Προσπερματικά Και Γόνιμες Ημέρες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Να πω εγώ κάτι κι ας γίνω η σπαστικιά της παρέας; Με αυτά και με αυτά είμαστε από τις πρώτες χώρες στις εκτρώσεις (και από τις πρώτες χώρες που γίνονται βεβιασμένοι γάμοι λόγω ανεπιθύμητης/μη προγραμματισμένης εγκυμοσύνης θα πω εγώ)
    Ωραία, οι πιθανότητες είναι μικρές. Παίζεις με τις πιθανότητες σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα; Άσε που οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές υπο συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Να δουλεύει ο οργανισμός ρολόι κι ο δικός σου και ο δικός της ώστε αν μετράτε γόνιμες μέρες να είστε σίγουροι, να μην υπάρχει καμία περίπτωση να μην βγάλεις σπέρμα παρα στο πολύ τέλος, να είσαι 100% γκουρού και μαγκάιβερ και να ελέγχεις πάντα πότε πας προς κορύφωση και πάει λέγοντας.

Αλλά κι έτσι να είναι, πιο ακριβώς είναι το νόημα να κάνεις μισή πράξη χωρίς και να σταματάς να βάζεις προφυλακτικό μετά; Σου έχει εξηγήσει γιατί στο ζητάει αυτό; Για λόγους απόλαυσης ή τι; Εσύ το απολαμβάνεις έτσι; Συνήθως οι κοπέλες θέλουν να είναι καλυμμένες από αυτή την άποψη κι αυτή το ρισκάρει; Πέρα από την εγκυμοσύνη, δεν προστατεύεσαι ούτε από ΣΜΝ κι αυτό δεν είναι κάτι να το παίρνεις αψήφιστα. Επίσης ακόμα κι αν είστε πιστοί ο ένας στον άλλο, ρισκάρεις ένα σωρό λιγότερες σοβαρές μολύνσεις, μυκητιάσεις κτλ. Πολλά τα αρνητικά της πρακτικής που ακολουθείτε και τα οφέλη ποια;

Τέλος να πω κι ένα σχόλιο για τα αντισυλληπτικά. Θα πρέπει να της έχεις πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και εννοείται ότι πρέπει να τα πάρει με συνταγή γιατρού. Ωστόσο αν θέλετε σωνεί και ντε να αποφύγετε το προφυλακτικό, είναι μια πολύ καλή λύση σαν μέθοδος αντισύλληψης. Το ότι έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις και δεν συμμαζεύεται, αυτά μας έχουν φάει στην Ελλάδα και πάνε οι εκτρώσεις σύννεφο, το ξαναλέω. Στείρωση και υπογονιμότητα δεν παθαίνει καμία αν ακολουθεί συμβουλές γιατρού. Σε μικρή ηλικία και τον κύκλο θα της φτιάξει και από κάποιους τύπους καρκίνου προστατεύει. Αν τυχόν το πάρει πολλά χρόνια θα πρέπει ανα διαστήματα να το διακόπτει και δεν κάνει καλό αν καπνίζει σαν φουγάρο, έχει χοληστερίνη ή προβλήματα στο κυκλοφορικό, αλλά τώρα το πάμε μακριά, νέα κοπέλα είναι. Μιλήστε με τον γυναικολόγο της. Δεν στο πάω σε άλλες λύσεις τύπου σπιράλ κτλ διότι σε τόσο νεαρή ηλικία δεν έχει νόημα νομίζω.

Το βασικότερο πάντως για εμένα είναι ότι ζητάει κάτι που είναι λίγο ύποπτο. Κοίτα μήπως είναι παλαβή και κρύβεται τίποτα πονηρό από πίσω και κοιτάει να σε δέσει με κάνα παιδί και μη παίζεις με την φωτιά!
    Δεν είσαι η σπαστικιά της παρέας, μην χαίρεσαι.

Οι εκτρώσεις πάνε σύννεφο στην Ελλάδα,όχι λόγω της μή χρήσης αντισυλληπτικών,αλλά λόγω της απαιδευσίας,της ανωριμότητας και της ανευθυνότητας που μας δέρνει ως λαό.

Ο όρος ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη μου ακούγεται κάπως βάρβαρος και εντελώς άκυρος όταν έχουμε να κάνουμε με αμοιβαία συναινετικό σεξ....Σε περίπτωση βιασμού,δεν το συζητάω.
    Ποιός είσαι εσύ που θα αποφασίσεις πως οι επιθυμίες και οι προτεραιότητές σου έχουν μεγαλύτερη αξία από μια ανθρώπινη ζωή?...Μια ζωή η οποία δεν ανήκει ούτε στην μητέρα, ούτε στον πατέρα.
    Αν θέλεις να συνευρεθείς σεξουαλικά χωρίς την προοπτική της αναπαραγωγής,υπάρχουν πολλοί τρόποι να το καταφέρεις χωρίς να καταφύγεις στα αντισυλληπτικά.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by disillusioned View Post
    Αντισυλληπτικα δεν δέχεται να πάρει καμία φίλος. Άσε που αν τους το πεις 8/10 θα σε χωρισουν. Το έχω δει να γίνεται σε πολλούς φίλους μου.

Τοτε πατα το ποδι εσυ. Η αντισυλληπτικα ή προφυλακτικο. Αν αυτη θελει να γινει μανα απο τωρα δεν ειναι αναγκη να σε μπλεξει και εσενα σε αυτο
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    Εγώ πάντως υπέρ του τραβηγματος είμαι. Να την πιεσω για κάτι όταν θα έχω ξανά σχέση, ελπίζω σύντομα, δεν πρόκειται. Απλά το προφυλακτικό και εφόσον ξέρω τι είναι η άλλη προτιμώ να το αποφεύγω. Τώρα αν είναι κάποια που πάμε απλά για σέξ ή δεν γνωρίζω καθόλου, μόνο και μόνο για την ασφάλεια μου από σμν θα το φορέσω κι ας μην είναι τόσο απολαυστικό.

Senior Member
    Εγώ πάντως υπέρ του τραβηγματος είμαι. Να την πιεσω για κάτι όταν θα έχω ξανά σχέση, ελπίζω σύντομα, δεν πρόκειται. Απλά το προφυλακτικό και εφόσον ξέρω τι είναι η άλλη προτιμώ να το αποφεύγω. Τώρα αν είναι κάποια που πάμε απλά για σέξ ή δεν γνωρίζω καθόλου, μόνο και μόνο για την ασφάλεια μου από σμν θα το φορέσω κι ας μην είναι τόσο απολαυστικό.
    προσωπικα μονο με προφυλακτικό εχω κανει σεξ οποτε δε ξερω αν ειναι πιο απολαυστικό ή οχι. παντως δεν θα το διακινδύνευα με το απλως να τραβηχτώ....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    Μακάρι σύντομα να το δοκιμάσεις φίλε και θα δεις ότι έχει διαφορά.. Ακόμη και προφυλακτικό με προφυλακτικό έχει.

Senior Member
    Μακάρι σύντομα να το δοκιμάσεις φίλε και θα δεις ότι έχει διαφορά.. Ακόμη και προφυλακτικό με προφυλακτικό έχει.
    Σίγουρα Archangel έχει μεγάλη διαφορά, άλλο πράγμα αλλη αίσθηση ...Μην το δοκιμάσεις θα εθιστείς χαχαχαχα
    Δεν είναι ανάγκη απλά να τραβηχτείς και να τρομάζεις τόσο, όταν νοιώθεις ότι έχεις ανάψει αρκετά( άντρες είμαστε ξέρουμε τι και πώς) βγαίνεις και συνεχειζεις διαφορετικα μέχρι να τελειώσει η δουλειά σου :)
    Its not over until i win!
    Blessed.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΆγχοςForever View Post
    Γεια
    Εεεε οκ ειναι το πρωτο ποστ που κανω so have mercy :P , ειμαι αγορι 19 ετων και προσφατα η κοπελα μου αρχισε να με πιεζει να το κανουμε χωρις προφυλαξεις

Εγω ως καλος μαλακας φοβουμενος μην την χασω ή ξενερωσει κλπ ειπα ναιι
    Το καναμε 2 με 3 φορες ετσι αλλα ποτε ολοκληρο, δηλαδη μπηκα για λιγη ωρα, βγηκα, εβαλα προφυλακτικο και συνεχισα.

Απλα εχω διαβασει οτι σε σπανιες περιπτωσεις μια γυναικα μπορει να μεινει εγκυος απο προσπερματικα υγρα
    Αυτο που με αγχωνει ειναι πως σε 2 μερες κλεινει 12 μερες απο τοτε που της τελειωσε η περιοδος, πραγμα που σημαινει οτι ξεκινανε οι γονιμες μερες.

Οποτε αγχωνομαι γιατι ειμαι ψιλο-αμαθος απο αυτα. Υπαρχει περιπτωση να μεινει εγκυος απο 4-5 μεσα-εξω χωρις προφυλακτικο (μετα συνεχισαμε με προφυλαξη, ΔΕΝ τελειωσα ουτε μεσα ουτε γενικα) 2 με 3 μερες πριν τις γονιμες ?

Σορρυ που κουρασα και ευχαριστω για τον χρονο και τις απαντησεις, περιμενω με αγωνια Ο.ο
    με προσπερματικα υγρα ειναι εξαιρετικα απιθανο να μεινει εγκυος μην αγχωνεσε..αυτα τα διαφανη υγρα ειναι γιατι πρωτον διχνουν τη στυση του ανδρα δηλαδη οτι το πεος ειναι ετοιμο να διυσδυση και για να μην δυσκολευτη να διυσδυση και να μην πονεση τη γυναικα γιαυτο το πεος βγαζει αυτο το διαφανο υγρο.τιποτα αλλο δεν ειναι και οσο σκληροτερη ειναι η στυση τοσο πιο πολυ βγαζει αυτο το υγρο..μην αγχωνεσε δυστηχως δεν μενουν τοσο ευκολα εγκυες(για εμενα το λεω αυτο).
    ακομα και με εξπερματωση μεσα καποιες φορες δεν μενουν αλλα μην το ρισκαρις με τιποτα απλα στο λεω για να ανακουφιστης οχι να δοκιμασεις...
    η διυσδυση χωρις προφυλακτικο παντα ειναι πιο απολαυστικο και για τους δυο αλλα προσεχε μην τελειωσεις μεσα να τραβιεσε.
    μου κανει εντυπωση ομως που θελει χωρις προφυλακτικο η το θελει για απολαυση οπως ειπα η εχει πονηρο σκοπο και θελει να σε τυλιξη..

Senior Member
    αυτη θα επρεπε να φοβαται πιο πολυ απο σενα, γιατι αν κατι συμβει, εκεινη θα τα τραβηξει ολα, ειτε απο μια προωρη εγκυμοσυνη, ειτε απο μια εκτρωση, γιαυτο ειναι πολυ περιεργο που σου ζηταει χωρις..

οπως σου ειπαν, ειναι πολυ απιθανο απο τετοια υγρα να συμβει εγκυμοσυνη ΑΛΛΑ, πρωτον ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, και δευτερον, χωρις προφυλακτικο, ποτε δεν ξερεις αν θα εχεις παντα τον απολυτο ελεγχο και δεν θα συμβει κανονικο ατυχημα.

περα απο αυτο, εισαι ο πρωτος της?
    τα αφροδισια θεριζουν στις νεααρες ηλικιες, ακριβως γιατι κανεις δεν προσεχει.
    κοιτα μην βρεθεις σε τετοια κατασταση και τρεχεις στους γιατρους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    Σίγουρα Archangel έχει μεγάλη διαφορά, άλλο πράγμα αλλη αίσθηση ...Μην το δοκιμάσεις θα εθιστείς χαχαχαχα
    Δεν είναι ανάγκη απλά να τραβηχτείς και να τρομάζεις τόσο, όταν νοιώθεις ότι έχεις ανάψει αρκετά( άντρες είμαστε ξέρουμε τι και πώς) βγαίνεις και συνεχειζεις διαφορετικα μέχρι να τελειώσει η δουλειά σου :)

χαχαχαχαχα θα το εχω στο νου μου.

Μαλιστα. Δεν με φτανει το αγχος που έχω οταν κανω σεξ γενικα, να προσθεσω ακόμα ενα. Να πρεπει τραβηχτω οταν πλησιαζω, και να παιζω με μια χειρομβοβιδα πως μπορει να μεινει εγκυος.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    με προσπερματικα υγρα ειναι εξαιρετικα απιθανο να μεινει εγκυος μην αγχωνεσε..αυτα τα διαφανη υγρα ειναι γιατι πρωτον διχνουν τη στυση του ανδρα δηλαδη οτι το πεος ειναι ετοιμο να διυσδυση και για να μην δυσκολευτη να διυσδυση και να μην πονεση τη γυναικα γιαυτο το πεος βγαζει αυτο το διαφανο υγρο.τιποτα αλλο δεν ειναι και οσο σκληροτερη ειναι η στυση τοσο πιο πολυ βγαζει αυτο το υγρο..μην αγχωνεσε δυστηχως δεν μενουν τοσο ευκολα εγκυες(για εμενα το λεω αυτο).
    ακομα και με εξπερματωση μεσα καποιες φορες δεν μενουν αλλα μην το ρισκαρις με τιποτα απλα στο λεω για να ανακουφιστης οχι να δοκιμασεις...
    η διυσδυση χωρις προφυλακτικο παντα ειναι πιο απολαυστικο και για τους δυο αλλα προσεχε μην τελειωσεις μεσα να τραβιεσε.
    μου κανει εντυπωση ομως που θελει χωρις προφυλακτικο η το θελει για απολαυση οπως ειπα η εχει πονηρο σκοπο και θελει να σε τυλιξη..
    Φιλε. Η μανα μου εμεινε με εμενα εγκυος απο αυτα τα υγρα. Δεν ειναι απιθανο λοιπον. Μικρες πιθανότητες ισως, απίθανο οχι!!!!

Και μενα μου φαινεται περίεργο. Συνηθως οι αντρες επιμενουν σε κάτι τετοιο, οχι οι γυναικες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Φιλε. Η μανα μου εμεινε με εμενα εγκυος απο αυτα τα υγρα. Δεν ειναι απιθανο λοιπον. Μικρες πιθανότητες ισως, απίθανο οχι!!!!

Και μενα μου φαινεται περίεργο. Συνηθως οι αντρες επιμενουν σε κάτι τετοιο, οχι οι γυναικες.
    νομιζη...ποσο χρωνον ητανε η μανα σου οτα εμεινε σε εσενα εγκυος??το λεω γιατι παλια οι ανθωποι παντρευοντοσαν πολυ μικροι και δεν ηξεραν που πανε τα τεσσερα..
    αυτο που λες παντως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ να εμεινε σε εσενα εγκυος μονο απο αυτα τα υγρα..μαλλον δεν το καταλαβαν κανενας απτους δυο τι εγινε...

Senior Member
    και σου εξηγησα για ποιο λογο υπαρχουν αυτα τα υγρα..

Quote Originally Posted by archangel View Post

Τα προσπερματικά υγρά δεν είναι τίποτα άλλο παρα ένα λιπαντικό στην ουσία. Απο που να βρεθεί το σπέρμα απο τη στιγμή που δεν έχει γίνει εκσπερμάτωση;
    Ο κουμπάρος μας έτσι έλεγε ότι έμεινε έγκυος η γυναίκα του μόνο απο τα υγρά και ότι τους έτυχε το παιδί. Όταν το συζήτησα με τη γυναίκα του μετά απο καιρό και ενώ και αυτή έλεγε ότι έμεινε με τα υγρά, μου διευκρίνισε ότι ήταν η δεύτερη φορά στο καπάκι που υπήρχαν υπολείμματα απο την πρώτη.

Αγόρια εσείς προσέξτε και το άλλο που κάνουν πολλές που θέλουν να σας τυλίξουν με παιδί. Μια παλιά γνωστή μου έλεγε ότι ενώ τελείωσε έξω ο σύντροφός της πήρε με το δάχτυλο ποσότητα σπέρματος και το έβαλε στον κόλπο της. Τρελό; Κουφό; Και όμως παιδιά, έμεινε έγκυος και έκανε κοριτσάκι! Ο άντρας της ακόμη και σήμερα πιστεύει ότι έμεινε έγκυος η κοπέλα με τα πρώτα υγρά!
    Μεγάλη ατιμία κι όμως γίνεται!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αγχωμένη View Post
    Αγόρια εσείς προσέξτε και το άλλο που κάνουν πολλές που θέλουν να σας τυλίξουν με παιδί. Μια παλιά γνωστή μου έλεγε ότι ενώ τελείωσε έξω ο σύντροφός της πήρε με το δάχτυλο ποσότητα σπέρματος και το έβαλε στον κόλπο της. Τρελό; Κουφό; Και όμως παιδιά, έμεινε έγκυος και έκανε κοριτσάκι! Ο άντρας της ακόμη και σήμερα πιστεύει ότι έμεινε έγκυος η κοπέλα με τα πρώτα υγρά!
    Μεγάλη ατιμία κι όμως γίνεται!
    και παλι ψεμματα σε ειπε.ουτε ετσι πετυχενη εγκυμοσυνη.με το δαχτυλο το σπερμα πεθαινει η περνει μικροβιο με λιγα λογια δεν ζει.πρεπει απτους ορχεις κατευθειαν να μπει στο κολπο
    ....αλλιος μονο ο γιατρος μπορει να το παρρι υπο επεξεργασια να τα βαλει μεσα σε συριγγα και με αυτο στο κολπο.αλλα πανταα επεξεργασμενο τη στιγμη που το σπερμα ειναι ηδη εξω.
    η λεγομενη ΣΠΕΡΜΑΤΕΧΥΣΗ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast