Άνθρωποι- αρπακτικά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ξερεις τι νομιζω?
    οτι οι ανθρωποι που περιγραφεις, ειναι τσιγγουνηδες και σε ζηλευουν.
    και τα δυο μαζι.
    ειναι απο τους ανθρωπους που βλεπεις να γυρνανε στους δρομους με κουρελια αλλα οταν πεθανουν βρισκονται λογαριασμοι με εκατομυρια στις τραπεζες...

οι ιδιοι δεν θα ξοδευαν λεφτα γι αυτα που κανεις εσυ, η για να το πω αλλιως, για να κανουν τα απλα εξοδα που κανεςι εσυ για καινουρια πραγματα, θα επρεπε να εχουν ΠΟΛΛΑ λεφτα.
    οποτε συμπεραινουν οτι εσυ που ξοδευεις εισαι ζαπλουτη και δικαιουνται να ζητανε τα αποφορια σου, δινοντας σου την αισθηση οτι ειναι υποχρεωση σου προς τον 'φτωχο λαο' να δινεις και κατι αφου εχεις τετοια ευμαρεια...

δλδ αυτο που κανουν ειναι ενας συνδυασμος του να παρουν με το ετσι θελω λιγη απο την καλοπεραση σου που ζηλευουν αλλα τσιγγουνευονται να αγορασουν μονοι τους, μαζι με το να σου ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ οτι ο 'εχων δυο χιτωνας να δινει τον εναν", με πιεση, οχι σαν υπενθυμιση.
    μηπως ειναι της εκκλησιας τα ατομα αυτα?
    συνηθως ο εκβιασμος αυτος ειναι θρησκευτικης φυσης...

προτεινω μολις σου πουν "που ειναι το παλιο, δωστο μου" να λες οτι το εδωσες. "μα τοσο γρηγορα?", " ναι, ναι το ειχα υποσχεθει σε εναν γνωστο που δεν εχει. μην κοιτας εσενα που εισαι μια χαα. ο ανθρωπος ειναι πτωχος", " μα κι εγω δενε χω, γιατι δεν με σκεφτηκες?" " αχαχαχαχαχααχ: σε καλο σου βρε. μην τα λες αποτομα"
    τετοια να λες μεχρι να παραιτηθει.
    Πέτυχες διάνα!!! Ακριβώς έτσι είναι, εμένα με θεωρούν για κάποιο λόγο πλούσια! Και μακάρι να ήμουν δηλαδή, αλλά δεν είμαι κιόλας να το ευχαριστηθώ.
    Και ναι, είναι και της εκκλησίας. Γιαυτό κιόλας δεν μπορείς να τσακωθείς μαζί τους. Κατά καιρούς τους έχω μιλήσει πολύ άσχημα, που θεωρώ αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στην θέση τους θα είχε παρεξηγηθεί και δεν θα μου ξαναμιλούσε και θα είχαμε ηρεμήσει...αλλά όχι αυτοί δεν παρεξηγούνται.

Αυτό που με τσαντίζει είναι περισσότερο με τον εαυτό μου που προσπαθώ να σκεφτώ αυτό που λέει ο SB, πού στο καλό αφήνω κενό και τους δίνω θάρρος να περνάνε τα όρια. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ρε παιδιά, έχω ξανασυναντήσει ενοχλητικούς, παρασιτικούς ανθρώπους στην ζωή μου, θεωρώ οτι μια χαρά μπορούσα να τους απομακρύνω όταν ξεπερνούσαν τα όρια μου, με αυτούς τα χω παίξει! Δεν παλεύονται! Ένα λάθος μου πχ ήταν οτι παλιότερα όντως τους έδινα διάφορα επειδή τους λυπόμουν. Από ένα σημείο και μετά που έγιναν ενοχλητικοί, σταμάτησα να το κάνω, δεν τους ξανα έδωσα τίποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Η βλακεια εχει τις συνεπειες της κ πολλες φορες την δικαιολογουμε αφου τοσο φτανει του ατομου.
    Αυτο που δεν δικαιολογειταιωκ δεν ανεχεται ειναι το θρασσος κ ο ψυχολογικος πολεμος που καποια στιγμη δεν εχει να κανει με βλακεια αλλα με εμπαθεια κ κακια.
    Αυτό με την βλακεία είναι μεγάλη παγίδα και την πατάω κι εγώ πολλές φορές και την δικαιολογώ. Όμως με τον καιρό παρατηρώ ότι δεν είναι τόσο βλάκες όσο νόμιζα. Δεν γίνεται να είσαι βλάκας μόνο εκεί που σε συμφέρει και όταν πρόκειται να βγεις εσύ από την βόλεψη σου μια χαρά να σου κόβει και να καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις. Βλακεία αλα καρτ ; Άμα είναι να είμαι κι εγώ τέτοιος βλάκας, μια χαρά βολεύει τελικά να ζω ως παράσιτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πέτυχες διάνα!!! Ακριβώς έτσι είναι, εμένα με θεωρούν για κάποιο λόγο πλούσια! Και μακάρι να ήμουν δηλαδή, αλλά δεν είμαι κιόλας να το ευχαριστηθώ.
    Και ναι, είναι και της εκκλησίας. Γιαυτό κιόλας δεν μπορείς να τσακωθείς μαζί τους. Κατά καιρούς τους έχω μιλήσει πολύ άσχημα, που θεωρώ αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στην θέση τους θα είχε παρεξηγηθεί και δεν θα μου ξαναμιλούσε και θα είχαμε ηρεμήσει...αλλά όχι αυτοί δεν παρεξηγούνται.

Αυτό που με τσαντίζει είναι περισσότερο με τον εαυτό μου που προσπαθώ να σκεφτώ αυτό που λέει ο SB, πού στο καλό αφήνω κενό και τους δίνω θάρρος να περνάνε τα όρια. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ρε παιδιά, έχω ξανασυναντήσει ενοχλητικούς, παρασιτικούς ανθρώπους στην ζωή μου, θεωρώ οτι μια χαρά μπορούσα να τους απομακρύνω όταν ξεπερνούσαν τα όρια μου, με αυτούς τα χω παίξει! Δεν παλεύονται! Ένα λάθος μου πχ ήταν οτι παλιότερα όντως τους έδινα διάφορα επειδή τους λυπόμουν. Από ένα σημείο και μετά που έγιναν ενοχλητικοί, σταμάτησα να το κάνω, δεν τους ξανα έδωσα τίποτα.
    μα ειναι απλο:
    ΔΕΝ αφηνεις κενο. χωνονται με το ετσι θελω. αυτο θα πει "θρασσος'!!
    να τους το κοψεις, αυτοι θα σταματησουν μονο οταν βεβαιωθουν οτι δεν βγαινει τπτ, οχι αν τους προσβαλεις.
    για να κανουν τετοιες αθλιοτητες, δεν προσβαλλονται αυτοι.
    με την ιδια ανεση που αυτοι ζητανε, εσυ θα απαντας οτι το εδωσες, το εχεις υποσχεθει αλλου, η το χρειαζεσαι.
    λογαριασμο θα τους δωσεις στο κατω κατω?
    εκεινοι πρεπει να ντραπουν, οχι εσυ.

και παιζει και αλλο πραγμα εκτος απο οσα ειπαμε.
    ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ την χαρα σου με αυτο που κανουν.
    οπως ακριβως στο λεω. θελουν να παρεμβουν, να βαλουν μια μουντζουρα πανω σε αυτο που χαιρεσαι, με την παρουσια τους και την απαιτηση τους. φθονος.
    σαν να μπαινουν στο καθαρο σου σπιτι με τα λασπωμενα παπουτσια τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα ειναι απλο:
    ΔΕΝ αφηνεις κενο. χωνονται με το ετσι θελω. αυτο θα πει "θρασσος'!!
    να τους το κοψεις, αυτοι θα σταματησουν μονο οταν βεβαιωθουν οτι δεν βγαινει τπτ, οχι αν τους προσβαλεις.
    για να κανουν τετοιες αθλιοτητες, δεν προσβαλλονται αυτοι.
    με την ιδια ανεση που αυτοι ζητανε, εσυ θα απαντας οτι το εδωσες, το εχεις υποσχεθει αλλου, η το χρειαζεσαι.
    λογαριασμο θα τους δωσεις στο κατω κατω?
    εκεινοι πρεπει να ντραπουν, οχι εσυ.

και παιζει και αλλο πραγμα εκτος απο οσα ειπαμε.
    ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ την χαρα σου με αυτο που κανουν.
    οπως ακριβως στο λεω. θελουν να παρεμβουν, να βαλουν μια μουντζουρα πανω σε αυτο που χαιρεσαι, με την παρουσια τους και την απαιτηση τους. φθονος.
    σαν να μπαινουν στο καθαρο σου σπιτι με τα λασπωμενα παπουτσια τους.
    Έχεις δίκιο.
    Να είδες όμως; Καθώς σκέφτομαι αυτά που γράφεις ήδη βρίσκω το "κενό" μου.
    Εχω μάθει να αντιμετωπίζω αλλιώς τέτοιους ανθρώπους. Μου είναι σχετικά εύκολο να πουλήσω τρελίτσα ή να κάνω πως δεν ακούω. Συνήθως αυτό είναι το πρώτο βήμα μου και πολλοί σταματάνε να σε ενοχλούν με αυτόν τον τρόπο. Αν ο άλλος δεν χαμπαριάσει με αυτό, επειδή με εκνευρίζει, συνήθως φωνάζω ή προσβάλλω. Δηλαδή εκεί που με βλέπει κουλ, θα κάνω ένα ξέσπασμα πάνω στα νεύρα μου θα του πω και καμιά βάρια κουβέντα , ο άλλος θα παρεξηγηθεί και πάλι εγώ θα γλιτώσω. Εκεί μπορώ να γίνω και πολύ σκληρή αν χρειαστεί αλλά ως εδώ εξαντλούνται τα "μέτρα προστασίας" μου.

Αυτό που λες να μπορώ να λέω κατάμουτρα στον άλλον όχι όταν μου ζητάει κάτι με γλύκα και ευγένεια με δυσκολεύει αρκετά. Εκεί τσιμπάω κι είναι σαν να ντρέπομαι αντί να ντρέπεται αυτός. Νιώθω οτι πρέπει να βρω μια δικαιολογία λες και του την χρωστάω.

Senior Member
    η δικαιολογια ειναι "το εχω δωσει/υποσχεθει, το χρειαζομαι"

Banned
    ο καθενας μπορει να χωθει σε αυτο που ξερει ακομα και αν δε γνωριζεις καποιον προσωπικα ειναι ευκολο να μαντεψεις αν σου θυμιζει κατι η βλεπεις γυρω του καταστασεις που μιαζει να τις εχεις ζησει και εσυ

ο ανθρωπος που μπορει να φανταστει πραγματα δε μπορει να αντιμετωπιστει με τιποτα αφου οπως ειχε πει ο Αινσταιν με τη λογικη πας απο το Α ως το Β με τη φαντασια πας παντου η φαντασια ειναι σα το νερο οτι εμποδιο βρει το καταπινει

Banned
    ............................................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 25-05-2018 at 15:50.

Banned
    οποιος προσβαλεται γενικοτερα εκτος απο χαζος ειναι και αποτυχημενος αφου οπιος καταφερνει να σε εκνευρισει ειναι σα να σε νικα

Banned
    αν ψαχνεις τροπο να νικησεις θα στον πω εγω οχι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος αλλα επειδη αρνουμαι ναι εχω αδικο.

μονο ενας τροπος υπαρχει να βγεις νικητης να ξερεις ποτε πρεπει να υποχωρησεις σε αυτον που ειναι ικανος να σε καταλαβει και ποτε πρεπει να αντισταθεις..

αν θες να τον προσβαλεις το πιο πιθανο ειναι αυτο να σου προκαλεσει εκνευρισμο ειδικα αν βλεπεις οτι αυτο δε φερνει αποτελεσμα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εσείς έχετε τέτοιους ανθρώπους στο περιβάλλον σας;

Ανθρώπους που νιώθετε συνεχώς πως θέλουν απλά να παίρνουν. Που είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν να ζητήσουν δανεικά αν μάθουν πως κερδίσατε 1000 ευρώ πχ, που θα σας ζητήσουν απο εκείνο το υπέροχο λουλούδι που είδαν στο μπαλκόνι σας και που δεν μπορούν να βρουν πουθενά αλλού, που θα σας δουν με καινούργια αθλητικά παπούτσια και θα σας ρωτήσουν κατευθείαν τι κάνατε τα παλιά για να τους τα δώσετε, που μόλις τολμήσετε να αλλάξετε κουρτίνες θα έρθουν τρέχοντας για να τους δώσετε τις προηγούμενες, που θα σας κάνουν κομπλιμέντο για το καινούργιο σας πουλόβερ και το επόμενο δευτερόλεπτο θα σας ρωτήσουν μήπως έχετε και κανένα άλλο που δεν χρειάζεστε.... γενικά που θα σας ζητάνε τα πάντα ανα πάσα στιγμή με ταχύτητα πολυβόλου. Και μερικά από αυτά θα είναι τόσο ασήμαντα που να ντρέπεστε να αρνηθείτε.

Εντελώς τυχαία, αυτοί δεν έχουν ποτέ τίποτα να σας δώσουν, όχι επειδή το ζητάτε, αλλά ως ανταπόδοση για να δείξουν έστω οτι εκτιμούν το γεγονός οτι τους δίνετε διάφορα. Ή μάλλον το εκτιμούν αλλά μόνο στα λόγια, στα λόγια σας χιλιοευχαριστούν για την βοήθεια , φροντίζουν να λένε συνεχώς πόσο πολύ τους έχετε βοηθήσει και πόσα σας χρωστάνε αλλά....αν τύχει και ζητήσετε εσείς κάτι από αυτούς....συγγνώμη αλλά δεν θα μπορέσουμε. Είναι μονίμως σε "δύσκολη φάση", μόνιμα ζορίζονται και περνάνε δύσκολα χωρίς προφανή λόγο κι έτσι μόνο να δεχτούν βοήθεια μπορούν κι όχι να δώσουν.

Τι στο καλό κάνουμε με αυτούς; Εντάξει ξέρω το προφανές, απομακρυνόμαστε, αλλά αν δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε για διάφορους λόγους, πώς τους αντιμετωπίζουμε; Τους λες στα ίσα ότι είναι γυφτιά αυτό που κάνουν και τσακώνεσαι, προσπαθείς να τους αγνοείς ευγενικά..;;; Γενικά έχει τύχει σε κάποιον άλλον κι αν ναι πώς το αντιμετωπίζει;
    Είχα τέτοιους ανθρώπους στο περιβάλλον μου και θα τους χαρακτήριζα τοξικούς.
    Προφανώς και απομακρύνθηκα,σε άλλες περιπτώσεις ευγενικά και αθόρυβα,άλλοτε όμως τόνισα την αχαριστία κάποιων,και μάλιστα προσπάθησαν να βγούνε και από πάνω.Κάτι τέτοιοι,αν τους τονίσεις την αχαριστία τους,θίγονται κιόλας τρομάρα τους.
    Το θέμα είναι να διαπιστώσεις γρήγορα αν ο εκάστοτε άνθρωπος γύρω σου τι θέλει από εσένα.Αν επιθυμεί να δώσει και αυτός,ή μόνο να σε εκμεταλλευτεί.

Page 3 of 3 FirstFirst 123