Λεπτό ζήτημα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 66
    Junior Member
    [QUOTE=Alic;989042]
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Γιατι να το παιξεις ανοιχτη σε ολα;
    Εκδιδομενη εισαι η απελπισμένη; :)
    Το αντιθετο να κανεις.
    Να του ξεκαθαρισεις τι σου αρεσει και τι οχι για να μην χανεις αδικα τον χρονο σου, αν αυτος δεν σου λεει την αληθεια.
    Κοίτα να δεις αν το να χεις χάσει τη γη κάτω απ τα πόδια σου και να προσπαθείς με κάθε τρόπο να μάθεις την αλήθεια για έναν άνθρωπο που σου χει ζητήσει να παντρευτείτε λέγεται απελπισμένη τότε ειμαι ναι.. Θέλω με κάθε τρόπο να μάθω ποιον έχω δίπλα μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω τι μου αρέσει Αλλά δ μπορώ να ανοίξω τέτοια συζήτηση αν δε το κάνει αυτος γιατί δεν μ έχει ζητήσει κάτι παραπάνω..άρα θα καρφωθω

Senior Member
    [QUOTE=Alic;989043]
    Quote Originally Posted by Alic View Post

Κοίτα να δεις αν το να χεις χάσει τη γη κάτω απ τα πόδια σου και να προσπαθείς με κάθε τρόπο να μάθεις την αλήθεια για έναν άνθρωπο που σου χει ζητήσει να παντρευτείτε λέγεται απελπισμένη τότε ειμαι ναι.. Θέλω με κάθε τρόπο να μάθω ποιον έχω δίπλα μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω τι μου αρέσει Αλλά δ μπορώ να ανοίξω τέτοια συζήτηση αν δε το κάνει αυτος γιατί δεν μ έχει ζητήσει κάτι παραπάνω..άρα θα καρφωθω
    Το ποιον εχεις διπλα σου θα το μαθεις με μια ανοιχτη συζητηση. Ειπαμε, δεν θες να δωσεις σημαδια οτι εισαι ανοιχτη σε ολα αν δεν εισαι πραγματι ανοιχτη. Αν πραγματι ησουν τοτε αυτο δεν θα σε εκανε ουτε απελπισμενη ουτε εκδιδομενη οπως ειπωθηκε. Το να προσποιηθεις ομως για να τον ψαρεψεις φυσικα και ειναι λαθος, οπως και το να πιεστεις να προβεις σε πραξεις με τις οποιες δεν νιωθεις καλα για να διατηρησεις μια σχεση...
    Μην φοβασαι να κανεις ανοιχτη συζητηση σχετικα με το γιατι βρηκες το συγκεκριμενο αντικειμενο. Τι ειναι πιο ασχημο, το να "καρφωθεις" οπως λες οτι εψαξες η το να μην ξερεις ποιον εχεις διπλα σου και να μενεις με την απορια και να κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας, ειδικα εφοσον το πατε σοβαρα απο οτι μας λες;
    Το να παντρευτεις θεωρητικα καποιον που θελει εξαρχης διαφορετικα πραγματα απο αυτα που θελεις και μπορεις να προσφερεις εσυ δεν ειναι το χειροτερο σεναριο ολων; Ακομα και αν φτιαξουν τα πραγματα οσον αφορα οσα συνηθιζατε να κανετε.
    Το καρφωμα μας μαρανε τωρα; Προφανως κι εκεινος ξερει οτι δεν τα πατε καλα σεξουαλικα, ειναι φυσιολογικο να εισαι ανησυχη/να προβληματιζεσαι. Αυτο θα επρεπε να ειναι το τελευταιο που σε νοιαζει.
    Μην το κανεις περιπλοκο. Απλα ρωτα, χωρις επικριτικη διαθεση.

Junior Member
    [QUOTE=Natalia_sups;989044]

Μην το κανεις περιπλοκο. Απλα ρωτα, χωρις επικριτικη διαθεση.
    Ναταλία ναι θα προσπαθήσω να βρω τη δύναμη και να τον ρωτήσω σήμερα γιατί ούτως ή άλλος φαίνομαι ξενερωμενη αυτές τις μέρες και σίγουρα θα υποψιαστεί ότι κάτι τρέχει

Senior Member
    πες του στην ψυχρα ότι βρηκες τα βοηθήματα... και αν διαφωνεις με τα βιτσια του φιλου σου απλα σηκω και φυγε!

Senior Member
    [QUOTE=Alic;989046]
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post

Ναταλία ναι θα προσπαθήσω να βρω τη δύναμη και να τον ρωτήσω σήμερα γιατί ούτως ή άλλος φαίνομαι ξενερωμενη αυτές τις μέρες και σίγουρα θα υποψιαστεί ότι κάτι τρέχει
    Χαλαρα, ετσι;
    Προσπαθησε να φανταστεις απο πριν οτι εισαι σε θεση να τον σεβαστεις ο,τι και αν σου πει, και ας σε ξενερωσει η απαντηση. Ετσι και ο τροπος που θα ρωτησεις πιστευω θα ειναι διαφορετικος και θα σου μιλησει πιο ευκολα με ειλικρινια. Μπες σε χαλαρο head-space.
    Και αμα δεν σου αρεσει ο,τι ακουσεις μεγαλο κοριτσι εισαι, θα την βρεις την ακρη. Το σημαντικο ειναι να ξερεις που πατατε για να κανεις το επομενο βημα σου αναλογα και να μην διαιωνιζεται μια νιανια κατασταση.

Senior Member
    Pegging είναι όταν η γυναίκα διυσδιει στον άντρα με βοηθήματα. Εχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω διάλογο στο τι του αρέσει πάνω στο σεξ Αλλά είτε δεν απαντάει η άλλες φορές μου λέει είναι ολα μια χαρά όπως τα κάνουμε δε θέλω κάτι άλλο.. Ποια είναι μια χαρά αφού δεν τα κάνουμε? Τεσπα απάντηση δε παίρνω..
    Ίσως να αφουγκράζεται ότι οι σεξουαλικές του προτιμήσεις δεν θα γίνουν αποδεκτές από εσένα. Για να ανοιχθεί ένας άντρας και να μιλήσει για τέτοιου είδους "επικίνδυνα" ζητήματα θα πρέπει πρώτα να νοιώσει ασφαλής να το κάνει. Πέρα από την απόρριψη, ρισκάρει να δεχθεί χλευασμό, κριτική, ακόμα και να στιγματιστεί κοινωνικά αν βγει κάτι προς τα έξω. Δεν παίζουμε με αυτά. Πιστεύεις ότι έχετε δημιουργήσει το κατάλληλο ασφαλές πλαίσιο?

Junior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Ίσως να αφουγκράζεται ότι οι σεξουαλικές του προτιμήσεις δεν θα γίνουν αποδεκτές από εσένα. Για να ανοιχθεί ένας άντρας και να μιλήσει για τέτοιου είδους "επικίνδυνα" ζητήματα θα πρέπει πρώτα να νοιώσει ασφαλής να το κάνει. Πέρα από την απόρριψη, ρισκάρει να δεχθεί χλευασμό, κριτική, ακόμα και να στιγματιστεί κοινωνικά αν βγει κάτι προς τα έξω. Δεν παίζουμε με αυτά. Πιστεύεις ότι έχετε δημιουργήσει το κατάλληλο ασφαλές πλαίσιο?
    Όχι η αλήθεια είναι πως όταν ακούγαμε μια παρόμοια ιστορία του έλεγα πως το θεωρώ παράξενο και δε θέλω ούτε εικόνα να το κάνω.. ότι είναι αηδία κ τέτοια άρα είναι δύσκολο να μου ανοιχτεί από μόνος του έως και ακατόρθωτο

Junior Member
    [QUOTE=Natalia_sups;989048]

Χαλαρα, ετσι;
    Προσπαθησε να φανταστεις απο πριν οτι εισαι σε θεση να τον σεβαστεις ο,τι και αν σου πει, και ας σε ξενερωσει η απαντηση. Ετσι και ο τροπος που θα ρωτησεις πιστευω θα ειναι διαφορετικος και θα σου μιλησει πιο ευκολα με ειλικρινια. Μπες σε χαλαρο head-space.
    Και αμα δεν σου αρεσει ο,τι ακουσεις μεγαλο κοριτσι εισαι, θα την βρεις την ακρη. Το σημαντικο ειναι να ξερεις που πατατε για να κανεις το επομενο βημα σου αναλογα και να μην διαιωνιζεται μια νιανια κατασταση.
    Ναι θα βρω και μια ήρεμη στιγμή για να το συζητήσουμε να ναι κ αυτός πιο χαλαρός.. κ πάλι ευχαριστώ

Senior Member
    ..και εγώ σκέφτηκα να το παίξω ανοιχτή σε όλα και να το πάω εκεί σιγά σιγά να δω αντιδράσεις..
    Προσπαθείς να το παίξεις ότι είσαι ανοιχτή, όμως στην πραγματικότητα δεν είσαι. Γιατί να σε πιστέψει?

Junior Member
    Προσπαθείς να το παίξεις ότι είσαι ανοιχτή, όμως στην πραγματικότητα δεν είσαι. Γιατί να σε πιστέψει?
    Ξέρω ότι δε θα με πιστέψει όπως και υπάρχει το ενδεχόμενο αν του μιλήσω ανοιχτά να μην το παραδεχτεί και να μμβρει κάποιου είδους δικαιολογία..

Senior Member
    Όχι η αλήθεια είναι πως όταν ακούγαμε μια παρόμοια ιστορία του έλεγα πως το θεωρώ παράξενο και δε θέλω ούτε εικόνα να το κάνω.. ότι είναι αηδία κ τέτοια άρα είναι δύσκολο να μου ανοιχτεί από μόνος του έως και ακατόρθωτο
    Άρα λοιπόν τι συζητάμε εδώ? Τι είναι αυτό που ζητάς? Να σου εκμυστηρευτεί τόσο ευαίσθητα θέματα από την στιγμή που ξέρει ότι κάνει κάτι που σιχαίνεσαι?
    Αυτό που εγώ καταλαβαίνω ότι ζητάς είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο (το οποίο εμένα ξεκάθαρο μου φαίνεται) ώστε να πάρεις πιο εύκολα τις αποφάσεις σου.

Junior Member
    Άρα λοιπόν τι συζητάμε εδώ? Τι είναι αυτό που ζητάς? Να σου εκμυστηρευτεί τόσο ευαίσθητα θέματα από την στιγμή που ξέρει ότι κάνει κάτι που σιχαίνεσαι?
    Αυτό που εγώ καταλαβαίνω ότι ζητάς είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο (το οποίο εμένα ξεκάθαρο μου φαίνεται) ώστε να πάρεις πιο εύκολα τις αποφάσεις σου.
    Ξέρεις ποιο είναι το θέμα.. ότι και εγώ έχω πάρει την απόφαση μου να χωρίσω Αλλά αν μια στις 1000 δεν είναι αυτό που φαίνεται θα χω αφήσει έναν άνθρωπο με μια κατηγορία που δν ισχύει και αυτό θα με τρώει.. θα ήθελα απλά με ειμαι σγρ για την αληθεια

Senior Member
    Alic, ειναι οντως ξεκαθαρο το τοπιο?
    Τι θα προτιμουσες να σου απαντησει και τι θα ηταν το χειροτερο που μπορει να σου απαντησει?

Επισης, δεν καταλαβα αν αυτο που θελεις να μαθεις ειναι αν στο παρελθον χρησιμοποιουσε με αλλες γυναικες(?) τα βοηθηματα και τα sex toys κλπ ή αν ειναι κρυφογκεη ή αν επιδιδεται και τωρα σε σεξουαλικες πραξεις με άλλα ατομα ενω με σενα δεν του σηκωνεται.
    Υπαρχει περιπτωση εκτος απο τα όποια "βιτσια" να εχει και κρυφη ερωτικη ζωη? Ή και διαφορετικες σεξουαλικες προτιμησεις οσων αφορα το φυλο?
    Ποιο θα ειναι το πιο ασφαλες σεναριο για σενα?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    [QUOTE=Alic;989058]Ξέρεις ποιο είναι το θέμα.. ότι και εγώ έχω πάρει την απόφαση μου να χωρίσω Αλλά αν μια στις 1000 δεν είναι αυτό που φαίνεται θα χω αφήσει έναν άνθρωπο με μια κατηγορία που δν ισχύει και αυτό θα με τρώει.. θα ήθελα απλά με ειμαι σγρ για την αληθεια[/QUOTE]

Ορίστε η απάντηση την έδωσε μόνη της...
    Την απόφαση την έχει πάρει..ξέρει και αυτή τι κάνει το αγόρι της με αυτό το μαραφετηπου βρικε..απλώς ελπιζη ότι μήπως και έπεσε έξω.... μηπως

Senior Member
    Ξέρεις ποιο είναι το θέμα.. ότι και εγώ έχω πάρει την απόφαση μου να χωρίσω Αλλά αν μια στις 1000 δεν είναι αυτό που φαίνεται θα χω αφήσει έναν άνθρωπο με μια κατηγορία που δν ισχύει και αυτό θα με τρώει.. θα ήθελα απλά με ειμαι σγρ για την αληθεια
    Καταλαβαίνω ότι οι αποφάσεις αυτές δεν παίρνονται εύκολα. Ουσιαστικά και αυτό είναι το θετικό ότι έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, ένα σπρώξιμο είναι που θέλεις για να τις πραγματοποιήσεις. Σίγουροι 100% ποτέ δεν θα είμαστε και πολλές φορές στην προσπάθειά μας να ανακαλύψουμε την απόλυτη αλήθεια, αναλωνόμαστε και χάνουμε πολύτιμο χρόνο. Πάντως το μία στις 1000 δεν μου ακούγεται σαν δίλημμα, ούτε σαν μισή αλήθεια.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast