Results 61 to 75 of 87
Thread: Μεγαλος πονος...
-
21-04-2018, 00:24 #61
Εμενα το βασικο μου προβλημα που μου δημιουργησε ακομα και ψυχοσωματικα ειναι η φιλη μου. Αυτο με οδηγησε στο να εχω τοσο μεγαλη αναγκη να τα πω καπου. Εκεινον τον εχω αφησει πισω. Δεν μπορω να τον βοηθησω δεν θελω ουτε ηθελα να γινω η νοσοκομα του. Ηθελα καποιον που να θελει να ειναι αναλαφρος με τη ζωη.
Παντως εκανα πολυ καλα και νομιζω οτι δεν βρεθηκε τυχαια στο δρομο μου αυτο το φορουμ .
Θα ηθελα να πω οτι 2 μερες τωρα νιωθω πολυ καλυτερα. Κοιμηθηκα, ξεκουραστηκα, βεβαια απο την πιεση εχω ενα τρομερο πονο στο αυτι αλλα χαλαλι. Καμια σχεση ο πονος αυτος με τον αλλο που ειχα.
Νιωθω οτι ανασαινω διαφορετικα ενα βαρος εφυγε και σαν να το αισθανθηκαν και οι αλλοι που με ξερουν αρχιζουν και με αναζητουν.
Μονο ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους....
- 21-04-2018, 07:50 #62
21-04-2018, 12:53 #63
Για να ειναι ενασ ασθενησ αναλαφροσ πρεπει να ρυθμιζει το προβλημα του καλα κ να μπορει να δει περα απο αυτο δηλαδη εσυ εισαι μια φυσιολογικη κοπελα σε απασχολουν αλλα πραγματα εμασ αλλα σκεψου οτι δε βγαινουμε στα κλαμπ δεν παμε μπουζουκια εδω οι περισσοτεροι διαβαζουν βιβλια βλεπουν ταινιεσ τετοια εγω που ημουν απο την αλανα μεχρι την καφετερια φτανω κ λεω ιστοριεσ εχω κ να δηιγηθω μου τυχαν πολλα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
21-04-2018, 14:56 #64
Εγω εκεινον δεν τον εβλεπα σαν ασθενη.
Με αυτη τη σχεση αλλαξαν ολα στη ζωη μου. Ηρθαν τα πανω κατω και κυριως η σχεση με τη φιλη μου που τη θεωρουσα ακλονητη.
Σε κλαμπ δεν παω ποτε δεν μου αρεσαν
21-04-2018, 15:43 #65
Τιποτα δεν ειναι δεδομενο
21-04-2018, 17:10 #66
Πολυ σωστα!
21-04-2018, 17:18 #67
Εγω ασ πουμε τουσ εβγαλα ολουσ αχρηστουσ κ με κανουν βασανιστηρια μην εκπλαγεισ αμα γινω ζητιανοσ η πεθανω στα φρυδια μου τον στρατηγο αχρηστο τον εβγαλα
21-04-2018, 17:30 #68
Ειμαι τριαντα πεντε τριαντα χρονια τουσ λεω ποσο βαθεια ειναι η φιλια κ η αγαπη κ με ειχαν για κωλοπαιδο καλα να παθουν τα μαλακισμενα ολα
21-04-2018, 17:34 #69
Κι αμα θεσ να μαθεισ στην κορη μου εδωσα το μυαλο να βγαλει εκατομυρια ευρω
21-04-2018, 17:44 #70
Καπου σε χανω....ποιος ειναι ο στρατηγος?
21-04-2018, 17:47 #71
Δε χρειαζεται να καταλαβεισ πρεπει να ξερεισ τη ζωη μου η κορη μου ξερει αυτο φτανει
21-04-2018, 23:34 #72
Caba σε νοιώθω σε πολλά που λες, εδώ στην Ελλάδα είναι δύσκολο να αποδεχθούν ότι κάποιος μπορεί να θέλει να χαράξει το δικό του μονοπάτι κι ότι δεν είναι προτεραιότητα ή επιθυμία για όλους γάμος, παιδιά, νοικοκυριό. Συχνά είναι δύσκολο να διατηρήσεις και τις φιλίες σου ακέραιες όταν οι άλλοι μπαίνουν σε αυτή την φάση κι εσύ είσαι αλλού. Θέλω να σε ρωτήσω όμως, είναι αυτή η κοπέλα η μοναδική σου φίλη; Άλλους στενούς φίλους ή έστω παρέες πιο κοντά στον τρόπο σκέψης σου δεν έχεις; Αυτή την εντύπωση μου δίνεις και ίσως γι'αυτό να σου στοιχίζει τόσο η συμπεριφορά της. Σκέψου όμως...Μήπως είχατε ήδη απομακρυνθεί αρκετά με την κοπέλα απλά χρειάστηκε ένα ισχυρό σοκ σαν αυτό για να το συνειδητοποιήσεις; Ήδη εδώ και χρόνια σου δεν σου φέρθηκε ωραία όταν σου έκρυψε την δυσπλασία του παιδιού, γιατί περίμενες να σου φερθεί ωραία τώρα; Εμένα μου κάνει ότι ακόμα κι αν δεν έχει κακές προθέσεις, βρίσκεται σε εντελώς άλλο μήκος κύματος.
Η φιλία είναι ένα υπέροχο πράγμα και κατά την γνώμη μου δεν είναι κάτι το γραμμικό, μπορεί να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο πάλι όπως το βλέπω εγώ, καθώς περνάνε τα χρόνια συχνά κάποιες φιλίες μπαίνουν σε κουτάκια. Με την Φ ταυτίζεσαι στα γκομενικά, με τον Χ μιλάς για τα εργασιακά, με την Ψ πας μαζί ταξίδια, με τον Ω έχεις κοινά βιώματα από τα φοιτητικά χρόνια και τον βλέπεις μια στο τόσο και πάει λέγοντας. Με πολλούς κόβεις επαφές ή βλέπεις ότι πλέον δεν έχετε κάτι κοινό όσο κι αν προσπαθείτε να διατηρήσετε αυτό που είχατε παλιά.
Συμβουλή μου είναι να κόψεις τις επαφές με αυτή την κοπέλα για ένα διάστημα και ο χρόνος θα δείξει αν θα βρεθούν κάποιες ισορροπίες ή αν η φιλία χάλασε οριστικά. Πάντως τώρα μην το αναλύεις και πολύ, δεν έχει νόημα.
22-04-2018, 03:06 #73
Η σονια πιστεύω έδωσε την πιο μεστη απάντηση. Ειδικά αυτό που λέει στην τελευταία παράγραφο. Κοίτα λοιπόν να ηρεμήσεις και όλα θα πάνε καλά.
22-04-2018, 10:22 #74
Εχω φιλους και φιλες αλλα ολοι εχουν ή παντρευτει με παιδια ή παντρευτει χωρις παιδια. Αυτοι που ταιριαζουν με τον δικο μου τροπο σκεψης δυστυχως δεν μενουν ελλαδα. Οποτε με τους υπολοιπους πρεπει παντα εγω να υποχωρω, παντα εγω να πηγαινω, δεν μετακινουνται αυτοι που εχουν παιδια.... και αυτοι θελουν να λεω τις ιστοριες μου....με εχει κουρασει αυτο. Προτιμω πια μονη μου.
Με τη φιλη μου ειχαμε απομακρυνθει. Εγω το εβλεπα ξεκαθαρα. Στα μηνυματα ομως που ανταλλαξαμε της το ειπα και εξαγριωθηκε. Μου ειπε πραγματα πολυ σκληρα, μου εδωσε διαφορους χαρακτηρισμους, εγω δεν το εκανα ποτε αυτο, εριξε ολο το φταιξιμο σε εμενα....τελος παντων εχω καταλαβει οτι μονη μου πρεπει να προχωρησω.
Το σημαντικο ειναι οτι νιωθω παλι καλα. Τωρα περναει ο χρονος ευχαριστα.
22-04-2018, 10:34 #75
Ποιος ξερει τι ζορια ζει κι η φιλη σου με το επιβαρυμενο της προγραμμα με ενα μωρο.
Ξερεις, μερικες φορες τα ατομα που αποκτουν τετοιες υποχρεωσεις (μωρα) χωρις να εχουν μεγαλη οικονομικη ανεση, οποτε φορτωνονται παρα πολλες δουλειες για να τα βγαλουν περα κι ειναι μονιμα κουρασμενοι, φερονται και λιγο εκδικητικα στα ατομα που ζουν χαλαρα χωρις υποχρεωσεις. Λες και φταινε εκεινοι για το ζορι τους και πρεπει καπως να πληρωσουν.Λες και δεν ειχαν κι οι ιδιοι την επιλογη να μεινουν χωρις τις υποχρεωσεις ενος παιδιου. Την ειχαν. Αλλα δεν θελουν αυτο.
Τα θελουν ΟΛΑ .ε σορι αλλα σπανια γινεται αυτο.
Το ζορι αυτο το επέλεξαν ομως. Τους δινει την μεγαλη χαρα της αποκτησης παιδιων και τους παιρνει αλλες μεγαλες χαρες που εχουν να κανουν με προσωπικο χρονο και επιλογες.
Τι να κανουμε τωρα; λιγοι μπορουν να τα εχουν ολα και ολως περιέργως ειναι σχεδον παντα οι πολυ πλούσιοι...
Για να επανέλθουμε, δεν δικαιολογω την φιλη που σου εκρυψε το προβλημα του πρωην σου.
Νομιζω ομως οτι πρεπει να στραφεις σε ατομα που να ταιριαζει περισσότερο η ζωη σας . Νομιζω μαλιστα οτι επρεπε να απομακρυνθεις απο αυτην την φιλη πριν φτασετε σε αδιεξοδα. Ισως αργοτερα οταν ξαναβρει τις ισορροπιες της η οταν μεγαλωσουν τα παιδια της και ξαναβρει τον προσωπικο της χρονο να υπηρχε περιθωριο να ξαναβρεθειτε αν δεν ειχατε φτασει τωρα σε αδιέξοδο.