Results 16 to 30 of 76
Thread: Ανδροπαυση-ανδρικη κλιμακτιριο
-
23-02-2018, 20:11 #16
Θα ακουστεί πολύ εγωιστικό αυτό που θα πω αλλά δεν το λέω εγωιστικά απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση.
Πως γίνετε ένας άνδρας που από μια πονηρή σκέψη και μόνο που του γινόταν κάγκελο..που απλά ένα γυναικείο χέρι έπιανε και δεν κρατιόταν..που πήγε να στη παραλία για μπάνιο και μόλις έβλεπα τα κορίτσια με μαγιό έτρεχα να κρυφτώ μην γίνω ρεζίλι..τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ απτής έντονες στήσεις..πως γίνετε με όλα τα παραπάνω να εχω φτάσει τώρα σε αυτό το σημείο??πολύ βαρύς Σταύρος..
Μήπως πληρώνω αμαρτίες??μα και το θέμα είναι ότι και οι γιατροί δεν μου δίνουν μια ουσιώδεις εξήγηση..π.χ να μου πουν από αυτό είναι..και να μου φανεί λογικό..
Αδιευκρίνιστοι λόγοι λενε.
- 25-02-2018, 08:18 #17
Έχω ακριβώς αυτά τα συμπτώματα.ακριβως όμως..
Δεύτερα θα πάω να κάνω τεστ τεστοστερόνης.δεν γίνετε διότι κάτι έχω και θα το βρω που θα παει.
http://www.medinova.gr/poia-einai-ta...testosteronis/
25-02-2018, 09:16 #18
Γιώργο, να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με τις εξετάσεις της γυναίκας σου. Σαλπιγγογραφία έχει κάνει; Ρωτάω επειδή κάποιες γυναίκες παιδεύονται χρόνια με εξετάσεις γονιμότητας και από παράλειψη των γιατρών δεν κάνουν την σπουδαιότερη.
25-02-2018, 10:19 #19
μα εχει κανει ο ιδιος εξεταση κι εχει καποιο προβλημα το σπερμα που δεν ε χει αποκατασταθει , ακομα.
γιατι πρεπει να υποθεσουμε οτι εχει ΚΑΙ η γυναικα του προβλημα, αν δεν λυθει αυτο?
κατα τα αλλα συμφωνω οτι το σεξουαλικο προβλημα ειναι καθαρα ψυχολογικο λογω της ταλαιπωριας με τις θεραπειες.
πηγαινε σε εναν ακομα καλο ανδρολογο να σου πει την γνωμη του.
25-02-2018, 11:50 #20
Σαλπιγγογραφια πως λέγετε έχει κάνει ορμονικές έχει κάνει τεστ Παπ έχει κάνει υπέρηχο έχει κάνει και όλα είναι 100% φυσιολογικα ευτυχώς..
Εγώ έχω το προβλημα..ασθενοσπερμια..
Αλλά οι γιατροί σε όποιον κι αν πήγα δεν ψάξαμε από που προέρχεται παρά μόνο θεραπεία μου δίνανε..
25-02-2018, 12:00 #21
Και με της θεραπείες αποκτήσαμε και στυτική πρόβλημα ενώ πριν δεν το είχα..
Πρωσωπικα μου εκτίμηση πιστεύω ότι κάποια απτά φάρμακα μου διαταραξαν της ορμόνες και τώρα δεν λειτουργώ σωστά..ποτέ λειτουργό ποτέ όχι..
Κι έχω παρατήσει ότι τελευταία κάποιες φορές έχω επιθετικότητα κάποιες όχι.
Όταν λέω επιθετικότητα δεν εννοώ ότι χειροδικο αλλά μιλάω απότομα και επιθετικά..
Κάποιες φορές έχω αδικαιολόγητη κόπωση
Και κάποιες φορές αλλάζω κατευθείαν διάθεση χωρίς λόγο και αιτία..
Δηλαδή μπορώ να βγω με φίλου για καφέ και να είμαι μια χαρά.και αμέσως μέσα σε πέντε λεπτά να αλλάξω διάθεση λες και κάποιος με είπε κάτι και χαλαστικα..ενώ δεν είναι έτσι..
Εγώ το έχω ψάξει και αυτά τα συμπτώματα ταιριάζουν πάρα πολύ είτε με χαμηλή τεστοστερόνη είτε με υψηλή..αλλα πιο πολύ ταιριάζουν με υψηλή..
Απτή αλλη ταιριάζουν και πάρα πολύ με ανδροπαυση.. και τώρα λέω να ψάχνω με ενδοκρινολόγο γιατί είναι για ορμόνες
25-02-2018, 12:30 #22
Οι δύο ανδρολογοι που πήγαν υποτίθεται ότι είναι οι καλύτεροι..καλά ο δεύτερος ήταν πολύ καλύτερος δεν το συζητώ..
Αλλά πολύ τσουχτερός στης τιμές του..κι εγώ δυστηχος δεν διαθέτω τόσα.
Καλό ανδρολογο χρειαζομε ανασφισβητητα
Αλλά άντε να τον βρω.και μέχρι να τον...
Έχω μιλήσει με κάποια παιδιά εδώ στο φόρουμ με π.μ που παίρνουν και αντικαταθλιπτικά και παρόλαυτα έχουν στυση.να μην τους ματιαξω κιόλας.
Και εγώ δεν έχω που δεν παίρνω τίποτα απολύτως και ούτε κατάθλιψη έχω ούτε τίποτα.αυτο το λέω για να δικαιολογήσω την στυτική δυσλειτουργια..να πω ναι ρε παιδί από αυτό είναι παίρνω αυτό η έχω κατάθλιψη κάτι και για αυτό δεν έχω στύση.αλλα τίποτα δεν έχω φάρμακα δεν παιρνω.και υπάρχει στυτικο πρόβλημα ..
Οργανικά είμαι καλά..πιστεύω ότι είναι διαταραγμένη ορμονών..άλλη εξήγηση λογική δεν βρίσκω
27-02-2018, 20:44 #23
Το ζήτημα των παρενεργειών είναι σχετικά απλό, από τυπικής άποψης τουλάχιστον. Αν έχεις ακόμα τη συσκευασία του φαρμάκου με τις οδηγίες, μπορείς άμεσα να δεις εκεί τον κατάλογο των παρενεργειών.
Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό, που λέει ότι όντως για τους άντρες η απώλεια της σεξουαλικής ικανότητας είναι μια από τις ανεπιθύμητες ενέργειες, και μάλιστα κοινή. Γι' αυτό και μόνο θα σε συμβούλευα να μην επισκεφτείς ξανά τον ίδιο γιατρό.
27-02-2018, 20:48 #24
27-02-2018, 20:51 #25
27-02-2018, 20:56 #26
Της οδηγίες της είχα διαβάσει Τότες πολλές φορές αλλά τίποτα δεν έγραφα για στυτική δεισλειτουργια στης παρενέργειες
Μόνο πονοκεφάλους και κοκκίνισμα προσώπου.
Χέρομε πάντως που βρέθηκε έστω ακόμα ενας άνθρωπος να συμφωνηση.
Είσαι απτους πολλοί λίγους.
Εννοιτει ότι δεν ξανά.παω στον ίδιο γιατρό.
Θα ψάξω να βρω άλλον...
27-02-2018, 20:56 #27
27-02-2018, 20:58 #28
27-02-2018, 21:01 #29
Κοίταξε περπατάω υπερβολικά πολυ.ειμαι άνθρωπος που του αρέσει πολύ το περπάτημα.και έπειτα περπατάω και λόγο της δουλειάς μου μοιράζω διαφημιστικά φυλλάδια..ναι δυστυχώς καπνίζω αλλά αλκοόλ δεν καταναλώνουν σχεδόν ποτέ μου άντε ένα ποτηράκι το μήνα να πιω.
Είμαι αδύνατος είμαι 63 κιλά.1.75 ύψος.
Κοιμασε 7 ώρες τη νυχτα...κάποιες φορές 8 ωρες.αλλα κάποιες φορές και 6 ώρες..γενικότερα μου αρέσει να κοιμάμαι σχετικά νωρίς και να ξυπνάω νωρίς..δεν μου αρέσει να κοιμάμαι μέχρι 8:30 το πρωί ούτε μέχρι έννοια συνήθως ξυπνάω στης 7..
27-02-2018, 21:17 #30
Δεν θα εκπλαγω καθόλου ισα ισα θα χαρο κι όλας διότι θα έχω βρει μια αιτία για το τι φταίει..αλλά εγώ πιστεύω ότι έχω καποια διαταραχή ορμονών..η κάτι σχετικό παίζει με τη τεστοστερόνη..
Εάν αποδειχθεί τελικά ότι είναι απτής ορμόνες το πρόβλημα μου δεν ξέρω αν θα υπάρχει και ανάλογη θεραπεία.και γενικότερα αν υπάρχει θεραπεία για της ορμόνες..
Έχω διάβαση ότι η ορμόνες προκαλούν πολλά κουφά συμπτώματα και.προβληματα.π.χ μπορεί να μαλώνεις δίχως λόγο και αιτία..να είσαι αναποφάσιστος να αλλάζεις συνέχεια γνωμες.να μην έχεις διάθεση να κάνεις πράγματα όπως έκανες στο παρελθόν..τα κύρια συμπτώματα φυσικά είναι η υπογονιμότητα και η στυτική δυσλειτουργια
...