Φοβάμαι να βγω απο το σπίτι μου μήπως συναντήσω τους γείτονες. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54
    Senior Member
    Ναι βρε η Άντα είμαι ..

Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Δεν παίζει να κάνω λάθος αλλά 3 μην.κ το ξεκλείδωνεις

Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    καλημερα.
    εχεις το δικιο με το μερος σου. αστους να χτυπιουνται. δεν χρειαζεται να τους μιλας, αλλα μην κλεινεσαι και μεσα. να βγαινεις κανονικα κι αν τους συναντησεις μην τους μιλας καθολου. εκεινοι πρεπει να ντρεπονται, οχι εσυ.

Καλημέρα.
    Δυστυχώς έχουν τόσο μεγάλο θράσος κάποιοι άνθρωποι. Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι που λέει και η παροιμία. ΤΟ ξέρω ότι έχω δίκαιο αλλά αυτοί συνωμοτούν και εγώ μη έχοντας κάποιον σύμμαχο στη πολυκατοικία νιώθω απροστάτευτη απο τα άγρια ζώα που ζούνε εδώ.

Banned
    Σε τέτοιες περιπτώσεις με μπαχαλακιδες γείτονες πάντα αυτοί είναι που τα χουν καλά μεταξύ τους και ο φυσιολογικός είναι που βγαίνει και κακός στο τέλος. Το κακό είναι ότι και σε ακραία μέτρα να έφτανες πχ να έφευγες από εκεί δεν ξέρεις τι μπορεί να συναντήσεις όπου αλλού πας. Γενικότερα ο κόσμος έχει ξεφύγει πλέον και δεν βγάζεις άκρη. Καλύτερα να έβρισκες καμία μονοκατοικία και συνάμα την ηρεμία σου. Όσο για το θέμα δουλειά άστα να πάνε. Σε καταλαβαίνω. Μακάρι σύντομα να κάτσει κάτι, γιατί..

To σκέφτηκα κι εγώ πολλές φορές, μάλλον συνέχεια το σκέφτομαι θα έλεγα ότι αν φύγω απο εδώ ποιος ξέρει τι γείτονες θα μου τύχουν, μπορεί να είναι και πολύ χειρότερα τα πράγματα, τύχη είναι σε ποιους θα πέσεις. Απλά μονοκατοικία είναι και πιο ακριβή και αν βρώ θα είναι καμια παλιά και πληρώνω πολλά στη θέρμανση.
    Ευχαριστώ πολύ, κι εγώ το ελπίζω γιατί είναι καιρός τώρα που κάθομαι και αυτό τα επιβαρύνει όλα.

Banned
    Αυτό σκεφτόμουν. Ότι ίσως επειδή δεν δουλεύεις όλο αυτό σε επηρεάζει περισσότερο και σου φαίνεται χειρότερο, καθώς μέσα σου νοιώθεις ενδεχομένως να μην μπορείς να καταφέρεις τίποτα επειδή δεν δουλεύεις. Επίσης, δημιουργούνται κι άλλα νεύρα επειδή δεν δουλεύεις και τη βγάζεις μόνη σε ένα σπίτι όλη μέρα, οπότε και η συμπεριφορά των γειτονων σου φαίνεται ακόμη περισσότερο ενοχλητική από όσο θα ήταν σε περίπτωση που δουλευες και ήσουν καλά με αυτό ή πχ ήσουν κουρασμένη από τη δουλειά οπότε έμενες για λίγες ώρες σπίτι ας πούμε.

Senior Member
    Κουκλα εμενα στη γειτονια μου παραμιλανε χωρισ να ειναι τρελλοι αν νομιζεισ οτι δεν περνασ καλα ελα απο εδω να ακουσεισ μπινελικια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αγχωμένη πάντως να μη ντρέπεσαι καθόλου, αυτοί να ντρέπονται που είναι γαϊδούρια. Να κάνουμε παρέα βρε αδερφέ κανένα προβλημα

Senior Member
    Πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις δίχως φοβο.το πρόβλημα ειναι δικο τους κ όχι δικό σου. Τέτοιους ανθρώπους θα συναντάς συχνα. Προσπαθησε να μην επιρρεαζεσαι. Ακομα κ σπιτι να αλλαζες ολο και κάποια σύγκρουση θα ειχες στο μέλλον.. Αυτα συμβαίνουν στις γειτονιες.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Καποια στιγμή τα γαϊδούρια θα πρέπει να σέβονται οτι δεν ειναι μονα τους στη πολυκατοικία. Καθόλου να μη ντρέπεσαι για τη παρατήρηση που έκανες.. Έπρεπε δλδ να χάνεις τον ύπνο σου επειδή αυτοι δε σέβονται; και να τους πετύχεις και τι εγινε; αγνοησε τους. Μη κανεις το λαθος να επιτεθείς φραστικα και φας μήνυση. Δε ξερεις ποσο μπορεί να το τραβήξει ο καθενας. Θα σε συμβούλευα σε επόμενη παρενόχληση, ειτε σε ώρες κοινής ησυχίας ειτε σε ύβρις προς το πρόσωπό σου να απευθυνθείς στην αστυνομία για να μάθουν με το ζορι να φέρονται σαν άνθρωποι.
    Χεστηκε η αστυνομια. Εκτος αν εχει κανα γνωστο.

Senior Member
    Νηματοθετρια εβλεπες το Νομαντς; Θυμασαι μια Αλβανεζα που στις ατομικες δοκιμασιες κοιταζε το συμπαιχτη της στα ματια με κακια; Ετσι πρεπει να κανεις κι εσυ. Να φουσκωνεις να πηγαινεις κοντα τους και να τους κοιτας στα ματια με κακια. Ενταξει θα μου πεις δε μπορω να το κανω αυτο. Στη ζουγκλα νικαει ο δυνατος. Ο αδυναμος παιρνει δρομο.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Σήμερα βγήκα για έναν καφέ και μπορώ να πω πως σκεφτόμουν όλα όσα μου γράψατε και είχα καλύτερη διάθεση. Ελπίζω να μην είναι παροδικό και σιγά σιγά να τους αντιμετωπίζω.
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις δίχως φοβο.το πρόβλημα ειναι δικο τους κ όχι δικό σου. Τέτοιους ανθρώπους θα συναντάς συχνα. Προσπαθησε να μην επιρρεαζεσαι. Ακομα κ σπιτι να αλλαζες ολο και κάποια σύγκρουση θα ειχες στο μέλλον.. Αυτα συμβαίνουν στις γειτονιες.
    Δεν είχα τύχει ποτέ σε τέτοια γειτονιά και τόσο κακούς γείτονες. Τι να πω όλα για κάποιον λόγο να γίνονται;

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Χεστηκε η αστυνομια. Εκτος αν εχει κανα γνωστο.
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Νηματοθετρια εβλεπες το Νομαντς; Θυμασαι μια Αλβανεζα που στις ατομικες δοκιμασιες κοιταζε το συμπαιχτη της στα ματια με κακια; Ετσι πρεπει να κανεις κι εσυ. Να φουσκωνεις να πηγαινεις κοντα τους και να τους κοιτας στα ματια με κακια. Ενταξει θα μου πεις δε μπορω να το κανω αυτο. Στη ζουγκλα νικαει ο δυνατος. Ο αδυναμος παιρνει δρομο.
    Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Δεν ασχολείται καν. Μια φορά που με είχαν κλείσει μέσα στο πάρκινγκ καταχείμωνο και δεν μπορούσα να βγω η αστυνομία ήρθε μετά απο 2 ώρες, όχι που θα ασχοληθούν. Σου λένε το κλασσικό κάνε μήνυση αμα θέλεις. Δεν αξίζουν δεκάρα όχι να πληρώνω μηνύσεις και δικηγόρους.
    Έβλεπα λίγο Νόμαντς αλλά δεν κατάλαβα ποια λες. Πάντως αν δεν το'χεις μέσα σου δεν μπορείς να το αποκτήσεις αυτό το δολοφονικό βλέμμα, κι εγώ δεν το έχω να κοιτάω με κακία τον άλλο. Δεν μου βγαίνει.
    Το κακό είναι ότι αντί να πείσουμε τους άλλου να αλλάξουν προς το καλύτερο, αναγκαζόμαστε να πέσουμε εμείς να γίνουμε ίδιοι με αυτούς για να επιβιώσουμε. Αυτό με τρομάζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αγχωμένη View Post
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Σήμερα βγήκα για έναν καφέ και μπορώ να πω πως σκεφτόμουν όλα όσα μου γράψατε και είχα καλύτερη διάθεση. Ελπίζω να μην είναι παροδικό και σιγά σιγά να τους αντιμετωπίζω.

Δεν είχα τύχει ποτέ σε τέτοια γειτονιά και τόσο κακούς γείτονες. Τι να πω όλα για κάποιον λόγο να γίνονται;

Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Δεν ασχολείται καν. Μια φορά που με είχαν κλείσει μέσα στο πάρκινγκ καταχείμωνο και δεν μπορούσα να βγω η αστυνομία ήρθε μετά απο 2 ώρες, όχι που θα ασχοληθούν. Σου λένε το κλασσικό κάνε μήνυση αμα θέλεις. Δεν αξίζουν δεκάρα όχι να πληρώνω μηνύσεις και δικηγόρους.
    Έβλεπα λίγο Νόμαντς αλλά δεν κατάλαβα ποια λες. Πάντως αν δεν το'χεις μέσα σου δεν μπορείς να το αποκτήσεις αυτό το δολοφονικό βλέμμα, κι εγώ δεν το έχω να κοιτάω με κακία τον άλλο. Δεν μου βγαίνει.
    Το κακό είναι ότι αντί να πείσουμε τους άλλου να αλλάξουν προς το καλύτερο, αναγκαζόμαστε να πέσουμε εμείς να γίνουμε ίδιοι με αυτούς για να επιβιώσουμε. Αυτό με τρομάζει.
    Παντου θα υπάρχουν γαϊδούρια που δε σέβονται. Γραψτους
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Γενικά με τις απαντήσεις που πήρα οφείλω να ομολογήσω ότι μου δώσατε θάρρος. Βγήκα και χθες και προχθές και προσπάθησα να μην με ενδιαφέρει αν δω κάποιον. Νιώθω καλύτερα και δεν το σκέφτομαι τόσο.
    Το θέμα είναι ότι δυο μέρες τώρα άρχισαν να ξανα κάνουν φασαρία (λέτε να διαβάζουν το φόρουμ και να με κατάλαβαν; ) δε νομίζω, αλλά χθες έσερναν έπιπλα 2 τα ξημερώματα. Αυτοί πρέπει να ντρέπονται και όχι εγώ, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν έχουν τσίπα και αίσθημα ντροπής.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast