Ψυχιατρικη κλινική - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 96
    Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Πανικο για το αν ποτέ θα ξαναπροκυψει?
    Πανικο για το οταν το εκανες?
    Πανικο μην εχει δικιο ο Μ87 και εισαι κακο παιδι?
    Για το αν θα ξαναπροκύψει έχω πολύ μεγάλο, ναι...
    Και για το τελευταίο, δεν θεωρώ ότι έχει δίκιο αλλά είμαι πολύ ταραγμένη επειδή ήταν πολύ βαρύ αυτό που είπε... Είναι η χειρότερη προσβολή για μένα απ' όποιον και να την ακούσω...

Όσο για το όταν το έκανα κι αυτές οι αναμνήσεις μερικές φορές με τρομάζουν όπως για παράδειγμα όταν στην πρώτη μας προσπάθεια άρχισα να κλαίω πριν καλά καλά με ακουμπήσει κι αυτό γιατί θυμήθηκα τον άλλον, τον "κακό", και τρόμαξα και θυμάμαι που εκείνος με ρωτούσε "να μην το κάνω;" κι εγώ ούτε να μιλήσω δεν μπορούσα... Αν δεν το σταματούσε από μόνος του, εγώ δεν μπορούσα ν' αντιδράσω από το κλάμα και τον φόβο μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Για το αν θα ξαναπροκύψει έχω πολύ μεγάλο, ναι...
    Και για το τελευταίο, δεν θεωρώ ότι έχει δίκιο αλλά είμαι πολύ ταραγμένη επειδή ήταν πολύ βαρύ αυτό που είπε... Είναι η χειρότερη προσβολή για μένα απ' όποιον και να την ακούσω...

Όσο για το όταν το έκανα κι αυτές οι αναμνήσεις μερικές φορές με τρομάζουν όπως για παράδειγμα όταν στην πρώτη μας προσπάθεια άρχισα να κλαίω πριν καλά καλά με ακουμπήσει κι αυτό γιατί θυμήθηκα τον άλλον, τον "κακό", και τρόμαξα και θυμάμαι που εκείνος με ρωτούσε "να μην το κάνω;" κι εγώ ούτε να μιλήσω δεν μπορούσα... Αν δεν το σταματούσε από μόνος του, εγώ δεν μπορούσα ν' αντιδράσω από το κλάμα και τον φόβο μου...
    Ωραια λοιπον, ας βγαλουμε κατι καλο απο ολο αυτο.
    Παρε ενα χαρτακι και γραψε 2 πραγματα που εχεις ηδη εντοπισει οτι σε κλονιζουν συναισθηματικα.
    1) Παραμεληση απο τη μανα σου
    2) Οτιδηποτε σχετικο με την ηθικη σου

Αν εχεις ορεξη γραψε και λεπτομερεις σκεψεις. Αν οχι, γραψε επιγραμματικα μονο για να θυμασαι.

Και ορισε σα στοχο ψυχοθεραπευτικο να ασχοληθεις σε βαθος με αυτα τα 2 και μονο. Αν η τωρινη ψυχολογος εχει σχεση με τη μανα σου, μιλανε οι 2 τους, βρισκονται κλπ, θεσε το στοχο σου για την ψυχοθεραπεια με την επομενη ψυχολογο που θα επιλεξεις.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Ωραια λοιπον, ας βγαλουμε κατι καλο απο ολο αυτο.
    Παρε ενα χαρτακι και γραψε 2 πραγματα που εχεις ηδη εντοπισει οτι σε κλονιζουν συναισθηματικα.
    1) Παραμεληση απο τη μανα σου
    2) Οτιδηποτε σχετικο με την ηθικη σου

Αν εχεις ορεξη γραψε και λεπτομερη σκεψεις. Αν οχι, γραψε επιγραμματικα μονο για να θυμασαι.

Και ορισε σα στοχο ψυχοθεραπευτικο να ασχοληθεις σε βαθος με αυτα τα 2 και μονο. Αν η τωρινη ψυχολογος εχει σχεση με τη μανα σου, μιλανε οι 2 τους, βρισκονται κλπ, θεσε το στοχο σου για την ψυχοθεραπεια με την επομενη ψυχολογο που θα επιλεξεις.
    Τα έγραψα... Είχα ένα μπλοκάκι κοντά μου από νωρίτερα που σημείωνα ταινίες...

Όχι, δεν έχει σχέση με τη μαμά μου η ψυχολόγος μου...

Πάντως δεν μπορώ να ηρεμήσω τώρα και θέλω να ξανακοπώ αλλά δεν κάνει... Ακόμα δεν έκλεισε η προηγούμενη πληγή... Θα πάρω ηρεμιστικό μπας και καταλαγιάσει αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κρυψε το μπλοκακι αν η μανα σου ψαχουλευει στο δωματιο σου. Ειναι δικο σου προσωπικο το κομματι της ψυχοθεραπειας, πρεπει να την κρατησεις εξω απο αυτο.
    Βαλε καμμια ταινια να ηρεμησεις και να κοιμηθεις.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Κρυψε το μπλοκακι αν η μανα σου ψαχουλευει στο δωματιο σου. Ειναι δικο σου προσωπικο το κομματι της ψυχοθεραπειας, πρεπει να την κρατησεις εξω απο αυτο.
    Βαλε καμμια ταινια να ηρεμησεις και να κοιμηθεις.
    Θα το κρύψω...

Δεν μπορώ να δω ταινία τώρα, δεν μπορώ καθόλου... Ήταν έντονο βράδυ από πριν που πήγε ο μπαμπάς στο νοσοκομείο που έγραψα κι έκαναν δυο με τρεις ώρες να γυρίσουν κι είχα αγωνία και μετά έγινε κι αυτό εδώ κι αποτελειώθηκα... Τουλάχιστον ευτυχώς δεν είναι σοβαρό το θέμα υγείας του, θα περάσει γρήγορα...

Αγαπητη αδελφη εν Χριστο θα ηθελα να σου πω οτι εδω δεν γραφουμε για να θιξουμε προσωπικότητες, ολλοι μας λιγο πολυ εχουμε κανει πραγματα που δεν ειναι αρεστα στον θεο και παλι τα ξανακανουμε.Οσον αφορα για τους ιερεις αυτο που λες δεν το εχω συναντηση ποτε, δεν λεω φυσικα οτι δεν μπορει να εγινε στην περιπτωση σου, αλλα το θεμα ειναι αλλο, δηλαδη να γνωρισουμε τον Χριστο μεσα απο το Ευαγγελιο και ρους αγιους πατερες,ειπες οτι πιστευεις, αν πιστευες οπως επρεπε να πιστευεις εφοσον εισαι Χ.Ο. θα επρεπε να γνωριζεις οτι καποια πραγματα που κανουμε ειναι μακρυα απο την πιστη του Χριστου, δεν πρεπει να ειμαστε Χριστιανοι κατα ονομα - ταμπελα, αλλα πρεπει να γνωριζουμε τι πιστευουμε. Οσον αφορα για αμαρτιες ολλοι εχουμε κανει και συνεχιζουμε να κανουμε, με την διαφορα ομως οτι προσπαθουμε να μην τις κανουμε, οτι και εχουμε κανει ο κυριος Ημων Ιησους Χριστος μας περιμενει στη ειλικρινη μετανοια. Ως προτυπο εχουμε τον Χριστο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γρηγορης Ιν View Post
    Αγαπητη αδελφη εν Χριστο θα ηθελα να σου πω οτι εδω δεν γραφουμε για να θιξουμε προσωπικότητες, ολλοι μας λιγο πολυ εχουμε κανει πραγματα που δεν ειναι αρεστα στον θεο και παλι τα ξανακανουμε.Οσον αφορα για τους ιερεις αυτο που λες δεν το εχω συναντηση ποτε, δεν λεω φυσικα οτι δεν μπορει να εγινε στην περιπτωση σου, αλλα το θεμα ειναι αλλο, δηλαδη να γνωρισουμε τον Χριστο μεσα απο το Ευαγγελιο και ρους αγιους πατερες,ειπες οτι πιστευεις, αν πιστευες οπως επρεπε να πιστευεις εφοσον εισαι Χ.Ο. θα επρεπε να γνωριζεις οτι καποια πραγματα που κανουμε ειναι μακρυα απο την πιστη του Χριστου, δεν πρεπει να ειμαστε Χριστιανοι κατα ονομα - ταμπελα, αλλα πρεπει να γνωριζουμε τι πιστευουμε. Οσον αφορα για αμαρτιες ολλοι εχουμε κανει και συνεχιζουμε να κανουμε, με την διαφορα ομως οτι προσπαθουμε να μην τις κανουμε, οτι και εχουμε κανει ο κυριος Ημων Ιησους Χριστος μας περιμενει στη ειλικρινη μετανοια. Ως προτυπο εχουμε τον Χριστο.
    Εσύ όμως μια χαρά με θίγεις και με αμφισβητείς...

Κοίτα τον εαυτό σου καλύτερα αδελφέ που συμμάχησες με άτομο που συγκρίνει αθώα άτομα με πορνοστάρ καθώς και για τις επικίνδυνες συμβουλές που δίνεις... Καλύτερα βουτηγμένη στην αμαρτία παρά σαν κι εσάς...

Εσύ όμως μια χαρά με θίγεις και με αμφισβητείς...

Κοίτα τον εαυτό σου καλύτερα αδελφέ που συμμάχησες με άτομο που συγκρίνει αθώα άτομα με πορνοστάρ καθώς και για τις επικίνδυνες συμβουλές που δίνεις... Καλύτερα βουτηγμένη στην αμαρτία παρά σαν κι εσάς...
    Μπορω να σου απαντησω για τα δικα μου λεγομενα,το αν καποιος οπως λες *συμμαχει* μαζι μου η εχει ορισμενες ιδιες αποψεις με τις δικες μου, αυτο ειναι στην κριση του καθενος, εγω μπορω να εκφέρω γνωμη για τα δικα μου λεγομενα, νομιζω οτι πρωτη φορα μιλαμε μαζι.

Senior Member
    Μπορω να σου απαντησω για τα δικα μου λεγομενα,το αν καποιος οπως λες *συμμαχει* μαζι μου η εχει ορισμενες ιδιες αποψεις με τις δικες μου, αυτο ειναι στην κριση του καθενος, εγω μπορω να εκφέρω γνωμη για τα δικα μου λεγομενα, νομιζω οτι πρωτη φορα μιλαμε μαζι.
    Τα δικά σου λεγόμενα είναι να με αμφισβητείς στο πόσο πιστεύω, το γράφεις ξεκάθαρα... Αφού εσύ είσαι τόσο πιστός θα έπρεπε να τηρείς το "ο αναμάρτητος πρώτος τω λίθω βαλέτω" αλλά δεν βλέπω να το κάνεις...

Επίσης κι εσύ συμμάχησες μαζί του, μια χαρά το είδα το ποστ σου που λες ότι σε έκανε και γέλασες...

Καθίστε να γελάτε λοιπόν ενώ κάνετε τους άλλους να κλαίνε... Ωραίοι Χριστιανοί είστε... Ναι, πρώτη και τελευταία φορά μιλάμε, καληνύχτα! (για σένα δηλαδή γιατί για μένα με τον τρόπο αυτό μόνο καλή δεν θα είναι)...

Τα δικά σου λεγόμενα είναι να με αμφισβητείς στο πόσο πιστεύω, το γράφεις ξεκάθαρα... Αφού εσύ είσαι τόσο πιστός θα έπρεπε να τηρείς το "ο αναμάρτητος πρώτος τω λίθω βαλέτω" αλλά δεν βλέπω να το κάνεις...

Επίσης κι εσύ συμμάχησες μαζί του, μια χαρά το είδα το ποστ σου που λες ότι σε έκανε και γέλασες...

Καθίστε να γελάτε λοιπόν ενώ κάνετε τους άλλους να κλαίνε... Ωραίοι Χριστιανοί είστε... Ναι, πρώτη και τελευταία φορά μιλάμε, καληνύχτα! (για σένα δηλαδή γιατί για μένα με τον τρόπο αυτό μόνο καλή δεν θα είναι)...
    Εχω εξηγηση γιατι χαμογελασα,απο εκει περα δεν κρινω κανεναν., διοτι ο μονος κριτής ειναι ο Χριστός και αυτος θα κρινει, μην παρερμηνευεις με δικες σου θεωριες τα γραφομενα μου.

Senior Member
    Εχω εξηγηση γιατι χαμογελασα,απο εκει περα δεν κρινω κανεναν., διοτι ο μονος κριτής ειναι ο Χριστός και αυτος θα κρινει, μην παρερμηνευεις με δικες σου θεωριες τα γραφομενα μου.
    Λες ψέματα, εμένα με έκρινες και με κατέκρινες μια χαρά... Μην πας να θολώσεις τα νερά λέγοντας ότι εγώ παρερμηνεύω, μια χαρά καταλαβαίνω κι εγώ και τα υπόλοιπα μέλη... Μπορείς τώρα να πάψεις να με ενοχλείς; Αν είσαι τόσο καλός χριστιανός όσο ισχυρίζεσαι μην μου ξαναμιλήσεις γιατί με κάνεις να νιώθω χειρότερα... Άντε να δω αν έχεις αγάπη για τον πλησίον...

Super Moderator
    Γρηγόρη,

δεν ξεκίνησες καλά την καριέρα σου στο φόρουμ.
    Έχει ήδη προτείνει 3 φορές διακοπή φαρμακευτικής αγωγής σε άλλα μέλη, κάτι το οποίο ρητά απαγορεύεται.
    Συνεχίζεις με 44 μηνύματα κατήχησης. Αναφέρεις τη λέξη "Χριστός", δεκαπέντε φορές, σε δέκα γραμμές.

Εδώ δεν είνα κατηχητικό. Αν θέλεις να αποκριθείς στο θέμα που θυμίζω ότι είναι: Ψυχιατρική κλινική", ευχαρίστως να σε ακούσουμε. Ως εκεί όμως.

xaka10
    Guest
    Kυκνε μην στεναχωριεσαι γι αυτο που σου ειπε ο M87 εγω προσωπικα οταν βλεπω μυνηματα του δεν τα διαβαζω καθολου αγνοησε τον και σκεψουν αν δεις πατημενο σκατο στο δρομο θα το πατησεις οχι φυσικα θα περασεις απο πανω του και δεν θατο πατησεις ετσι να κανετε και με τα μυνηματα του M87 και του θρησκου Γρηγορη που και γω πιστευω αρκετα στο Θεο αλλα παραλληλα ειμαι συνεπης στην αγωγη και ας εχω τα σκαμπανεβασματα αλλα δεν θα κανω τη χαρη να κοψω την αγωγη για κανεναν και για τιποτα γιατι οταν δεν επαιρνα φαρμακα ημουν αρκετα βιαιος προς την οικογενεια μου και δεν θελω να τους πληγωνω και να τους στεναχωρω αλλα ουτε και να παθω παλι μεγαλο μπαμ και να βασανιζοναι απεριοριστα σε συγκριση με τωρα.Οσον αφορα τη νηματοθετρια καλο ειναι να μπει σε κλινικη για πολλους λογους.πρωτον να ειναι σε ενα κλιμα ελεγχομενο που θα παρακολουθει τ συμπεριφορα του και θα βλεπει στη διαρκεια της νοσηλειας ποιο φαρμακο θα του κατσει καλυτερα.δευτερον θα αποδεχτει καλυτερα την ασθενεια εγω ειχα προβληματα αλλα δεν τηρουσα την αγωγη μου αλλα οταν μπηκα σε ψυχιατρειο κλονιστηκε το ειναι και αποδεχτηκα καλυτερα την παθηση και τριτον μπορει αυτη η νοσηλεια να τον σωσει και οικονομικα αυριο μεθαριο στη ζωη του για παραδειγμα θα μπορει να παρει πιο ευκολα ενα ποσοστο αναπηριας για επιδομα η συνταξη απο θανων γονεα χτυπα ξυλο και αν ειναι κατω απο 24 χρονων και δεν χρειαστει ποτε να δουλεψει και να πιεζεται διοτ στην συνταξη θανοντος γονεα ζητανε αποδεικτικα οτι εμφανισες την παθηση πριν τα 24 και αυτο φαινεται μονο με τ νοσηλεια σε ψυχιατρικη κλινικη καλυτερα δημοσια.εγω στο παω μακρια για να δεις τα υπερ και τα κατα απο μια τετοια νοσηλεια χωρια οτι θα σταθεροποιηθει καλυτερα αν μεινει μεσα.ΕΓω θα σε συμβουλευα δημοσια ψυχιατρικη κλινικη να πας οχι μεγαλο ψυχιατρειο οπως δρομοκαιτειο και δαφνι ειναι φριχτα εκει.σε μια δημοσια ψυχιατρικη κλινικη δημοσιου νοσοκομειου

Senior Member
    Που εισαι αδερφε σου κανει πουστια ο γονεασ η συνταξη να μη μεταβιβαζεται κ πασ ακλαυτοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by makaris90 View Post
    Kυκνε μην στεναχωριεσαι γι αυτο που σου ειπε ο M87 εγω προσωπικα οταν βλεπω μυνηματα του δεν τα διαβαζω καθολου αγνοησε τον και σκεψουν αν δεις πατημενο σκατο στο δρομο θα το πατησεις οχι φυσικα θα περασεις απο πανω του και δεν θατο πατησεις ετσι να κανετε και με τα μυνηματα του M87 και του θρησκου Γρηγορη που και γω πιστευω αρκετα στο Θεο αλλα παραλληλα ειμαι συνεπης στην αγωγη και ας εχω τα σκαμπανεβασματα αλλα δεν θα κανω τη χαρη να κοψω την αγωγη για κανεναν και για τιποτα γιατι οταν δεν επαιρνα φαρμακα ημουν αρκετα βιαιος προς την οικογενεια μου και δεν θελω να τους πληγωνω και να τους στεναχωρω αλλα ουτε και να παθω παλι μεγαλο μπαμ και να βασανιζοναι απεριοριστα σε συγκριση με τωρα.
    Σ' ευχαριστώ Makaris90 για την στήριξη σου... Μου είναι δύσκολο αλλά μάλλον πρέπει να μάθω να το κάνω, περίπου το ίδιο μου είπε κι η ψυχολόγος μου... Να μάθω να μην ασχολούμαι με άτομα που δεν αξίζουν...

Ούτε εγώ διανοούμαι να διακόψω την αγωγή μου, θα είναι σαν να υπογράφω τη θανατική μου καταδίκη...

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast