Results 106 to 116 of 116
-
30-04-2018, 10:42 #106
Προσωπικά νομίζω το πάτε πολύ μακριά. Αν κρίνω από το ...96 στο nickname της κοπέλας, μάλλον είναι 22 χρονών και ο φίλος της νεαρός επίσης. Εγώ νομίζω ότι απλά ο άνθρωπος θέλει να πειραματιστεί στο σεξ και δεν σημαίνει ότι την έχει για πλάκα όπως είπαν μερικοί, ούτε όμως και έχει δεσμευτεί λες και το πάνε για γάμο. Απλά σε 2 χρόνια σχέση, πιθανόν χωρίς πολλές προηγούμενες σεξουαλικές εμπειρίες, πλέον έχει αισθανθεί άνετα να ζητήσει από την κοπέλα να κάνουν καινούρια πράγματα και να δοκιμάσουν κάποιες φαντασιώσεις που έχει στο μυαλό του.
Από εκεί και πέρα απάντησα έτσι στο πρώτο μήνυμα διότι είναι σαν η κοπέλα να μεταθέτει αλλού τις αποφάσεις για το πως λειτουργεί στην σχέση της. Αν δηλαδή λάβαινε απαντήσεις ότι "ναι, είναι φυσιολογικό αυτό, όλοι το κάνουν" τότε θα το σκεφτόταν να κάνει κάτι παρά την θέλησή της επειδή το κάνουν όλοι; Αυτά τα πράγματα είναι πολύ προσωπικά και βρίσκω απόλυτο τον τρόπο που απαντήσαν ορισμένοι. Απλά η άποψη μου.
- 30-04-2018, 10:43 #107
Εγώ υποθέτω πως μόλις της πρότεινε γυναίκα εκείνη αρνήθηκε μεν, αλλά πάλι χωρίς να είναι σαφής για το τι θέλει. Αν του είχε ξεκαθαρίσει το πώς βλέπει την σχέση τους γενικότερα και το θέμα σεξ, εκείνος ακόμα κι αν ήταν μπαι, γκει ή οτι αλλο δεν θα είχε τολμήσει να προτείνει κάτι άλλο. Το πιο πιθανό είναι η συζήτηση που έγινε τότε να περιορίστηκε στο θέμα της σεξουαλικότητας της κοπέλας (οτι δεν ήθελε άλλη γυναίκα στο κρεβάτι τους) ή σε θέμα ζήλιας (δεν αντέχω να σε δω με άλλη γυναίκα). Αν όντως ειπώθηκαν αυτά στην κουβέντα τους (ας μας πει η θεματοθέτρια, εγώ απλά υποθέσεις κάνω) το βρίσκω πολύ αναμενόμενο μετά να της προτείνει άντρα χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι γκει.
Το να ξεκίνησε από γυναίκα και να επέμενε και τόσο που από ότι είπε η θεματοθέτρια κόντεψαν να χωρίσουν τότε, με απώτερο σκοπό τον άντρα τελικά, δεν το αποκλείω, αλλά για να είμαι ειλικρινής το βρίσκω πολύπλοκη σκέψη για άντρα.
30-04-2018, 10:47 #108
αλλο ενα περιεργο, ειναι οτι μας ειπε οτι ο φιλος της ειναι αρκετα μεγαλυτερος της (δεν ξερω ποιος μοιαζει αρκετα μεγαλυτερος για εκεινη) κι ωστοσο δεν ειχε κανει σεξ με γυναικα....
ειναι λιγο περιεργο μολις ξεκινησε το σεξ να αρχισε να ασχολειται με παρτουζες, λες και τα βαρεθηκε ολα και δενε χει με τι να κ,/,.,../σει.
κανονικα θα επρεπε τα πρωτα 5 χρονια να ειναι σε εκσταση και μονο που την ακουμπαει...
να σου θυμισω επισης, οτι τοπυς "πειραματισμους" τους ζηταει απο την αρχη της σχεσης, δεν τους θυμηθηκε ξαφνικα.
εξακολουθω να βρισκω υποπτη την επιμονη να θελει να φερει τον κολλητο του στο κρεβατι τους, οπως εξακολουθω να πιστευω οτι δεν ειναιε ρωτευμενος μαζι της (αλλα ισως με τον φιλο του)
συμφωνω οτι μερικοι απανταμε απολυτα. αυτο δεν μας κανει λαθος, ομως ;)
30-04-2018, 10:51 #109
Δεν το είχα δει αυτό για τον φίλο της. Και πάλι δεν μου κάνει πάντως εντύπωση κάποιος χωρίς προηγούμενες εμπειρίες να θέλει να τα κάνει όλα μόλις του δοθεί ευκαιρία.
Λάθος ή σωστό, μέσα από μία οθόνη υποθέσεις κάνουμε... Το ποιος είναι σωστός ή λάθος, θα δείξει αν μας πει η κοπέλα μελλοντικά : )
30-04-2018, 11:00 #110
δεν χρειαζεται να επεμενε πολυ για να σκοτωθουν.. μπορει να ειχε μια πολυ εντονη αντιδραση και μονο που το ακουσε.
μα αν ειναι γκει, ο ΜΟΝΟΣ λογος που ειναι μαζι της, ειναι για να οδηγησει τα πραγματα στον κολλητο, οποτε ενα καλο τεστ θα ηταν να του το ξεκοψει πραγματικα για να δει αν θα παραμεινει το ενδιαφερον του για την σχεση.
απο την αλλη, κατι που δεν θυμαμαι να συζητηθηκε, ειναι το ποσο καυτο/ικανοποιητικο, ειναι το σεξ εμταξυ τους, εντελει, επρα απο τις απαιτησεις και τις διαφωνιες.
υπαρχει ποθος και παθος εκατερωθεν, η ειναι χλιαρη η φαση? ΒΑΣΙΚΟ θεμα.
30-04-2018, 11:30 #111
ΜΟυ φαίνεται πολύ απίθανο το σενάριο.
Είναι ένας κρυφογκέι που γουστάρει τον φίλο του. Τα φτιάχνει με μια κοπέλα με την οποία μένει 2 χρόνια σχεδόν, και της προτείνει να φέρουν γυναίκα. Δυσκολεύεται ήδη με την μία (γιατί αν είναι γκει, δυσκολεύεται, είναι κάτι που το κάνει αναγκαστικά) και ρισκάρει να βρεθεί ξαφνικά με δύο γυναίκες στο κρεβάτι του! Κι αντε πες είχε προβλέψει ότι εκείνη θα αρνηθεί και επανέρχεται προτείνοντας τον φίλο του. Μα τι έχει να κερδίσει; Αντε και δέχτηκε η κοπέλα και κάνανε το τριο με τον φίλο του, τι έχει να κερδίσει; Αν ο φίλος του δεν είναι γκει, δεν θα δεχτεί ούτε να τον ακουμπήσει κατά τη διάρκεια του σεξ κι αν το κάνει θα κινδυνεύσει να φάει καμιά μπουνιά και να τον πάρουν όλοι χαμπάρι. Κι όλα αυτά επειδή είναι γκει; Θα μπορούσε να έχει παράλληλες σχέσεις με άντρες και να έχει και την κοπέλα για ξεκάρφωμα κι όλα οκ.
Συνήθως οι γκει που αναγκάζονται να μπουν σε μια ετερόφυλη σχέση με σκοπό την κάλυψη κρατάνε χαμηλό προφιλ στο σεξ με την κοπέλα τους ακριβώς επειδή είναι κάτι που δεν τους ευχαριστεί. Όσες περιπτώσεις γκει γνωρίζω που έκαναν σχέση με γυναίκα ήταν συνήθως μια σχέση περισσότερο συναισθηματική, κι όχι σεξουαλική, επέλεγαν και τέτοιες γυναίκες έτσι κι αλλιώς. Κοπέλες χαμηλού προφιλ με λίγες έως καθόλου εμπειρίες, συντηρητικές στο θέμα σεξ ώστε να ούτε να κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν ούτε να έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από εκείνους και σταδιακά το σεξ σχεδόν εξαφανιζόταν από την σχέση. Εδώ η θεματοθέτρια μας είπε οτι του έδινε εντελώς άλλη εικόνα για τον εαυτό της, οτι είναι πολύ ανοιχτή κτλ. Ένας γκει δεν θα διάλεγε ποτέ μια τέτοια κοπέλα για κάλυψη. Τέτοια κοπέλα θα την διάλεγε κάποιος που απλά ήθελε εμπειρίες. Και ειδικά εφόσον ήταν παρθένος πριν, είναι πολύ λογικό να έπεσε με τα μούτρα.
30-04-2018, 12:14 #112
Δεν νομιζω κατι τετοιο να ισχυει.
Μαλλον πιο πολυ θελει να κανουν σεξ μαζι της και οι δυο και μετα να της πει "αφου καναμε με τριο με εναν αλλο αντρα ας κανουμε τωρα και με μια γυναίκα" Προσωπικα αν δεν ημουν ερωτευμενος με την κοπέλα μου και ημουν πιο καθικι απο οτι ειμαι αυτο θα έκανα....Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
30-04-2018, 12:23 #113
απιθανο, βγαλμενο απ την ζωη...
γειτονισα στο πατρικο μου, τον παντρευτηκε μικρη, κοντα στα 20 , γιατι θελει να εισαι και απειρη για να μην καταλαβαινεις οτι ο αλλος ειναι γκει. ΕΙΧΑΝ σεξουαλικη ζωη, απλα δεν τηαν ερωτευμενος μαζι της γιατι ερωτευοταν ανδρες ο τυπος...
ηταν παντρεμενοι 15 χρονια οταν η κοπελα καταλαβε οτι ειναι γκει και τον χωρισε.
εκεινος ειχε την εικονα του μετροσεξουαλ. δλδ πολυ προσεγμενος, στο οριο να σκεφτεις οτι ειναι γκει, αλλα με τπτ δεν το ορκιζοσουν.
οι αλλοι τον πετυχαιναν να φιλιεται με ανδρα κατω απο το σπιτι κι εκεινη πετουσε αετο 15 χρονια.
αλλη, γνωστη μου, μεγαλης ηλικιας. ερωτευτηκε γκει, πηγαινε μαζι του σε τριο με τον ξαδερφο του!!!! μονο γιατι παραμυθιαζοταν οτι την γουσταρε και θα κατεληγε μαζι της. τελικα ακτεληξε σε ακτι ταξιτζηδες αυτος, μιας και η ομοφυλοφιλια δεν ειναι γριππη για να του επρασει...
την ειχε για να σεξουαλιζεται με τον ξαδερφο με τον φερετζε του στρειτ. αρραβωνιασμενος παρακαλω, με δευτερη χαζη, που δεν ηξερε ουτε για την πρωτη χαζη, ουτε για τους ανδρες....
καλα, πρωτη φορα ακους, οτι οι γκει που δεν μπορουν να εχουν καποιους στρειτ, τους φερνουν σαν δολωμα γυναικες να πηδανε για να τους πλησιαζουν γυμνους και να σεξουαλιζονται μαζι τους?
τωρα δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες, αλλα με αναγκαζεις....
για βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει.
σε ενα κρεβατι με 3, εχεις την εντυπωση οτι ο δικος της μονο κοιταει?...
και φυσικα αν ο αλλος ειναισ τρειτ, δεν θα κατσει και να τον μπιπ, αλλα ολο και ακτι θα κανουν μαζι...
πρωτα απ ολα ειναι 1 χρονο μαζι, οχι 2.
δευτερον αυτα τα ξεκινησε με το καλημερα, ΟΧΙ μετα τον (ενα) χρονο.
τριτον, δεν ειχε παει με γυναικες ( helloooo!!!!)
Τεταρτον ειναι αρκετα μεγαλυτερος, αρα το λιγοτερο 26...
30-04-2018, 12:31 #114
Δεν λεω πως το σεναριο αυτο δεν ισχυει σε πολλες περιπτωσεις αλλα δεν ειναι κανόνας. Μπορει να ανοικει σε αυτους που τους ερεθιζει να πηγαινει η γυναικα τους με αλλους. Μπορει να ειναι αυτο που είπα πιο πριν πως προσπαθει να την εκμεταλευτει για να κάνει σεξ με 2 γυναικες μετα
Παντως ενα ειναι σιγουρο. Αν ο φιλος του ειναι στρεητ δεν δεν θα κανει κατι μαζί του αν του κολλησει ακόμα και σε εκεινο το σημειο.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
30-04-2018, 12:47 #115
Σαν την πρώτη περίπτωση που λες γνωρίζω και εγώ δύο περιπτώσεις. Και οι δύο με κοπέλες μικρές, άπειρες, χαμηλών τόνων,εκείνοι με ένα στυλ σαν κι αυτό που περιγράφεις στα όρια του να σκεφτείς οτι μπορεί να είναι γκει. Στην μια περίπτωση τον πήρε χαμπάρι σχετικά νωρίς, στην αλλη τον παντρεύτηκε με δική του επιμονή από την αρχή σχεδόν της σχέσης και εγκυμοσύνη. Μετά τον γάμο το σεξ έγινε σχεδόν ανύπαρκτο και ο τύπος ήταν φανερό πως το μόνο που ήθελε ήταν να "αποκατασταθεί". Τελικά παρόλα τα σκηνικά εκείνη ακόμα κάνει τα στραβά μάτια.
Στα υπόλοιπα....όχι δεν είχα στο νου μου οτι απλά θα κοιτάει αλλά ας μη μπούμε σε λεπτομέρειες :)
Δεν είναι απαραίτητο πάντως να κάνουν οι δυο άντρες κάτι μεταξύ τους σε ένα τρίο. Εκεί μιλάμε σαφώς για την περίπτωση που λες, αλλά δεν είναι πάντα έτσι.
Τεσπα, υποθέσεις κάνουμε τώρα εμείς, η κοπέλα ξέρει καλύτερα τι συμβαίνει στην σχέση της. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως ο τύπος, διψασμένος όντας, βρήκε πρόσφορο έδαφος να δοκιμάσει τα πάντα μαζί της κι εκείνη τον μπέρδεψε με την εικόνα του εαυτού της που του παρουσίασε.
30-04-2018, 15:11 #116
αυτο ισχυει ετσι κι αλλιως.
μολις του ξεκαθαρισει τι θελει και τι δεν θελει, θα φανει ποσο ενδιαφερεται για εκεινη.
κι αλλοι ψαχνουν εμπειριες με γυναικες μονο επειδη δειχνουν προθυμες για ολα, αλλα αν δεν το παρουν αμεσα, την κοπανανε για καμια που γουσταρουν πραγματικα ...
υ.γ. καποιος στερημνεος γκει, στερημενος επειδη κρυβεται και δεν τολμαει φανερα, παιρνει πολλα απο τετοιες περιπτυξεις και μονο φαντασιωνομενος τα παραπανω που ΔΕΝ του προσφερει ο αλλος ανδρας. λεγε με και : απ τ ολοτελα, καλη κι η παναγιωταινα...