγαπημένα μου : https://www.youtube.com/watch?v=-t6lAuexOd4. I don't mind the pain!
07-02-2018, 00:50 #71
07-02-2018, 04:00 #72
Στο Λυκειο να ακους Black metal κτλ ειναι οκ κι εγω ακουγα.Δεν εδινα σημασια στους στιχους,πιο πολυ για το κοπανημα,την ενεργεια,την ηλεκτρικη.Οταν αρχισα μερικα χρονια μετα φοιτητης να πηγαινω στο ατμοσφαιρικο και να το παιρνω ''στα σοβαρα'' οπως κατι βιντεακια που εβαλες επεφτε ψυχοπλακωμα και μου πηγαιναν ΟΛΑ στραβα χωρις λογο.Η αν υπηρχε λογος να νευριασω ή στεναχωρηθω με κατι αυτο πολλαπλασιαζοταν.Τα εκοψα μαχαιρι αλλα φυσικα ειχα αλλο χομπι να ασχοληθω που εχει να κανει με ηλιο φυση κτλ(μηχανες).Ημουν down,κλεινομουν στον εαυτο μου ακουγα dark και γινομουν χειροτερα.Ενω αργοτερα οταν ημουν Down,Κλεινομουν στον εαυτο μου επαιρνα τη μηχανη με χτυπαγε αερας στη μαπα και ελεγα ολα θα φτιαξουν η ζωη ειναι ωραια.Δε μου ελυνε τα προβληματα αλλα δε μου τα κανε και χειροτερα κιολας,διαλειμματα χαρας ειναι.Απο τοτε μονο οταν παρουσιαστηκαν πραγματικα προβληματα (πολυχρονη ανεργια) ξαναρχισα να χω θεματα
Φαινεσαι εξυπνη διαβασμενη κοπελα οπως και η psy_spirit κι επειδη απ οτι καταλαβα εισαι 23-24-25 μηπως πρεπει σιγα σιγα να τα κοβεις και να βρεις κανενα χομπι που να σου δινει χαρα κι οχι μιζερια.Επιμενω πολυ γιατι τα Outdoor χομπι ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα στη ζωη και ειναι κριμα που πολλοι ανθρωποι δε το χουν καταλαβει ακομα και λεφτα να μην εχει καποιος το ριχνει στο τρεξιμο και ειναι μες την καλη χαρα(παραγωγη ενδορφινων στο σωμα https://www.youtube.com/watch?v=jA58BvPJgVU).Μονο αυτα απο μενα η psy ειναι ο ανθρωπος σου
07-02-2018, 11:19 #73
Καλημέρα itw και σε όλους τους αναγνώστες του θρεντ! Χάθηκα αυτές τις μέρες, άλλα ήταν απαραίτητο για μένα... αυτή και την επόμενη βδομάδα τα δίνω όλα (και μεταφορικά και πρακτικά!). Λοιπόν, να αρχίσω λέγοντας πόσο συμφωνώ με οεο στο θέμα της γυμναστικής! Τις προάλλες σε μια συζήτηση έλεγα ότι το να αθλείσαι από μικρός είναι το εισητήριό σου για μια ευτυχισμένη ζωή, καταρχήν δες πόσοι αθλητές έχουν καατάθλιψη (λίγοι εως κανένας). Αν ένας άνθρωπος θέλει να εγγυηθεί μια ευτυχισμένη ζωή, η άσκηση παίζει σημαντικό ρόλο, είναι πολύ τυχεροί εκείνοι που έχουν ξεκινήσει ένα αθλημα από μικροί και το συνεχίζουν. Αυτά ήταν τα λόγια μου... προσωπικά προσπαθώ να πηγαίνω για τρέξιμο λίγο λίγο άνα 2 μέρες και ασχολούμαι με ασκήσεις καλλισθενικής εδώ και περίπου 2 βδομάδες... ομολογουμένως έχω δει τρομερά θετική επίδραση στη διάθεσή μου, αυτό το ῾῾ράνερς χάι῾῾ το υφίσταμαι κάθε φορά. Λοιπόν, δεν πολυακούω ντουμ και μπλακ μέταλ, οπότε δεν μπορώ να προσθέσω τίποτα στη συζήτησή σας! Αυτό το καιρό η μόνη μουσική που ακούω είναι κλασική για το διάβασμα και κάτι άλλα υποτονικά binaurals περίεργα, για το διάβασμα πάλι.
itw, αυτό που λες στη 1η σου παράγραφο για τις παρέες, μπορώ να το συζοψίσω σε μια έκφραση που με την οποία και εγώ συσχετίζομαι. Μπορείς να είσαι σε ένα δωμάτιο γεμάτο ανθρώπους και να νιώθεις μόνη. Είναι μια μορφή μοναξιάς, που δε συσχετίζεται με το αν σωματικά βρίσκεσαι με άλλα άτομα, αλλά με το αν εγκεφαλικά μοιράζεστε τις ίδιες αξίες, τα ίδια ενδιαφέροντα που τελικά εκείνα θα σε κάνουν να μη νιώθεις μόνη. Παίζει πολύ υποβάθμιση του εαυτού μου και από μέρος μου, το χειρότερό μου είναι να με πιάσει ο ακραίος απολογιτισμός μου, τον οποίο μετά μετανιώνω.
Πάντως εγώ κοιμάμαι με τα πατζούρια μου κλειστά, δε θέλω να μπαίνει ούτε σπίθα φωτός στο δωμάτιο! Όταν ξυπνήσω, ανοίγω τα παντζούρια μόνη μου και αφήνω να μπεί το φως. Ε ντάξει, οι JD είναι ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί στο είδος τους. Είναι απ τα συγκροτήματα που άρχισα να ακούω στο λύκειο και που με συντροφεύουν μέχρι τώρα. Ήταν μια εποχή που νόμιζα ότι μόνο εγώ ήμουν αρκετά ῾῾ψαγμένη῾῾και ήξερα αυτό το συγκρότημα και μετά κατάλαβα πόσο διάσημο είναι στους κύκλους των αλτ και των χίπστερ, κάτι ου με χαροποίησε, γιατί είχα άτομα να συζητάω για ένα απ τα αγαπημένα μου συγκρπτήματα! Με τρελαίνει ο επιληπτικός χορός του Κέρτις. Όσον αφορά για το διαλογισμό, αναφέρομαι σε ασκήσεις 10λεπτες που σκοπό έχουν να σε φέρουν στο ῾῾τώρα῾῾, επικεντρώνεσαι στην αναπνοή σου και προσπαθείς να μην σκέφτεσαι τίποτα. Είναι τέλεια τεχνική για την εξάλειψη του άγχους, όποτε το κάνω με βοηθά. Θεωρώ πολύ όμορφες τις ινδουστικές τεχνικές διαλογισμού, αν και δεν τις έχω ακολουθήσει ποτέ, ενώ λατρεύω και τη γιόγκα! Είμαι μεγάλος υπέρμαχος. Για τα αποκρυφιστικά που ανέφερες δεν έχω μεγάλη γνώση, ακούγονται ενδιαφέροντα.
Λοιπόν, σήμερα άρχισα τη μέρα μου με heres to mizery, το χω λατρέψει αυτό το κομμάτι. Θα ήθελα να κάνω spice up τη μουσική συζήτηση και να προτείνω πολύ διαφορετικό στα μέχρι τώρα ακούσματα https://www.youtube.com/watch?v=10XfKYxuqA0 . Διάλεξα το συγκεκριμένο γιατί εκτός από το ωραίο ντροπ έχει και chants, που σου αρέσουν, itw!
07-02-2018, 11:22 #74
InTheWoods, σε ρίσκο να φανώ υπερβολικά απολογετική, με συγχωρείς για τη πολυήμερη απουσία μου. Μα, και ένας ακόμα λόγος που δεν έγραφα συχνά είναι και ότι δεν νιώθω πιεσμένη να σου απαντήσω, μη σκέφτεσαι κάτι τέτοιο! Προσπαθώ να βρίσκω χρόνο και όποτε μπορώ σου γράφω. Είσαι ένας απ τους λίγους ανθρώπους με τους οποίους κάνω πια ουσιαστική συζήτηση, δεν με ενδιαφέρει αν είναι μόνο από το φόρουμ αυτό. Θα ήθελα πολύ να μάθω νέα σου.
07-02-2018, 14:23 #75
Λες δηλαδή το metal να είναι η πηγή του "κακού" και της μιζέριας ? Γελάω λίγο.Εντάξει,γνωρίζω πολλά άτομα που θεωρούν οτι το metal συνδυάζεται με εφηβεία,δήθεν επαναστατικότητα κλπ και που μόλις μεγαλώσουν λίγο απομακρύνονται από το είδος γιατί πλέον δεν τους εκφράζει λέει.Προσωπικά,έχω περάσει μεταβατικό στάδιο το οποίο όχι μόνο δεν με απομάκρυνε από αυτό το είδος,αλλά με έκανε ακόμη περισσότερο να συνειδητοποιήσω πώς όσα πράγματα & καταστάσεις με γοητεύουν βρίσκονται στο metal,το darkwave,το (post) - punk,το gothic κλπ.Η dark μουσική κάθε άλλο παρά με "ρίχνει".Με κάνει να έρχομαι ακόμη πιο κοντά στο σκοτάδι,την "αλητεία",το ακραίο & απαγορευμένο που έχω μέσα μου.Οπότε για να καταλήξω,δε με βλέπω να κόβω τις "κακές" συνήθειες.Πάντως ανυπομονώ να έρθει η άνοιξη και να κάνει ηλιόλουστες,όμορφες μέρες για να πηγαίνω μεγάλους περιπάτους στη φύση.