Τέλος στην ανδρική σεξουαλική κακοποίηση!!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 82
    Senior Member
    εγω οταν ημουν πιτσιρικας μια γυναικα γυρω στα 37-40 με πιεζε παρα πολυ....

ημουν 15 χρονων και πηγαινα σ ενα νετ καφε τοτε και δουλευε εκει αυτη...
    θυμαμαι ερχοταν διπλα μ που επαιζα...και μου επιανε τα μπουτια με χαιδευε...ενω εγω καταλαθος τιναζομουν χωρις να το θελω...και γενικα μεσα στο ιντερνετ καφε ενιωθα μια πιεση...αλλη φορα μου επιανε τα μαλλια...μου εκανε μασαζ στους ωμους....και ως αποκορυφωμα με γαργαλουσε μερικες φορες...
    δεν ξερω εγω πιστευα οτι το κανει ετσι για πλακα .
    και επειδη τοτε εμενα σε χωριο/κωμοπολη....την πετυχαινα και εξω...ενω εδειχνα οτι δεν ηθελα αυτη συνεχιζε...
    μεχρι που μια μερα ημουν με κατι φιλους μου μεγαλυτερους στο νετ και την ξερανε καλα..και το ειχε κλεισει και εμεις μεναμε μεσα και αραζαμε με αυτη.....και αρχισαμε να παιζουμε διαφορες λαλακθιες...και εγω σαν τον βενιαμιν της παρεας με πειραζαν οι φιλοι με αυτη και τις λεγανε ορμα και τετοια..και ξαφνικα με τραβαγε στην τουαλετα και γελουσε χαχαχαχααχ βεβαια εγω δεν πηγα..εαν δεν ηταν ασχημη θα πηγαινα η αληθεια ειναι...

ισως ομως το εκανε και για πλακα γτ ημουν παρθενος τοτε και ντρεπομουν πολυ με τις γυναικες..

αληθινη ιστορια ειναι για τους δυσπιστους

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    εγω οταν ημουν πιτσιρικας μια γυναικα γυρω στα 37-40 με πιεζε παρα πολυ....

ημουν 15 χρονων και πηγαινα σ ενα νετ καφε τοτε και δουλευε εκει αυτη...
    θυμαμαι ερχοταν διπλα μ που επαιζα...και μου επιανε τα μπουτια με χαιδευε...ενω εγω καταλαθος τιναζομουν χωρις να το θελω...και γενικα μεσα στο ιντερνετ καφε ενιωθα μια πιεση...αλλη φορα μου επιανε τα μαλλια...μου εκανε μασαζ στους ωμους....και ως αποκορυφωμα με γαργαλουσε μερικες φορες...
    δεν ξερω εγω πιστευα οτι το κανει ετσι για πλακα .
    και επειδη τοτε εμενα σε χωριο/κωμοπολη....την πετυχαινα και εξω...ενω εδειχνα οτι δεν ηθελα αυτη συνεχιζε...
    μεχρι που μια μερα ημουν με κατι φιλους μου μεγαλυτερους στο νετ και την ξερανε καλα..και το ειχε κλεισει και εμεις μεναμε μεσα και αραζαμε με αυτη.....και αρχισαμε να παιζουμε διαφορες λαλακθιες...και εγω σαν τον βενιαμιν της παρεας με πειραζαν οι φιλοι με αυτη και τις λεγανε ορμα και τετοια..και ξαφνικα με τραβαγε στην τουαλετα και γελουσε χαχαχαχααχ βεβαια εγω δεν πηγα..εαν δεν ηταν ασχημη θα πηγαινα η αληθεια ειναι...

ισως ομως το εκανε και για πλακα γτ ημουν παρθενος τοτε και ντρεπομουν πολυ με τις γυναικες..

αληθινη ιστορια ειναι για τους δυσπιστους
    Τι τραβάμε και δεν το μάρτυρα με...χαχαχα
    Κοίτα να δεις που η συζήτηση αρχίζει και περνει σοβαρές διαστάσεις...και μου αρέσει ένα μέλος που φέρνει και επιχειρήματα να απόδειξη την ανδρική κακοποίηση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Τι τραβάμε και δεν το μάρτυρα με...χαχαχα
    Κοίτα να δεις που η συζήτηση αρχίζει και περνει σοβαρές διαστάσεις...και μου αρέσει ένα μέλος που φέρνει και επιχειρήματα να απόδειξη την ανδρική κακοποίηση...
    μην το κοροιδευεις γινεται και αυτο.....

π.χ μια γυναικα CEO σε μια εταιρεια μπορει να το κανει σε καποιον κατωτερο της..και αυτος να μην μιλησει φοβουμενος να χασει την δουλεια του....
    αλλα εμεις τουλαχιστον σε αντιθεση με τις γυναικες μπορουμε να αντιδρασουμε λογω σωματικης δυναμης ενω αυτες οχι...
    αλλα γιωργο να ξερεις οτι σεξουαλικη κακοποισηση δν ειναι μονο αμα μπει απο πανω σ και προσπαθει να κανετε σεξ αλλα και να σε χουφτωσει π.χ και αυτο θεωρειται...
    οποτε εγω μονο αυτο πιστευω πως μπορει να κανει καποια γυναικα ως σεξουαλικη κακοποιηση...να χουφτωσει η να χρησιμοποιησει την θεση της(διευθυντρια-αστυομικος) ...

Senior Member

π.χ μια γυναικα CEO σε μια εταιρεια μπορει να το κανει σε καποιον κατωτερο της..και αυτος να μην μιλησει φοβουμενος να χασει την δουλεια του....
    αλλα εμεις τουλαχιστον σε αντιθεση με τις γυναικες μπορουμε να αντιδρασουμε λογω σωματικης δυναμης ενω αυτες οχι...
    αλλα γιωργο να ξερεις οτι σεξουαλικη κακοποισηση δν ειναι μονο αμα μπει απο πανω σ και προσπαθει να κανετε σεξ αλλα και να σε χουφτωσει π.χ και αυτο θεωρειται...
    οποτε εγω μονο αυτο πιστευω πως μπορει να κανει καποια γυναικα ως σεξουαλικη κακοποιηση...να χουφτωσει η να χρησιμοποιησει την θεση της(διευθυντρια-αστυομικος) ...
    Αλήθεια ρε φίλε το πιστευης αυτό???
    Πιστευης δηλαδή ότι μια γυναίκα μπορεί να εκμεταλλευτεί τη θέση της και να σε χουφτωνει??η γενικότερα να χουφτωνει άνδρες??πες μου στα αλήθεια το πιστευης??

Senior Member

Αυτό το έχω δει άπειρες φορές να συμβενει..αλλά το έχω δει να συμβενει μόνο σε τσόντες και σε ταινίες σοφτ του αλτερ...χαχαχα

Senior Member
    Αλήθεια ρε φίλε το πιστευης αυτό???
    Πιστευης δηλαδή ότι μια γυναίκα μπορεί να εκμεταλλευτεί τη θέση της και να σε χουφτωνει??η γενικότερα να χουφτωνει άνδρες??πες μου στα αλήθεια το πιστευης??
    ναι ρε φιλε το πιστευω

υπαρχουν στα αληθεια καρχιες....τι νομιζεις οτι ολες ειναι αγιες?
    και αυτες σαν κ εμας ειναι .....ολες σεξακι ...
    με εχουν χουφτωσει ασχημες γκομενες χωρις να θελω....
    παλια θυμαμαι αραζα με φιλους σε ενα μερος που διπλα ειχε νερα....και ενας φιλος μ ειχε φερει τηνα δερφη του μαζι....και εγω αρχισα να την φτυνω...για πλακα.......και ξαφνικα ηρθε και μ χουφτωσε στο !@#!@

Senior Member
    Αυτό το έχω δει άπειρες φορές να συμβενει..αλλά το έχω δει να συμβενει μόνο σε τσόντες και σε ταινίες σοφτ του αλτερ...χαχαχα
    ρε φιλε δεν σ ειπα οτι το κανουν ολες οι γυναικες..ουτε μεγαλο ποσοστο αλλα υπαρχουν γυναικες που το κανουν...ειθναι δυνατον να μην υποαρχουν?

η σεξουαλικη κακοποισηση αφορα κυριως αντρες το 95% που το κανουν αλλα και ενα 5% θα αφορα γυναικες

Senior Member
    ρε φιλε δεν σ ειπα οτι το κανουν ολες οι γυναικες..ουτε μεγαλο ποσοστο αλλα υπαρχουν γυναικες που το κανουν...ειθναι δυνατον να μην υποαρχουν?

η σεξουαλικη κακοποισηση αφορα κυριως αντρες το 95% που το κανουν αλλα και ενα 5% θα αφορα γυναικες
    Α άμα είναι μόνο 5% γυναικών ναι αυτό μπορεί να το πιστεψω.τιποτα κακασχημες απελπισμένες θα είναι που τη πέφτουν στο πρώτο τυχόντα..

Senior Member
    ναι ρε φιλε το πιστευω

υπαρχουν στα αληθεια καρχιες....τι νομιζεις οτι ολες ειναι αγιες?
    και αυτες σαν κ εμας ειναι .....ολες σεξακι ...
    με εχουν χουφτωσει ασχημες γκομενες χωρις να θελω....
    παλια θυμαμαι αραζα με φιλους σε ενα μερος που διπλα ειχε νερα....και ενας φιλος μ ειχε φερει τηνα δερφη του μαζι....και εγω αρχισα να την φτυνω...για πλακα.......και ξαφνικα ηρθε και μ χουφτωσε στο !@#!@
    Όμορφη ήτανε???

Senior Member
    οριστε κυριοι, να σας ανοιξω τα ματια.
    το βιντεο ειναι απο το you tube
    σεξουαλικη κακοποιηση αντρα απο δυο ανωμαλες γυναικες σε σουπερ μαρκετ

https://www.youtube.com/watch?v=-3QUrYvJimg

συμφωνα με τον σχολιασμο στο βιντεο,
    Από το WUSA9 (CBS) ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - Μία από τις δύο γυναίκες που τραβήχτηκαν και τραυματίστηκε ένας άντρας σε ένα βενζινάδικο για το κατάστημα ψύξης DC συνελήφθη, σύμφωνα με την αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη στο μπλοκ της λεωφόρου της Νέας Υόρκης του 1700, NE Περίπου στις 4 μ.μ. στις 7 Οκτωβρίου, δύο γυναίκες, όπου παρατηρήθηκε η παρακολούθηση του βίντεο και το άγγιγμα ενός άνδρα. Και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες τρίτου βαθμού σεξουαλικής κακοποίησης. Η Ayanna Marie Knight, 22 ετών, του Las Nevada, Nev., Συνελήφθη και κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση τρίτου βαθμού, ανέφερε η αστυνομία.

Senior Member
    Όμορφη ήτανε???
    μετρια ηταν προς ασχημουλα αλλα ερωτευμενη μαζι μου...
    αμα ηταν ομορφη λες να την εφτυνα?χααχααχαχχ
    οταν εννοω την εφτυνα κανονικα με ροχαλες

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    οριστε κυριοι, να σας ανοιξω τα ματια.
    το βιντεο ειναι απο το you tube
    σεξουαλικη κακοποιηση αντρα απο δυο ανωμαλες γυναικες σε σουπερ μαρκετ

https://www.youtube.com/watch?v=-3QUrYvJimg

συμφωνα με τον σχολιασμο στο βιντεο,
    Από το WUSA9 (CBS) ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - Μία από τις δύο γυναίκες που τραβήχτηκαν και τραυματίστηκε ένας άντρας σε ένα βενζινάδικο για το κατάστημα ψύξης DC συνελήφθη, σύμφωνα με την αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη στο μπλοκ της λεωφόρου της Νέας Υόρκης του 1700, NE Περίπου στις 4 μ.μ. στις 7 Οκτωβρίου, δύο γυναίκες, όπου παρατηρήθηκε η παρακολούθηση του βίντεο και το άγγιγμα ενός άνδρα. Και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες τρίτου βαθμού σεξουαλικής κακοποίησης. Η Ayanna Marie Knight, 22 ετών, του Las Nevada, Nev., Συνελήφθη και κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση τρίτου βαθμού, ανέφερε η αστυνομία.
    θα μας φανε ζωντανους οι καρχιες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Ατιμες γυναίκες... Τους έχουμε γεμίσει ψυχολογικά ! Θα μας βλέπουν και θα αλλάζουν δρόμο
    Χα χα χα χα χα χα!!! Ομολογουμένως είναι τρομαχτική η εικόνα μιας μικροκαμωμένης γυναίκας μπροστά σ' ένα ντερέκι 1.80 π.χ. Δεν μιλάω για τις εξαιρέσεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μας βαρανε κιολας!

http://www.youtube.com/watch?v=OYP_S9CmTiI

Senior Member
    Αυτή την ταινία δεν την έχεις δει μάλλον, ε;

https://www.youtube.com/watch?v=34WwXUlx7E4

Κάτι σαν αυτό το δέχομαι ότι μπορεί να συμβεί... Και ναι, είναι όντως παρενόχληση... Αλλά να σας βάλουμε κάτω δεν μπορούμε με τίποτα όπως λέει κι ο Xfactor...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast