Results 421 to 435 of 486
-
13-02-2018, 16:08 #421
Μπορεί η "κακία" να προέρχεται από αυτά που μου έκαναν εκείνες από την ζήλεια τους και με μείωναν τόσα χρόνια. Τώρα έχω προσπαθήσει να αποστασιοποιηθω αλλά μου στέλνουν ακόμα και με πρήζουν. Φυσικά και έχω ανάγκη κάποιον να μου δείχνει αγάπη και θαυμασμό μετά από όλες αυτές τις συμπεριφορές και το θέλω πολύ. Το ότι θα σταματήσουν να μου το χτυπάνε είναι απλά ένα συν
- 13-02-2018, 16:09 #422
Συμφωνώ Έρις, με τη διαφορά ότι εγώ δεν χαρακτήρισα την ίδια μη φυσιολογική, αλλά τις πράξεις της. Επειδή έχω κάνει ψυχοθεραπεία, άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
13-02-2018, 16:12 #423
Κοίταξε αν σε μειώνουν όλα αυτά τα χρόνια να η "κακοποίηση" που λέγαμε, και είναι ψυχολογική. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι επειδή σε ζηλεύουν τα κάνουν αυτά; Έξυπνη κοπέλα είσαι..........Είσαι και όμορφη, έχεις και λεφτά όπως λες "λογικό" να σε ζηλεύουν. Για μένα δεν είναι λογικό αλλά έτσι κάνουν οι περισσότεροι σε κάποιον που τα έχει όλα. Έτσι κι εμένα με ζήλευαν και αγόρια και κορίτσια και μέσα μου είχα παγώσει σαν εσένα. Κούκλα μου - και το εννοώ αυτό - μη χαραμίζεις τη ζωή σου για την κάθε μαλακισμένη που δεν καταλαβαίνει πως νιώθεις και θέλει να σε μειώσει............Κοίτα να βρεις ένα σωστό αγόρι τότε και αν συνεχίσεις να μην κοιτάς τον έρωτα τότε να πας στον ψυχολόγο, δεν έχεις κάτι σοβαρό αφού όντως σε μειώνανε, για ήπια κατάθλιψη μου κάνει πιο πολύ. Κοίτα να περνάς εσύ καλά και να βρεις ανθρώπους να σε αγαπούν.......αυτό σου λείπει. Τώρα μας τα είπες όλα, πριν δεν έβγαζα άκρη. Και ξεκλειδώσου, να λες τι σε προβληματίζει και ειδικά εδώ για να σε καταλαβαίνουμε όπως τώρα!
13-02-2018, 16:14 #424
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
13-02-2018, 16:16 #425
Βασικά από την στιγμή που θα κάνω την σχέση δεν θα τους ξαναμιλησω
13-02-2018, 16:27 #426
Μπορεί να μην έχει καταλάβει ακριβώς ότι έχεις κ αυτούς τους σκοπούς (φιγουρα) αλλά από την συμπεριφορά σου να έχει υποψιαστεί κάτι περίεργο, όσο κ να προσπαθείς να κρύψεις κάποια πράγματα κάτι θα του έχει φανεί παράξενο όπως το ότι δεν έχεις να πεις πολλά πράγματα για τις φίλες σου γιατί σε αφήνουν στην απ εξω, και όσο σε γνωρίζει θα καταλάβει ότι σε απασχολεί ίσως οχι με ποιον τρόπο ευτυχως Αλλά δεν είναι φυσιολογικό να αναλωνεις τόσο χρόνο για αυτές για να τους δειχθεις αντ'αυτού προσπάθησε να μην σε ενδιαφέρει ξεκοψετες τελείως κ Κάνε νέες επαφές που θα σου μείνουν κ πραγματικά θα είσαι περήφανη για τις φίλες σου κ πίστεψε με τότε αυτό θα είναι κ πιο φυσιολογικό στο παιδί αυτό γιατί θά σε ακούσει να μιλάς για ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν κ τους αγαπάς κ ότι τα χεις Καλά με τον εαυτό σου κ με τους άλλους. Απλά σταματά να ασχολησε μαζί τους κ να έχεις στο μυαλό σου πως θα φανείς καλύτερη απο αυτές κ να τις κάνεις να ζηλέψουν. Αυτό σου ρίχνει την αξιοπρεπεια δεν το καταλαβαίνεις? Δεν το λέω με επιθετικό τρόπο Αλλά με διάθεση να σε κανω να καταλάβεις
13-02-2018, 16:29 #427
Τελοσπαντων, καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να σου αλλαξουμε γνωμη ή ακομα και να σε προβληματισουμε μηπως κατι παει στραβα σε αυτο το συλλογισμο, αλλα ετσι γινεται στη ζωη, παθαινουμε και μαθαινουμε.
Στο μεταξυ, ο τυπακος που δεν εχει ιδεα για ολα αυτα, ειναι ακομη σε επισκεψη στους δικους του?Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
13-02-2018, 16:29 #428
Ωραία. Κάνε λοιπόν μία σχέση με κάποιον που σου αρέσει........αν δεν θέλει αυτός μην κολλάς και πολύ και χαλιέσαι......τώρα έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση γιατί στην έχουν κάνει σμπαράλια οι άλλες μην τις βρίσω.........αλλά αν αισθανθείς καλύτερα και αυτό γίνεται μόνο με τη βοήθεια ψυχολόγου ή με το να κάτσεις και να τα σκεφτείς όλα ώριμα......μπορείς; και πεις μετά ότι μπορώ να έχω όποιον θέλω και δεν θα "σέρνομαι" πίσω από κάθε μαλάκα αλλά θα σέρνονται από πίσω μου και ΕΓΩ θα διαλέξω και δεν θα με διαλέξουνε ο κάθε μαλ....., τότε μόνο θα βρεις την ισορροπία μέσα σου, σου εύχομαι καλή τύχη!!
13-02-2018, 16:29 #429
Για να είμαι ειλικρινής, θα σε συμβούλευα αντί να ψάχνεις τρόπους να κάνεις σχέση, να αλλάξεις τόπο διαμονής και να βρεις το νόημα σε καινούργιους ανθρώπους, σε αληθινές φιλίες κι ευχάριστες παρέες....
Είναι θέμα οπτικής και προτεραιοτήτων.....
Οφείλω όμως να σου πω, ότι αυτά τα μαύρα συναισθήματα που κουβαλάς είναι εύκολο να ειδωθούν στη συμπεριφορά ενός ανθρώπου... κι επίσης όταν υπάρχει κάτι χαλασμένο μέσα μας, έπειτα από λίγο σαπίζει....
Αυτό που με χαλάει περισσότερο στα γραφόμενα σου είναι ότι εμπλέκονται φίλοι, γνωστοί, εχθροί κτλ στους οποίους δίνεις περισσότερη σημασία και γίνονται σε κάποιο βαθμό κίνητρο για σένα.... Περιμένω να διαβάσω ένα post που θα μιλάς για τον εσωτερικό σου κόσμο.... Ένα post που να μην είναι κενό συναισθημάτων...
13-02-2018, 16:33 #430
Δεν ρίχνει η κοπέλα την αξιοπρέπειά της, οι άλλες της την ρίχνουν. Και δυστυχώς, καλές φίλες είναι ανύπαρκτες ή πολύ σπάνιες!!!!! Δεν θέλουν και πολλά πολλά άμα είσαι όμορφη και τα έχεις όλα γιατί αρχίζουν και ζηλεύουν!!!! Δεν μπορείς να την καταλάβεις γιατί δεν μπαίνεις στην θέση της!!!!!! Το αγόρι άμα θέλει ας την καταλάβει......αν δεν την καταλαβαίνει να βρει άλλη δεν θα κολλάει με τον κάθε μαλάκα που δεν είναι σε θέση να την καταλάβει......τι να τον κάνει έναν τέτοιον να τον έχει για φιγούρα όπως νομίζει ότι είναι σωστό; Σωστό είναι να βρει έναν που να τη θέλει για αυτό που είναι και να την καταλαβαίνει και να τον επιλέξει η ΙΔΙΑ..........Αυτά είχα να πω με πολλή αγάπη για την κοπελα γιατί την καταλαβαίνω.....
13-02-2018, 16:43 #431
Συμφωνώ στο τελευταίο που είπες, να είναι με κάποιον που θα τον θέλει πραγματικά κ όχι για φιγούρα, τώρα η ίδια λέει ότι τον θέλει κ για τα δύο. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι να αποβάλλει το γεγονός ότι τον θέλει κ για φιγούρα. Τώρα όσον αφορά το πρώτο πίστεψε με οι άλλες τέτοιες που είναι έχουν χάσει την αξιοπρέπεια τους εδω κ καιρό μόνο που η κοπέλα συνεχίζοντας να τους δίνει σημασία χάνει κ η ίδια την δικιά της. Κ εχω μπει στην θέση της γιατι μου έχει συμβεί κ αυτό που έκανα ήταν πολύ απλα να ξεκοψω γιατι το μόνο που μου έδινε η δήθεν φιλιά ήταν νεύρα κ να μην τα έχω Καλά με τον εαυτό μου. Το να έχεις θέματα γοήτρου κ πως θα φανείς καλύτερη σε κάνει να σκέφτεσαι σαν κ αυτές, αν θες να είσαι διαφορετική γραψτες κανονικά από τώρα Κάνε την ζωούλα σου όμορφα κ ωραία έχοντας αγάπη γύρω σου κ όχι ζήλεια κ κακια.
13-02-2018, 16:47 #432
Και κάτι τελευταίο φυσικά κ υπάρχουν Κ καλές φιλιες αν είσαι σε θέση να το δεις κ να κάνεις σωστές φιλίες θα σου συμβεί. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σκαρτοι, μην σε κάνει να σκεφτείς Κάποιος αρνητικά, είσαι μια χαρά άνθρωπος κ δικαιούσαι να έχεις σωστούς φίλους δίπλα σου κ θα τους έχεις αν σταματήσεις να ασχολεισαι με αυτές.
13-02-2018, 17:00 #433
Κοίταξε θα στο εξηγήσω για την φιγούρα. Επειδή της έχει γίνει η αυτοπεποίθηση σμπαράλια, τόσα χρόνια τα κατάφεραν οι κάριες, η φιγούρα θα ήταν για να της ανέβει λίγο, είναι υγιής αυτή η αντίδραση, προηγουμένως έλεγα ότι δεν είναι φυσιολογικό γιατί δεν ήξερα ή δεν θυμόμουν ποιος φταίει στην περίπτωση της κοπέλας!!!!!!!!! Για μένα δεν χάνει καμία αξιοπρέπεια. Τα χρόνια της χάνει. Και χαλάει την διάθεσή της. Έκανα παρέα με άτομο ο οποίος στην αρχή μου είπε ότι είμαι από τις πιο όμορφες που είχε γνωρίσει και μετά μου είχε ρίξει μέχρι και νερό σε μία καφετέρια, με έλεγε κωλόχοντρη και τόσα άλλα άσχημα που τα υπέμενα, αλλά δεν έχανα εγώ την αξιοπρέπειά μου, αυτός ξεφτιλιζόταν απλά η κοινωνία θα πάρει το μέρος του δυστυχώς. Και νόμιζα ότι δεν θα ξαναγνωρίσω τέτοιους "ανθρώπους" και αυτός ήταν ο χειρότερος. Και ακόμα και τώρα είναι ανοιχτή πληγή αυτός ο τύπος, γι'αυτό λεμονπάι μου μακριά από σκύλες και σκύλους. Συμφωνώ με τις τελευταίες προτάσεις.
13-02-2018, 17:41 #434
Κοπέλα μου τι λες σορρυ κιόλας όλοι εδώ σ μιλανε με τρυφερότητα αλλά επειδή εγώ είμαι και ρεαλίστρια θα σ πω να συνελθεις τι πάει να πει βασικά με το που κανω την σχέση δεν θα τους ξαναμιλήσω είναι ολοφάνερο ότι εχεις κολλήματα και ψυχωσεις ανώριμη για την ηλικία σου και ή ξαδέρφη μου είναι στην ηλικία σου και μόλις έκανε το 2ο παιδί πιο μυαλο από σένα έχει δεν ξέρω καταβαθος πιστεύω είσαι κακομαθημενη γτ τόση ώρα ούτε ένα καλό δεν σε εχω δει Ν γράψεις μιλας γ πλανα καταστροφης το μυαλό κολλημένο στις φιλες που υποτίθεται σ κανουν κακο στην τελική μήπως εσύ της ζηλευεις αλλες δουλειες δεν εχεις και αν σε καταστρεφουν όπως ισχυρίζεσαι τ κάθεσαι μαζοχα είσαι σε πρώτο στάδιο αποφασισε τ θες από την ζωη σου κατσε σοβαρεψου στείλε στα τσακίδια αυτες τις κοπέλες από τώρα και όχι σε λίγο καιρό 23 είσαι δηλαδή έλεος μια μικρότερη θ σ κάνει μαθήματα
13-02-2018, 17:45 #435
Της έχουν χώσει βαθιά το μαχαίρι μέσα στο μυαλό της και δεν το αφήνουν να βγει..........