Τα χέρια της κοπέλας μου τρέμουν. Ανησυχώ πολυ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitriseas View Post
    Εχω παρατηρήσει όταν βγαίνουμε ότι τα χέρια της τρέμουν δεν έχω άποψη από παρόμοιο περιστατικό δεν ξέρω τι μπορεί να είναι φοβάμαι πάρα πολύ να προχωρήσω σε κάτι πιο σοβαρό μαζί της Ίσως αργότερα να βγούνε προβλήματα και να πληγωθώ και εγώ και αυτή
    Τι σε ανησυχει τοσο πολυ δηλαδη που σε φρεναρει απο το να προχωρησεις μαζι της? Μην εχει καμμια ψυχικη ασθενεια?
    Μπορεις προς το παρον να δεχτεις αυτο που σου απαντησε, οτι ο νευρολογος της ειπε οτι ειναι απο το αγχος.
    Και αν ενδιαφερεσαι πραγματικα για αυτην, μαθαινοντας την σαν προσωπικοτητα θα μαθεις και ποια ειναι αυτα τα πραγματα που την αγχωνουν μεσα στη ζωη της.
    Μπορει και συ να της προκαλεις νευρικοτητα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    δε το ειδα αυτο δε λες ομως αν το ειχες παρατηρησει μονο οταν εβγαινες
    το να βγαινει της προκαλουσε αγχος? μηπως ειχε σχεση με το φιλο σου

αν δε το παρατηρεις οταν ειστε μονοι σε ενα κλειστο δωματιο σημαινει οτι βλεπει τους αλλους γυρω της και το παθαινει αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Τι σε ανησυχει τοσο πολυ δηλαδη που σε φρεναρει απο το να προχωρησεις μαζι της? Μην εχει καμμια ψυχικη ασθενεια?
    Μπορεις προς το παρον να δεχτεις αυτο που σου απαντησε, οτι ο νευρολογος της ειπε οτι ειναι απο το αγχος.
    Και αν ενδιαφερεσαι πραγματικα για αυτην, μαθαινοντας την σαν προσωπικοτητα θα μαθεις και ποια ειναι αυτα τα πραγματα που την αγχωνουν μεσα στη ζωη της.
    Μπορει και συ να της προκαλεις νευρικοτητα.
    Θα ηθελα να ξερω αν αυτα τα συμπτωματα ειναι σχετικα με κατι ανησυχιτικο οσον αφορα την υγεια της , αν μπορω να κανω κατι . Δεν ειναι οτι με ενοχλει τοσο στο αισθητικο κοματι. Προσπαθω να τη μαθω και βεβαια δεν την πιεζω ουτε την κανω να νιωσει αβολα. Το συζηταει ανετα μαζι μου.Ξξερει οτι την αγαπαω και το συζηταω καλοπροεραιτα. Αποψε το εφερε η κουβενντα . μου ειπε απο μονη οτι και η αδερφη της ειχε κατι τετοιο .
    Πηγε σε νευρολογο και της ειπε ειναι καθαρα απο αγχος, στην κοπελα μου αρχισε να εμφανιζεται στις πανεληνιες εξατασεις. Δεν ειχε καποιο τραυμα απο σχεση ευτυχως. Τωρα αγχωνεται που δεν εχει δουλεια. Ισως μαζι μου να της φυγει λιγο αγχος εφοσον της φαιρομαι αψογα οπως λεει. Σεναριο να τα ειχε με το φιλο μου δεν παιζει γιατι ο φιλος μου ειναι απο διαφορετικη πολη και χθες βρεθηκανε για πρωτη φορα, δεν το εκανε ομως χθες μονο παντα το κανει αυτο. Εξετασεις θυροειδη εχει κανει ειναι ολα αψογα. αρα το μονο μου μενει ειναι να δοκιμασει μαγνησιο να δουμε πως θα παει, Ευτυχως ειναι δεκτικη και μου εχει εμπυστοσυνη..

Senior Member
    Μπορει να λεει οτι της φερεσαι αψογα επειδη εισαι ευγενικος, κυριος κλπ Αλλα παρολαυτα μπορει να καταγχωνεται οταν βρισκεται μαζι σου. Ειναι κατι που δε θα στο ελεγε για να μη σε αγχωσει και σενα και αλλαξεις συμπεριφορα. Μπορει να ειναι αγχωδης γενικα, οποτε τωρα που παει να προκυψει σχεση να αγχωνεται ακομα παραπανω. Αμα επελθει η οικειοτητα με τον καιρο, μπορει να μειωθει οταν ειστε μαζι.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    και εσυ φαινεται να της μιαζεις παντως στην ανυσιχια απλα οι γυναικες ειναι πιο εκφραστικες

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Μπορει να λεει οτι της φερεσαι αψογα επειδη εισαι ευγενικος, κυριος κλπ Αλλα παρολαυτα μπορει να καταγχωνεται οταν βρισκεται μαζι σου. Ειναι κατι που δε θα στο ελεγε για να μη σε αγχωσει και σενα και αλλαξεις συμπεριφορα. Μπορει να ειναι αγχωδης γενικα, οποτε τωρα που παει να προκυψει σχεση να αγχωνεται ακομα παραπανω. Αμα επελθει η οικειοτητα με τον καιρο, μπορει να μειωθει οταν ειστε μαζι.
    Εντάξει να σου πω την αλήθεια τώρα ποιος δεν είναι αγχώδης ειδικά στις μέρες μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να τα πάμε τα χέρια σαν κομπρεσέρ. Μαζί μου δεν βλέπω να αγχώνεται για κάτι ίσα-ίσα περνάει πολύ όμορφα και μου το λέει συνέχεια
    Ελπίζω περνώντας ο καιρός να δει ότι δεν με πειράζει να με συνηθίσει και να της φύγει το άγχος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    και εσυ φαινεται να της μιαζεις παντως στην ανυσιχια απλα οι γυναικες ειναι πιο εκφραστικες
    Ενδιαφέρομαι για αυτήν και θέλω να είναι καλά δεν θέλω να της προκαλώ άγχος και να τρέμουν τα χέρια της. Αν δεν ενδιαφερόμουν δεν θα ανησυχούσα Μη νομίζεις ότι κάθομαι και ασχολούμαι όλη την ημέρα μόνο με αυτό προσπαθώ να γίνομαι διακριτικός

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitriseas View Post
    Εντάξει να σου πω την αλήθεια τώρα ποιος δεν είναι αγχώδης ειδικά στις μέρες μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να τα πάμε τα χέρια σαν κομπρεσέρ. Μαζί μου δεν βλέπω να αγχώνεται για κάτι ίσα-ίσα περνάει πολύ όμορφα και μου το λέει συνέχεια
    Ελπίζω περνώντας ο καιρός να δει ότι δεν με πειράζει να με συνηθίσει και να της φύγει το άγχος.
    Πιστευω εχει αυτο που σου εγραψα πιο πισω...μονιμο μικρο τρεμουλο το οποιο γινεται πιο εντονο οταν αγχωνεται ή κουραζεται πολυ,τα ιδια παθαινει και ο γνωστος μου.Ακομα κι οταν της φυγει το αγχος θα κουνιεται εστω ελαχιστα το χερι της οταν κραταει ενα αντικειμενο,πινει νερο κραταει στυλο κτλ

Banned
    αρα αυτο σου λεω τοση ωρα μαστορα δε τα παει καλα με το φιλο σου και δε στο λεει για να μη σε κακοκαρδισει αρα η θα βοηθησεις το φιλο σου να καταλαβει τι κανει λαθος η θα εχεις αυτο το προβλημα

ισως κατι τη φοβιζει πανω του

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Πιστευω εχει αυτο που σου εγραψα πιο πισω...μονιμο μικρο τρεμουλο το οποιο γινεται πιο εντονο οταν αγχωνεται ή κουραζεται πολυ,τα ιδια παθαινει και ο γνωστος μου.Ακομα κι οταν της φυγει το αγχος θα κουνιεται εστω ελαχιστα το χερι της οταν κραταει ενα αντικειμενο,πινει νερο κραταει στυλο κτλ
    Ναι Ναι κάτι τέτοιο είναι μόνιμο τρέμουλο. Ειδικά όταν πιάνει αντικείμενα όπως κινητό πιρούνι ποτήρι Δηλαδή δεν το κάνει μόνο οταν συμβεί κάτι η οταν αγχωθεί το κάνει πάντα. Αφού να φανταστείς οταν της έδωσα το κινητό για να μου γράψει το νούμερο της τρέμανε τα χέρια και εγώ νόμιζα ότι είναι από τη χαρά της. ������

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αρα αυτο σου λεω τοση ωρα μαστορα δε τα παει καλα με το φιλο σου και δε στο λεει για να μη σε κακοκαρδισει αρα η θα βοηθησεις το φιλο σου να καταλαβει τι κανει λαθος η θα εχεις αυτο το προβλημα

ισως κατι τη φοβιζει πανω του
    Όχι Σου εξήγησα ότι το φίλο μου πρώτη φορά τον είδε είναι 55 χρόνων ευγενέστατος δεν έχει κανένα πρόβλημα το τρέμουλο είναι μόνιμο Από τη μέρα που τη γνώρισα είτε για καφέ θα πάμε είτε για φαγητό τα χέρια της τρέμουνε

Banned
    εγω θα σου λεγα να το συζητας μερες αυτο μαζι της και αφου μαζευτουν αρκετες πληροφοριες θα το βρεις απο τι ειναι

ειχα ενα συγγενη που το εκανε αυτο παντα αλλα δε τον ηξερα και τοσο καλα τον εβλεπα μια στο τοσο

Senior Member
    Δεν ξέρω ακριβώς για ποιό λόγο αλλά έσβησα αυτή την απάντηση.
    Last edited by John11; 26-02-2018 at 07:05.
    It's hard to speak the truth, in a world full of people that don't realize they 're living a lie.

Banned
    η επιληψια δεν φερει συνεχες τρεμουλο χεριων. αλλα φερνουν.

εμαθες τλκα αν συμβαινει κατι με την κοπελα?

Senior Member
    Το παιδί ρώτησε τον Φλεβάρη, δεν ξέρω αν μπαίνει εδώ, αλλά το πιθανότερο είναι να είναι ιδιοπαθής τρόμος όπως γράφει και ο/ή oeo . Ουσιαστικά έτσι ονομάζουν οι γιατροί το τρέμουλο που προκαλεί ο οργανισμός από μόνος του και δεν μπορούν να εξηγήσουν ακριβώς γιατί.
    Το έχει ένας ξαδερφός μου και πιο έντονα μία ξαδέρφη μου, δεν είναι τίποτα. Η ξαδέρφη μου ενώ το έχει από παιδί της την βίδωσε να το ψάξει πιο πολύ πριν 3-4 χρόνια στα 30τόσα της, έκανε τα κλασσικά, εξετάσεις για θυρεοειδή, το έψαξε για έλλειψη κάποιων ενζύμων, για κάτι αυτοάνοσα, πήγε σε κάτι μεγαλογιατρούς, όλοι το ίδιο της είπαν, αγνώστου προελεύσεως. Ένας της είπε "αν θες μπορώ να σου δώσω κάποια χάπια να το περιορίσεις ή να σου περάσει εντελώς όσο τα παίρνεις, αλλά μόλις σταματήσεις τα χάπια το τρέμουλο θα επανέλθει. Οπότε δεν στο συνιστώ εκτός κι αν σε επηρεάζει αυτό στην δουλειά σου, πχ κρατάς δίσκο ή κάτι τέτοιο". Και πράγματι, δεν το έψαξε παραπάνω, ούτε χάπια πήρε. Σε φάσεις άγχους ή μεγάλης χαράς ή κούρασης, γενικά υπερέντασης στον οργανισμό, μπορεί το τρέμουλο να γίνει πιο έντονο, αλλά γενικά όλα τα χρόνια λίγο-πολύ έχει μείνει στην ίδια ένταση και αυτό είπε και ο γιατρός στην ξαδέρφη μου, μην φοβάσαι, ως τα γεράματα το ίδιο θα μείνει.

Τα ξαδέρφια μου είναι και ξαδέρφια μεταξύ τους, δεν είναι αδέρφια. Λέγεται ότι ίσως να είναι κληρονομική κατάσταση αυτή, αν και κανείς δεν θυμάται άλλον στο σόι να είχε τέτοιο θέμα. Βέβαια μπορεί να μην το είχε προσέξει και κανείς. Τα ξαδέρφια μου ακόμα και άτομα που τους συναναστρέφονται χρόνια μπορεί να μην το έχουν προσέξει καν ότι έχουν τρέμουλο στα χέρια, εγώ το ξέρω γιατί είμαι πολύ φίλη με την ξαδέρφη μου και για τον ξάδερφό μου δεν το είχα προσέξει ούτε εγώ, παρ όλο που έχουμε διαφορά μόνο έναν χρόνο και κάναμε πολύ παρέα παλιά. Απλά είχαμε μια συζήτηση για την ξαδέρφη με την μάνα του ξάδερφου και τότε το ανέφερε εκείνη και μετά το πρόσεξα! Βέβαια όλα αυτά είναι υποθέσεις, μπορεί να μην είναι καν κληρονομικό, ούτε καν οι γιατροί δεν έχουν καταλήξει κάπου.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast