Σεξουαλικο πρόβλημα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 129
    Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Γεια σας παιδια.

εχω ενα πρόβλημα τον τελευταιο καιρο και θελω να ζητησω τις συμβουλες σας.

Προσφατα "αγόρασα" την πορτοκαλαδα, για οσους δεν ξερουν εκανα σεξ. Πληρωσα βεβαια γτ εφτασα στα 30 και δεν εκανα ποτε σχεση.

Τελος πάντων τις πρωτες 5-6 φορες δεν ολοκληρωσα καν λογω του αγχους μου αλλα τελικα τα καταφερα και όλα μια χαρα.... για λιγο.

Στο μερος που πηγαινα πριν 6 μηνες περιπου ηταν μια κοπέλα εκει. Πληρωσα πηγα στο δωματιο και την περιμενα. κανενα 20 λεπτο μετα ηρθε, και όταν με κοιταξε ειχε ενα τετοιο βλέμμα που μου επεσε. Μου έκανε "αντε σηκωσε την να τελειωνουμε" και όταν της ειπα να κανει κατι κι αυτη με χαιδεψε λιγο και μετα πηρε σταση να κανουμε σεξ. ηταν τόσο ψυχρη που μου επεσε ξανα ενω κανανμε σεξ.

Μετα σηκωθηκε και μου είπε πως ο χρόνος τελειωσε και να φυγω ενω ειχαν περασει μερικα λεπτα. Της είπα πως εχω πληρωσει για περισσότερο χρόνο αλλα αυτη μου είπε πως δεν προλαβαίνει να φερει αλλο προφυλαχτικο, παρόλο που ήξερα πως στο συρταρι δίπλα της είχε. Μιλησα με την υπεθυνη εκει και ήταν του στυλ "προβλημα σου".... δεν ξαναπηγα σε αυτο το μερος απο τότε.

Το προβλημα που αντιμετωπιζω τωρα είναι πως όσες φόρες εχω προσπαθησει να κάνω σεξ απο τότε πάντα μου πεφτει. σε ότιδηποτε άλλο, Αυτοικανοποίηση, στοματικο, handjob, είμαι μια χαρα, αλλα οταν κανω σεξ μετα απο λιγο μου πεφτει. Ευτυχως εκει που πηγαινω τωρα δεν με αφησει αν δεν τελειωσω ακόμα και αν κάτσω παραπάνω αλλα παρόλαυτα με ποναει που δεν μπορω να κάνω σεξ σαν ανθρωπος.
    Θεματοθετη..καλά εξήγησε και πας σε οίκο ανοχής τη στιγμή που δεν έχεις σχέση...απλά θα συμφωνήσω με το μέλος που σου λέει να τα μαζέψεις τα λεφτά και να καλέσεις κάποια στο σπίτι που θα είναι πιο ζεστή..εκεί θα νιώσεις λίγο καλύτερα και φυσικά θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα....
    Κάνε σεξ τώρα που είσαι νέος γιατί άμα γεράσεις και να θέλεις δεν θα μπορείς και μετά θα αναρωτιεσε τι έχεις χάρη στη ζωή σου... τουλάχιστον αυτό το κομμάτι να το έχεις χάρη ακόμα και με λεφτά..αν καταφέρεις να βρεις κορίτσι τότε τι πιο ωραίο θα κάνεις με το κορίτσι σου που αναμφισβήτητα ουδέ μια σχέση έχει με πληρωμένο σεξ..αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί μην κάθεστε με το πουλί στο χέρι..καλύτερα η πληρωμένη όπως ακριβώς πράττεις...
    Επισεις θα σου συμβούλευα να δουλέψει λίγο με τον εαυτό σου να δεις τη είναι αυτό που έχεις και δεν αρέσει στα κορίτσια η δεν τραβάει το ενδιαφέρον τους..
    Πιστεύω όλο και κάτι θα καταλάβεις.. μπορείς να κάνεις τεστ να δεις πως συμπεριφέρονται τα άλλα αγόρια τη κάνουν και αρέσουν στα κορίτσια...μπορείς να βρεις τρόπους να προσελκύσεις το αντίθετο φύλο..αν το δουλέψει σιγά σιγά θα αρχίσεις να βλέπεις διαφορά.γιατι παρθένος δεν είσαι για να πω ότι το καταλαβαίνουν και τη κάνουν με ελαφρά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ο γάμος έχει τα καλά του έχει και τα αρνητικά του όπως όλα τα θέματα της ζωής.

Ναι αλλα προς τα καπου γερνει η πλαστιγγα και συνηθως εξαρταται απο την εποχη.Σημερα λογω εξελιξης της τεχνολογιας ειναι τοσες πολλες οι υλικες απολαυσεις που θες να κατακτησεις αρκετες απο αυτες.Αλλα για να γινει αυτο θες χρημα που λεει ο elis...και χρονο και ελευθερια θα προσθεσω εγω(για να τα κανεις).Αρα οχι γαμο και παιδια.Για μενα η σημερινη εποχη γαμος και παιδια ειναι μονο για τους πλουσιους.Να κανεις οικογενεια αλλα να μη χανεις παραλληλα καποιες απολαυσεις.Το 1980 η απολαυση του πατερα μου και του θειου μου ηταν να εχουν ενα φτηνο αμαξακι ενα φτηνο μηχανακι κα ινα καθονται στο παγκακι να τρωνε σουβλακι και να κανουν καμακι.Ειχαν μηδεν ενδιαφεροντα γιατι δεν υπηρχαν και πολλα να κανεις ετσι κι αλλιως.

Σημερα ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα,αλλη γενια εντελως που μεγαλωσε με ευκολιες και το ''ζησε το τωρα''.Δυσκολο να γνωρισεις κοπελα που να σου πει δε θελω να λουσα μου και τα ταξιδια μου..δυσκολο να μην θελει να κανει και ο αντρας ενα σωρο πραγματα.Ξεφτιλισαν και γελοιοποησαν και τον θεσμο της οικογενειας οποτε ναι η πλαστιγγα γερνει κατα πολυ προς το ανυπαντρος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Ναι αλλα προς τα καπου γερνει η πλαστιγγα και συνηθως εξαρταται απο την εποχη.Σημερα λογω εξελιξης της τεχνολογιας ειναι τοσες πολλες οι υλικες απολαυσεις που θες να κατακτησεις αρκετες απο αυτες.Αλλα για να γινει αυτο θες χρημα που λεει ο elis...και χρονο και ελευθερια θα προσθεσω εγω(για να τα κανεις).Αρα οχι γαμο και παιδια.Για μενα η σημερινη εποχη γαμος και παιδια ειναι μονο για τους πλουσιους.Να κανεις οικογενεια αλλα να μη χανεις παραλληλα καποιες απολαυσεις.Το 1980 η απολαυση του πατερα μου και του θειου μου ηταν να εχουν ενα φτηνο αμαξακι ενα φτηνο μηχανακι κα ινα καθονται στο παγκακι να τρωνε σουβλακι και να κανουν καμακι.Ειχαν μηδεν ενδιαφεροντα γιατι δεν υπηρχαν και πολλα να κανεις ετσι κι αλλιως.

Σημερα ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα,αλλη γενια εντελως που μεγαλωσε με ευκολιες και το ''ζησε το τωρα''.Δυσκολο να γνωρισεις κοπελα που να σου πει δε θελω να λουσα μου και τα ταξιδια μου..δυσκολο να μην θελει να κανει και ο αντρας ενα σωρο πραγματα.Ξεφτιλισαν και γελοιοποησαν και τον θεσμο της οικογενειας οποτε ναι η πλαστιγγα γερνει κατα πολυ προς το ανυπαντρος.
    Ε δεν έχεις και άδικο.αλλα.με μια διαφορά που πιστεύω ότι αν είναι κάποιος πλούσιος τότε είναι που δεν θα θέλει γάμους και πανηγύρια.αφου είναι πλούσιος θα μπορεί να πηγενει με οποία θέλει....

Banned
    Ο άνδρας μαθαίνει στη γυναίκα ποιες είναι οι επιθυμίες της, θέτοντας όρια.

Σήμερα ο άνδρας θα πρέπει να βελτιώνει τις κοινωνικές του δεξιότητες για να μπορεί να τα φέρνει βόλτα με το άλλο φύλο. Προαπαιτούμενο βέβαια είναι να τα έχει καλά με τον εαυτό του.

Στη σχέση ή στο γάμο, κανείς δεν είναι μόνος. Υπάρχουν δύο, οι οποίοι θα πρέπει να μπορούν να συνεργάζονται (συνεργασία = δικαιοσύνη, κατά τον Σωκράτη).

Δεν υπάρχει μόνο η γυναίκα (και το παιδί). Υπάρχει και ο άνδρας, αρκεί να το θέλει και ο ίδιος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ε δεν έχεις και άδικο.αλλα.με μια διαφορά που πιστεύω ότι αν είναι κάποιος πλούσιος τότε είναι που δεν θα θέλει γάμους και πανηγύρια.αφου είναι πλούσιος θα μπορεί να πηγενει με οποία θέλει....
    ναι απλα αμα του ερθει η επιθυμια να κανει οικογενεια γιατι θα εχει βαρεθει τα γκομενιλικια...δε θα πεσει το βιοτικο του επιπεδο.θα συνεχισει να εχει τα καλα του αμαξια τα καλα του ρουχα,τους καλους του γιατρους,τις υπηρεσιες που πληρωνει κτλ.Πραγματα που εν μερη μπορει να κανει ενας μεσος εργενης με ας πουμε 800-1000 ευρω καθαρα στην τσεπη και πολυ καλο κουμαντο...αλλα αδυνατον να τα κανει με οικογενεια.Εμενα ο πατερας μου επειδη ετσι εμαθε δε κραταγε τιποτα για τον εαυτο του γι αυτο ειπα οτι μεγαλωσα οκ,για τα βασικα ημουν καλυμενος(γιατι δεν ειχε το παραμικρο προσωπικο εξοδο ο πατερας μου).Αυτο εγω δε θελω να το κανω.Η θα εχω να προσφερω και σε εμενα και στην οικογενεια.Η θα κατσω μονος μου να προσφερω μονο σε μενα.Τοσο απλο.Δε θα παθω σαν δυο γνωστους μου που κοψανε πραγματα που δε πιστευαν ποτε οτι θα κοψουν,οχι επειδη χασαν τη δουλεια τους,αλλα επειδη καναν παιδια και ΝΟΜΙΖΑΝ οτι θα τα κανουν ολα.Μια ερευνα μονο να κανεις να δεις ποσα λεφτα το μηνα πρεπει να δωσεις ΜΟΝΟ για πανες θα σου φυγει το κλαπετο.
    ΘΑ μου πεις μπορει η γυναικα σου να δουλευει.Ε και?Αυτη με τον ιδιο τροπο δε μεγαλωσε?Στην ιδια γενια δεν ανηκει?Ισα ισα η γυναικα σα ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ καταναλωτικο ον,αυτη κι αν ζει στον κοσμο της αν νομιζει οτι θα κανει παιδι χωρις να στερηθει και τα λουσα της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post

Σήμερα ο άνδρας θα πρέπει να βελτιώνει τις κοινωνικές του δεξιότητες για να μπορεί να τα φέρνει βόλτα με το άλλο φύλο. Προαπαιτούμενο βέβαια είναι να τα έχει καλά με τον εαυτό του.

Στη σχέση ή στο γάμο, κανείς δεν είναι μόνος. Υπάρχουν δύο, οι οποίοι θα πρέπει να μπορούν να συνεργάζονται (συνεργασία = δικαιοσύνη, κατά τον Σωκράτη).

Δεν υπάρχει μόνο η γυναίκα (και το παιδί). Υπάρχει και ο άνδρας, αρκεί να το θέλει και ο ίδιος.
    Αυτα καποτε...

Banned
    Αυτα καποτε...
    Κάποτε; Πότε;

Senior Member
    Κάποτε; Πότε;
    Πιστευεις μπορεις σημερα σε μια μεση γυναικα που μεγαλωσε στη μεσαια ταξη(δε σου βαζω καν την πιο πανω) και που θα βγαζει μαλλον και το μισθο της να της κανεις κουμαντο στο τι θα ξοδευει?

Banned
    Πιστευεις μπορεις σημερα σε μια μεση γυναικα που μεγαλωσε στη μεσαια ταξη(δε σου βαζω καν την πιο πανω) και που θα βγαζει μαλλον και το μισθο της να της κανεις κουμαντο στο τι θα ξοδευει?
    Δε θα της κάνεις κουμάντο. Θα της δείξεις με τη συμπεριφορά σου ποιο πρέπει να είναι το πλαίσιο, αν θέλει να είστε μαζί.

Με την ίδια λογική, θα πρέπει κι αυτή να σκέφτεται πως, με τόσο ωραίες γκόμενες που κυκλοφορούν, κι εσύ με τη βέρα στο δεξί, αποκλείεται να μην της φυτρώσουν κέρατα.

Senior Member

Καθόλου σεξιστικό ή φαλλοκρατικό αυτό που είπες. Γιατί είναι που η γυναίκα είναι και ηλίθια και δεν ξέρει από μόνη της ποιες είναι οι επιθυμίες της κι έτσι χρειάζεται ένας άντρας για να της τις μάθει. Λογικό. Είναι σα να λέμε όπως εκπαιδεύεις ένα σκυλί. Του λες κάτσε και με τον καιρό μαθαίνει να κάθεται. Απόλυτα λογικό.
    Μ' αυτό το σκεπτικό να συνεχίζετε μερικοί εδώ μέσα και μετά να αναρωτιέστε γιατί έγιναν τόσο χάλια οι γυναίκες και δεν σας κάθεται καμιά.

Senior Member
    Και για να απαντήσω και στον θεματοθετη, φίλε μου δεν νομίζω οτι έχεις κάποιο πρόβλημα.
    Ήδη το περιβάλλον και ο τρόπος που έχεις επιλέξει δεν είναι και το ευνοικότερο περιβάλλον για να λειτουργείς όπως θες, καταλαβαίνω πως είναι λύση ανάγκης για σένα προκειμένου να κάνεις σεξ (δεν το κρίνω καθόλου αυτό, καλά κάνεις) , σου έτυχε και το περιστατικό με την κουλή και κόλλησες.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην το σκέφτεσαι, μη το συζητάς πια, οτι έγινε εγινε, προχώρα και με τον καιρό πιστευω θα επανέλθεις.

Senior Member
    Δε θα της κάνεις κουμάντο. Θα της δείξεις με τη συμπεριφορά σου ποιο πρέπει να είναι το πλαίσιο, αν θέλει να είστε μαζί.

Με την ίδια λογική, θα πρέπει κι αυτή να σκέφτεται πως, με τόσο ωραίες γκόμενες που κυκλοφορούν, κι εσύ με τη βέρα στο δεξί, αποκλείεται να μην της φυτρώσουν κέρατα.
    εχε υποψη οτι και πολυ ωραιοι γκομενοι κυκλοφορουν, γι αυτο και τοσοι ανδρες με βερα στο δεξι, που δεν χουν καμια σχεση με τις αναγκες της γυναικες τους, κυκλοφορουν με κερατα...

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Καθόλου σεξιστικό ή φαλλοκρατικό αυτό που είπες. Γιατί είναι που η γυναίκα είναι και ηλίθια και δεν ξέρει από μόνη της ποιες είναι οι επιθυμίες της κι έτσι χρειάζεται ένας άντρας για να της τις μάθει. Λογικό. Είναι σα να λέμε όπως εκπαιδεύεις ένα σκυλί. Του λες κάτσε και με τον καιρό μαθαίνει να κάθεται. Απόλυτα λογικό.
    Μ' αυτό το σκεπτικό να συνεχίζετε μερικοί εδώ μέσα και μετά να αναρωτιέστε γιατί έγιναν τόσο χάλια οι γυναίκες και δεν σας κάθεται καμιά.
    Δυστυχώς έτσι είναι. Σε περιπτώσεις που η γυναίκα έχει μάθει πως το αρσενικό είναι χορηγός, θα πρέπει κι αυτός να την ξεμάθει και να της μάθει από την αρχή.

Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα. Αυτή μαθαίνει στον άνδρα τι του αρέσει και τι όχι. Όταν του μάθει πως του αρέσει να κάνει αυτό που θέλει ο ίδιος, άσχετα αν αυτό ευχαριστεί και την κοπέλα, τότε έτσι θα πάει.

Δε φταίει λοιπόν η γυναίκα για την υπερκατανάλωση, ούτε ο άνδρας για την εκμετάλευση. Φταίει το πως μαθαίνουμε το σύντροφο. Κι αυτό ξεκινά με το πρώτο δευτερόλεπτο της γνωριμίας, που λέει ο λόγος. Εκτός κι αν μιλάμε για ανθρώπους που έχουν σοβαρά θέματα. Τότε οφείλουν τα οικεία πρόσωπα να συμβάλουν για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Βέβαια θα σκεφτεί κανείς, γιατί να μη ψάξουμε εξ αρχής να βρούμε έναν άνθρωπο με ΟΚ συμπεριφορά; Όλοι ο άνθρωποι έχουν ατέλειες. Ποιο πιθανό είναι να κληθούμε να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις με ανθρώπους, παρά να τους βρούμε έτοιμους χωρίς ψεγάδια.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχε υποψη οτι και πολυ ωραιοι γκομενοι κυκλοφορουν, γι αυτο και τοσοι ανδρες με βερα στο δεξι, που δεν χουν καμια σχεση με τις αναγκες της γυναικες τους, κυκλοφορουν με κερατα...
    Δεν είναι οι ωραίοι γκόμενοι που κάνουν κερατάδες τους αδιάφορους συζύγους, αλλά οι ικανοί. Γιατί, από τον αδιάφορο σύζυγο, να πάει στον αδιάφορο ή ανίκανο ωραίο γκόμενο, δε νομίζω να συμβεί.

Senior Member
    Δυστυχώς έτσι είναι. Σε περιπτώσεις που η γυναίκα έχει μάθει πως το αρσενικό είναι χορηγός, θα πρέπει κι αυτός να την ξεμάθει και να της μάθει από την αρχή.

Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα. Αυτή μαθαίνει στον άνδρα τι του αρέσει και τι όχι. Όταν του μάθει πως του αρέσει να κάνει αυτό που θέλει ο ίδιος, άσχετα αν αυτό ευχαριστεί και την κοπέλα, τότε έτσι θα πάει.

Δε φταίει λοιπόν η γυναίκα για την υπερκατανάλωση, ούτε ο άνδρας για την εκμετάλευση. Φταίει το πως μαθαίνουμε το σύντροφο. Κι αυτό ξεκινά με το πρώτο δευτερόλεπτο της γνωριμίας, που λέει ο λόγος. Εκτός κι αν μιλάμε για ανθρώπους που έχουν σοβαρά θέματα. Τότε οφείλουν τα οικία πρόσωπα να συμβάλουν για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Βέβαια θα σκεφτεί κανείς, γιατί να μη ψάξουμε εξ αρχής να βρούμε έναν άνθρωπο με ΟΚ συμπεριφορά; Όλοι ο άνθρωποι έχουν ατέλειες. Ποιο πιθανό είναι να κληθούμε να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις με ανθρώπους, παρά να τους βρούμε έτοιμους χωρίς ψεγάδια.
    Αν μια γυναίκα ψάχνει έναν άντρα χορηγό να είσαι σίγουρος οτι θα τον βρει αλλού αν εσύ το αρνηθείς γιατί κυκλοφορούν αρκετοί πρόθυμοι.
    Η ιδέα οτι μπορεί να βρεις κάποιον/α και να τον "πλάσεις" όπως θες με βρίσκει εντελώς αντίθετη. Οι άνθρωποι, άντρες και γυναίκες , είναι αυτοί που είναι έτσι κι αλλιώς. Οι συμπεριφορές μας μαθαίνονται πολύ πριν φτάσουμε να γνωρίσουμε τον/την σύντροφο μας. Το αν αυτός θα τις δεχτεί, ανεχτεί ή θα φύγει τρέχοντας είναι στην δική του ευχέρεια. Αν συζητάς για την ευθύνη που έχει κάποιος δεχόμενος να γίνει χορηγός ή θύμα, φυσικά συμφωνώ αλλά η προσπάθεια να αλλάξεις τον άλλον κατά πως σε βολεύει ή σου αρέσει είναι σχεδόν πάντα μάταιη.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast