Ανδροπαυση-ανδρικη κλιμακτιριο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 76
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    όπως είπα δεν ξέρω αν το διάβασες ο ανδρολογος που μου έκανε το καρδιογράφημα με βρήκε 100% υγιής..
    Ναι, το διάβασα. Η προτροπή μου είναι απλά να εξαντλήσεις όλες τις όψεις των καρδιολογικών ελέγχων ώστε να αποκλείσεις κάτι σοβαρό. Περισσότερο για την ηρεμία του πνεύματος.

και το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να έχω πρόβλημα στη καρδιά.
    Κι εγώ, καθαρά λόγω του νεαρού της ηλικίας σου. Εύχομαι να βρεθεί σύντομα μια λύση στο πρόβλημά σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Ναι, το διάβασα. Η προτροπή μου είναι απλά να εξαντλήσεις όλες τις όψεις των καρδιολογικών ελέγχων ώστε να αποκλείσεις κάτι σοβαρό. Περισσότερο για την ηρεμία του πνεύματος.

Κι εγώ, καθαρά λόγω του νεαρού της ηλικίας σου. Εύχομαι να βρεθεί σύντομα μια λύση στο πρόβλημά σου.
    Και εγώ αμήν..
    Σε όσους γιατρούς πήγα μέχρι σήμερα σωματικά όλοι με βρήκαν μια χαρά...δυστηχος είναι ψυχογενείς.οπως το 99% των περιπτώσεων νεαρής ηλικίας..
    Και λέω δυστηχος αν ήταν σωματικό θα ήταν εύκολο ο εντοπισμός του προβλήματος..στο τέλος μου φένετε θα πάρω κάνα βιαγκρα και ότι γίνει..νέο παιδί εκεί καταντησαμε..

Senior Member
    Γιωργο οι γιατροι δε λενε την αληθεια εγω εχω εγκεφαλιτιδα κ μου ειπαν σχιζοφρενεια κι εκανα ψυχοθεραπεια κ βρεθηκα εδω που δεν εχω καμια σχεση με κανεναν σασ κ του λεγα ειναι σωματικο κ μου λεγε ψυχωση στο θεμα σου ο νεαροσ σου λεει την αληθεια ακου τον παλιο θελω να ειστε ολοι καλα κ να κανετε οτι μπορειτε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δεν υπαρχει γιατροσ που δεν ξερει

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Γιωργο οι γιατροι δε λενε την αληθεια εγω εχω εγκεφαλιτιδα κ μου ειπαν σχιζοφρενεια κι εκανα ψυχοθεραπεια κ βρεθηκα εδω που δεν εχω καμια σχεση με κανεναν σασ κ του λεγα ειναι σωματικο κ μου λεγε ψυχωση στο θεμα σου ο νεαροσ σου λεει την αληθεια ακου τον παλιο θελω να ειστε ολοι καλα κ να κανετε οτι μπορειτε
    Αυτό το ότι δεν έχεις σχέση με κανέναν μας μου ακουστικές κάπως... τελοσπαντων
    .σε αυτή τη περίπτωση εάν είναι από καρδιά τη να πω??μακάρι να είναι??θέλω να είναι σωματικό αλλά και αν είναι από καρδιά δεν ξερ πραγματικά τι να ευχηθώ...να είναι η να μην είναι??

Senior Member
    Δεν υπαρχει γιατροσ που δεν ξερει
    Μακάρι να ξέρουν..αν και εγώ είμαι της γνώμης ότι όντως υπάρχουν προβλήματα που δεν τα ξέρουν..όπως στυτικη δεισλειτουργια από ψυχογενείς αιτια

Senior Member
    Ελης, τι συμβαινει? Τις τελευταιες μερες φαινεσαι ολο και χειροτερα. Σου ειπε καποιος κατι ρατσιστικο για τη σχιζοφρενεια?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Οχι καλα ειμαι απλα μαλλον γινομαι παρανοικοσ ειδα ενα ντοκιμαντερ για την εγκεφαλιτιδα βλεπω κ τη μαγνητικη μου ιδια κ κουφαθηκα μετα ενασ αλλοσ μου ειπε οτι απο τισ εξετασεισ καταλαβαινουν αν σου σηκωνεται κ τρελαθηκα

Senior Member
    Α οκ. Γιατι φαινεσαι πολυ πεσμενος τελευταια.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Τωρα ηρθα στα ισια μου μετα απο πεντε χρονια νομιζα δε θα περασει ποτε κ λεω αφου περασε οτι ειναι εγκεφαλιτιδα

Senior Member
    Γενικα σαβ για να ξερεισ εγω μεγαλωσα στην αλανα εκει ειχε τα παντα κ δεν ειχε μεγαλουσ κι εχω δικουσ μου τροπουσ να αντιμετωπιζω τα θεματα το σεβασμο κ την καλοσυνη εκει τα εμαθα αλλα δεν ειναι οπωσ γραφουν τα βιβλια

Senior Member
    Γενικα σαβ για να ξερεισ εγω μεγαλωσα στην αλανα εκει ειχε τα παντα κ δεν ειχε μεγαλουσ κι εχω δικουσ μου τροπουσ να αντιμετωπιζω τα θεματα το σεβασμο κ την καλοσυνη εκει τα εμαθα αλλα δεν ειναι οπωσ γραφουν τα βιβλια
    Χαιρομαι που εχεις βρει τροπους να αντιμετωπιζεις τα προβληματα της καθημερινοτητας, ελης. Ειναι μεγαλο επιτευγμα και μπραβο σου γι'αυτο.

Senior Member
    .σε αυτή τη περίπτωση εάν είναι από καρδιά τη να πω??μακάρι να είναι??θέλω να είναι σωματικό αλλά και αν είναι από καρδιά δεν ξερ πραγματικά τι να ευχηθώ...να είναι η να μην είναι??
    Να εύχεσαι να μην έχει σχέση με την καρδιά. Δεν μπορείς να φανταστείς σε τι σημείο μπορούν να σε φέρουν τα καρδιακά προβλήματα με το χρόνο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Να εύχεσαι να μην έχει σχέση με την καρδιά. Δεν μπορείς να φανταστείς σε τι σημείο μπορούν να σε φέρουν τα καρδιακά προβλήματα με το χρόνο.
    Οκ.αλλα σκέψου το λίγο και αλλιως..
    Αν είναι καρδιά σημενει ότι είναι σωματικό.επειτα ξέρουμε από τι είναι..άρα μπορούμε να ξέρουμε τη θεραπεία άρα ξέρουμε το πώς το λύνουμε...
    Αν είναι ψυγολογικο??άρα που είναι το πρόβλημα???άρα πως το λύνουμε αφού δεν ξέρουμε από πού προέρχεται???αν είναι και ψυχολογικό δεν ξέρουν και τι είδους φάρμακα να μου δώσουν...κατάλαβες όλα είναι αόριστα και με ??????????????
    Ερωτηματικά...

Senior Member
    Αυτό θα φύγει αλλά ποτέ ένας θεός ξέρει..
    Τα ψυχολογικά δεν λύνονται τουλάχιστον τόσο εύκολα σε σχέση με τα σωματικά...
    Άσε που πρωσωπικο μου άποψη δεν λύνονται καν...εκτς και αν ο χρόνος κάνει το θαύμα του...

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast