Χωρίς σεξουαλικές επαφές απο 2013 που χώρισα. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Οι παντρεμένοι έχουν πέραση γιατί έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να κατακτήσεις κάποιον που ανήκει κάπου (δλδ μετρουσε) πάρα κάποιον που δεν τον κοιτάει Ούτε η κουτσή Μαρία και είναι μόνος του..

Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
    καμμια γυναικα δεν κατακτα εναν παντρεμενο εκτος εαν αυτος χωρισει.

το δευτερο που γραφεις ειναι λαθος, με αυτο το σκεπτικο θα μπορουσες να πεις οτι την θεματοθετρια δεν την θελει ουτε η κουτση μαρια μαριος, και για αυτο ειναι μονη της κτλ
    ολοι μας μετραμε, απλα δεν μπορουν ολοι, να μας εκτιμησουν οσο αξιζουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    καμμια γυναικα δεν κατακτα εναν παντρεμενο εκτος εαν αυτος χωρισει.

το δευτερο που γραφεις ειναι λαθος, με αυτο το σκεπτικο θα μπορουσες να πεις οτι την θεματοθετρια δεν την θελει ουτε η κουτση μαρια μαριος, και για αυτο ειναι μονη της κτλ
    ολοι μας μετραμε, απλα δεν μπορουν ολοι, να μας εκτιμησουν οσο αξιζουμε
    Μιλάω για το πώς η γυναίκες σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε τους άντρες... Δεν κατάλαβες το σχόλιο μου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Εμ αφου οι γκομενοι βγαζουν ντελαλη μετα για να τονωσουν το εγω τους, τι να κανουν κι αυτες οι δόλιες?
    Γι αυτο και εχουν πέραση οι παντρεμενοι, πηδημα και μοκο.
    και εγω αναρωτιομουν τοσο καιρο γιατι μου τη πςφτου απο τοτες που παντρευτικα

Senior Member
    Οι παντρεμένοι έχουν πέραση γιατί έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να κατακτήσεις κάποιον που ανήκει κάπου (δλδ μετρουσε) πάρα κάποιον που δεν τον κοιτάει Ούτε η κουτσή Μαρία και είναι μόνος του.. βέβαια όσες το κάνουν πρέπει να είναι συνειδητοποιημένες ότι κατά 90% θα τια παρατήσουν.. Και καλά θα τους κάνουν..
    Γενικά τα τελευταία χρόνια έχουν ξεφύγει οι άντρες... το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εμφάνιση τους( γένεια, ξυρισμένο σώμα, ξυρισμένα πόδια, τατουάζ, παντελόνια με τον αστράγαλο έξω, βραχιόλια, σκουλαρίκια, σαν γκομενες)... Και αν η γκόμενά θα είναι κατάλληλη για να εντυπωσιάζει Τους γύρω.. σίχαμα δυστυχώς... Έχουμε ξεφύγει..

Ειναι και αυτο στανταρ μαζι, αλλα βαρεθηκα να το γραψω. Ειναι και η γλυκα του παρανομου. Γενικα για πολλες γυναικες βολευει το πακετο παντρεμενος. Εγω επιμενω οτι ο κυριος λογος ειναι η μυστικοτητα και μετα ερχονται τα αλλα.

Senior Member
    Ειναι και αυτο στανταρ μαζι, αλλα βαρεθηκα να το γραψω. Ειναι και η γλυκα του παρανομου. Γενικα για πολλες γυναικες βολευει το πακετο παντρεμενος. Εγω επιμενω οτι ο κυριος λογος ειναι η μυστικοτητα και μετα ερχονται τα αλλα.
    Έτσι ακριβώς... Ο άνθρωπος έχει την τάση να παθιάζεται με όσα του απαγορεύουν..! Σου λέει η αλλη επίσης ότι για να τον διάλεξαν για γάμο αξίζει. Είναι τρελές οι γυναίκες δεν έχουν λογική [emoji23]

Senior Member
    όπως πεφτουν σε αλλους αντρες ετσι και στους παντρεμένους οι γυναικες....δεν υπαρχει διαφορα....πολλες φορες ενας παντρεμένος το κρυβει ...

Senior Member
    Οι παντρεμένοι έχουν πέραση γιατί έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να κατακτήσεις κάποιον που ανήκει κάπου (δλδ μετρουσε) πάρα κάποιον που δεν τον κοιτάει Ούτε η κουτσή Μαρία και είναι μόνος του.. βέβαια όσες το κάνουν πρέπει να είναι συνειδητοποιημένες ότι κατά 90% θα τια παρατήσουν.. Και καλά θα τους κάνουν..
    Γενικά τα τελευταία χρόνια έχουν ξεφύγει οι άντρες... το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εμφάνιση τους( γένεια, ξυρισμένο σώμα, ξυρισμένα πόδια, τατουάζ, παντελόνια με τον αστράγαλο έξω, βραχιόλια, σκουλαρίκια, σαν γκομενες)... Και αν η γκόμενά θα είναι κατάλληλη για να εντυπωσιάζει Τους γύρω.. σίχαμα δυστυχώς... Έχουμε ξεφύγει..

αχαχαχααχ ακριβως εμενα περιγραφεις :P
    γτ είναι κακο όμως αυτό? ο καθενας ότι λαιφσταιλ θελει κανει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    αχαχαχααχ ακριβως εμενα περιγραφεις [emoji14]
    γτ είναι κακο όμως αυτό? ο καθενας ότι λαιφσταιλ θελει κανει
    Χαχαχαχαχ Φυσικά! Απλώς τοοοοοοσο πολύ δείχνει ότι το πρώτο που σε ενδιαφέρει είναι η εικόνα.. Και είναι λίγο τρομακτικό για γυναίκες πιο ήπιες..

Senior Member
    Χαχαχαχαχ Φυσικά! Απλώς τοοοοοοσο πολύ δείχνει ότι το πρώτο που σε ενδιαφέρει είναι η εικόνα.. Και είναι λίγο τρομακτικό για γυναίκες πιο ήπιες..

μην το βλέπεις ετσι.....
    αφησα γενια..μετα ξυρισα και στηθος ...σκουλαρίκια ειχα από μικρος και τατου και ετσι διαμορφωθηκε το στυλ μου...
    ναι σε αυτό θα συμφωνησω...ξεκάθαρα το πρωτο που με ενδιαφερει είναι η εικονα....αμα η άλλη δν πληρει τα κριτήρια μου..εχει κοπει πριν την γνωριμια..

α μονο για τις ηπιες είναι τρομακτικο? ενταξει εγω απευθύνομαι σε πιο αγριες αχαχαχ:D

Senior Member
    μην το βλέπεις ετσι.....
    αφησα γενια..μετα ξυρισα και στηθος ...σκουλαρίκια ειχα από μικρος και τατου και ετσι διαμορφωθηκε το στυλ μου...
    ναι σε αυτό θα συμφωνησω...ξεκάθαρα το πρωτο που με ενδιαφερει είναι η εικονα....αμα η άλλη δν πληρει τα κριτήρια μου..εχει κοπει πριν την γνωριμια..

α μονο για τις ηπιες είναι τρομακτικο? ενταξει εγω απευθύνομαι σε πιο αγριες αχαχαχ:D
    Χαχαχαχαχ ε ναιιιιι... εμένα κάποτε ένα παιδί που έβγαινα μικρή μου είχε πέταξει την εξής ατάκα "ξέρεις... Είσαι πολύ κυριλε για εμένα" και μετά πήγε και τα έφτιαξε με μια με ξυρισμένο το μισό κεφάλι και σκουλαρίκια και ταττου [emoji23][emoji23] και λέω ναι τώρα μάλιστα [emoji23]

Senior Member
    Χαχαχαχαχ ε ναιιιιι... εμένα κάποτε ένα παιδί που έβγαινα μικρή μου είχε πέταξει την εξής ατάκα "ξέρεις... Είσαι πολύ κυριλε για εμένα" και μετά πήγε και τα έφτιαξε με μια με ξυρισμένο το μισό κεφάλι και σκουλαρίκια και ταττου [emoji23][emoji23] και λέω ναι τώρα μάλιστα [emoji23]

όχι αυτος ο τυπος γυναικας είναι απαισιος...σιχαματα..
    μαλλον διεστραμενος ηταν ο τυπος χααχχαχ:P

Senior Member
    όχι αυτος ο τυπος γυναικας είναι απαισιος...σιχαματα..
    μαλλον διεστραμενος ηταν ο τυπος χααχχαχ:P
    Χαχαχαχαχαχ το γούστο του ήταν περίεργο.. απορώ τι ήθελε και με γυροφερνε [emoji23][emoji23]

Senior Member
    Χαχαχαχαχαχ το γούστο του ήταν περίεργο.. απορώ τι ήθελε και με γυροφερνε [emoji23][emoji23]

ε τι ηθελε? ότι θελουμε ολοι οι αντρες από τις γυναικες αχχααχ :D

Senior Member
    ε τι ηθελε? ότι θελουμε ολοι οι αντρες από τις γυναικες αχχααχ :D
    Προφανώς... απλώς επειδή εγώ δεν καθομουν πήγε στο φρικιό [emoji23][emoji23]

Senior Member
    Προφανώς... απλώς επειδή εγώ δεν καθομουν πήγε στο φρικιό [emoji23][emoji23]

χαχαχααχχα
    απορω πως από το κουνελακι εκανε τετοια μεταστροφή και πηγε στο ξυρισμενο μαλλακι χααχααχχχα :P

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast