Ερωτηματολογιο - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 118
    Senior Member
    Δε θα το αλλαξεις τωρα, δε θελεις. Οοοοοοταν το θελησεις, θα το κανεις. Θα ερθει η ωρα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by despo78 View Post
    Γι αυτό σου είπα και πιο πάνω
    Αγάπησε τον εαυτό σου, μην είσαι σκληρή μαζί του ... Τι σημασία έχει τι σε ελκύει ;; Όταν τα έχεις καλά με σένα το βγάζεις και στους άλλους , δεν αφήνεις περιθώρια αμφισβήτησης. Πέρασα πολύ δύσκολα μέχρι να με αποδεχτώ , σχεδόν παρανοϊκά !!! "Όχι αποκλείεται δεν κάνω τέτοια ντροπιαστικά πράγματα" και από την άλλη παρακαλούσα να προχωρήσει το θέμα. Είσαι σε δύσκολη ηλικία. Τώρα ξεκαθαρίζουν όλα σιγά σιγά . Βγες λίγο από τις σκέψεις σου γίνε μια άλλη που πάει μια φίλη συμμαθήτρια και της λέει γουστάρω γυναίκες , πώς θα αντιδρούσες;; Τι σκέψεις θα έκανες ;; Τι θα σε έκανε να κάνεις αυτές τις σκέψεις;;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
    Τι κανεις με αγορια που θες να αποφυγεις γτ φε νιωθεις τπτ? Πως βγαινεις απο τη δυσκολη θεση χωρις να δινεις δικαιωματα?

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Ιωαννα,
    τα ψέμματα πονάνε περισσότερο από την αλήθεια.
    Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι θα βρουν ενδιαφέρουν ή δεν θα ασχοληθουν καν με την σεξουαλική σου ταυτότητα, λίγοι θα στραβώσουν και δυστυχώς μέσα σε αυτούς ίσως είναι και οι γονείς σου οι οποίοι προέρχονται από άλλη γενιά και θα πάρει λίγο καιρό να το χωνέψουν.. Κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο κατακριτεό για σένα να διαφέρεις σε κάποιον τομέα από την πλειοψηφία και γιατί πρέπει να προσποιείσαι κάποια άλλη?
    Στην πραγματικότητα, η αποκάλυψη της αλήθειας θα είναι η λύτρωσή σου. Οταν σταθείς ο αληθινός σου εαυτός απέναντι στους άλλους πρώτα θα νιώσεις ανακούφιση παρά φόβο, πόνο και οτιδήποτε. Επειδή γνωρίζω λεσβίες που πέρασαν τη φάση σου και λέγανε παρόμοια πράγματα (σκέφτομαι την αυτοκτονία κλπ) σου εγγυώμαι πως τα πράγματα θα αλλάξουν τελείως τροπή και θα είναι όλα θετικότερα απότι φαντάζεσαι..
    Για αρχή, μπορεις να το πεις σε 1-2 άτομα που έιναι πιο κοντά σου και εμπιστεύεσαι. Και μόνο αυτό θα σου δώσει δύναμη γιατί θα αποκτήσεις συμμάχους. Μην το αναβάλλεις μονίμως για το Αυριο.. Μην χάνεις άλλο χρόνο.. Εχεις τόσα πολλά που σε περιμένουν.
    Και κάτι ακόμη. Νομίζω σε κάθε μέρος υπάρχει μια κοινότητα γκέι, δηλαδή μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζονται συζητούν κλπ.. πιθανόν και στο μερος σου θα υπάρχει..Αναζήτησέ την.

Senior Member
    Ιωάννα θα σου πω ένα κόλπο που σκέφτηκα για να τα μάθεις τα μαθήματα προσπάθησε να τα εξηγήσεις αυτά που διαβάζεις στους γονείς σου αν μπορείς η στα αδέρφια σου δεν έχει σημασία να καταλάβουν κάτι εσύ θα τα μάθεις κάνε μάθημα στα αδέρφια σου αν είναι πιο μικρά η πιο μεγάλα συζητά κ θα τα μάθεις πρέπει να περάσεις τριτοβάθμια εκπαίδευση κ θα δεις τα παιδιά κ θα καταλάβεις αξίζει η φοιτητική ζωή δεν τα λένε χωρίς λόγο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δεν εχει κανεις χρονο για μενα.και δεν ξερουν τιποτα απο αυτα που κανω

Senior Member
    Τι κανεισ δηλαδή δεν πας σχολείο ;

Senior Member
    Φυσικα και παω.δε με πιανεις.αστο

Senior Member
    Καλά τα αφήνω αυτό

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Ποσοι θα εκτιμουσατε, θα κανατε παρεα και θα σεβοσασταν μια λεσβια?
    Ανετα! Αρκει να μου το ελεγε απο την αρχη σε περιπτωση που μου αρεσε σαν γυναικα.

Senior Member
    Μπορω να πω σε μια πρωην στρειτ φιλη μου οτι οταν παλια καναμε παρεα την ειχα ερωτευτει? Ειναι απο τηνν ταξη μ στο σχολειο οποτε φοβαμαι μην εξαπλωθει το νεο.απο την αλλη εχω σκασει και θελω να το βγαλω απο μεσα μου και να ξερουν ποια ειμαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Μπορω να πω σε μια πρωην στρειτ φιλη μου οτι οταν παλια καναμε παρεα την ειχα ερωτευτει? Ειναι απο τηνν ταξη μ στο σχολειο οποτε φοβαμαι μην εξαπλωθει το νεο.απο την αλλη εχω σκασει και θελω να το βγαλω απο μεσα μου και να ξερουν ποια ειμαι.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος. Ειναι στρειτ, δεν κανετε πια παρεα.Απλα θες να το βγαλεις απο μεσα σου δηλαδη. Το ειπες σε μας...δεν μετραει;

Senior Member
    Οχι

Senior Member
    Ειναι σα να ντρεπομαι για αυτο που ειμαι.παντα ημουν ειλικρινης με τους ανθρωπους και τωρα που δεν ειμαι πληγωνω ολο περισσοτερο τον εαυτο μου

Senior Member
    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ

Senior Member
    Αν νιωθεις οτι εισαι αρκετα δυνατη για να αντεξεις τα πειραγματα -σχολια των συμμαθητων σου για τη σεξουαλικη σου ταυτοτητα που θα μαθευτει ,τοτε καντο.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast