ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 898
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 898 of 1380 FirstFirst ... 398798848888896897898899900908948998 ... LastLast
Results 13,456 to 13,470 of 20693
    Senior Member
    Χαλκιδικη φυγαμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    kι ο δικος μου ο γατος ανεβαιναι στο στηθος μου , οντας ξαπλα , και επιανε δουλεια γλυφοντας με στο λαιμο , και διαβασα οτι αυτο σημαινει οτι σε θεωρει δικοτου ανθρωπο, δλδ του συναφιουτου ...........οσο για το ' απολυτος ' χαλαω γω χατηρι ? οχι βεβαια , αποσυρω τον χαρκακτηρισμο ' σκουπιδια ' , μην θιξω και καποιον που παρακολουθει αυτα που δεν παρακολουθω εγω , αλλα εχω ενα ιδιωμα οταν βλεπω εργα , παντα βλεπω μονο εργα με ηθοποιους της αρεσκειας μου , οχι τοσο το εργο , αλλα τον ηθοποιο.( μπορει να δω εναεργο και 100 φορες , οπως Νονος 1-2-3 , η εργα με τονμ Αλ Πατσινο ), που συνηθως δεν αρεσουν σε γυναικες , εκτος της Ναταλιας ( !.) .....βεβαια υπαρχουν καλες τανιες που δεν εχουν ηθοποιους της αρεσκειας μου οπως το million dollar baby , requiem for a dream , που θα τα δω μερικες φορε μονον ..............αλλα πιστευεω οτι αλλα τα γουστα ενος αντρα , ιδιως της παλαιας γενιας , και αλλα τα γουστα μιας νεας κοπελας ......το χασμα γενεων ειναι πραματικο ..... σηριαλ Ελληνικα δεν εβλεπα ουτε μικρος ..... ουτε Ελληνικη μουσικη ακουγα ποτέ .... αλλα δεν ειναι σκουπιδια ....θριλλερ ποτε δεν εβλεπα ..... μαρεσουν τα εργα με την ' καλυμμενη βια ' .......τυπου Νονος .....
    Α, ναι, ε; Καλό αυτό, το να με θεωρεί δικός της άνθρωπο...

Κατάλαβα για τις ταινίες... Εγώ έχω δει πολλές φορές το "Όσα παίρνει ο άνεμος"... Από το "Νονό" είχα δει μια σκηνή και ταράχτηκα οπότε δεν είδα το υπόλοιπο (το είχε στην τηλεόραση και το πέτυχα τυχαία)...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Nα σου ζήσει Κύκνε το νέο γατάκι!
    Θα σου κάνει καλό να έχεις ξανά ένα κατοικίδιο

Εγω είμαι έξαλλη με τους γάτους της γειτονιάς. Γέννησε μια γάτα στην αυλή και της τα πνίξανε όλα τα μικρά
    Σ' ευχαριστώ Ελισάβετ!

Μου κάνει ήδη καλό, μου δίνει αγάπη και μου κρατάει συντροφιά... Χώρια που επειδή ζούσα με γάτες από μικρό κοριτσάκι δεν μπορούσα να συνηθίσω χωρίς καμία μετά το θάνατο του Τζέρυ...

Πω πω, πολύ κρίμα για τα μωράκια και τη μαμά τους... Το έχω ξανακούσει ότι το κάνουν αυτό τα αρσενικά... Δεν είναι στειρωμένα;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τι κάνεις Μακ;
    Μόνο στους άντρες αρέσει ο Νονός; Νόμιζα πως δεν υπήρχε άνθρωπος να μην ενθουσιάστηκε με αυτές τις ταινίες!
    Σε αυτήν την τριλογία,υπάρχει τεράστιο δίλημμα ανάμεσα στο 1 και το 2,ποιό είναι καλύτερο δηλαδή.
    Το 3 δεν μου άρεσε ποτέ.

Senior Member
    Κορη μου αν δεν καταλαβεσ https://youtu.be/_tfygI_TSEw

Senior Member
    Γυναικεσ με πασοκ
    https://youtu.be/l5aZJBLAu1E

Senior Member
    Γυναικεσ με συριζα
    https://youtu.be/R10qTLfwm8E

Senior Member
    Πωσ φτασαμε εδω
    https://youtu.be/jUQFcBNbkJg

Senior Member
    Δηλαδη επι πασοκ ηταν χοντρεσ κ τουσ ειχαν τρεισ τρεισ επι συριζα ειναι πανεμορφεσ με φωνη νταλικερη κ καποιεσ ονειρευονται κηδειεσ πωσ φτασαμε μεχρι εκει οποιοσ θελει να κανουμε μια συζητηση καφενειου

Senior Member
    Κοινωνικα φαινομενα ειναι αυτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σ' ευχαριστώ Ελισάβετ!

Μου κάνει ήδη καλό, μου δίνει αγάπη και μου κρατάει συντροφιά... Χώρια που επειδή ζούσα με γάτες από μικρό κοριτσάκι δεν μπορούσα να συνηθίσω χωρίς καμία μετά το θάνατο του Τζέρυ...

Πω πω, πολύ κρίμα για τα μωράκια και τη μαμά τους... Το έχω ξανακούσει ότι το κάνουν αυτό τα αρσενικά... Δεν είναι στειρωμένα;
    Εγω ψηφιζω το δευτερο μερος ως καλυτερη ταινια. Τα φλασμπακ με ξετρελαινουν

Λαθος παραθεση .χαχαχ Για την ταινια Νονος πηγαινε... σορρυυυυυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σ' ευχαριστώ Ελισάβετ!

Δεν είναι στειρωμένα, ειναι της γειτονιάς που γυρνάνε ελεύθερα. Και ρε γαμώτο αν ήταν λίγο πιο ήμερη η γάτα θα την έπιανα να την έβαζα στην αποθήκη με τα μικρά της για να γλιτώσουν αλλά είναι λίγο άγρια και δεν άφηνε να πλησιάσω. Δεν της άφησαν ούτε ένα της κακομοίρας. Το κάνουν υποτίθεται για να μην γεννηθεί άλλο αρσενικό στην γειτονιά.... αρσενικά...σε όλα τα είδη ίδιοι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Σε αυτήν την τριλογία,υπάρχει τεράστιο δίλημμα ανάμεσα στο 1 και το 2,ποιό είναι καλύτερο δηλαδή.
    Το 3 δεν μου άρεσε ποτέ.
    Εμένα και τα τρία μου άρεσαν με διαφορά όμως το 1 και το 2 περισσότερο. Καταπληκτική ταινία τι να λέμε τώρα...

Senior Member
    Δεν είναι στειρωμένα, ειναι της γειτονιάς που γυρνάνε ελεύθερα. Και ρε γαμώτο αν ήταν λίγο πιο ήμερη η γάτα θα την έπιανα να την έβαζα στην αποθήκη με τα μικρά της για να γλιτώσουν αλλά είναι λίγο άγρια και δεν άφηνε να πλησιάσω. Δεν της άφησαν ούτε ένα της κακομοίρας. Το κάνουν υποτίθεται για να μην γεννηθεί άλλο αρσενικό στην γειτονιά.... αρσενικά...σε όλα τα είδη ίδιοι!
    Τι να πω ρε παιδί μου... Ανάθεμα την κυριαρχικότητα τους! Την καημένη και τα καημένα... Μπορεί και να έχει πάθει σοκ η γάτα τώρα, έχω δει μάνα γάτα που το παιδί της το σκότωσε αυτοκίνητο μπροστά μου και πήγε από πάνω του και νιαούριζε... Άσε που μπορεί να πετρώσει το στήθος της επειδή δεν θα θηλάσει...

Senior Member