Τοξικός σύντροφος; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
    Junior Member
    Little μαλλον τ βλεπεις επιφανειακα. Επισης δν πηρα καθολου αναποδες, μηπως εσυ πηρες αναποδες; Ισα ισα βρισκω ενδιαφεροντα καποια σχολια κ γ αυτο απαντω. Αν για οποιονδηποτε λογο σ ενοχλει το νημα π ανοιξα απλα αγνοησε το. Εθεσα προβληματισμους. Κ ζητησα γνωμες. Εαν δε σου αρεσει κατι μπορεις απλα ν προσπερασεις.
    Last edited by menia88; 04-04-2018 at 15:20.

Senior Member
    Quote Originally Posted by menia88 View Post
    Little μαλλον τ βλεπεις επιφανειακα. Αν σ ενοχλει το νημα π ανοιξα απλα αγνοησε το. Μπαζο δν ειναι κανεις απο τους δυο. Εθεσα προβληματισμους. Κ ζητησα γνωμες. Οποιος δε θελει μπορει απλα ν προσπερασει.
    Εσυ αμα δεν συμφωνεις με τους κανόνες του forum οι οποίοι και μου επιτρέπουν να σχολιάζω σε όποιο θέμα επιθυμώ μπορείς να αποχωρήσεις.
    Σαν πολύ έξυπνη να το παιζεις και σε εμένα και σε προηγούμενους που σχολίασαν. Εγώ είδα πως όλοι προσπάθησαν να σε βοηθήσουν και εσυ απο το πουθενά τους επιτέθηκες. Ωραία αγωγή έχεις. Και τώρα θες και να ορίσεις ποιοι θα συμμετέχουν στο φόρουμ.
    Η εξυπνάδα φαίνεται από τις επιλογές σου και απο το τι κάνεις στην ζωή σου και όχι με το να την λες σε όλους.
    Τέλος, και εγώ γνώμη σου έδωσα εφόσον γνώμες ζήτησες. :D

Junior Member
    Little γιατι αναγεις την ανταλλαγη αποψεων σε επιθεση; Αυτο δν ειναι το νοημα τ διαλογου; Εσυ μαλωνεις μονη σου.... Απορω... και λυπαμαι για τα σχολια περι αγωγης. Δν θα το σχολιασω.

Ελπιζω να μν εισαι ψυχολογος μονο. Διαφορετικα οκ, κατανοητες οι ακραιες αντιδρασεις σου.

Senior Member
    Αλλιωσ ξεκινήσατε κι αλλιώς εξελιχθηκατε εσύ ξύπνησες αυτός κοιμάται εσύ είσαι στη φάση που θεσ κάτι καλύτερο κι ο άλλος κοιμάται μπορεί να το πετύχεις μπορεί κ όχι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by menia88 View Post
    Little γιατι αναγεις την ανταλλαγη αποψεων σε επιθεση; Αυτο δν ειναι το νοημα τ διαλογου; Εσυ μαλωνεις μονη σου.... Απορω... και λυπαμαι για τα σχολια περι αγωγης. Δν θα το σχολιασω.

Ελπιζω να μν εισαι ψυχολογος μονο. Διαφορετικα οκ, κατανοητες οι ακραιες αντιδρασεις σου.
    Εγω ειμαι επιθετική ή εσυ; Εσυ νευριάσες με τα μελη εξαρχης και διεγραψες τα μηνύματα σου. Ετσι νευριάσες και μαζι μου απλώς.
    Για μένα είσαι ανώριμη για την ηλικία σου. Κάποια στιγμή θα καταλάβεις τα λάθη σου και ίσως βελτιωθεί και η ζωή σου.
    Αυτά απο εμένα! Να σαι καλά.
    Σημ: Το ίδιο ελπίζω και για εσένα.
    Last edited by little; 04-04-2018 at 18:45.

Junior Member
    Elis μου μπορεί να είναι κι έτσι. Μου έδωσες τροφή για σκέψη. Καλή Ανάσταση!

Junior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Εγω ειμαι επιθετική ή εσυ; Εσυ νευριάσες με τα μελη εξαρχης και διεγραψες τα μηνύματα σου. Ετσι νευριάσες και μαζι μου απλώς.
    Για μένα είσαι ανώριμη για την ηλικία σου. Κάποια στιγμή θα καταλάβεις τα λάθη σου και ίσως βελτιωθεί και η ζωή σου.
    Αυτά απο εμένα! Να σαι καλά.
    Σημ: Το ίδιο ελπίζω και για εσένα.

Μην προβάλλεις τα δικά σου συναισθήματα πάνω μου little, διότι αυτοαποκαλύπτεσαι.

Junior Member
    Συμφορουμίτες μου θα ήθελα να ευχαριστήσω καθέναν σας προσωπικά, για το χρόνο και τα σχόλιά σας. Νομίζω είπαμε αρκετά για το εν λόγω ζήτημα, άκουσα γνώμες -άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο τεκμηριωμένες-. Θα τις αξιολογήσω και θα προσπαθήσω να πορευτώ κατά το δοκούν.

Καλή Ανάσταση σε όλους σας.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234