Ανδροπαυση-ανδρικη κλιμακτιριο - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 76
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Οκ.αλλα σκέψου το λίγο και αλλιως..
    Αν είναι καρδιά σημενει ότι είναι σωματικό.επειτα ξέρουμε από τι είναι..άρα μπορούμε να ξέρουμε τη θεραπεία άρα ξέρουμε το πώς το λύνουμε...
    Γιώργο παιδί μου, συγκεντρώσου :p.

Η καρδιά και ο εγκέφαλος είναι τα ζωτικά όργανα τα οποία εύχεσαι να λειτουργούν στην εντέλεια ως το τέλος της ζωής. Και για τα άλλα ζωτικά όργανα ισχύει το ίδιο, αλλά αυτά που ανέφερα προηγούνται. Έχω δει τις συνέπειες από κοντά. Δε φαντάζεσαι.

Από την άλλη σε καταλαβαίνω απόλυτα, και ως άνθρωπος γενικά αλλά και ως άντρας με πολλά περισσότερα χρόνια ζωής στη ράχη μου από σένα. Καταλαβαίνω ότι περνάς μεγάλη απογοήτευση βλέποντας τον εαυτό σου σ' αυτή την κατάσταση. Δε θα έπρεπε ένας νέος άντρας να είναι έτσι, αλλά να που συμβαίνει μερικές φορές. Γι' αυτό η γενική συμβουλή μου είναι να αποκλείσεις με τη βοήθεια ειδικών γιατρών πιθανές σοβαρές παθολογίες. Ήδη είσαι σε καλό δρόμο με τις εξετάσεις που έχεις κάνει ως τώρα. Και όταν αυτό τελειώσει, θα μπορέσεις να εστιάσεις πλέον με την ηρεμία πνεύματος που απαιτείται στην επίλυση του προβλήματος.
    Last edited by Vox; 12-03-2018 at 12:00.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Γιώργο παιδί μου, συγκεντρώσου :p.

Η καρδιά και ο εγκέφαλος είναι τα ζωτικά όργανα τα οποία εύχεσαι να λειτουργούν στην εντέλεια ως το τέλος της ζωής. Και για τα άλλα ζωτικά όργανα ισχύει το ίδιο, αλλά αυτά που ανέφερα προηγούνται. Έχω δει τις συνέπειες από κοντά. Δε φαντάζεσαι.

Από την άλλη σε καταλαβαίνω απόλυτα, και ως άνθρωπος γενικά αλλά και ως άντρας με πολλά περισσότερα χρόνια ζωής στη ράχη μου από σένα. Καταλαβαίνω ότι περνάς μεγάλη απογοήτευση βλέποντας τον εαυτό σου σ' αυτή την κατάσταση. Δε θα έπρεπε ένας νέος άντρας να είναι έτσι, αλλά να που συμβαίνει μερικές φορές. Γι' αυτό η γενική συμβουλή μου είναι να αποκλείσεις με τη βοήθεια ειδικών γιατρών πιθανές σοβαρές παθολογίες. Ήδη είσαι σε καλό δρόμο με τις εξετάσεις που έχεις κάνει ως τώρα. Και όταν αυτό τελειώσει, θα μπορέσεις να εστιάσεις πλέον με την ηρεμία πνεύματος που απαιτείται στην επίλυση του προβλήματος.
    καταλαβα πολυ καλα τη λες..και σε ευχαριστω πολυ μεσα απτη καρδια μου...τα προβληματα καρδιας και εγκεφαλου δυστηχως τα ξερω πολυ καλα απτο πατερα μου..ειχς και καρδια και εγκεφαλικο..απο αυτο πηγε.θεος χωρεστον...
    αλλα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σκληρο ειναι να εχεις κατι και να μην ξερεις απο ρι ειναι...να πηγενεις στο γιατρο και να σε λςει για αδιευκρινιστους λογους.ψαξε γυρευε δηλαδη..και δεν με πςιραζει τοσο ρο θςμα με ρο σπερμα κλαιν μαιν..τοσο οσο με πειραζει το θεμα στυση..εχςι αρχισει να με επιρεαζη στη ψυχολογια...εχω τσεκαρη τον εαυτο μου οτι αρχιζω και βγαζω ανασφαλειες..αμα σου πω μπορει να γελας και μεχρι αυριο..πραγμα το οποιο δεν θελω καθολου..μαλλον με κοβο να περνω τςλικα εκεινα τα διεργερτικα χαπια..ουτε αυτα θελω αλλα δεν εχω αλλη επιλογη..εγω θελω της παλιες μου λειτουργιες τον παλιο μου εαυτο...χιλια συγγνωμη αλλα λιγο γυναικειο πλμπουτι επιανα και μου γινοταν καγκελο καο δεν επεφτε με τιποτα..καμια φορα αναπολο αυτες της στιγμες..αρε γιωργο λεω το φανταζοσουν??και να μου το λεγανε δεν θα το πιστευα..η στυτικη δειαλειτουργια για εμενα δεν ηαν παρα μονο ενας μυθος..

Senior Member
    τωρα ακουω ανδρες που μιλανε για το καμαρι τους και εγω μεσα μου νιωθο ενα σκουπιδι ενας αχρηστος...παμε να κανουμε σεξ με τη γυναικα μοθλυ κανουμε δεκα λεπτα και παρα μονο τα τεια λεπα χερομαστε..τα υπολοιπα εφτα λεπτα τα ξοδευουμς μεχρι να σηκωθει...ναι καλυτερα να ειχα καρδια...τουλαχιστον θα ηξερα το λογο και θα δικαιολογουσα τον εαυτο μου..θα ελεγα δεν μπορω γιατι εχω αυτο...τωρα τι??
    ασε που φοβαμε πολλες φορες οτι θα το βρω μπροστα μου..
    δηλαδη οτι καμια φορα θα τυχη εστω ενας κολλιτος μου..η εατω ενα μελος απτο φορουμ που θα μου το χτυπησει στα μουτρα..

Senior Member
    καμια φορα απτη απελπισια σκεφτομε μηπως να χωριζα..τζαμπα ταλαιπωρω και αυτη τη δυσμιρη.δεν μπρω να ρης προσφερω ουτε τα πιο απλα να την κανω μητερα..
    θα βρει αλλον να ερωρευθει μικρη ειναι ακομα..γιατι να ταλαιποριετς μαζη μου??σε τι εφτεξε δηλαδη??νεα ειναι ομορφξ ειναι θα βρςι εναν ανδρα πιο αξιο απο εμενα να αγαπηη και να τη κανει μητερα.να της προσφερει την στοργη και την αγαπη του..να ευζαριστηθει και αυτη κατι να εχει και αυτη εναν ανδρα διπλα της..

Senior Member
    Γιωργο φιλε στο ειπανε ψαξε την καρδια οι γιατροι δε λενε την αληθεια σε ολουσ ουτε εμενα μου την ειπαν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Παρε ενα σιαλισ να σωθεισ υπαρχει λυση μην το δραματοποιεισ κ μην κοψεισ το καπνισμα το τσιγαρο ειναι ιδεα κ παρεα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Παρε ενα σιαλισ να σωθεισ υπαρχει λυση μην το δραματοποιεισ κ μην κοψεισ το καπνισμα το τσιγαρο ειναι ιδεα κ παρεα
    Αγαπητέ φίλε ελις.το σιαλις δεν το γλυτώνω ...όντως κάποιες φορές τοδραματοποιω είναι γιατί με επιρεαζει πολύ τελευταία αυτό το πράγμα..δεν μπόρεσα να το αποδεχτώ αυτό δεν μπόρεσα.μου έπεσε πολύ βαρύς...το έψαξα πολύ με τη καρδιά.. όσοι γιατροί με εξέτασαν μου είπαν ότι η καρδιά μου είναι ρολόι.αρα γιατί να επιμείνω κι άλλο πάνω σε αυτό??δηλαδή να τους βάλω με το ζόρι να μου πουν ψέματα??αφού δεν είναι η καρδιά..όλο μου το σώμα δουλευη ρολοι μου είπαν...και σώματικα τα γενετικά μου όργανα δεν έχουν απολύτως τίποτα όλα είναι αριστα.
    Οι πιο πολλοί αν όχι όλοι.. θεωρούν ότι τη στυτικη δεισλειτουργια την έπαθα απτην ώρα που άκουσα ότι έχω πρόβλημα στο σπέρμα...έχει μια βάση αυτό δεν λέω...
    Αλλά απτην ώρα που το έμαθα μέχρι να πάθω στυτική δεισλειτουργια πέρασε ένας μήνας..σε αυτό το μήνα που μεσωλαβησε είμουν πολύ ντούρος ταύρος ρε παιδί μου.
    Μόλις πήρα τα νολβαντεξ με γειωσαν.μεσα σε δέκα μέρες δεν είχα στύση καθόλου μηδέν εις το πιλικο

Senior Member
    Αλλά αν ήταν και απτά χάπια μέχρι τώρα έπρεπε να είχα συνερθη δηλαδή έπρεπε να είχε φυγή η επιρροή των φαρμάκων πάει ένας χρόνος τώρα πια..κανένας φαρμακο δεν δρα τόσο..άρα διαγράφετε και αυτο το ενδεχόμενο....απτά χάπια μάλλον δεν είναι

Senior Member
    ..και δεν με πςιραζει τοσο ρο θςμα με ρο σπερμα κλαιν μαιν..τοσο οσο με πειραζει το θεμα στυση..εχςι αρχισει να με επιρεαζη στη ψυχολογια...εχω τσεκαρη τον εαυτο μου οτι αρχιζω και βγαζω ανασφαλειες..αμα σου πω μπορει να γελας και μεχρι αυριο..
    Συνιστώ ψυχραιμία. Θα μου πεις βέβαια, έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε. Και έτσι είναι. Πρέπει όμως να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις.

Στο ιατρικό κομμάτι δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Γιατί όμως δε δοκιμάζεις να κόψεις εντελώς το τσιγάρο και τα πορνογραφικά βίντεο; Μόνο έτσι θα μάθεις αν έχουν σχέση με το πρόβλημά σου, αφού είναι γνωστό ότι και τα δυο, αργά ή γρήγορα, προκαλούν στυτική δυσλειτουργία.

Senior Member
    Συνιστώ ψυχραιμία. Θα μου πεις βέβαια, έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε. Και έτσι είναι. Πρέπει όμως να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις.

Στο ιατρικό κομμάτι δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Γιατί όμως δε δοκιμάζεις να κόψεις εντελώς το τσιγάρο και τα πορνογραφικά βίντεο; Μόνο έτσι θα μάθεις αν έχουν σχέση με το πρόβλημά σου, αφού είναι γνωστό ότι και τα δυο, αργά ή γρήγορα, προκαλούν στυτική δυσλειτουργία.
    Της τσόντες της έχω κόψει το τελευταίο καιρό.αντε το πολύ μια τσόντα να κάτσω να δω μια φορά το μήνα....και αυτό αν θα δω.
    Όσο για το τσιγάρο ναι έχεις απόλυτο δίκιο.το γράφει και στο πακέτο άλλωστε προκαλεί στυτικη δεισλειτουργια.
    Την Πέμπτη θα κάνω πολύ σκληρή δοκιμασία με απόλυτη αποφασιστικότητα ..
    Αφού έχω εξάντληση όλες της πιθανοτητες.το μόνο που μου μένει είναι το τσιγάρο ας δοκιμάσο και αυτό..μήπως είναι από αυτο

Senior Member
    Αφού έχω εξάντληση όλες της πιθανοτητες.το μόνο που μου μένει είναι το τσιγάρο ας δοκιμάσο και αυτό..μήπως είναι από αυτο
    Μπορείς παράλληλα να δοκιμάσεις να πάρεις κάποιες ειδικές τροφές ή συμπληρώματα που πιστεύεται ότι τονώνουν το νευρικό σύστημα. Αυτό βοηθάει στο να χαλαρώσεις και ίσως να έχεις έτσι κάποιο αποτέλεσμα.

Π.χ. λέγεται για τη βρώμη, που μπορείς να βρεις σε διάφορες μορφές στο εμπόριο, ότι είναι τέτοιου είδους τονωτικό και ότι επιπλέον βοηθάει σε περιπτώσεις εθισμών. Είναι πιο δραστική σε μορφή βάμματος. Για όλα αυτά βέβαια δεν υπάρχουν κλινικές μελέτες αλλά ενδείξεις. Σύμφωνα με το WebMD πάντως η βρώμη φαίνεται να έχει όντως ευεργετική δράση στο καρδιαγγειακό σύστημα αλλά δεν υπάρχει επαρκής τεκμηρίωση για τη δράση της στο νευρικό σύστημα.

Δοκίμασα τελευταία και εκχύλισμα συκιάς. Είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικό, πολύ καλό για περιόδους με στρες και ανήσυχο ύπνο.

Υπάρχουν και βιταμίνες που είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Είναι κάποιες από την οικογένεια των βιταμινών Β. Αυτά είναι θέματα που μπορείς να συζητήσεις με τον προσωπικό γιατρό σου και να καταστρώσετε μαζί ένα πρόγραμμα υποστήριξης. Μακριά από φάρμακα όμως. Φυσικά αν ζεις ήρεμη ζωή, όλα τα προηγούμενα λίγο βοηθάνε.

Senior Member
    Μπορείς παράλληλα να δοκιμάσεις να πάρεις κάποιες ειδικές τροφές ή συμπληρώματα που πιστεύεται ότι τονώνουν το νευρικό σύστημα. Αυτό βοηθάει στο να χαλαρώσεις και ίσως να έχεις έτσι κάποιο αποτέλεσμα.

Π.χ. λέγεται για τη βρώμη, που μπορείς να βρεις σε διάφορες μορφές στο εμπόριο, ότι είναι τέτοιου είδους τονωτικό και ότι επιπλέον βοηθάει σε περιπτώσεις εθισμών. Είναι πιο δραστική σε μορφή βάμματος. Για όλα αυτά βέβαια δεν υπάρχουν κλινικές μελέτες αλλά ενδείξεις. Σύμφωνα με το WebMD πάντως η βρώμη φαίνεται να έχει όντως ευεργετική δράση στο καρδιαγγειακό σύστημα αλλά δεν υπάρχει επαρκής τεκμηρίωση για τη δράση της στο νευρικό σύστημα.

Δοκίμασα τελευταία και εκχύλισμα συκιάς. Είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικό, πολύ καλό για περιόδους με στρες και ανήσυχο ύπνο.

Υπάρχουν και βιταμίνες που είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Είναι κάποιες από την οικογένεια των βιταμινών Β. Αυτά είναι θέματα που μπορείς να συζητήσεις με τον προσωπικό γιατρό σου και να καταστρώσετε μαζί ένα πρόγραμμα υποστήριξης. Μακριά από φάρμακα όμως. Φυσικά αν ζεις ήρεμη ζωή, όλα τα προηγούμενα λίγο βοηθάνε.
    Πάρα πολύ ήρεμη ζωή έχω.. βιταμίνες πήρα τους δύο προηγούμενους μήνες..το πρώτο κουτί με βοήθησε υπέρ αρκετά είχα αρκετες ορμες..είχε καλυτερεψη η στύση μου..αλλά το δεύτερο κουτί τίποτα δεν μου έκανε...
    Από αύριο θα προσπαθήσω πάλι με το τσιγάρο μήπως και το κόψω...
    Το βρομιο θα ρωτήσω και αν είναι θα το παρω...όσο για τι συκιά με τίποτα αχαχα κάνω άσχημους συνηρμους...:)

Senior Member
    Βρωμη δικε μου σαν το σιταρι ειναι κατι

Senior Member
    Το βρομιο θα ρωτήσω και αν είναι θα το παρω...
    Όπως είπε και ο elis πιο πάνω μιλάμε για βρώμη, που είναι δημητριακό, και όχι για βρόμιο που είναι χημικό στοιχείο στην ίδια ομάδα με το φθόριο, το χλώριο, το ιώδιο και το ραδιενεργό αστάτιο (αλογόνα).

Senior Member
    ...όσο για τι συκιά με τίποτα αχαχα κάνω άσχημους συνηρμους...:)
    Να σου πω. Το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται από τους οφθαλμούς (τα μάτια όπως συνήθως λέμε) του δέντρου. Ένα τέτοιο εκχύλισμα από συκιά έχει έντονη τη γεύση των γαλακτοφόρων φύλλων και βλαστών που την κάνουν να ξεχωρίζει. Καμία σχέση με τη γεύση του καρπού. Με έχει βοηθήσει σημαντικά στο θέμα του ύπνου που «σπάει» τακτικά γύρω στις 4-5 το πρωί. Κάτι που λεγόταν παλιότερα για τη συκιά, δηλαδή ότι ο ύπνος κάτω απ' αυτήν είναι βαρύς, δεν αποκλείεται να έχει βάση.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast