Results 31 to 44 of 44
Thread: Σχέση με κυκλοθυμικό άτομο
-
15-03-2018, 15:33 #31
1. Τα προβλήματα του παρελθόντος δεν έχουν να κάνουν με απιστία
2. Στο sex πολλές φορές αν όχι τις περισσότερες υπάρχει πάρα πολύ έντονη επιθυμία και από τους 2 μας. Ακόμη και τώρα. Αλλά τελευταία με αφορμή βέβαια το θέμα της γκόμενας με κατηγορεί ότι δεν την έχω πλησιάσει ερωτικά. Και μάλιστα μου λέει πως αντέχω εγώ χωρίς sex. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να την προσεγγίσω και μου κάνει τη δύσκολη βρίσκοντας προφάσεις!!! 1,2,3 φορές δε θα προσπαθώ αιώνια! Τα είπαμε πριν, υπάρχει και αξιοπρέπεια. Το να κάνεις sex γενικώς είναι το πιο απλό πράγμα αλλά το κάνεις sex με τον άνθρωπό σου δεν συγκρίνεται! Και εγώ θέλω όταν γίνεται μεταξύ μας να γίνεται σωστά και όχι επειδή την πιέζω. Αν αρχίσουμε τις πιέσεις άστο καλύτερα... πάμε και στις που...νες.
- 15-03-2018, 15:37 #32
μιλας πολυ ωραια για την επιθυμια που υπαρχει για την συντροφο σου.
ειναι πραγματικα κριμα να δηλητηριαζει την μεταξυ σας σχεση με τετοιες παραλογες υποψιες.
εφοσον δεν εχεις δωσει ποτε αφορμη, ειναι παραλογες οι υποψιες της.
κανε μια τελευταια προσπαθεια, με αγαπη αντι με θυμο.
πες της ποσο ερωτευμενος εισαι μαζι της και ποσο πολυ θελεις να ειστε μαζι, αλλα καλα και αγαπημενοι.
ζητα της να δει καποιον θεραπευτη για να μπορεσετε να ζησετε καλα μαζι γιατι οσο κι αν την θελεις, οσο κι αν εισαι ερωτευμενος μαζι της, δεν μπορεις να ζεις με τετοια αμφισβητηση εκ μερους της, απο το πουθενα, γιατι αν τα πραγματα ειναι οπως μας τα λες, κι εσυ τοσο ξεκαθαρα αθωος, κατι εχει η γυναικα για να παραλογιζεται ετσι.
υγ. (1) ουτε με απιστια, ουτε με αλλου ειδους γκομενικο θεμα? πχ καποια που σε κυνηγουσε.
15-03-2018, 15:46 #33
να σε ρωτησω και κατι αλλο.
η γυναικα σου εργαζεται? πηρε το πτυχιο της η τα παρατησε?
15-03-2018, 15:55 #34
Μεγαλε θα πασ στισ πουτανεσ κ θα στα φανε τα λεφτα μυαλο δεν εχεισ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-03-2018, 16:05 #35
15-03-2018, 16:15 #36
Δεν εργάζεται. Πρόσφατα όμως είχε μια εξαιρετικά σοβαρή εξέλιξη σχετικά με τα οικονομικά της και σίγουρα έγινα θύμα.
Το πτυχίο της το έχει πάρει αλλά ήταν συνειδητή η απόφασή της να μη εργαστεί από τότε που γεννήθηκε το 1ο παιδί γιατί δεν θέλαμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουνε με νταντάδες (οι γιαγιάδες δεν έχουν τη δυνατότητα για διάφορους λόγους). Έτσι κι αλλιώς το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα πήγαινε στην νταντα οπότε δώρο άδωρο. Εγώ βέβαια της έλεγα ότι δεν είναι μόνο αυτό αλλά και τα ένσημα καθώς και αν κάποτε το αποφάσιζε όταν τα παιδιά θα μεγάλωναν κάπως ώστε να μην χρειάζονταν νταντάδες θα ήταν πολλά χρόνια εκτός επαγγελματικού στίβου και πολύ δύσκολα θα ξανά έμπαινε. Δεν με άκουσε και τώρα είναι πρακτικά αδύνατον ενώ θέλει.
15-03-2018, 16:34 #37
Ούτε. Όπως είπα δεν έχω καθόλου χρόνο για συναναστροφές από τις οποίες θα μπορούσε να προκύψει κάτι τέτοιο και γενικά δεν είμαι άνθρωπος που δίνω εύκολα δικαιώματα. Είμαι προσεκτικός. Όσο πιο λίγο εκτίθεσαι σε συναναστροφές τόσο μικρότερη η πιθανότητα και η γυναίκα μου προσπαθεί και αυτό το λίγο που έχω να το εξοντώσει.
Αν και κάποτε κάποια γνωστή μου την έπεσε μπροστά στη γυναίκα μου δίχως να δώσω την παραμικρή αφορμή και η γυναίκα μου δεν θέλει ούτε να το θυμάται!!! Λογικότατο.
15-03-2018, 20:19 #38
Δυο πραγματα βλεπω
ή την εχει πιασει κλεισουρα,νιωθει δε περνατε χρονο μαζι,δε πατε εκδρομες κτλ γιατι οπως λες εισαι πολυασχολος.Δηλαδη θελει να μειωσεις τις δραστηριοτητες σου και να επικεντρωθεις πιο πολυ σ αυτην.
ή εχει αρχισει να εχει ψυχικα προβληματα και πρεπει να δει καποιον ειδικο...γιατι απ οτι διαβασα δεν ειναι μονο η ζηλια το θεμα,κανει κι αλλα ''τρελά''
Αν ισχυει το πρωτο πρεπει να προσπαθησεις να δεις αν φταιει κατι τετοιο,τι μπορεις να κανεις κτλ να φτιαξεις τον γαμο σου.
Αν ισχυει το δευτερο δεν πρεπει να φτιαξεις βαλιτσα και να φυγεις.Πρεπει να δεις τι θα πουν οι ειδικοι γιατι αν ειναι σκουρα τα πραγματα πρεπει να δεις τι θα γινει με τα παιδια που ειναι το πιο σημαντικο σ αυτες τις περιπτωσεις...απ τη στιγμη που εχεις παιδια πρεπει να φροντισεις να μεγαλωσουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο.
16-03-2018, 09:43 #39
οκ, καταλαβα..
δεν ρωτησα τυχαια για το πτυχιο και την δουλεια.
πιστευω οτι η γυναικα σου παγιδευτηκε μεσα στην αποφαση σας αυτη και δεν μπορει να το διαχειριστει κι εχει φλιπαρει, ταλαιπωρειται κι αυτη, ταλαιπωρει κι εσενα, θα χαλασει κι ο γαμος σας, οπως παει το πραγμα...
ναι, δεν λεω, το καλυτερο για τα παιδια ειναι να μεγαλωνουν με την μανα τους 24/7. μια γυναικα ομως που εκανε σπουδες, το πιο πιθανο ειναι να ειχε στοχους για καριερα η παραπανω σπουδες και να μην ειναι το μοναδικο της ενδιαφερον η μαμαδικη και η οικοκυρικη.
μερικες ειναι απολυτα ικανοποιημενες, αλλες ομως οχι.
η γυναικα σου αρχικα σκεφτηκε να κατσει σπιτι, ειχαν ετσι κι αλλιως παρα πολλες απαιτησεις 2 μικρα παιδια, να ειναι κι αυτη πιο ξεκουραστη απο το να εχει και το σπιτι και την δουλεια.
μπορει στην αρχη του πρωτου παιδιου να την παλευε, οταν ομως καταλαβε οτι αυτη θα ειναι η ζωη της με οικιακες υποχρεωσεις και τπ περα απο αυτο, ελαλησεν...
εβλεπε κι εσενα, που μπορει μεν να τρεχεις σαν τον βεγγο για να κανεις δουλεεις, ζωη και οικογενεια, εισαι ομως δραστηριος και δημιουργικος, με τις βολτες σου, με τις σπουδες σου, με τις γυμνασικες σου, πιθανα και ελκυστικος και νοιωθει οτι τραβηξε το λαθος λαχειο...
μπορει κι εκεινη να ειναι ελκυστικη, δεν λεω, ποιος την βλεπει ομως? η ταμιας του σουπερμαρκετ, το πολυ...
η τρελα της για τις δραστηριοτητες σου, ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ειναι γκομενικες, στην πραγματικοτητα δεν ζηλευει τοσο μην στην πεσουν, ζηλευει την ζωη που δεν ζει.... (γυμναστηριο γιατι δεν παει?)
προτεινω να τα βαλετε κατω και να βρειτε τροπο να βγει να δουλεψει η γυναικα κι ας τα διεντε ολα στις ντανταδες. ακομα και με τις δυσκολες συγκυριες, ας μην κανει αυτο που σπουδασε αρχικα, ας κανει οτιδηποτε.
ακομα και να μην ειναι ευχαριστημενη απο την δουλεια και να τα παρατησει, θα γυρισει σπιτι ανακουφισμενη για να ξεκουραστει τουλαχιστον, αντι να νοιωθει σαν το θηριο στο κλουβι, οπως νοιωθει τωρα...
16-03-2018, 11:25 #40
16-03-2018, 11:32 #41
Αυτο ειναι, φιλε μου.
Γινε συμμαχος της στις ανησυχιες της αυτες. Βαλτε τα κατω, βρες προτασεις, κινητοποιησε γνωστους σας , μιλα μαζι της για τα ονειρα της.
Μην αρκεισαι στην σταση " στα λεγα εγω, τωρα τι να σου κανω" .κανε την να το πιστεψει οτι θα δει φως και θα βρειτε μια ακρη. Οτι δεν τελειωσε η ζωη της εδω κι οτι εισαι μαζι της σε αυτο. Δεν σφυρας ανεμελα.
Ειναι στα ορια της καταθλιψης η γυναικα, μπορει και να τα ξεπερασε.
Γιατι δεν πατε μαζι γυμναστηριο;
Οχι δεν ειναι ντροπη να μεγαλωνεις τα παιδια σου. Ειναι ομως μεγαλη ματαιωση να εγκαταλειπεις τα ονειρα σου επειδη εκανες νωρις παιδια.
Εσυ δεν τα εγκατελειψες, τα συνδυαζεις και προχωρας, επειδη ΕΚΕΙΝΗ ανελαβε το σπιτι. Γι αυτο τα χει μαζι σου. Δεν σε ζηλευει. Σε ανταγωνιζεται γιατι εσυ ζεις " φυσιολογικα" επειδη αυτη ζει σαν μια γυναικα του 1950.
Μπες και στην θεση της ομως..
16-03-2018, 13:04 #42
Δεν έκανε νωρίς παιδιά... καθόλου νωρίς... είχε τις ευκαιρίες της αλλά η ίδια παραιτήθηκε, το αμέλησε και δεν έτρεξε... δεν μπορώ να πω περισσότερα αλλά αν μπορούσα θα είχες εκπλαγεί! Είναι ο χαρακτήρας της τέτοιος, αναβλητικός, και είναι και λίγο τεμπελίτσα! Πάντα ήταν έτσι απλά όταν κάνεις οικογένεια αυτά μεγεθύνονται. Όλα τις φαίνονται τεράστια. Αντιθέτως εγώ είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος και τρελαίνομαι όταν βλέπω κάποιος να το βάζει κάτω εύκολα.
Γυμναστήριο ξεκίνησε και το παράτησε! Αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν και οικονομικά προβλήματα που δεν προκύπτουν όμως από κακά εισοδήματα αλλά από τον λάθος τρόπο ζωής που ίδια έχει επιλέξει και εγώ απλώς προσπαθώ να τον υποστηρίξω αλλά μέχρι πότε. Για αυτό το λόγο τρελάθηκε διότι δεν μπορεί να έχει η ίδια τα εισοδήματα που θέλει για να συνεχίσει να διατηρεί αυτόν τον τρόπο ζωής.
16-03-2018, 13:09 #43
καταλαβαινω. σε πιστευω.
τοτε θα πρεπει να κανει καποια δουλεια αυτογνωσιας, να καταλαβει, να συνειδητοποιησει το πως ενεργει κι οτι αυτο δυναμιτιζει και την διαθεση της και την ζωη της.
αν δεν θεωρει οτι η ψυχοθεραπεια ειναι για 'τρελους", κανε οτι μπορεις να μπει σε καποια ομαδικη ψυχοθεραπεια, η σε ατομικη, να συνειδητοποιησει πως δρομολογει η ιδια τα προβληματα της και οτι πρεπει να αλλαξει αν θελει την υγεια της.
αν δεν κανει τπτ για ολα αυτα παρα μενει με την γκρινια και την υστερια, εσυ θα κρινεις αν θα βαλεις τα ορια σου , που και ποτε...
αν οχι, συνεχιζετε ως εχει..
παντως η ιδια εχει περασει πλεον προς την παθολογια, δεν νομιζω να εχει αλλα περιθωρια να αδρανει.
16-03-2018, 17:21 #44