Results 1 to 12 of 12
-
10-05-2018, 01:57 #1
Πολέμησε τα ψυχολογικά! Η αλήθεια.
Παιδιά...Μπορείτε να τα καταφέρετε!
Θεάματα άγχους, κρίσης πανικού και φοβίες!
Όλα είναι στο μυαλό μας!
Πρέπει να βγεις εξω να ξεπερνάς τα όρια σου να πας κόντρα σε όλα για να τα καταφέρεις!
Τρέχα να ξεχάσεις τρέχα να ηρεμιση η ψυχή σου!
Αν δεν το πολεμάς μόνο σου , τίποτα δεν σε σώζει!
Όχι φάρμακα όχι τίποτα! Βγες απο το ίντερνετ για λίγο καιρό κανε γυμναστική, τρεχα ,κάνε πράγματα που αγαπάς,μην σκέφτεσε τίποτα μην συζητάς για αυτά τα θέματα, και αν δεν νιώθεις καλά μην το λες μην το κάνεις θέμα μην δώσεις σημασία... όπως πάντα θα πέρασει! Και σιγά σιγά με το καιρό θα δείτε μεγάλη διαφορά!
Είναι δύσκολα ,είναι τρομακτικά,είναι απίστευτα τρομακτικό ..Ναι ναι ναι το ξέρω ! Όμως......τρέχα, απλα τρεχα ασταμάτητα όσο μπορείς! Και μην σκέφτεσε τίποτα μόνο ότι είσαι εδώ, ότι ζεις ,νιώθεις,είσαι ευλογημένος!Its not over until i win!
Blessed.
- 10-05-2018, 02:44 #2
Πώς γίνεται να τρέξεις,όταν έχεις ξεμάθει να περπατάς και δεν υπάρχουν πλέον αποστάσεις να διανύσεις?
''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
10-05-2018, 03:40 #3
10-05-2018, 10:00 #4
Από τα ομορφότερα ποστ που είδα τελευταία.
Κάνουμε λες και δεν έχουμε επιλογές όταν όλα τα χαρτιά είναι μπροστά μας κ εμείς απλα καλούμαστε να διαλέξουμε.
Το να ριχνουμε ευθύνες στους άλλους και στο περιβάλλον είναι το πιο εύκολο.
Ας επικεντρωνομαστε στο εμείς και όλα θα φτιάξουν.
Εστάλη από SM-G965F στο E-Psychology.gr Mobile App
10-05-2018, 13:19 #5
Άν η συνταγή δουλεύει για σένα,κράτα την.
Μακάρι να δούλευε και για μένα...Ειλικρινά...Μακάρι!
Απλά,η αλήθεια κάποιου δεν είναι αλήθεια για όλους.
Δεν υπάρχουν όρια για μένα.
Το έξω είναι εξίσου νεκρό με το μέσα...
Όλη η ύπαρξη και ο μηχανισμός που την αναπαράγει έχει πτωματοποιηθεί μέσα μου.
Να τρέξω?...Για πού?...Για τί?
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κοροιδεύω τον εαυτό μου πως απολαμβάνω την πτωματοβασία.
Αλλά και σ'αυτό αποτυγχάνω διαρκώς...δυστυχώς.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
10-05-2018, 13:41 #6
Εγω αποφασισα να φυγω για σεζον σε νησι για δουλεια με πολλες ωρες χωρις ρεπο...δν νοιωθω καθολου ετοιμος και το μυαλο ειναι φυλλ θολομενο.αλλα αποφασισα να παω να αλλαξω παραστασεις και περιβαλλον και μπας και μου περασουν τα ψυχολογικα...αλλα δεν ξερω εχω αμβιβολιες αμα τα καταφερω σε τετοια κατασταση που ειναι το μυαλο...αλλα θα παω και οτι βγει..
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
10-05-2018, 16:56 #7
10-05-2018, 17:00 #8
Τρέχα για εσένα,τρέχα χωρίς να ξέρεις που, τρέχα να ηρεμιση η ψυχή σου, τρεχα να κουραστείς ..θα δεις ότι μετά από λίγη ώρα θα ξεχαστείς και θα νιώσεις άλλος άνθρωπος! Προσπαθήσε απλά! Έχεις την δύναμη μέσα σου ! Πάλεψε όπως παλεύω εγώ και αλλά άτομα, το να τα βάλεις κάτω νομίζω δεν αξίζει για αυτήν την μια ζωή που έχεις...
Its not over until i win!
Blessed.
10-05-2018, 17:02 #9
10-05-2018, 17:20 #10
Να τρεχω δλδ? Εσυ πως εισαι καλυτερα?
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
10-05-2018, 17:43 #11
Αυτο ακριβώς!
Εστάλη από SM-G965F στο E-Psychology.gr Mobile App
10-05-2018, 19:11 #12
Κοίταξε...Να μιλήσουμε λίγο επί του πρακτέου.
Άλλο είναι να πάσχει κάποιος από περιστασιακό άγχος/δυσθυμία,και άλλο από βαριά ενδογενή κατάθλιψη χρονίας μορφής.
Καλή η γυμναστική...και εγώ γυμνάζομαι,είμαι πολύ φιτ...Βοηθάει λίγο...Αλλά...
Μην υπερεκτιμούμε το τι προσφέρει το κάθετί.
Μπορεί να γυρίσω από τρέξιμο και να νοιώθω ότι έχει ξεμπλοκάρει το διάφραγμα και μπορώ να αναπνεύσω καλύτερα,και ξαφνικά, άουτ οφ δε μπλού, να απολάυσω μια λαχταριστή κρίση πανικού/αποπραγματοποίησης...Ε... εκεί είναι που αποθαρρύνεσαι...Γιατί λές...Προσπαθώ,το παλεύω, και εκει που πάω να πώ ''Νενίκηκά σε Μπάσταρδε'',γυρίζω πάλι στο μηδέν.
Ειλικρινά αισθάνομαι πως ο οργανισμός χτυπάει τα νταούλια και εγώ χορεύω στις ορέξεις του.
Θα τοποθετούσα την σωματική άσκηση στην τέταρτη θέση της ιεραρχίας των πραγμάτων που βοηθούν στο να ξεπεράσεις ή απλώς να μανατζάρεις τα συμπτώματα χρόνιων ψυχοσωματικών ασθενειών.
-Πρώτο και σημαντικότερο είναι ο ΥΠΝΟΣ.
Στην αγχώδη κατάθλιψη,δεν είναι απλά ότι ταλαιπωρείσαι από αυπνία,είναι και το ότι ο ύπνος που καταφέρνεις να κοιμηθείς είναι διακεκομμένος και επιφανειακός...δεν πέφτεις σε βαθύ REM ύπνο...και αυτό λειτουργεί σωρευτικά...αν δεν κοιμάσαι καλά για απανωτές νύχτες όλο αυτό μεταφράζεται σε εγκεφαλομίχλη και είσαι πιό επιρρεπής σε κρίσεις πανικού.
-Δεύτερο, είναι τα φάρμακα...μπορούν κυριολεκτικά να βγάλουν το κεφάλι σου απ'το νερό και να σου δώσουν χρόνο να αναπνεύσεις και να δουλέψεις τις βαθύτερες παθογένειες.
-Τρίτο,είναι η δομημένη πραγματικότητα...το να απασχολείς τον εαυτό σου με ασχολίες εποικοδομητικές και αντιπερισπαστικές της προσοχής σου.
Βλέπω ότι είσαι σε mode ποζιτιβισμού και αυτό μπορεί να βοηθήσει, έστω και ώς placebo.
Αλλά τι γίνεται όταν ο εαυτός σου είναι υποψιασμένος απ'τις πολλές κατραπακιές και δεν ψαρώνει με τις κοροιδίες?
Φαντάζομαι θα πρέπει να του δώσεις κάτι που θα το προσλάβει ώς αυθεντικό,ειλικρινές,αληθι νό...Αλλά τί είναι αυτό?...Το ψάχνω μάταια τόσα χρόνια...''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa