Χάλασα τη σχέση μου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 141
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποιο ειναι το λαθος του βρε παιδι μου? οτι δεν εκανε αρκετο σεξ? δεν ειναι ο ανδρας υπευθυνος για το σεξ. και οι δυο ειναι.
    αν δεν κανατε αρκετο σεξ, κατι δεν παει καλα μεταξυ σας και ξενερωνει.
    ο ανδρας φταιει γι αυτο? ειναι κοινο θεμα του ζευγαριου οταν στραβωνει το σεξ.
    Συμφωνω απολυτα.
    Νομιζω εκανες λαθος. Ησουν σκληρη. Στον ερωτα δεν χωρανε εγωισμοι. Πηγαινε μιλησε του. Αν γυρισει θα ειστε καλυτερα απο πριν . Αν δεν γυρισει , τουλαχιστον προσπαθησες . Με το κεφαλι ψηλα θα κοιταξεις μπροστα.
    Να θυμασε πως οι αντρες πληγωνοντε πιο πολυ γιατι δεν εχουν μαθει να εκφραζονται οπως οι γυναικες.

ποιο ειναι το λαθος του βρε παιδι μου? οτι δεν εκανε αρκετο σεξ? δεν ειναι ο ανδρας υπευθυνος για το σεξ. και οι δυο ειναι.
    αν δεν κανατε αρκετο σεξ, κατι δεν παει καλα μεταξυ σας και ξενερωνει.
    ο ανδρας φταιει γι αυτο? ειναι κοινο θεμα του ζευγαριου οταν στραβωνει το σεξ.
    Remedy, με έχεις εκπλήξει. ΦΥΣΙΚΑ και δεν τον χώρισα για το σεξ. Το μειωμένο σεξ βέβαια μας έκανε βαρετή τη σχέση αλλά μέχρι εκεί. Δεν μας έφτασε στο χωρισμό το σεξ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Quote Originally Posted by Ποντικακι View Post
    Συμφωνω απολυτα.
    Νομιζω εκανες λαθος. Ησουν σκληρη. Στον ερωτα δεν χωρανε εγωισμοι. Πηγαινε μιλησε του. Αν γυρισει θα ειστε καλυτερα απο πριν . Αν δεν γυρισει , τουλαχιστον προσπαθησες . Με το κεφαλι ψηλα θα κοιταξεις μπροστα.
    Να θυμασε πως οι αντρες πληγωνοντε πιο πολυ γιατι δεν εχουν μαθει να εκφραζονται οπως οι γυναικες.
    Η αλήθεια είναι πως είναι πραγματικά κλειστός χαρακτήρας. Έχεις ένα μεγάλο δίκιο εδώ. Παρεπιπτόντως του έστειλα ένα απλό μήνυμα «τι κάνεις; είσαι καλά;»
    Και περιμένω απάντηση. Επίσης δεν έχω σκοπό να του το φέρω κατευθείαν στο σε θέλω πίσω η δεν αξίζει να είμαστε έτσι και ανούσια πράγματα. Πιστεύω πως το ενδιαφέρον μου να δω αν είναι πρώτα καλά, θα τον κάνει να με σκεφτεί λίγο περισσότερο στη διάρκεια της ημέρας. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by tsokof View Post
    Είμαι στα 20 και το αγόρι μου στα 23. Δυόμιση χρόνια μαζί και ανεπίσημα αραβωνιασμενοι. Μένουμε στο εξωτερικό και φιλοξενούμαστε τον τελευταίο καιρό από συγγενικό πρόσωπο λόγω του οτι στη συγκεκριμένη πόλη είναι απίστευτα δύσκολο να δώσουν σπίτι σε ένα νέο ζευγάρι. Είμαστε νέοι όμως αποφασίσαμε να μπούμε μόνοι στο νόημα της ζωης χωρις την βοήθεια των γονιών μας και έχουμε ήδη τα απλά καθημερινά προβλήματα του μέσου ανθρώπου όπως πρώτα απ’ολα τα οικονομικά. Πέρα από αυτά περνάμε καλά όμως τον τελευταίο ενάμιση μήνα σπάσαμε ερωτικά.. για να το κάνω πιο εύκολο όσο κι αν αγαπιόμαστε δεν νιώθω ότι είμαστε πλέον ερωτευμένοι ώστε να κρατηθεί το πάθος. Όταν το συζητήσαμε μου είπε πως δεν έχει την όρεξη που είχε λόγω των προβλημάτων που έχουμε. Δεκτό, αν όμως σκεφτώ την ηλικία μας το βρίσκω πραγματικά κρίμα να μην έχουμε από τώρα όρεξη να κάνουμε έρωτα με τον σύντροφο μας. Κατανοώ ότι έχουμε οικονομικά προβλήματα και έχουμε φτάσει σε σημείο να μαλώνουμε για τα πιάτα για τα ρούχα για το που θα πάμε τι θα φάμε και το τι ταινία/σειρά θα δούμε σήμερα. Νιώθω πως εγώ έγινα η καταπιεστική πάνω στον ερωτικο τομέα ενώ είχα συνηθίσει το αντίθετο. Ναι, ήταν συνήθεια να προσπαθεί αυτός να με «ρίξει» και όχι εγώ αυτόν. Επειδή φιλοξενούμαστε όπως σας είπα και παραπάνω, έχουμε χρόνο για κάτι πιο προσωπικό μόνο κάθε Σαββατοκύριακο που λείπει το συγγενικό μας πρόσωπο. Κι όμως περνάνε οι εβδομάδες και κάθε φορά που καταλήγουμε σ’αυτην την όμορφη πράξη πλέον δε νιώθω το ίδιο γιατί μου βγαίνει η ιδέα ότι πια γίνεται μόνο και μόνο για να καλύψουμε τις ορμές μας. Να μη σας τα πολυλογώ πριν δυο ημέρες του έπιασα πάλι αυτή την κουβέντα και του ζήτησα να μου απαντήσει ειλικρινά. Αν είμαι εγώ το πρόβλημα η αυτός. Μου είπε πως εγώ δε φταίω (το ότι δεν με απατάει το ξέρω με απόλυτη σιγουριά) αλλά ότι δεν του βγαίνει κι ότι είναι μια φάση. Εκεί του απάντησα πως αν είναι μια φάση που αφορά μόνο αυτόν, είμαι εδώ και θα περιμένω να ξανά νιώσει έτοιμος.. αν όμως είμαι εγώ το πρόβλημα και βαριέται κυριολεκτικά να κάνουμε σεξ μαζί μου μόνο αλλά μπορεί άνετα να δει πορνό ας πούμε ώστε να αυτοϊκανοποιηθεί, τότε δεν έχω θέση στη ζωή κάποιου που δεν του αρκώ. Με τα πολλά μαλωσαμε άσχημα και του ζήτησα να φύγει.. είναι μόνο δυο μέρες όποτε δεν είναι τόσο τραγικό απλά καμία φορά ρωτάω τον εαυτό μου αν έπρεπε να βρω κάποιον άλλον τρόπο να τον φέρω κοντά μου ή αν έκανα καλά που του έδειξα πως τον «διώχνω» ώστε να καταλάβει πως κατά κάποιο τρόπο έχανε την ανδρική του αξία στα μάτια μου είτε γιατί δεν ήταν ειλικρινής-που δε μπορώ να το ξέρω εγώ παρά μόνο αυτός-, είτε επειδή με έκανε να τα βάζω με τον εαυτό μου και να νιώθω μειονεκτικά. Εδώ να θίξω κι αυτό το θέμα.. δεν είναι αρκετά ώριμος για την ηλικία του. Με αγαπάει αλλά δε βρίσκει καμία φορά τα κατάλληλα λόγια για να σώσει έναν τσακωμό.. πράξεις κάνει όμως αρκετές και από εκεί ξέρω τι νιώθει.
    Φεύγοντας μου είπε πως δε θέλει να με ξαναδεί.. πράγμα που ξέρω ότι δεν εννοεί γιατί όταν είναι ηττημένος μπορεί να πει κάτι που εκείνη τη στιγμή δε το εννοεί αλλά δεν παύει να με πειράζει σαν φράση που ακούω από τον άνθρωπο μου.
    Ρωτάω τον εαυτό μου αν θα γύριζα σε αυτή τη σχέση. Και η απάντηση είναι εννοείται.. ίσως ακούγεται ηλιθιο αλλά μόνο εγώ κι εκείνος ξέρουμε τι έχουμε περάσει. Κι ίσως να σκεφτεί κι αυτός το ίδιο κι όταν μου μιλήσει να μου δείξει πως είναι διατεθειμένος όχι να αλλάξει αλλά να γίνει ο άνθρωπος που γνώρισα. Η έλλειψη επικοινωνίας έπαιξε μεγάλο ρόλο και για τον ίδιο λόγο σκέφτομαι πως δε θα πρέπει να αφήσω τον εαυτό μου να τον ενοχλήσει και να τον τραβήξει με το ζόρι έξω από αυτή την ήσυχη φωλίτσα που είναι τώρα σαν «ελεύθερος». Πιστεύω πως αν έρθει η ώρα, το βήμα πρέπει να το κάνει αυτός.
    Περισσότερο ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου αλλά κάθε συμβουλή δεκτή.
    προφανως εχει βρει κατι αλλο και καλυπτεται στον ερωτικο τομεα γι αυτο και δεν θελει μαζι σου..δεν γινεται 23 χρονων να εχει καπου αλλου το μυαλο του περα απο το σεξ...
    και απο οτι βλεπω ουτε και εσενα σ πολυενδιαφρει εχεις ξενερωσει..καλυτερα παρα αργοτερα να τραβηξετε χωριστους δρομους

Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    προφανως εχει βρει κατι αλλο και καλυπτεται στον ερωτικο τομεα γι αυτο και δεν θελει μαζι σου..δεν γινεται 23 χρονων να εχει καπου αλλου το μυαλο του περα απο το σεξ...
    και απο οτι βλεπω ουτε και εσενα σ πολυενδιαφρει εχεις ξενερωσει..καλυτερα παρα αργοτερα να τραβηξετε χωριστους δρομους
    Δεν έχει βρει κάτι άλλο το ανέφερα πιο πάνω κι όπως είπα το ξέρω με απόλυτη σιγουριά. Είναι έτσι οι συνθήκες που και να ήθελε δε θα του έβγαινε ο χρόνος να το κάνει. Και είναι πολύ εντάξει άτομο σε αυτόν τον τομέα. Θα σε παρακαλούσα αν θέλεις να πεις τη γνώμη σου χωρίς να βγάλεις συμπεράσματα που δεν επιτρέπεται να τα βγάλεις όταν δεν γνωρίζεις κάποιον προσωπικά. φυσικά και με τη λογική δεν γίνεται να μην έχει τόση όρεξη για σεξ στα 23 του αλλά αν το πάρουμε από αυτή τη γωνία ένας 23χρονος δε θα έπρεπε να έχει και τα προβλήματα ενός 35-40χρονου. Κι όμως τα έχει όποτε δεν τον κατακρίνω επειδή δεν κάναμε αρκετό σεξ. Τον κατακρίνω επειδή αφήσαμε τη σχέση μας να «πέφτει», αν μου επιτρεπεις.
    Όταν κάναμε σεξ είχε αρκετή διάρκεια κι αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Όποτε δεν έχω αμφιβολιες για το αν με ήθελε μόνο για να ικανοποιεί τις αναγκες του. Οποτε καταλήγουμε στο ότι κάναμε καλό σεξ με διάρκεια ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΧΝΟ.

Ο χωρισμός μας ΔΕΝ ήρθε εξαιτίας του σεξ.

Senior Member
    Δεν έχει βρει κάτι άλλο το ανέφερα πιο πάνω κι όπως είπα το ξέρω με απόλυτη σιγουριά. Είναι έτσι οι συνθήκες που και να ήθελε δε θα του έβγαινε ο χρόνος να το κάνει. Και είναι πολύ εντάξει άτομο σε αυτόν τον τομέα. Θα σε παρακαλούσα αν θέλεις να πεις τη γνώμη σου χωρίς να βγάλεις συμπεράσματα που δεν επιτρέπεται να τα βγάλεις όταν δεν γνωρίζεις κάποιον προσωπικά. φυσικά και με τη λογική δεν γίνεται να μην έχει τόση όρεξη για σεξ στα 23 του αλλά αν το πάρουμε από αυτή τη γωνία ένας 23χρονος δε θα έπρεπε να έχει και τα προβλήματα ενός 35-40χρονου. Κι όμως τα έχει όποτε δεν τον κατακρίνω επειδή δεν κάναμε αρκετό σεξ. Τον κατακρίνω επειδή αφήσαμε τη σχέση μας να «πέφτει», αν μου επιτρεπεις.
    Όταν κάναμε σεξ είχε αρκετή διάρκεια κι αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Όποτε δεν έχω αμφιβολιες για το αν με ήθελε μόνο για να ικανοποιεί τις αναγκες του. Οποτε καταλήγουμε στο ότι κάναμε καλό σεξ με διάρκεια ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΧΝΟ.

Ο χωρισμός μας ΔΕΝ ήρθε εξαιτίας του σεξ.

πρωτον επειδη εισαι μικρουλα και τελειως απειρη στις σχεσεις και στον ερωτα...πιστεψε με ποτε μην λες ποτε και ποτε να μην εισαι σιγουρη για τιποτα....
    εαν θελουμε να κανουμε την λαδια εμεις οι αντρες δεν θα το μαθετ ποτε.......
    το οτι δεν ειχε ορεξη για σεξ μαζι σου...η οτι παει με αλλη σημαινει η οτι δεν του αρεσεις εμφανισιακα πλεον η του περασε ο ενθουσιασμος η κατι τετοιο....δεν εξηγειτε αλλιως...
    δεν στο λεω με κακια....εγω σου λεω τα γεγονοτα τα οποια εσυ αγνοεις..δεν μιλας για εναν 40αρη αλλα για εναν 23αχρονο..
    οταν λες οχι συχνο σεξ καθε ποτε εννοεις?

πρωτον επειδη εισαι μικρουλα και τελειως απειρη στις σχεσεις και στον ερωτα...πιστεψε με ποτε μην λες ποτε και ποτε να μην εισαι σιγουρη για τιποτα....
    εαν θελουμε να κανουμε την λαδια εμεις οι αντρες δεν θα το μαθετ ποτε.......
    το οτι δεν ειχε ορεξη για σεξ μαζι σου...η οτι παει με αλλη σημαινει η οτι δεν του αρεσεις εμφανισιακα πλεον η του περασε ο ενθουσιασμος η κατι τετοιο....δεν εξηγειτε αλλιως...
    δεν στο λεω με κακια....εγω σου λεω τα γεγονοτα τα οποια εσυ αγνοεις..δεν μιλας για εναν 40αρη αλλα για εναν 23αχρονο..
    οταν λες οχι συχνο σεξ καθε ποτε εννοεις?
    Δεν είμαι τόσο άπειρη. Είμαι στη γενιά του 90’ και δυστυχώς η ευτυχώς δεν ξεκινάμε τις γνωριμίες μας στα 20 όπως κάποτε. Έχω περάσει από σχέση που έφαγα και κέρατο και σαν γυναίκα το διαισθάνθηκα αμέσως. Η πλειοψηφία λοιπόν των γυναικών μπορεί πραγματικά να καταλάβει ποτέ κάτι τρέχει και ακόμα μπορεί να κάνει και το κορόιδο. Εδώ όμως δεν είμαστε για να βρούμε αν είναι πιο έξυπνος ο άντρας ή η γυναίκα. Ξανά λέω με σιγουριά πως δεν με απαταει και ούτε βρήκε τη γλύκα κάπου άλλου. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά τουλάχιστον εδώ δε θα ντρεπόμουν να πω πως ναι υπάρχει πιθανότητα κάτι να παίζει. Δεν υπάρχει καν αυτή η πιθανότητα και το γνωρίζω καλά. Μακάρι να ήταν όλοι τόσο έξυπνοι αλλά δεν είναι. Δε μιλάμε για ένα γάμο ή για έναν σαραντάρη που πετάει στη γυναίκα ένα «θα βγω με τον Κώστα της Κικής να δούμε μπάλα» και η γυναίκα να τον περιμένει με το φαΐ έτοιμο καθώς παίρνει τηλέφωνο τα μέντιουμ. Είμαι λίγο πιο ξύπνια σε τέτοια θέματα αλλά δε θα χρειαζόταν κιόλας γιατί έχουμε μια κοινή ζωή με στάνταρ ωράρια στις δουλειές μας και τον ελεύθερο χρόνο μας προτιμάμε να τον περνάμε είτε μόνοι μας είτε με φίλους μαζί. Δεν έχει ο καθένας ξεχωριστούς φίλους και όχι επειδή καταπιέζουμε ο ένας τον άλλον αλλά επειδή μας αρέσει πολύ περισσότερο να μοιραζόμαστε την καθημερινότητα μας είτε μετά τη δουλειά είτε στα ρεπό μας να περνάμε ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο στο σπίτι ή να κάνουμε ένα Σάββατο να αξίζει σε ένα ελληνικό μαγαζί.

Όσο για το σεξ γινόταν μια φορά την εβδομάδα τον τελευταίο ενάμιση μήνα περίπου. Και πριν βιαστείς να με πεις αχόρταγη -που έτοιμο σε βλέπω- , θυμήσου πως στην ηλικια μας, συγνώμη για την έκφραση, πηδιομαστε σαν τα σκυλιά. Όποτε ναι όταν αυτό μειώνεται τόσο, πεφτει και η ψυχολογία μας. Μετά μαλώνουμε γιατί «σήμερα πρέπει να πλύνεις εσυ τα πιάτα» για παράδειγμα.

Senior Member
    Δεν είμαι τόσο άπειρη. Είμαι στη γενιά του 90’ και δυστυχώς η ευτυχώς δεν ξεκινάμε τις γνωριμίες μας στα 20 όπως κάποτε. Έχω περάσει από σχέση που έφαγα και κέρατο και σαν γυναίκα το διαισθάνθηκα αμέσως. Η πλειοψηφία λοιπόν των γυναικών μπορεί πραγματικά να καταλάβει ποτέ κάτι τρέχει και ακόμα μπορεί να κάνει και το κορόιδο. Εδώ όμως δεν είμαστε για να βρούμε αν είναι πιο έξυπνος ο άντρας ή η γυναίκα. Ξανά λέω με σιγουριά πως δεν με απαταει και ούτε βρήκε τη γλύκα κάπου άλλου. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά τουλάχιστον εδώ δε θα ντρεπόμουν να πω πως ναι υπάρχει πιθανότητα κάτι να παίζει. Δεν υπάρχει καν αυτή η πιθανότητα και το γνωρίζω καλά. Μακάρι να ήταν όλοι τόσο έξυπνοι αλλά δεν είναι. Δε μιλάμε για ένα γάμο ή για έναν σαραντάρη που πετάει στη γυναίκα ένα «θα βγω με τον Κώστα της Κικής να δούμε μπάλα» και η γυναίκα να τον περιμένει με το φαΐ έτοιμο καθώς παίρνει τηλέφωνο τα μέντιουμ. Είμαι λίγο πιο ξύπνια σε τέτοια θέματα αλλά δε θα χρειαζόταν κιόλας γιατί έχουμε μια κοινή ζωή με στάνταρ ωράρια στις δουλειές μας και τον ελεύθερο χρόνο μας προτιμάμε να τον περνάμε είτε μόνοι μας είτε με φίλους μαζί. Δεν έχει ο καθένας ξεχωριστούς φίλους και όχι επειδή καταπιέζουμε ο ένας τον άλλον αλλά επειδή μας αρέσει πολύ περισσότερο να μοιραζόμαστε την καθημερινότητα μας είτε μετά τη δουλειά είτε στα ρεπό μας να περνάμε ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο στο σπίτι ή να κάνουμε ένα Σάββατο να αξίζει σε ένα ελληνικό μαγαζί.

Όσο για το σεξ γινόταν μια φορά την εβδομάδα τον τελευταίο ενάμιση μήνα περίπου. Και πριν βιαστείς να με πεις αχόρταγη -που έτοιμο σε βλέπω- , θυμήσου πως στην ηλικια μας, συγνώμη για την έκφραση, πηδιομαστε σαν τα σκυλιά. Όποτε ναι όταν αυτό μειώνεται τόσο, πεφτει και η ψυχολογία μας. Μετά μαλώνουμε γιατί «σήμερα πρέπει να πλύνεις εσυ τα πιάτα» για παράδειγμα.
    για αρχη 4-5 χρονια που το υπολογισα να εισαι στις σχεσεις παλι απειρη εισαι...εισαι μικρουλα οταν εχεις 10ετια στην πλατη σου εισαι σχετικα εμπειρος-η
    αντε παλι....μην εισαι σιγουρη ποτε...γιατι ακομα και στην δουλεια του μπορει να κανει με κοπελα κατι...οπουδηποτε..μπορει ακομα να παιρνει και κρυφα ρεπο π.χ....γι αυτο σου λεω να μην εισαι σιγουρη.....μπορει ακομα να εχει ξαναβρει καμια παλια του αγαπη και να μιλαει στο τηλ η αλλου ....οτιδηποτε..απλα σου λεω μερικες πιθανοτητες...
    και επισης μπορει να του εχει τελειωσε και η σχεση σας μεσα του
    ναι συμφωνω οτι το σεξ που κανετε ειναι ,μηδαμινο εως ανυπαρκτο...δεν θα ελεγα κατι τετοιο οτι εισαι αχορταγη...και εγω κοντα στην ηλικια σου ειμαι και οταν ειμαι σε σχεση κανω 5-6 φορες σεξ την ημερα.....
    στο ξαναλεω ειναι τοσο λιγο το σεξ που κανετε για την ηληικια που ειστε που κατι συμβαινει..κατι πρεπει να σ προβληματισει.....
    μηπως εχει καποιο προβλημα στυτικης δυσλειτουργιας?

για αρχη 4-5 χρονια που το υπολογισα να εισαι στις σχεσεις παλι απειρη εισαι...εισαι μικρουλα οταν εχεις 10ετια στην πλατη σου εισαι σχετικα εμπειρος-η
    αντε παλι....μην εισαι σιγουρη ποτε...γιατι ακομα και στην δουλεια του μπορει να κανει με κοπελα κατι...οπουδηποτε..μπορει ακομα να παιρνει και κρυφα ρεπο π.χ....γι αυτο σου λεω να μην εισαι σιγουρη.....μπορει ακομα να εχει ξαναβρει καμια παλια του αγαπη και να μιλαει στο τηλ η αλλου ....οτιδηποτε..απλα σου λεω μερικες πιθανοτητες...
    ναι συμφωνω οτι το σεξ που κανετε ειναι ,μηδαμινο εως ανυπαρκτο...δεν θα ελεγα κατι τετοιο οτι εισαι αχορταγη...και εγω κοντα στην ηλικια σου ειμαι και οταν ειμαι σε σχεση κανω 5-6 φορες σεξ την ημερα.....
    στο ξαναλεω ειναι τοσο λιγο το σεξ που κανετε για την ηληικια που ειστε που κατι συμβαινει..κατι πρεπει να σ προβληματισει.....
    Αγαπητέ/ή, τη συγκεκριμένη δουλειά που κάνει δεν μπορεί να την κάνει μια γυναίκα και γι αυτό το λόγο δε δουλεύει γυναίκα εκεί διότι δεν επιτρέπεται. Ζούμε εκτός Ελλάδας και υπάρχουν κάποιοι κανονες. Παρά από αυτό, όχι δεν παίρνει ρεπό χωρίς να το ξέρω και όταν το κάνει το κάνει γιατί πρέπει να κάνουμε μια πολύ σοβαρή δουλειά ή όταν απλά θελουμε να μείνουμε μαζί στο σπίτι να κωλοβαρεσουμε. Παλιά αγαπη δεν είχε, είναι η πρώτη σοβαρή του σχέση. Καταντάει βαρετό να με κανείς να φεύγω από θέμα. Αντί να λύσω το πρόβλημα μου κουτσομπολεύω την ίδια μου τη ζωή. Επιμένεις σε κάτι που δεν ξερεις ενώ βρίσκεσαι σε ένα ξένο ποστ. Από τη στιγμή που το άτομο που έγραψε το ποστ αποκλείει μια συγκεκριμένη εκδοχή, πρέπει να το δεχτείς κι αν πιστεύεις πως δε θα μπορέσεις επειδή απλά το μυαλό σου έχει κολλήσει εκεί, πας σε άλλο ποστ ώστε να σταματήσεις να προσπαθείς να κάνεις πλύση εγκεφάλου στον «ιδιοκτήτη»
    Είναι πραγματικά άδικο αυτή τη στιγμή να φαίνεται ότι εγώ λύνω το δικό σου πρόβλημα.
    Αν θελεις κάνουμε ένα καινούριο ποστ ώστε να λύσουμε τις διαφορετικές μας απόψεις. Εδώ όμως όχι.

Υ.Γ.: Βρισκόμαστε μόνοι μόνο 2 μέρες την εβδομάδα δηλαδή το Σαββατοκύριακο. Σπάνια γίνεται δηλαδή πάνω από μια φορά την εβδομάδα.

Υ.Γ. 2: πέντε με έξι φορές την ημέρα; Ή την εβδομάδα;
    Και όταν βρίσκεσαι σε σχέση εννοείς των δυο μηνών; Σχέση ενθουσιασμού; Η σοβαρή σχέση;

Πάντως μετά από σχεδόν 3 χρόνια σχέση ακόμα και την εβδομάδα να ήταν οι 5-6 φορές προσωπικά θα μου φαινόταν υπερβολικό. 2-3 να κρατάνε και το πάθος και να μη βαριέσαι είναι άψογος αριθμός για μένα

Senior Member
    Αυτό πως το κάνεις??5-6 φορες την ημέρα?

Senior Member
    Δε νομίζω πως αυτό γίνεται τόσο εύκολα. Δεν αμφιβάλλω για τα συναισθήματα του εδώ και δυόμιση χρόνια. Αν το αφήσει θα πονέσει και το ξέρω γιατί τον ξέρω αρκετά καλά..

Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλα λόγια μην λες
    Εγώ σε είπα απτό πρώτο μου μήνυμα κι όλας εμένα αν η γυναίκα μου με έδιωχνε από συγγενικό της σπίτι θα τη χώριζα.
    Όπως είπε η ρεμεντυ αλλά δεν ήθελα να στο πω στα ίσα γι'αυτό έβαλα τον εαυτό μου παράδειγμα για να το καταλάβεις..
    Αν έχει λιγη αξιοπρέπεια δεν θα γυρίσει..
    Εκτός αν ζητήσεις εσύ συγγνώμη πράγμα το οποίο δεν το κάνεις...
    Εν τον εδιωξες εμ θέλεις να σε πάρει εκείνος πρώτα..
    Συγγνώμη βρε κοπελιά αλλά και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο δεν γίνετε.
    Και αφού λες ότι τον αγαπάς.θα σου πω κάτι και αν θέλεις άκουσε με..η αγάπη θέλει αμοιβαίες υποχωρήσεις..τη στιγμή που φταις ζητάς συγγνώμη..το επόμενο βήμα το κάνει εκείνος.με το να σε συγχώρεση και να γυρίσει και να τα ξεχάσετε όλα..
    Αν την επόμενη φορά φταίει εκείνος Τότες θα ζητήσει συγγνώμη εκείνος και θα τον συγχωρέσεις εσύ..
    Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αυτό πως το κάνεις??5-6 φορες την ημέρα?
    ασε βρε γιωργο. μην πιστευεις τις μπαρουφες του καθενα και ψαρωνεις. θαθελε να εκανε ΑΝ ειχε γυναικα, εννοει. ο τυπος οποτε μπει εδω μεσα με νεο nick κανει τον γαμπρο και φαντασιωνεται οτι τον κυνηγανε οι γυναικες. φαντασου ποσο επιτυχια μπορει να εχει...
    οι 5-6 φορες, αφορουν αυνανισμο... πολυ λογικος τοσος αυνανισμος στα 25 που ειναι.
    Last edited by Remedy; 03-03-2018 at 11:23.

Senior Member
    ..... τον τελευταίο ενάμιση μήνα σπάσαμε ερωτικά.. για να το κάνω πιο εύκολο όσο κι αν αγαπιόμαστε δεν νιώθω ότι είμαστε πλέον ερωτευμένοι ώστε να κρατηθεί το πάθος. Όταν το συζητήσαμε μου είπε πως δεν έχει την όρεξη που είχε λόγω των προβλημάτων που έχουμε.......

περνάνε οι εβδομάδες και κάθε φορά που καταλήγουμε σ’αυτην την όμορφη πράξη πλέον δε νιώθω το ίδιο γιατί μου βγαίνει η ιδέα ότι πια γίνεται μόνο και μόνο για να καλύψουμε τις ορμές μας. Να μη σας τα πολυλογώ πριν δυο ημέρες του έπιασα πάλι αυτή την κουβέντα και του ζήτησα να μου απαντήσει ειλικρινά. Αν είμαι εγώ το πρόβλημα η αυτός. Μου είπε πως εγώ δε φταίω (το ότι δεν με απατάει το ξέρω με απόλυτη σιγουριά) αλλά ότι δεν του βγαίνει κι ότι είναι μια φάση. Εκεί του απάντησα πως αν είναι μια φάση που αφορά μόνο αυτόν, είμαι εδώ και θα περιμένω να ξανά νιώσει έτοιμος.. αν όμως είμαι εγώ το πρόβλημα και βαριέται κυριολεκτικά να κάνουμε σεξ μαζί μου μόνο αλλά μπορεί άνετα να δει πορνό ας πούμε ώστε να αυτοϊκανοποιηθεί, τότε δεν έχω θέση στη ζωή κάποιου που δεν του αρκώ. Με τα πολλά μαλωσαμε άσχημα και του ζήτησα να φύγει.. είναι μόνο δυο μέρες όποτε δεν είναι τόσο τραγικό απλά καμία φορά ρωτάω τον εαυτό μου αν έπρεπε να βρω κάποιον άλλον τρόπο να τον φέρω κοντά μου ή αν έκανα καλά που του έδειξα πως τον «διώχνω»ώστε να καταλάβει πως κατά κάποιο τρόπο έχανε την ανδρική του αξία στα μάτια μου είτε γιατί δεν ήταν ειλικρινής-που δε μπορώ να το ξέρω εγώ παρά μόνο αυτός-, είτε επειδή με έκανε να τα βάζω με τον εαυτό μου και να νιώθω μειονεκτικά....

Remedy, με έχεις εκπλήξει. ΦΥΣΙΚΑ και δεν τον χώρισα για το σεξ. Το μειωμένο σεξ βέβαια μας έκανε βαρετή τη σχέση αλλά μέχρι εκεί. Δεν μας έφτασε στο χωρισμό το σεξ!
    συγνωμη βρε κοπελια,
    κανεις ενα μακροσκελες μηνυμα, και μας λες οτι τον εδιωξες σαυτον τον καυγα και ειπωθηκαν αυτα.
    δλδ, αν 'δεν του αρκεις" η αν εχει ξενερωσει με τους καυγαδες σας και οτι συμβαινει στην κοινη σας ζωη, εκεινος φταιει? μονος του μαλωνει?
    χανει την ανδρικη του αξια στα ματια σου, επειδη δεν σε γουσταρει σεξουαλικα, οσο στην αρχη? μονος του ειναι σε αυτη την σχεση? γιατι δεν χανεις κι εσυ την γυναικεια σου αξια, που τον ξενερωσες? (λεμε τωρα. κανεις δεν χανει την αξια του, αλλα εσυ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, οχι μονο τα ριχνεις ολα πανω του , αλλα τον διωχνεις κιολας.)
    πηγαινε να ζητησεις συγνωμη και θα εισαι πολυ τυχερη αν ξαναγυρισει
    αν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ, να ξαναγυρισει, ειναι αλλο θεμα. προχωρα μονη σου.

με αυτα που λες, γι "αυτο" τον εδιωξες.
    αν τον εδιωξες για καποιον αλλον λογο, πες το μας.
    δεν θα μυρισουμε τα νυχια μας..

Senior Member
    ασε βρε γιωργο. μην πιστευεις τις μπαρουφες του καθενα και ψαρωνεις. θαθελε να εκανε ΑΝ ειχε γυναικα, εννοει. ο τυπος οποτε μπει εδω μεσα με νεο nick κανει τον γαμπρο και φαντασιωνεται οτι τον κυνηγανε οι γυναικες. φαντασου ποσο επιτυχια μπορει να εχει...
    οι 5-6 φορες, αφορουν αυνανισμο... πολυ λογικος τοσος αυνανισμος στα 25 που ειναι.
    Αν είναι για αυνανισμό ναι το πιστεύω στην ηλικία του και εγώ τόσο έκανα μόνο την ημέρα..χωριά το βράδυ χαχαχχαα

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αν είναι για αυνανισμό ναι το πιστεύω στην ηλικία του και εγώ τόσο έκανα μόνο την ημέρα..χωριά το βράδυ χαχαχχαα
    Ε, ολοι σας....

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast