Πρόβλημα στυσης... τα φώτα σας - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 154
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αν δεν καταφερεις να τον πεισεις να παει στο γιατρο τοτες.θα σου πω τι θα κανεις.ενας τροπος τελειος ακινδινος και ασφαλες.
    Πας σε καποιο μαγαζι με βοτανα. Ζητας τριβολι αυτο ειναι χορτο σαν τσαι..
    Το δινεις ενα ποτυρι καθε μερα για πεντε μερες.
    Αλλα μονο ενα ποτυρι την ημερα και μονο για πεντε μερες.
    Το βραζεις σε ενα μπρικι και το στραγγιζεις ΚΑΛΑ
    και μετα του το δινεις να πιει...το μοναδικο κριτιριο ειναι να μην πασχει απο πιεση και απο καρδια..αλλα σε αυτη την ηλικια δεν νομιζω..
    Κανε αυτκ που σου λεω και αν δεν σου πεταξει τα ματια εξω ελα και πες μου
    Θα δω μήπως τον πείσω να πάει σε γιατρό... Γιατί χάπια.. γιατροσόφια .. ματζουνια κτλ δεν έχω και πολύ όρεξη να κάνω ... Μου κάνει εντύπωση που το αφήνει έτσι. . Είναι το α και το ω συνήθως για τους άντρες αυτό..

Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Κουνελακι μη του πεις τιποτα χωρισε τον,χειροτερα θα το κανεις.Πες του οτι θες να μεινεις μονη σου κτλ κτλ

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Θα δω μήπως τον πείσω να πάει σε γιατρό... Γιατί χάπια.. γιατροσόφια .. ματζουνια κτλ δεν έχω και πολύ όρεξη να κάνω ... Μου κάνει εντύπωση που το αφήνει έτσι. . Είναι το α και το ω συνήθως για τους άντρες αυτό..

Μα δεν θέλει πολύ κόπο ένα ποτήρι τσάι την ημέρα είναι αλλά αφού δεν είσαι διατεθειμένη να το κάνεις καλύτερα να πάει στο γιατρό.
    Ναι είναι το Α και το Ω στη ζωή μας αυτό.
    Αλλά πολύ άνδρες όταν το παθενουνε ντρεπόντε να πάμε στο γιατρό μην σου πω ότι ντρεπόντε ακόμα και να το παραδεχτουνε και στον ίδιο τους τον εαυτό.καπιοι επιλέγουν να αποφεύγουν ερωτικά την σύντροφό τους από φόβο πιθανής αποτυχίας γιατί τότε το πρόβλημα μεγαλονη ακόμα περισσότερο σε περίπτωση αποτυχίας.κακως βέβαια πρέπει να προσπαθούμε μέχρι να σηκωθεί το τιμημένο.
    Αν το αφήσει έτσι και δεν ψάξει λύση για το πρόβλημα του η κατάθλιψη θα είναι μαθηματικά βέβαιη αργά ή γρήγορα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Κουνελακι μη του πεις τιποτα χωρισε τον,χειροτερα θα το κανεις.Πες του οτι θες να μεινεις μονη σου κτλ κτλ
    Αν του πει χωρίζουμε γιατί εσύ δεν μπορείς εννοείται ότι θα τον κάνει χειρότερα μην σου πω ότι μπορεί να του άφησει και μόνιμο πρόβλημα αν όχι τεράστιο.αλλα αν τον παροτρύνει να πάει στο γιατρό και με σωστό τρόπο τότε δεν νομίζω ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα ούτε και θα τον πειράξει..αλλά από τι κατάλαβενω η θεματοθετρια μας δεν είναι και πολύ διαθετεθημενη να ασχοληθεί.εχει και αυτή κάποιο δίκιο μια απλή σχέση είναι..αν τον αγαπάει πραγματικά θα προσπαθήσει.αλλιος θα πάει σε νέες γνωριμίες

Senior Member
    Ναι νομίζεις με ενδιέφερε πολύ η ταινία:p έχω σκεφτεί πολλές φορές να χωρίσω. Αλλά στεναχωριέμαι γιατί δεν θέλω να τον πληγωσω.. εκείνη τη μέρα μόλις με πήγε σπίτι μου στο αμάξι κόντευε να κλάψει.. έλεγε ότι το άγχος του φταίει για όλα και θα μείνει μόνος.. Και ότι το έχει ξανά πάθει πολλές φορές.. νιώθω πολύ άσχημα να τον παρατήσω έτσι απλά...

Έχω σχέση με ένα αγόρι εδώ και ένα χρόνο.. Την πρώτη μας φορά από το άγχος του δεν του έκανε κούκου.. έδειξα κατανόηση.. αν και μου φάνηκε περίεργο.. Όλα καλά μετά.. το καλοκαίρι είχαμε ένα ατύχημα στο σεξ.. φοβήθηκε μην εμεινα έγκυος και έβγαλε μέχρι και σπυριά εκεί κάτω.. Δεν ήταν τπτ τελικά.. (έκανε να με ακουμπήσει 3 μήνες μέχρι να περάσει όλο αυτο).. το καταπίνω και αυτό.. συνεχίζουμε μια χαρά.. το κάνουμε μια μέρα...2 φορές.. είχα όρεξη εγώ του έκανα ναζακια για 3η.. αγχώθηκε τπτ δεν του έκανε κούκου.. ξανά βγαίνουμε πριν λίγες μέρες.. του είχα βάλει εγώ κάτι κόκκινα εσώρουχα να φτιάξω κλήμα αλλά ο μικρός κύριος δεν σηκώθηκε ποτε.. Και γυρνάει και μου λέει ότι αγχώθηκα την προηγούμενη φορά γιατί δεν μπορούσε 3η.. Και τώρα του μπήκε στο μυαλό ότι δεν μπορεί και δεν του σηκώνεται..
    Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως παρόλο που δεν του σηκώθηκε έχυσε μόνο του.. Δεν καταλαβαίνω τπτ.. Και έχω ξενερώσει πολύ άσχημα... Είμαι 25 και είναι 30.. πείτε μου όποιος ξέρει τι του συμβαίνει...

Ερωτευμένη δεν ειμαι και ο ενθουσιασμός έχει φυγει... Και μου λείπει όλο αυτό.. Τον έχω ρωτήσει να μου πει για πρώην κτλ δεν δεν μου λέει ποτέ... παρόλο που εμένα μ'αρέσει να ξερω το παρελθόν του άλλου.. Δεν θέλει με τπτ να μου πει Ούτε πόσες Ούτε πως και τι... απλώς δεν θέλω να τον στεναχωρήσω γιατί είναι καλό παιδί..

Είναι στο τσικ για να την κοπανησω... με πάει όλο πέρα δώθε.. με έχει γνωρίσει σε όλο τον περιγυρω.. Σαν γλάστρα με πάει πέρα δώθε να βλέπουν ότι έχει κοπέλα? Ότι ειμαι καλή? Δεν ξέρω... Τώρα θέλει ντε και καλά να πάμε στο κλαμπ που πηγαίνει γιατί έχουμε καιρό να πάμε (η να μας δουν).. εδώ τα έχουμε κάνει κωλο.. οι δημόσιες σχέσεις θα μας φάνε..

απ οτι φαινεται, εκεινος ξερει τι εχει κι απο αυτα που λεει, μαλλον ειναι ενα μονιμο προβλημα του που δεν του επιτρεπει να εχει σχεσεις.

το θεμα ειναι ΤΙ εχει κανει γι αυτο μεχρι τωρα κι ΑΝ εχει κανει κατι η απλα περιμενει να περασει μονο του.
    αγχος εχει σιγουρα, και τον επηρρεαζει ΣΙΓΟΥΡΑ προς το χειροτερο, μιας και η χειροτερευση στις σχεσεις σας προκυπτει οποτε τον πιεζεις.
    αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι ΜΟΝΟ αγχος.
    μπορει να υπαρχει και οργανικος λογος παραλληλα, η αλλος ψυχικος λογος, ανεξαρτητος απο το αγχος.
    ολα αυτα ομως θελουν συζητησεις ΤΟΥ με ειδικους.
    ειναι διατεθιμενος να τις κανει?
    μηπως τις εχει κανει αλλα δεν το ξερεις εσυ?
    απο ουρολογο πρεπει να ξεκινησει, να αποκλεισει οτιδηποτε παθολογικο και μετα να παει σε ψυχολογο.
    εσυ, δεν βοηθας, γιατι αυτα που κανεις ειναι ακομα πιο αγχωτικα. φερεσαι σαν να αμφιβαλεις για σενα και να τον τεσταρεις αν σε γουσταρει. δεν βοηθας...

οσο για το γιατι σε γυριζει αντι να σε..., πρωτον για να αποφυγει το σεξ, και δευτερον γιατι μπορει να νοιωθει οτι εχει "πληγει" το κοινωνικο του προσωπο με την ελλειψη συντροφων και θελει να κλεισει στοματα...
    πολλα μπορει να παιζουν, αλλα δεν βλεπω να σου εχει αρκετη εμπιστοσυνη για να σου ανοιχτει.
    ξερεις αν παιρνει καποια φαρμακευτικη αγωγη?
    πολλα φαρμακα και πολλες παθησεις επηρρεαζουν πολυ την στυση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αν του πει χωρίζουμε γιατί εσύ δεν μπορείς εννοείται ότι θα τον κάνει χειρότερα μην σου πω ότι μπορεί να του άφησει και μόνιμο πρόβλημα αν όχι τεράστιο.αλλα αν τον παροτρύνει να πάει στο γιατρό και με σωστό τρόπο τότε δεν νομίζω ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα ούτε και θα τον πειράξει..αλλά από τι κατάλαβενω η θεματοθετρια μας δεν είναι και πολύ διαθετεθημενη να ασχοληθεί.εχει και αυτή κάποιο δίκιο μια απλή σχέση είναι..αν τον αγαπάει πραγματικά θα προσπαθήσει.αλλιος θα πάει σε νέες γνωριμίες
    ε και τι να κανει η κοπελα? να τον εχει χωρις να τ κανει κουκου?. η μηπως να στερηθεί την χαρα του ερωτα?.
    στο κατω δεν είναι δικο της πρόβλημα.και το πιο σημαντικο σε ένα ζευγαρι είναι το σεξ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    απ οτι φαινεται, εκεινος ξερει τι εχει κι απο αυτα που λεει, μαλλον ειναι ενα μονιμο προβλημα του που δεν του επιτρεπει να εχει σχεσεις.

το θεμα ειναι ΤΙ εχει κανει γι αυτο μεχρι τωρα κι ΑΝ εχει κανει κατι η απλα περιμενει να περασει μονο του.
    αγχος εχει σιγουρα, και τον επηρρεαζει ΣΙΓΟΥΡΑ προς το χειροτερο, μιας και η χειροτερευση στις σχεσεις σας προκυπτει οποτε τον πιεζεις.
    αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι ΜΟΝΟ αγχος.
    μπορει να υπαρχει και οργανικος λογος παραλληλα, η αλλος ψυχικος λογος, ανεξαρτητος απο το αγχος.
    ολα αυτα ομως θελουν συζητησεις ΤΟΥ με ειδικους.
    ειναι διατεθιμενος να τις κανει?
    μηπως τις εχει κανει αλλα δεν το ξερεις εσυ?
    απο ουρολογο πρεπει να ξεκινησει, να αποκλεισει οτιδηποτε παθολογικο και μετα να παει σε ψυχολογο.
    εσυ, δεν βοηθας, γιατι αυτα που κανεις ειναι ακομα πιο αγχωτικα. φερεσαι σαν να αμφιβαλεις για σενα και να τον τεσταρεις αν σε γουσταρει. δεν βοηθας...

οσο για το γιατι σε γυριζει αντι να σε..., πρωτον για να αποφυγει το σεξ, και δευτερον γιατι μπορει να νοιωθει οτι εχει "πληγει" το κοινωνικο του προσωπο με την ελλειψη συντροφων και θελει να κλεισει στοματα...
    πολλα μπορει να παιζουν, αλλα δεν βλεπω να σου εχει αρκετη εμπιστοσυνη για να σου ανοιχτει.
    ξερεις αν παιρνει καποια φαρμακευτικη αγωγη?
    πολλα φαρμακα και πολλες παθησεις επηρρεαζουν πολυ την στυση.
    Δεν παίρνει φάρμακα.. Από όσο ξέρω τουλάχιστον.. Μου έχει εμπιστοσύνη ναι.. Γιατί παρόλο το πρόβλημα ειμαι μαζί του ένα χρόνο και κάτι... Και για να ειμαι ειλικρινής αν θέλω να φύγω δεν είναι η αιτία το πρόβλημα αυτό καθαυτό.. Αλλά το ότι δεν βλέπω η σχέση να μπορεί να έχει συνέχεια... Όταν του ανέφερα γιατρό που είπε ότι είναι μόνο το άγχος του... αν θα είναι καλός.. αν θα μπορέσει.. Έχει αποκλείσει όλα τα υπόλοιπα από μόνος του..

Senior Member
    Δεν παίρνει φάρμακα.. Από όσο ξέρω τουλάχιστον.. Μου έχει εμπιστοσύνη ναι.. Γιατί παρόλο το πρόβλημα ειμαι μαζί του ένα χρόνο και κάτι... Και για να ειμαι ειλικρινής αν θέλω να φύγω δεν είναι η αιτία το πρόβλημα αυτό καθαυτό.. Αλλά το ότι δεν βλέπω η σχέση να μπορεί να έχει συνέχεια... Όταν του ανέφερα γιατρό που είπε ότι είναι μόνο το άγχος του... αν θα είναι καλός.. αν θα μπορέσει.. Έχει αποκλείσει όλα τα υπόλοιπα από μόνος του..

εννοεις δεν βλέπεις ότι η σχεση σας εχει μελλον? ακομα και το σεξ να ηταν καλο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    εννοεις δεν βλέπεις ότι η σχεση σας εχει μελλον? ακομα και το σεξ να ηταν καλο?
    Ναι γενικά φοβάται και αγχώνεται πολύ με τις ευθύνες.. Δεν θέλει να σκέφτεται γάμους και παιδιά... Ούτε εγκυμοσύνες.. Τον πιάνει πανικός! Και το καλοκαίρι που είχαμε ένα ατύχημα μετά Ούτε σεξ ήθελε ούτε τπτ.. έβγαλε σπυριά... με ρωτούσε συνέχεια αν πήρα το χαπι η είπα ψέμματα.. Μέχρι τεστ μου πήρε και ήθελε να το φωτογραφίσω μετά για να σιγουρευτεί ότι ήταν αρνητικό... Πολλά πολλά έχει κάνει.. αν μένω είναι μόνο γιατί δεν μπορώ να τον πληγωσω.. Είναι ενθουσιασμένος και μέσα στη γλυκα.. Αλλά αρκεί αυτό?

Senior Member
    Ναι γενικά φοβάται και αγχώνεται πολύ με τις ευθύνες.. Δεν θέλει να σκέφτεται γάμους και παιδιά... Ούτε εγκυμοσύνες.. Τον πιάνει πανικός! Και το καλοκαίρι που είχαμε ένα ατύχημα μετά Ούτε σεξ ήθελε ούτε τπτ.. έβγαλε σπυριά... με ρωτούσε συνέχεια αν πήρα το χαπι η είπα ψέμματα.. Μέχρι τεστ μου πήρε και ήθελε να το φωτογραφίσω μετά για να σιγουρευτεί ότι ήταν αρνητικό... Πολλά πολλά έχει κάνει.. αν μένω είναι μόνο γιατί δεν μπορώ να τον πληγωσω.. Είναι ενθουσιασμένος και μέσα στη γλυκα.. Αλλά αρκεί αυτό?

κοιτα σε μια σχεση..το βασικοτερο είναι να υπαρχουν αμοιβαια συναισθηματα...χημεια σαν ανθρωποι και στο σεξ...να περνατε καλα.και μετα συνροφικοτητα ασφαλεια κ.λ.π. από αυτά τι εχετε?

Senior Member
    κοιτα σε μια σχεση..το βασικοτερο είναι να υπαρχουν αμοιβαια συναισθηματα...χημεια σαν ανθρωποι και στο σεξ...να περνατε καλα.και μετα συνροφικοτητα ασφαλεια κ.λ.π. από αυτά τι εχετε?
    πλεον όχι... Από δικής μου πλευράς δλδ.. Γιατί εκείνος είναι το ίδιο..

Senior Member
    πλεον όχι... Από δικής μου πλευράς δλδ.. Γιατί εκείνος είναι το ίδιο..

ε τοτε εχει ληξει η σχεση....
    ηρθε η ωρα να πας για αλλα.
    και μπραβο σου που προσπαθεις να τον πληγωσεις οσο πιο λιγο γινεται..πολλους ανθρώπους δεν τους νοιαζει και τον πληγωνουν πολύ τον αλλον..

Senior Member
    ε τοτε εχει ληξει η σχεση....
    ηρθε η ωρα να πας για αλλα.
    και μπραβο σου που προσπαθεις να τον πληγωσεις οσο πιο λιγο γινεται..πολλους ανθρώπους δεν τους νοιαζει και τον πληγωνουν πολύ τον αλλον..
    Δεν ξέρω αν γίνετε και πόσο καιρό θα μου πάρει παντως... και πως να τον κάνω να καταλάβει ότι αλλά πράγματα φταίνε και όχι το πρόβλημα του..
    Γιατί από ότι κατάλαβα είχε γνωρίσει κάποια καιρό Πριν από εμένα.. Και τον χώρισε πολύ γρήγορα για αυτό τον λόγο μάλλον.. Αλλά εννοείται ότι εγώ τότε δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.. Και τις πρώτες φορές στεναχωριομουν κιολας γιατί νόμιζα ότι θέλει αλλη και γι'αυτό δεν μπορούσε να λειτουργήσει

Senior Member
    Δεν ξέρω αν γίνετε και πόσο καιρό θα μου πάρει παντως... και πως να τον κάνω να καταλάβει ότι αλλά πράγματα φταίνε και όχι το πρόβλημα του..
    Γιατί από ότι κατάλαβα είχε γνωρίσει κάποια καιρό Πριν από εμένα.. Και τον χώρισε πολύ γρήγορα για αυτό τον λόγο μάλλον.. Αλλά εννοείται ότι εγώ τότε δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.. Και τις πρώτες φορές στεναχωριομουν κιολας γιατί νόμιζα ότι θέλει αλλη και γι'αυτό δεν μπορούσε να λειτουργήσει

εχει από ότι φαινεται πληγωθεί από το πρόβλημα του και μαλλον εχει παει και του εχουν πει τι είναι...υποθεσεις κανω..
    θα αρχισεις να του πετας σποντες για αλλα πραγματα ότι εκει βρίσκεται το πρόβλημα...όχι στην στυση του..

Senior Member
    εχει από ότι φαινεται πληγωθεί από το πρόβλημα του και μαλλον εχει παει και του εχουν πει τι είναι...υποθεσεις κανω..
    θα αρχισεις να του πετας σποντες για αλλα πραγματα ότι εκει βρίσκεται το πρόβλημα...όχι στην στυση του..
    Αυτό θα κάνω και ο Θεός βοηθός...

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast