Results 31 to 40 of 40
Thread: Άνθρωποι- αρπακτικά
-
25-05-2018, 10:41 #31
Πέτυχες διάνα!!! Ακριβώς έτσι είναι, εμένα με θεωρούν για κάποιο λόγο πλούσια! Και μακάρι να ήμουν δηλαδή, αλλά δεν είμαι κιόλας να το ευχαριστηθώ.
Και ναι, είναι και της εκκλησίας. Γιαυτό κιόλας δεν μπορείς να τσακωθείς μαζί τους. Κατά καιρούς τους έχω μιλήσει πολύ άσχημα, που θεωρώ αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στην θέση τους θα είχε παρεξηγηθεί και δεν θα μου ξαναμιλούσε και θα είχαμε ηρεμήσει...αλλά όχι αυτοί δεν παρεξηγούνται.
Αυτό που με τσαντίζει είναι περισσότερο με τον εαυτό μου που προσπαθώ να σκεφτώ αυτό που λέει ο SB, πού στο καλό αφήνω κενό και τους δίνω θάρρος να περνάνε τα όρια. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ρε παιδιά, έχω ξανασυναντήσει ενοχλητικούς, παρασιτικούς ανθρώπους στην ζωή μου, θεωρώ οτι μια χαρά μπορούσα να τους απομακρύνω όταν ξεπερνούσαν τα όρια μου, με αυτούς τα χω παίξει! Δεν παλεύονται! Ένα λάθος μου πχ ήταν οτι παλιότερα όντως τους έδινα διάφορα επειδή τους λυπόμουν. Από ένα σημείο και μετά που έγιναν ενοχλητικοί, σταμάτησα να το κάνω, δεν τους ξανα έδωσα τίποτα.
- 25-05-2018, 10:47 #32
Αυτό με την βλακεία είναι μεγάλη παγίδα και την πατάω κι εγώ πολλές φορές και την δικαιολογώ. Όμως με τον καιρό παρατηρώ ότι δεν είναι τόσο βλάκες όσο νόμιζα. Δεν γίνεται να είσαι βλάκας μόνο εκεί που σε συμφέρει και όταν πρόκειται να βγεις εσύ από την βόλεψη σου μια χαρά να σου κόβει και να καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις. Βλακεία αλα καρτ ; Άμα είναι να είμαι κι εγώ τέτοιος βλάκας, μια χαρά βολεύει τελικά να ζω ως παράσιτο.
25-05-2018, 10:47 #33
μα ειναι απλο:
ΔΕΝ αφηνεις κενο. χωνονται με το ετσι θελω. αυτο θα πει "θρασσος'!!
να τους το κοψεις, αυτοι θα σταματησουν μονο οταν βεβαιωθουν οτι δεν βγαινει τπτ, οχι αν τους προσβαλεις.
για να κανουν τετοιες αθλιοτητες, δεν προσβαλλονται αυτοι.
με την ιδια ανεση που αυτοι ζητανε, εσυ θα απαντας οτι το εδωσες, το εχεις υποσχεθει αλλου, η το χρειαζεσαι.
λογαριασμο θα τους δωσεις στο κατω κατω?
εκεινοι πρεπει να ντραπουν, οχι εσυ.
και παιζει και αλλο πραγμα εκτος απο οσα ειπαμε.
ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ την χαρα σου με αυτο που κανουν.
οπως ακριβως στο λεω. θελουν να παρεμβουν, να βαλουν μια μουντζουρα πανω σε αυτο που χαιρεσαι, με την παρουσια τους και την απαιτηση τους. φθονος.
σαν να μπαινουν στο καθαρο σου σπιτι με τα λασπωμενα παπουτσια τους.
25-05-2018, 11:05 #34
Έχεις δίκιο.
Να είδες όμως; Καθώς σκέφτομαι αυτά που γράφεις ήδη βρίσκω το "κενό" μου.
Εχω μάθει να αντιμετωπίζω αλλιώς τέτοιους ανθρώπους. Μου είναι σχετικά εύκολο να πουλήσω τρελίτσα ή να κάνω πως δεν ακούω. Συνήθως αυτό είναι το πρώτο βήμα μου και πολλοί σταματάνε να σε ενοχλούν με αυτόν τον τρόπο. Αν ο άλλος δεν χαμπαριάσει με αυτό, επειδή με εκνευρίζει, συνήθως φωνάζω ή προσβάλλω. Δηλαδή εκεί που με βλέπει κουλ, θα κάνω ένα ξέσπασμα πάνω στα νεύρα μου θα του πω και καμιά βάρια κουβέντα , ο άλλος θα παρεξηγηθεί και πάλι εγώ θα γλιτώσω. Εκεί μπορώ να γίνω και πολύ σκληρή αν χρειαστεί αλλά ως εδώ εξαντλούνται τα "μέτρα προστασίας" μου.
Αυτό που λες να μπορώ να λέω κατάμουτρα στον άλλον όχι όταν μου ζητάει κάτι με γλύκα και ευγένεια με δυσκολεύει αρκετά. Εκεί τσιμπάω κι είναι σαν να ντρέπομαι αντί να ντρέπεται αυτός. Νιώθω οτι πρέπει να βρω μια δικαιολογία λες και του την χρωστάω.
25-05-2018, 11:33 #35
η δικαιολογια ειναι "το εχω δωσει/υποσχεθει, το χρειαζομαι"
25-05-2018, 15:24 #36
ο καθενας μπορει να χωθει σε αυτο που ξερει ακομα και αν δε γνωριζεις καποιον προσωπικα ειναι ευκολο να μαντεψεις αν σου θυμιζει κατι η βλεπεις γυρω του καταστασεις που μιαζει να τις εχεις ζησει και εσυ
ο ανθρωπος που μπορει να φανταστει πραγματα δε μπορει να αντιμετωπιστει με τιποτα αφου οπως ειχε πει ο Αινσταιν με τη λογικη πας απο το Α ως το Β με τη φαντασια πας παντου η φαντασια ειναι σα το νερο οτι εμποδιο βρει το καταπινει
25-05-2018, 15:32 #37
............................................
Last edited by αλεξανδρος_77; 25-05-2018 at 15:50.
25-05-2018, 15:35 #38
οποιος προσβαλεται γενικοτερα εκτος απο χαζος ειναι και αποτυχημενος αφου οπιος καταφερνει να σε εκνευρισει ειναι σα να σε νικα
25-05-2018, 15:48 #39
αν ψαχνεις τροπο να νικησεις θα στον πω εγω οχι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος αλλα επειδη αρνουμαι ναι εχω αδικο.
μονο ενας τροπος υπαρχει να βγεις νικητης να ξερεις ποτε πρεπει να υποχωρησεις σε αυτον που ειναι ικανος να σε καταλαβει και ποτε πρεπει να αντισταθεις..
αν θες να τον προσβαλεις το πιο πιθανο ειναι αυτο να σου προκαλεσει εκνευρισμο ειδικα αν βλεπεις οτι αυτο δε φερνει αποτελεσμα
25-05-2018, 15:58 #40WhyAlwaysMe?GuestΕίχα τέτοιους ανθρώπους στο περιβάλλον μου και θα τους χαρακτήριζα τοξικούς.
Προφανώς και απομακρύνθηκα,σε άλλες περιπτώσεις ευγενικά και αθόρυβα,άλλοτε όμως τόνισα την αχαριστία κάποιων,και μάλιστα προσπάθησαν να βγούνε και από πάνω.Κάτι τέτοιοι,αν τους τονίσεις την αχαριστία τους,θίγονται κιόλας τρομάρα τους.
Το θέμα είναι να διαπιστώσεις γρήγορα αν ο εκάστοτε άνθρωπος γύρω σου τι θέλει από εσένα.Αν επιθυμεί να δώσει και αυτός,ή μόνο να σε εκμεταλλευτεί.